smokeee13 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 -Nick: Smoke16 -Factiuni precedente: Niciuna. - Job curent: Niciunul. - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita. Lider&membrii capabili. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,droguri,kill-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu am. - Intervalul orar in care jucati: 6h + ,Depinde. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://tinypic.com/r/20rw700/5 - Biografie (minim 100 cuvinte): Smoke16 s-a nascut in orasul Los Santos. Acea zii a fost cea mai trista pentru el deoarece mama lui a fost injunghiata direct in inima . Inca de mic copil vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis mama , zilnic el mergea acasa pentru nevoia de asi ajuta tatal , acolo el a vazut o parte din membri Ballas si a fost din ce in ce mai interesat de ei. A inceput sa se imprieteneasca cu cei din Ballas , a invatat sa tina o arma in mana inca de la o varsta frageda , iar dupa cativa ani a murit si tatal sau inecat in marea de langa LS cand era intr-o misiune pt asi intretine baiatul. A plecat sa afle din ce cauza vasul sa rasturnat , nu a avut nici o sansa. S-a angajat ca arms dealer pt a isi face mai multe relatii ,dar nu a putut gasi nimic . Atunci a vazut ca , cautarile lui sunt in zadar . Acum lucreaza ca arms dealer castigandu-si niste bani , dar vrea din nou sa aiba si el o familie si o echipa cu care poate sa impartaseasca toate secretele . -Nume si prenume: Stoica Laurentiu Gabriel - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Oltenita - Sex (masculin/feminin): Masculin
LoLz0r™ Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Smoke16 acceptat pentru teste.( meriti o sansa )
Sergiu Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 - Nick: miezwk - Factiuni precedente: - - Job curent: Camionagiu - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit ca este o factiune serioasa. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , droguri . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Dimineata: 11:00 - 14:00 , Seara: 20:00 - 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/5lidkvjyz/full/ - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : miezwk s-a nascut in orasul Los Santos langa plaja. Familia lui era foarte saraca, intr-o seara mama lui a plecat la magazin. Un membru Grove Street a dat cu motoru' pe ea, miezwk a aflat de la prietenul lui shifT_ ca mama lui este la spital ranita grav din cauza unui accindent provocat de un membru Grove Street. miezwk afland cine a dat cu motorul peste mama lui a promis ca se va razbuna pe tot gangul Grove Street. Tatal lui era camionagiu era intr-o cursa cand a fost sunat de miezwk ca sotia lui e la spital. Tatal lui a avut un soc si a facut accident grav si a murit. miezwk ramanand fara tata si-a petrecut restul vietii la spitalul de langa spawn ballas, ingrijindu-si mama. Peste 1 an mama lui moare iar el vrea sa devina membru Ballas stiind ca rivali lor de moarte sunt Grove Street iar pe el asta il ajuta sa isi razbune mama. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Curca Sebi - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Tg Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin # Postez pentru un prieten.
