Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

Guest Jairoo
Posted

-Nick: Jairoo

- Factiuni precedente: PD/Ballas/PD/dnb

- Job curent: -

- Level: 20

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ajut aceasta factiune cat pot de mult

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul cu materiale,lupta pentru suprematie in regiunea Los Santos si nu numai

- Antecedente: 1 warn , afk cai la lv 2

- Intervalul orar in care jucati: destul de mult , cam 7 ore cu pazue in care ma duc pe afara

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/9zuusoyx3/

- Biografie :Jairoo s-a nascut la periferia orasului Los Santos.Din copilarie a dus o viata tumultoasa traind prin preajma prietenilor din mafi si ganguri.La maturitate, a ales sa le alature unei grupari care se ocupa micul trafic,droguri,arme....orice putea aduce un mic venit ....(viata de noapte din LS e scumpa).Aceasta grupare s-a dovedit a fi nesigura,lipsita de viitor...totul era haotic,iar cativa prieteni au cazut la inchisoare pentru multi ani...Parinti lui desi s-au straduit din rasputeri sa-l aduca pe drumul cel bun,au murit cu neimplinirea de a-si vedea fiul ferit de probleme si asa cum era de asteptat,dupa moartea parintilor sai a devenit si mai nepasator ajungand astfel la inchisoare .Acum,proaspat eliberat,doreste sa isi creeze totusi un viitor,fiind mai cumpatat,incercand sa se alature celor Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Marius

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: rm .valcea

- Sex (masculin/feminin):M

Posted

- Nick: aLeXuTzU28

- Factiuni precedente: -

- Level: 9

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Aceata factiune este forate serioasa si unita, Lider capabil, in aceasta factiune glumele si prostiile nu isi au rostul...ESTE CEA MAI TARE FACTIUNE.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme, droguri, omoruri kill / war

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): am avut un ban mic de 7 zile deoarece la-m injurat pe unu ca am pierdut din cauza lui un bilet la cai......dar ma-m cumintit si ma-m invatat minte.

- Intervalul orar in care jucati: 4-5 ore in timpul saptamanii....de la 14:00-18:00 si 6-7 ore in weekend.... de la 12:00-16:00 si de la 20:00-3:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

View post on imgur.com

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

aLeXuTzU28 sa nascut acum 14 ani intrun satuc din Los Santos tatal sau a murit acum 4 ani intrun accident de masina asa ca a ramas doar cu mama sa.Fiind foarte saraci aLeXuTzU28 a trebuit sa plece intr-un oras mai mare la munca ca sa aiba grija de el si de mama lui.Sa angajat ca Vanzator de Arme cu un prieten care la intalnit in Los Santos intro zi cand voia sa mearga la tara so vada pe mama lui a gasit langa casa cateva masini de politie si catva mafioti si gangstari care erau arestati cand a intrat in casa mama lui era moara find omorata de mafioti asa ca find ajutat de prietenu lui sia cumparat un apartament in Los Santos.Intro zi mergea pe strada si ia vazut un Ballas atacat de 2 mafioti atunci sia adus aminte de mama lui si a scos un pistol si la ajutat pe Ballas sai omoare apoi Ballas-ul ia zis daca vrea sa vina in gang la el ca sa se razbune pe mafioti care i-a ucis mama, el a acceptat sa bagat in Ballas si asa a inceput sai ajute la tot felu de atacuri importriva mafiotilor.

- Nume si prenume: J.Alexandru

- Varsta: 13 ani jumate

- Orasul in care locuiti: Vulcan

- Sex (masculin/feminin): M

Posted

- Nick: sENNNtRy

- Factiuni precedente: Politicieni, UST, The_Mafia.