LoLz0r™ Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 miezwk acceptat pentru teste.( activ ) SenSei acceptat pentru teste.( activ )
Guest Di'Angelo Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/17/samp004gv.png/Nick: Netsky - Factiuni precedente: politticieni, smurd, grove, sfr - Job curent: - - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit ca este o factiune serioasa. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , droguri . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Dimineata: 11:00 - 14:00 , Seara: 20:00 - 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - :In 94 , anul in care 2Pac inca traia si melodiile sale rasunau in suburbiile Los Santosului , se naste un copil de culoare , numele sau era Netsky . Net a crescut intr-un mediu foarte ostil , un cartier sarac in care puterea era detinuta de oamenii cu putere financiara foarte mare , asa zisii politicieni . Acestia aplicau taxe peste taxe , iar oamenii cadeau pe capete , fie din cauza bolilor netratate , fie impuscati . Tatal sau nu a avut incotro si a devenit dealer de droguri pentru a putea platii toate darile. Acesta a fost prins in flagrant pe strada cu droguri la el si a fost arestat. Netsky a crescut fara tata ... anul 2011. Adolescentul Netsky in varsta de 17 ani , devine membru al unei bande din cartierul sau , asadar Lloyd va primi uniforma acatuita din maieu cu Boston Celtics , bandana verde , dunkurile de aceeasi culoare si accesoriul preferat al interlopilor , deagle-ul. Groove Street au pus pe fuga toti politicienii corupti din cartier si jefuindu-i precum cei peste 10 descendenti de-ai lui Robin Hood , au impartit banii celor ce au fost dezavantajati de acei tirani. Insa Groove Street nu era singurul cartier , distrus de coruptie , asadar Netsky , sprijinit de colegii de factiune , decide sa candideze la ocuparea postului de primar . Scopul sau era sa elimine orice fel de nedreptate avand in deviza sa prima lege din cartea drepturilor omunului , cea care zice ca " In fata legii , toti suntem egali" , neglijata in trecut . Nu reuseste dar ajunge lider la un gang din San Fierro, tradat ramane pe strazi si se intoarce in ls la bunul sau prieten LoLz0r. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
napusim Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 - Nick: Napusim - Factiuni precedente: politicieni - Job curent: detectiv - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: In general imi plac gang`urile si Ballas este un gang puternic. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme/droguri/war-uri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: joc cam 6-7 ore zilnic .. nu am un interval anume - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://tinypic.com/view.php?pic=vs2a0h&s=5 - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Napusim s-a nascut in renumitul oras Las Venturas,un oras plin de bogati, dar si de saraci.Viata nu era asa de usoara precum parea,trebuia sa muncesti jumatate de zi ca sa poti pune ceva pe masa.Napusim nu facea parte dintr-o familie cu o situatie materiala foarte buna, asa ca a decis ca trebuie sa ajute si el cumva pe mama si pe tatal sau.Primul lui job a fost acela de hot de masini.Din acest job Napusim facea foarte multi bani si nu mai avea probleme.Apoi el a devenit Drugs Dealer si a inceput sa faca si mai multi bani.Parintii vazand ca copilul lor sta numai cu criminali si oameni rai i-a interzis sa mai umble cu acestia.Atunci Napusim a decis ca trebuie sa isi ia viata in piept si sa fuga de acasa.Deoarece nu avea o "familie" , niste prieteni adevarati a decis ca trebuie sa se alature unui gang renumit din Los Santos numit Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Ionut - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
LoLz0r™ Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) - Nick: Napusim - Factiuni precedente: politicieni - Job curent: detectiv - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: In general imi plac gang`urile si Ballas este un gang puternic. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme/droguri/war-uri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: joc cam 6-7 ore zilnic .. nu am un interval anume - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Napusim s-a nascut in renumitul oras Las Venturas,un oras plin de bogati, dar si de saraci.Viata nu era asa de usoara precum parea,trebuia sa muncesti jumatate de zi ca sa poti pune ceva pe masa.Napusim nu facea parte dintr-o familie cu o situatie materiala foarte buna, asa ca a decis ca trebuie sa ajute si el cumva pe mama si pe tatal sau.Primul lui job a fost acela de hot de masini.Din acest job Napusim facea foarte multi bani si nu mai avea probleme.Apoi el a devenit Drugs Dealer si a inceput sa faca si mai multi bani.Parintii vazand ca copilul lor sta numai cu criminali si oameni rai i-a interzis sa mai umble cu acestia.Atunci Napusim a decis ca trebuie sa isi ia viata in piept si sa fuga de acasa.Deoarece nu avea o "familie" , niste prieteni adevarati a decis ca trebuie sa se alature unui gang renumit din Los Santos numit Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Ionut - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin O poza cu stats nu pui?Ai timp pana la 22:00 sa pui poza cu stats, revin cu raspuns. Napusim respins. ( DEMONAKITA ) Edited January 12, 2012 by Florin ;x
napusim Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) - Nick: Napusim - Factiuni precedente: politicieni - Job curent: detectiv - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: In general imi plac gang`urile si Ballas este un gang puternic. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme/droguri/war-uri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: joc cam 6-7 ore zilnic .. nu am un interval anume - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Napusim s-a nascut in renumitul oras Las Venturas,un oras plin de bogati, dar si de saraci.Viata nu era asa de usoara precum parea,trebuia sa muncesti jumatate de zi ca sa poti pune ceva pe masa.Napusim nu facea parte dintr-o familie cu o situatie materiala foarte buna, asa ca a decis ca trebuie sa ajute si el cumva pe mama si pe tatal sau.Primul lui job a fost acela de hot de masini.Din acest job Napusim facea foarte multi bani si nu mai avea probleme.Apoi el a devenit Drugs Dealer si a inceput sa faca si mai multi bani.Parintii vazand ca copilul lor sta numai cu criminali si oameni rai i-a interzis sa mai umble cu acestia.Atunci Napusim a decis ca trebuie sa isi ia viata in piept si sa fuga de acasa.Deoarece nu avea o "familie" , niste prieteni adevarati a decis ca trebuie sa se alature unui gang renumit din Los Santos numit Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Ionut - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin O poza cu stats nu pui?Ai timp pana la 22:00 sa pui poza cu stats, revin cu raspuns. Napusim respins. ( DEMONAKITA ) Ce e demonakita asta??? warn up @ daca ai intrebari legate de motiv,foloseste PM Edited January 12, 2012 by DRG 3
LoLz0r™ Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nu stiu :(, Demonakita este un player care mai are contul Judge si Napusim.Daca ai fost demis din Ballas de ce crezi ca ai mai avea sansa sa intrii iar?Probabil ca ti-as mai fi dat inca o sansa dar ai fost fara bun simt si ai inceput sa ma tragi la raspunde ca de ce nu ti-am dat rank up sau co-lider.Voi ruga un moderator sa-ti dea warn up pentru ca ai postat total aiurea. 1
napusim Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) Nu stiu :(, Demonakita este un player care mai are contul Judge si Napusim.Daca ai fost demis din Ballas de ce crezi ca ai mai avea sansa sa intrii iar?Probabil ca ti-as mai fi dat inca o sansa dar ai fost fara bun simt si ai inceput sa ma tragi la raspunde ca de ce nu ti-am dat rank up sau co-lider.Voi ruga un moderator sa-ti dea warn up pentru ca ai postat total aiurea. Ba tu esti nebun ma ??? asta e singuru meu cont .... cu ce motiv faci tu afirmatiilea astea false??? Retrag ... nu are rost sa aplic la un gang si sa imi strici tu reputatia cu afirmati false ok,disable 3 zile pentru +2 posturi aiurea. (ti-am zis ceva mai sus) Edited January 12, 2012 by DRG
demoq Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Lolzore dc zici tu de orice player de lv mic ca sunt eu ma ??? acum pe bune eu am iesit din ballas batundumi joc de tine in ultimul hal... dc crezi ca as mai vrea sa vin inapoi... sa va fie si voua clar EU nu sunt napusim.... lolzor pe viitor sa stii ca nu oricine care aplica la tine sunt eu .... poti sa te rogi pe mess in continuare de mine sa vin inapoi in ballas...nu o sa vin ;) 1
LoLz0r™ Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tu ce cauti aici sa postezi?Vorbim pe PM si se rezolva Napusime, Judge sau Demonakita..nu stiu cum vrei sa te strig.Voi ruga un moderator sa te sanctioneze.Multumesc de intelegere.