- Job curent: Detectiv

- Level: 12

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte placuta, membri factiuni sunt foarte de treaba iar GM-u de nota 10.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de droguri , jafuri , rapiri , waruri etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu

- Intervalul orar in care jucati: In cursul saptamani 7/8 iar in wekend 10/12.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)

View post on imgur.com

Biografie : sENNNtRy sa nascut intr-o familie mai slaba financiar, nu avea multe posibilitati cum aveau si ceilalti copi. Tatal si mama sa furau din magazine/masini si apoi le vindeau ca sa scoata bani de pe ele sa aibe ce sa manace.

sENNNtRy vazand asta sa obijnuit cu infractiunile si de la varsta de 18 ani a inceput si el sa le practice, dar dupa cateva luni a fost prins si a intrat la inchisoare pentru un an

Dupa ce a iesit sENNNtRy sa gandit sa intre intr-o echipa care este mai unita si poate scoate bani mai multi, sa obijnuit cu baietii si sa imprietenit cu foarte multi dintre accestia.

A invatat multe de la baieti sa integrat foarte repede in echipa si a avut de castigat, sENNNtRy a inteles ca aici ii este locu si aici va ramane pentru tot deauna

- Nume si prenume: Alberto-Robert

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: constanta

- Sex (masculin/feminin):M

Posted

- Nick: sENNNtRy

- Factiuni precedente: Politicieni, UST, The_Mafia.

- Level: 12

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte placuta, membri factiuni sunt foarte de treaba iar GM-u de nota 10.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de droguri , jafuri , rapiri , waruri etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu

- Intervalul orar in care jucati: In cursul saptamani 7/8 iar in wekend 10/12.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Poza StAtS

Biografie : sENNNtRy sa nascut intr-o familie mai slaba financiar, nu avea multe posibilitati cum aveau si ceilalti copi. Tatal si mama sa furau din magazine/masini si apoi le vindeau ca sa scoata bani de pe ele sa aibe ce sa manace.

sENNNtRy vazand asta sa obijnuit cu infractiunile si de la varsta de 18 ani a inceput si el sa le practice, dar dupa cateva luni a fost prins si a intrat la inchisoare pentru un an

Dupa ce a iesit sENNNtRy sa gandit sa intre intr-o echipa care este mai unita si poate scoate bani mai multi, sa obijnuit cu baietii si sa imprietenit cu foarte multi dintre accestia.

A invatat multe de la baieti sa integrat foarte repede in echipa si a avut de castigat, sENNNtRy a inteles ca aici ii este locu si aici va ramane pentru tot deauna

- Nume si prenume: Alberto-Robert

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: constanta

- Sex (masculin/feminin):M]

Posted

Jairoo - respins (nu te vad potrivit, inactiv)

aLeXuTzU28 - respins (ai picat acum 3 zile, mai capata experienta si revii)

sENNNtRy - acceptat pentru teste

Ballas recruteaza playeri activi si capabili!

Posted

- Nick: TRK

- Factiuni precedente: PD, Grove, Hitman(lider) etc

- Level: 21

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am multi prieteni in factiune si un lider foarte de gasca dar cam nebun :lol:

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme, droguri, rapiri , waruri ,etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - 1 - afk la cai

- Intervalul orar in care jucati: Cand am timp

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Click

Biografie : TRK s-a nascut la periferia orasului Los Santos.Din copilarie a dus o viata tumultoasa traind prin preajma prietenilor din mafi si ganguri.La maturitate, a ales sa le alature unei grupari care se ocupa micul trafic,droguri,arme....orice putea aduce un mic venit ....(viata de noapte din LS e scumpa).Aceasta grupare s-a dovedit a fi nesigura,lipsita de viitor...totul era haotic,iar cativa prieteni au cazut la inchisoare pentru multi ani...Parinti lui desi s-au straduit din rasputeri sa-l aduca pe drumul cel bun,au murit cu neimplinirea de a-si vedea fiul ferit de probleme si asa cum era de asteptat,dupa moartea parintilor sai a devenit si mai nepasator ajungand astfel la inchisoare .Acum,proaspat eliberat,doreste sa isi creeze totusi un viitor,fiind mai cumpatat,incercand sa se alature celor Ballas.

- Nume si prenume: Silviu

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

Posted

- Nick: SenSei

- Factiuni precedente: DNB,Triads,Grove,Ballas,NG

- Job curent: none

- Level: 23

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O revansa de luat.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme, droguri, rapiri , waruri ,etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - 1 - warn DM excesiv

- Intervalul orar in care jucati: Cand am timp

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) OqfWI.png

Biografie : SenSei s-a nascut intr-un orasel numit Los Santos.Familia lui avea o stare financiara foarte buna.Tatal lui lucrand in guvern,iar mama sa era secretara la primarie.Intr-o zi in timp ce mergea cu familia lui intr-o excursie la munte,o masina le blocheaza calea.Din acea masina au iesit 4 membrii din factiunea Grove.Pana sa isi dea seama ce se intampla cei din Grove au deschis focul asupra masinii.Tatal sau a fost impuscat de 3 ori in cap si a murit pe loc.SenSei si mama lui au reusit sa scape,ascunzandu-se in padurea de langa munte. Dupa 3 ani SenSei a ajuns la concluzia ca este destul de mare ca sa isi razbune tatal,asa ca a ales sa intre intr-o factiune puternica,unita si in rivalitate cu cei din Grove.

- Nume si prenume: Andrei

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Oltenita

Posted

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick: VaLeNtin.

- Factiuni precedente: Mayor

- Job curent: Trucker

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece vreau sa ajut factiunea cu ce pot eu mai mult

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme,droguri si kill-uri etc..

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: 4-5+ pe zi nu pot sa spun exact intervalul :)

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/lpxrdchbr/

- Poza cu /weaponskills :

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :In primavara anului 2011 , VaLeNtin. s-a nascut in orasul Los Santos , el a crescut alaturi de parinti pana la varsta de 17 ani . Avea prieteni din 3 orase diferite si se intalnea mereu cu ei sa bea , sa fumeze , sa se bata , era usor influentabil asa ca anturajul l-a schimbat . Intr-o zi unul dintre prietenii lui statea pe o banca in Glen Park si a vazut un membru Grove Street cum se ascundea , a venit si VaLeNtin. iar acesta ii arata acea persoana cum se ascunde de cineva , ei se uitau fara sa para suspiciosi .. si deodata venii o masina de culoare mov , au coborat 4 tipi cu bentite mov iar cei 2 care se uitau la toata scena au vazut cum cei 4 tipi au omorat acel membru Grove Street deoarece era o rivalitate imensa intre ei iar acel membru Grove Street ramasese pe cont propriu pe teritoriul Ballas . Intr`o zi VaLeNtin. se apuca de munca incercand sa uite cele vazute , iar un prieten l-a indemnat la jaful de masini .. a vazut ca se descurca excelent dar nu-i prea parea bine ca face asta . Prietenul sau intrase in acel gang iar el ramasese cu munca .. acum e mai mare si vrea sa intre alaturi de prietenul sau in Ballas gang pentru a fi cu o familie pentru ca cei de acasa sunt deja o tinta mult prea usoara si nu mai poate locui impreuna cu ei , e pregatit sa isi lase familia si sa faca un pact cu cei din Ballas si sa intre aici .

- Nume si prenume: T. Valentin

- Varsta: 12

- Orasul in care locuiti: Targu - Neamt

- Sex (masculin/feminin): masculin

* Toate campurile sunt obligatorii, altfel cererea nu va fi luata in considerare.

* Cine nu respecta modelul de postare este respins.

* Cu cat biografia este mai ampla , cu atat cresc si sansele voastre de intrare.

* Liderul isi rezerva dreptul de a-si alege membrii.

* Persoanele acceptate vor fi contactate de catre lider in joc pentru teste.