Dragos Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 napusim (IP: 86.126.103.127 ) demoq (IP: 86.126.103.127 ) Judge,daca mai postezi o singura data aici iei un mare suspend. 1 1
Weak Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 -Nick: EnZio_ - Factiuni precedente: Armata,Hitman - Job curent: Detective - Level: 15 - Sex(masculin/feminin):M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune in care mi-am dorit sa intru de mult timp - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme, droguri,war-uri etc.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu am - Intervalul orar in care jucati: depinde , nu pot spune concret - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img21.imageshack.us/img21/6898/gtasa2012010512251414.jpg - Biografie (minim 100 cuvinte): Enzio_ provine dintr-o familie bogata din Los Santos.In primii 5 ani de viata,el a trait cu mama si tatal sau,dar aceste lucruri aveau sa se schimbe repede.Dupa un an,tatal sau divortase de sotie deoarece credea ca era in inselat de ea.Tatal sau fiind plecat la afaceri,el a stat pana in clasa 5 cu bunica sa,iar dupa moartea bunicii,tatal sau platea o bona sa stea cu el.Crescand,acesta devenea din ce in ce mai violent datorita singuratatii.In clasa 9,el a fost exmatriculat din scoala deoarece avea la el un pistol,cu,care intentiona s-o omoare pe profesoara de romana.Enzio_ fiind arestat,tatal sau incerca sa mituiasca politistii pentru a-l elibera,lucru care nu s-a intamplat.Enzio_ si-a petrecut urmatorii 2 ani dupa gratii.Dupa ce a fost eliberat,el si-a reluat viata normala.Intr-o seara,el fiind intr-un club din Los Santos,a fost atacat si rapit de 6 membri ai gang-ului Grove Street.Acestia cerand 500.000$ pentru eliberarea lui.Dupa ce tatal sau platise banii,Enzio_ a ajuns acasa.Acolo s-a certat cu tatal sau,dupa care a decis s-o ia pe cont propriu si sa plece de acasa.Pentru a se putea razbuna pe membrii Grove el se alatura gangului Ballas si jura razbunare celor din Grove. - Nume si prenume:Remus - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Pingoo Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 -Nick: Pingoo -Factiuni precedente: smurd - Job curent: Niciunul. - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang foarte puternic. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,droguri,eliminarea adversarilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu am. - Intervalul orar in care jucati: dupa ora 14:00.6-7 ore - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/577/samp008xk.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte): Intr-o zi de frumoasa de vara, la spitalul din Los Santos s-a nascut un baietel pe nume Pingoo.Acesta a avut o copilarie frumoasa, dar din pacate tatal sau a murit cand Pingoo avea doar 17 ani.El a reusit sa treaca peste toate acestea, dar a vrut sa se razbune pe cei care l-au omorat.A aflat ca tatal sau se ocupa defapt cu traficul de arme, dar cand trebuia sa faca o livrare unor oameni care faceau parte din The Triads, acestia l-au omorat cu sange rece si i-au furat toate armele.Stiind toate acestea el a vrut neaparat sa distruga aceasta organizatie, iar ca acest lucru sa se indeplineasca a ales sa aplice in gang-ul Ballas. -Nume si prenume: Florin George - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
luci0498 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 - Nick: BlitZ - Factiuni precedente: Ballas - Job curent: CarJacker - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca mi-a ramas in minte ca fiind cea mai unita factiune :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: droguri...arme ...confruntarii cu rivalii,se ajuta unii pe altii . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am. - Intervalul orar in care jucati: 9 :30 - 15 si 21 - 23 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/f/853/samp006sr.png/ - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - : BlitZ s-a nascut in frumosul oras Los Santos. El inca de mic a trait doar cu un parinte,decat cu tatal sau.Din cauza ca mama lui murise chiar dupa ce il nascuse.Tatal sau i-a explicat realitate,cum stau treburile cu gangurile din orasul LS si din din alte orase si ca trebuie sa aiba grija. El fiind mai incapatanat nu ascultase de tatal sau si se bagase intr-o gasca de pustii de varsta lui.Acesti stateau in cartierul Groove Street.El statea in cartierul numit "Ballas" . Groove si Ballas sunt rivali de foarte mult timp iar BlitZ nu stia asta.Intr-o zi cand pustii au aflat ca sta in Ballas s-au dus in cartierul lor si au anuntat acest lucru.In acest timp BlitZ venise cu tatal sau din parc.In timp ce se indrepta spre casa o masina verde cu inscriptia Groove St. pe ea a trecut prin fata lor omorandu-l pe tatal sau.De atunci BlitZ s-a schimbat total a intrat intr-o alta gasca de pustii din Ballas care l-au invatat toate lucrurile despre un gang Acum la varsta de 12 ani el vrea sa se razbune pe Groove Street ,intrand in Ballas .Acum el asteapta un raspuns de la Leader-ul acestui gang pentru a intra in el. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Livint Lucian - Varsta: 12 ani (exp 2 ani jujmate) - Orasul in care locuiti: Vaslui - Sex (masculin/feminin): Masculin
LoLz0r™ Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 BlitZ acceptat pentru teste.( fiecare merita o sansa )
kRaYnEEEEEEE Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 -Nick: krayneeeee -Factiuni precedente: politicienii - Job curent: truker - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang foarte puternic. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,droguri,eliminarea adversarilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): am avut doar unul pentru limbaj :| - Intervalul orar in care jucati: dupa ora 13:00 4-5 ore - Poza cu stats :http://tinypic.com/r/dz9dds/5 - Biografie (minim 100 cuvinte) - Aici va descrieti caracterul din joc: In primavara anului 2011 , krayneeeeeee s-a nascut in orasul Los Santos , el a crescut alaturi de parinti pana la varsta de 19 ani . Avea prieteni din 3 orase diferite si se intalnea mereu cu ei sa bea , sa fumeze , sa se bata , era usor influentabil asa ca anturajul l-a schimbat . Intr-o zi unul dintre prietenii lui statea pe o banca in Glen Park si a vazut un membru Grove Street cum se ascundea , a venit si Gang iar acesta ii arata acea persoana cum se ascunde de cineva , ei se uitau fara sa para suspiciosi .. si deodata venii o masina de culoare mov , au coborat 4 tipi cu bentite mov iar cei 2 care se uitau la toata scena au vazut cum cei 4 tipi au omorat acel membru Grove Street deoarece era o rivalitate imensa intre ei iar acel membru Grove Street ramasese pe cont propriu pe teritoriul Ballas . Intr`o zi Gang se apuca de munca incercand sa uite cele vazute , iar un prieten l-a indemnat la jaful de masini .. a vazut ca se descurca excelent dar nu-i prea parea bine ca face asta . Prietenul sau intrase in acel gang iar el ramasese cu munca .. acum e mai mare si vrea sa intre alaturi de prietenul sau in Ballas gang pentru a fi cu o familie pentru ca cei de acasa sunt deja o tinta mult prea usoara si nu mai poate locui impreuna cu ei , e pregatit sa isi lase familia si sa faca un pact cu cei din Ballas si sa intre aici . - Nume si prenume: Moacanu Bogdan - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin
Zachary Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 - Nick: Orizont. - Factiuni precedente: Smurd. - Job curent: Trucker. - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cel mai tare gang, am multi prieteni in factiune. :wub: - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Transporturi de arme/droage. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 14-24 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp048v.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - "Intr-o zi de iarna la spitalul din Los Satons a venit pe lume un nou copil intr-o familie cu stare sociala medie, oameni cultivati dar fara noroc in viata. In decursul aniilor parintii au incercat sa dea o educatie cat mai buna, dar la varsta de 14 ani accesta a fugit dea acasa dupa o problema la scoala. Parintii disperati au incearcat sa il caute dar in zadar , accesta si-a gasit o noua familie, o gasca de pe strada care l-au luat sub aripa lor protectoare, accestia se intitulau Ballas . V-a urma ! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C. Narcis. - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin
LoLz0r™ Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) - Factiuni precedente: Smurd. - Job curent: Trucker. - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cel mai tare gang, am multi prieteni in factiune. :wub: - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Transporturi de arme/droage. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 14-24 - Poza cu stats : - Biografie (minim 100 cuvinte) - "Intr-o zi de iarna la spitalul din Los Satons a venit pe lume un nou copil intr-o familie cu stare sociala medie, oameni cultivati dar fara noroc in viata. In decursul aniilor parintii au incercat sa dea o educatie cat mai buna, dar la varsta de 14 ani accesta a fugit dea acasa dupa o problema la scoala. Parintii disperati au incearcat sa il caute dar in zadar , accesta si-a gasit o noua familie, o gasca de pe strada care l-au luat sub aripa lor protectoare, accestia se intitulau Ballas . V-a urma ! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C. Narcis. - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin krayneeeee acceptat pentru teste. OrizonT. tu ce nume ai in joc? O poza cu stats se poate sa pui? Revin cu un raspuns dupa ce completezi ce ti-am zis.OrizonT. acceptat pentru teste. Edited January 13, 2012 by Florin ;x