Posted

- Nick: G3aN

- Factiuni precedente: Politicieni, NG, PD, UST

- Job curent: News Reporter

- Level: 15

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Iubesc foarte mult acceasta factiune, gm-ul este pe masura si organizeaza factiunea foarte bine si ma inteleg bine cu uni memberi ai factiuni.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri , DM, rapiri etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Ban 7 zile pentru limbaj, deobicei ma port frumos si stiu sa ma integrez, dar m-am enervat foarte rau si am inceput sa-l injur pe (Laurentiu care este in PD), care a actionat la wanted 9 el find PD cum sa nu te enervezi ?

- Intervalul orar in care jucati: Pai deobicei joc foarte mult SA:MP, dar a venit timpul examenelor si voi intra cate 1 ora / 2 pe zi, iar dupa ce scap de examene voi fi on mai tot timpul.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Voi posta la ora 12.00 cand presupun ca expira banul

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

G3aN sa nascut in Los Santos avand varsta de 18 ani el era, intr-o familie bine organizata, tatal sau find sef unui gang mafiot, iar mama lui conducea un magazin de Spice Shop.Nu avea probleme cu bani sau altercati cu alti baieti, totii stiau de frica lui si ca tatal sau era sef intr-un gang de mafioti.Pana cand intr-o zi venind de la plimbare cu prietena lui ajuns acasa primeste o veste foarte proasta, parinti lui au fost asasinati si eu trebuia sa preia afacerea mamei si sa conduca in continuare gang-ul facut de catre tatal sau si sa-l razbune.Nimic din toate astea nu a mers, cei din gang lau lasat balta si lau parasit, magazinul de droguri a dat faliment nimic nu mai era cum era inainte, pana cand un membru dintr-un gang cunoscut a venit si la ajutat spunandui sa se alature lor, cand a ajuns acolo sa intregrat foarte bine in cel mai puternic gang Ballas conduc de un lider pe masura, in sfarsit simtea ca si-a regasit familia.

- Nume si prenume: Ali Gean

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Constanta

Posted

- Nick: yo3333

- Factiuni precedente: -

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Aceata factiune este forate serioasa si unita, Lider capabil si de treaba -cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme, droguri, omoruri kill / war

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu am luat

- Intervalul orar in care jucati: 6-7 ore zilnic

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

View post on imgur.com

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : yo3333 sa nascut acum 15 ani intrun satuc din Los Santos.Fiind foarte saraci aLeXuTzU28 a trebuit sa plece intr-un oras mai mare la munca ca sa aiba grija de el si de mama lui.Sa angajat ca Vanzator de Arme cu un prieten care la intalnit in Los Santos intro zi cand voia sa mearga la tara so vada pe mama lui a gasit langa casa cateva masini de politie si catva mafioti si gangstari care erau arestati cand a intrat in casa mama lui era moara find omorata de mafioti asa ca find ajutat de prietenu lui sia cumparat un apartament in Los Santos.Intro zi mergea pe strada si ia vazut un Ballas atacat de 2 mafioti atunci sia adus aminte de mama lui si a scos un pistol si la ajutat pe Ballas sai omoare apoi Ballas-ul ia zis daca vrea sa vina in gang la el ca sa se razbune pe mafioti care i-a ucis mama, el a acceptat sa bagat in Ballas si asa a inceput sai ajute la tot felu de atacuri importriva mafiotilor.

- Nume si prenume: Stefanescu Razvan

- Varsta: 15 ani

- Orasul in care locuiti: Craiova

Guest RiscX
Posted

wrong topic,plz no warn up

Posted

- Nick: The_Game

- Factiuni precedente: Grove Street - Rank 6, Politicieni - Rank 6, Police Department - Rank 3, Ballas - Rank 3

- Level: 27

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: A devenit un gang foarte puternic si vreau sa ma alatur.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de arme si de droguri.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn - Non FP

- Intervalul orar in care jucati: All day long

- Poza cu stats : Stats

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Salutare.Ma numesc Mircea Mihai si am inceput sa joc pe linkmania pe 22 Noiembrie 2009.Fiind prima oara cand joc San Andreas MultiPlayer,am avut foarte mare nevoie de ajutorul lui Mugur,el fiind cel care m-a invatat sa joc.Am inceput prin a prelua comenzile jucatorilor,ca si taximetrist.A fost prima mea factiune,acolo familiarizandu-ma cu jocul.Am fost foarte fericit cand am primit primul meu salariu,de 20.000 $.Erau bani frumosi pe vremea aia.Tot in taxi,am castigat si la lotto,suma de 4.000.000 $ . Imi amintesc ca am fost foarte fericit,prima oara cand am participat la loterie,si am castigat.Bineinteles,imediat ce am primit banii,mi-am cinstit colegii teximetristi cu cate 40.000 $ .Facand un level cu care puteam intra in gang-uri,mi-am depus demisia si am devenit membru Ballas,pe timpul lui Rohan.M-am simtit foarte bine alaturi de colegi,si am descoperit ca deathmatch-ul este pasiunea mea.Am facut treaba buna,am fost avansat de Rohan la rank 3,apoi am plecat in politie.Eram foarte entuziasmat si abia asteptam sa dau testele cu Caddy sau anaxor.Le-am trecut fara probleme si m-am distrat prinzand suspectii si am fost promovat la rank 2.Caddy a fost nevoit sa renunte la lider,trebuind sa aleaga intre admin si lider.Am aplicat,fiind foarte increzator,dar sNs a fost ales.Am fost dezamagit,dar acuma mi-am dat seama ca e mai bine asa.Am mai trecut prin cateva factiuni,deja intelegand foarte bine jocul,si am aplicat pentru Los Santos Vagos.Lego_kid m-a acceptat,am trecut testele si am reusit sa intru.Aici pot spune ca a fost cea mai buna si mai frumoasa perioada de cand joc pe server.Mi-am facut foarte multi prieteni excelenti,printre care si JustinPA,MrAndy,Lego_kid,Star_Kidd,Silver,Cor3 si multi altii.Lego s-a dovedit a fi un lider excelent,ridicand factiunea peste toate celelalte.Am fost promovat la rank 4,iar dupa ceva timp mi-am depus demisia.Colindand cateva factiuni,am ajuns in Triads,tot la lego_kid.Stiam ca Triads va deveni cea mai buna mafie,si am vrut sa fac parte din ea.Am stat ceva timp aici alaturi de Lego,JustinPA si alti prieteni,dominand strazile,apoi am iesit,cu toate ca detineam rank 4.Am reusit sa intru in Hitman,aici fiind promovat la rank 3,distrandu-ma si acumuland multa experienta.Imediat dupa,a fost wipe si am inceput toti de la zero.Deja avand foarte multi prieteni , atat simpli jucatori,cat si admini , si GM,mi-a fost mult mai usor in continuare.Am reusit sa fac level 3,apoi am aplicat in politie,la sNs.Am jucat cateva zile,apoi am fost promovat ca lider Grove Street.Am trecut printr-o perioada nemaipomenita,facandu-mi foarte multi prieteni si distrandu-ma foarte mult.Am dat tot ce am putut pentru a ridica factiunea cat am putut,si am reusit.Am invatat jucatorii sa se ajute si sa se respecte unii pe altii.Am castigat suprematia San Andreas-ului,in vara.Dupa ce mi-am terminat cariera ca si lider,am reintrat in Politie,aici detinand rank 2,si fiind liderul diviziei D.I.A.S.

- Nume si prenume: Mircea Mihai

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Rosiorii de Vede

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Posted

- Nick: TheTarget

- Factiuni precedente: Politicieni - 3

- Job curent: Trucker

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru a dovedi ca grove street are dreptate :" Locul unde strazile sunt pline de sange" ( Sangele falsilor grovi )

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu mentinerea reputatiei, cu munca adevarata si cu distractia :D, dar mai ales cu distrugerea inamicilor

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Warn: Am fost enervat la culme de un civil ( nesimitit ) care a inceput sa dea in mine ( cand imi faceam livrarea ) si i-am spus o replica creativa

- Intervalul orar in care jucati: ( In vacanta ) TOATA ZIUA

- Poza cu stats : ( eram pe G nu pe ENTER in masina )

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

TheTaget s-a nascut in Los Santos fiind crescut pana la varsta de 6 ani de mama lui care a fost inchisa deoarece ii ajuta pe traficanti sa vanda droguri( acestia find din Grove street ) . El a fost crescut apoi de o mama adoptiva care la parasit din nou deoarece a murit intr-un accident de masina cand s-a busit cu o masina verde (ca doar ce se poate intampla:)) Bibliografie: Doza de Has ) de gangsteri si a jurat ca se va razbuna pe ei pentru ce i-au facut. S-a dus intr-un ammu nition si a furat un deagle impreuna cu cateva gloante, s-a dus in cartierul Grove si nu a mai lasat nici un om in picioare. Vazand aceastea un tip din BALLAS a ramas uimit si s-a dus de indata la pustan, acesta fiind nevamat. TheTarget i-a spus Ballasului uimitoarea lui poveste, si cum era orfan, Ballasul s-a oferit sa il creasca el ca pe propriul sau fiu. Astfel a devenit un Ballas adevarat caruia nu-i mai statea nimic in cale decat amintirile sfasietoare.

- Nume si prenume: Andra Radu

- Varsta: 12

- Orasul in care locuiti: Timisoara

Stiu ca nu am LVL mare si nici experienta intr-un gang, dar voi invata repede daca voi fi acceptat. Vreau doar sa ma razbun pe grove si nu pot de unul singur.

Posted

- Nick:SaKaLuX

- Factiuni precedente:-

- Job curent:Trucker

- Level:6

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca pt mn balas este cam ce-a mai buna factiune!

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Dupa mn cu driguri , arme , vanzari , cumparari si multe altele

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):-

- Intervalul orar in care jucati:depinde cum pot aproape tot timpu

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://postimage.org/image/uxnh1b7jz/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX.

- Nume si prenume:Benko Fery

- Varsta:11

- Orasul in care locuiti:Cluj

- Sex (masculin/feminin):Masculin

scuzaima imi retrag cererea ca nu la balas am vrut sa scriu la..

Posted

- Nick: Itv.drey

- Factiuni precedente: Los Santos Vagos,Police Department,Da Nang Boys, The Mafia, Ballas ,The Triads

- Job curent: Arms Dealer

- Level: 24

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte unita cu playeri foarte buni .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme, droguri, participa la warr-uri, kill-uri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn- /ad aiurea

- Intervalul orar in care jucati: Pai, tinand cont ca vine vacanta 10:00 - 18:00 si seara dupa 22:00 pana pe la 24-01

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://img820.imageshack.us/img820/166/samp780o.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Itv.drey s-a nascut undeva la periferia orasului Los Santos unde traia alaturi de familia sa .Ei aveau o casa mare , cu piscina , casuta in copac , un mini-teren de fotbal si tot ceea ce le trebuiau la copii sa fie fericiti .Tatal lui Itv era un impatimit al masinilor.Avand aceasta manie el si-a cumparat o masina sport , iar ,intr-o seara, a pariat casa si familia lui la o liniuta .A pierdut controlul masinii , iar aceasta izbindu-se violent de un parapet s-a facut bucati. In urma acestui accidend niste gangsteri periculosi din Los Santos Vagos i-au daramat casa omorandu-i pe cei doi soti ,iar pe Itv l-au impsucat in burta lasandu-l sa sangereze pana la moarte , insa nu i-a fost sosit clipa iar un vecin l-a gasit si l-a dus la spital,unde a fost operat.Dupa 14 zile,Itv s-a trezit si a vazut ca inca traieste.Acum si el doreste sa se razbune pe cei din Los Santos Vagos pentru ce le-a facut parintilor lui .

- Nume si prenume: Cosmin D.

- Varsta:16

- Orasul in care locuiti: Galati

Posted

- Nick:yo3333

- Factiuni precedente:SMURD

- Job curent:Detectiv

- Level:7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune frumoasa,cu playeri capabili

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Arme,droguri,war,kill.

- Intervalul orar in care jucati:3-6 ore

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): BmJwl.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : yo3333 s-a nascut acum 15 ani intr-un oras numit Los Santos.Acesta traia intr-o familie bogata tatal sau fiind mafiot.Acesta a invatat de la tatal sau sa traga cu arma,sa vanda droguri fara a fi prins de politie.Tatal sau a murit cand el avea varsta de 17 ani,ucis de niste mafioti,acesta a jurat sa se razbune pe acei mafioti.De atunci nimic nu i-a stat in cale acestuia si era cel mai periculos mafiot existent.Acesta a crescut mare a invatat tot ce era nevoie pentru a fi un mafiot,cu mici greseli pentru ca e firesc.

- Nume si prenume:Stefanescu Razvan

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti:Crauiva

Am mai capatat exp.

Posted

Nick: Bytza

- Factiuni precedente: SFR (4) , Grove Street (3) , FBI (2) , Ballas (1) , Hitman (1)

- Job curent: Detective

- Level: 16

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: am o revansa de luat alaturi de SenSei , vreau sa ridic factiunea

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arms/Drugs Dealer

- Antecedente: 1 Warn - DM Excesiv

- Intervalul orar in care jucati: 9-13 20-23 in timpul sapt , in weekend 8-24

- Poza cu stats : URDw1.jpg

- Biografie (minim 100 cuvinte):

Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani in orasul Los Santos . El avea 2 frati . De la o varsta frageda acesta a fost nevoit sa-si castige singur existenta deoarece in urma unor conflicte cu Grove Street acestia i-au ucis familia . La level 3 a aplicat la politicieni sa isi stranga bani , dupa doar 4 zile fiind un om corect a luat rank 2 . Mai tarziu pe la lvl 7 acesta a aplicat la San Fierro Rifa unde a petrecut o perioada relativ lunga ajungand la functia de rank4 . In urma unor neintelegeri acesta a fost nevoit sa paraseasca SFR si credea ca mai bine pentru el este sa mearga in PD pentru a deveni un om al legii . Insa nu a fost asa , aici ducea lipsa aliantiei/prietenilor din SFR .Cu regret acesta si-a dat seama ca cel mai bine e viata de gangster si sa se alature factiunii Ballas deoarece este modul de viata potrivit, avand ca scop sa lucreze in echipa si in gandul lui sa se rabune pe cei care i-a omorat familia.

- Nume si prenume: Arcas Gabriel

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Sibiu

Posted

- Nick:yo3333

- Factiuni precedente:SMURD

- Job curent:Detectiv

- Level:7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune frumoasa,cu playeri capabili

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Arme,droguri,war,kill.

- Intervalul orar in care jucati:3-6 ore

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): BmJwl.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : yo3333 s-a nascut acum 15 ani intr-un oras numit Los Santos.Acesta traia intr-o familie bogata tatal sau fiind mafiot.Acesta a invatat de la tatal sau sa traga cu arma,sa vanda droguri fara a fi prins de politie.Tatal sau a murit cand el avea varsta de 17 ani,ucis de niste mafioti,acesta a jurat sa se razbune pe acei mafioti.De atunci nimic nu i-a stat in cale acestuia si era cel mai periculos mafiot existent.Acesta a crescut mare a invatat tot ce era nevoie pentru a fi un mafiot,cu mici greseli pentru ca e firesc.

- Nume si prenume:Stefanescu Razvan

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti:Craiova

Am mai capatat exp.

Posted

TheTarget - respins (neexperimentat)

ShaKaLuX - respins (neexperimentat si inactiv)

itv.drey - respins (inactiv in ultimul timp)

yo3333 - respins (neexperimentat)

Bytza - acceptat pentru teste

Ballas NU recruteaza!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...