randyorton Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 - Nume (in joc) : Soldatul[ROMAN] - Varsta (in joc): 14 - Factiuni precedente: - - Job curent: camionagiu - Level: 7 - Sex (masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este factiunea mea de suflet pe acest server am fost si voi fii un Ballas - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 15:00 - 00:00 (astai timpul cand pot juca nu promit sa stau tot timpul on:D) - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/88/samp006ys.png/ poza cu /weaponskills: nu re rost sa o pun am 13 - Biografie : soldatul sa nascut acum 16 ani intrun satuc din Los Santos tatal sau a murit acum 4 ani intrun accident de masina asa ca a ramas doar cu mama sa.Fiind foarte saraci suldatu; a trebuit sa plece intrun oras mai mare la munca ca sa aiba grija de el si de mama lui.Sa angajat ca Vanzator de Arme cu un prieten care la intalnit in Los Santos intro zi cand voia sa mearga la tara so vada pe mama lui a gasit langa casa cateva masini de politie si catva mafioti si gangstari care erau arestati cand a intrat in casa mama lui era moara find omorata de mafioti asa ca find ajutat de prietenu lui sia cumparat un apartament in Los Santos.Intro zi mergea pe strada si ia vazut un Ballas atacat de 2 mafioti atunci sia adus aminte de mama lui sia scos un pistol si la ajutat pe Ballas sai omoare apoi Ballas-ul ia zis daca vrea sa vina in gang la el ca sa se razbune pe mafioti care ia ucis mama el a acceptat sa bagat in Ballas si asa a inceput sai ajute la tot felu de atacuri importriva mafiotilor. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: pop alexandru - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: baia mare - Sex (masculin/feminin): M
StefanScb Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jumper-respins(nu stiam ca mai nou te cheam sns) Dedrick_Writh- acceptat pentru teste Soldatul[ROMAN]- respins
Comy Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 - Nick: Comy - Factiuni precedente: UST,Scoala,SFR,NG - Job curent: Detective - Level: 16 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa sparg rivalii. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme,war-uri,batai de strada etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 ban pentru non fp acum 2 luni. - Intervalul orar in care jucati: 3-4h +(depinde de zi) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/198/samp190ij.png/ - Poza cu /weaponskills : http://imageshack.us/photo/my-images/853/samp191w.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Dupa ce Comy a fost inrolat in armata, acesta a muncit din greu in curs de ceva timp, astfel a ajuns la gradul de capitan.Primul factor ce l-a inaltat la acest grad a fost respectul fata de colegi si general, care nu lipsea din codul bunelor maniere.Lucrul in echipa si devotamentul l-au facut cunoscut printre majorii armatei salvand civilii de nenumarati mafioti si raufacatori.Dupa ce a avansat la rangul de sergent si a acumulat multa vechime si experienta,Comy a sustinut probe la diverse arme pentru a intra in A.S.F,probe pe care le-a trecut cu succes.Dupa ceva timp a fost desfiintat acest grup militar datorita lipsei de membrii.Datorita salvarii primarului(Cops vs Mafia) aflat prizonier in mainile mafiotilor a fost avansat.Dupa aceasta avansare Comy putea actiona atat la misiunile dedicate fortelor terestre cat si la fortele aeriene.Trecand ceva timp,au fost inrolati cativa membrii noi ce nu au facut decat sa "puna piedica" evolutiei soldatului Comy in armata.Nu a mai putut continua asa ,a hotarat sa isi depuna demisia,demisie ce i-a fost acceptata de catre general.Vazandu-i pe strada pe baietii din Ballas,Comy a fost interesat de acest gang si s-a decis sa aplice aici. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Cosmin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Onesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Balocco Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 - Nick: Balo - Factiuni precedente:Grove,Triads,NG - Job curent: Detective - Level: 14 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Kill - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,arme,war... - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 ban limbaj de ceva timp si atat. - Intervalul orar in care jucati: 3-4 ore(cum imi permite timpul) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp008ss.png/ - Poza cu /weaponskills : http://imageshack.us/photo/my-images/256/samp009vx.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Balo s-a nascut in orasul LosSantos intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa vanzatoare.La varsta de 5 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.Urmatorii ani au fost groaznici pentru Balo iar pierderea tatalui il afectase foarte mult.Vazand ca familiei ii merge mai greu fara tatal sau,la 17 ani Balo a furat o masina pe care a vandut-o pe bani putini pentru ca familia sa aiba ce manca.Timpul trecea iar furtul de masini era din ce in ce mai riscant.La varsta de 19 ani sa hotarat sa inceapa traficul cu arme si materiale in grove street sfatuit de un prieten pe nume SlowLy. La varsta de 20 ani mama lui a suferit un accident in drum spre casa.Dupa mai multe operatii suferite a decedat,Balo ramanand singur.Era foarte suparat din cauza mortii mamei sale si asa si-a inceput viata de vagabond.S-a alaturat celor din Greove Street pentru o perioada ,omorand rivalii si castigand bani.Dupa o vreme frumoasa petrecuta alaturi de membrii gangului,Balo pleaca in San Fierro pentru o pentru a se alatura celor din Triads.Dupa o luna Balo hotaraste sa parasesca factiunea din cauza unor neintelegeri.Sfatuit de Comy el se alatura Armatei unde petrece o frumoasa perioada de timp dupa care demisioneaza.Acum Balo intentioneaza sa se alature gangului Ballas pentru a ajuta la omorarea rivalilor. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Vali - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Onesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Casio Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 - Nick: Casio - Factiuni precedente: SFR, UST, Scoala, Triade, SMURD & PD - Job curent: Detectiv - Level: 17 - Sex(masculin/feminin): Masculin. - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ma distrez! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, arme, doguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nimic. - Intervalul orar in care jucati: Cand sunt liber, depinde de facultate. - Poza cu stats: Poza - Poza cu /weaponskills: Poza - Biografie (minim 100 cuvinte): Casio s-a nascut intr-un mic orasel din America de Nord. Tatal sau era mecanic intr-un garaj particular iar mama sa era asistenta medicala la o clinica din America de Nord. La varsta de 17 ani Casio a cunoscut o fata. Parintii ei erau din orasul Los Santos. Doi ani mai tarziu parintii fetei au murit intr-un schimb de focuri pe strazile din Los Santos. Casio impreuna cu iubita lui au plecat in Los Santos pentru ceremonia de inmormantare a parintilor fetei. Ei au ramas aici construindu-si un viitor si tot odata pentru a aflat mai multe despre moartea socrilor lui. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 21 - Orasul in care locuiti: Bucuresti. - Sex (masculin/feminin): Masculin.
bEbETo95 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 - Nick: keNTz0r - Factiuni precedente: SMURD,TRIADS - Job curent: none - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca imi place aceasta factiune , si vreau sa fac parte din ea si sa ajut la dominarea serverului - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, arme, doguri, kill .. etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) un ban de 7 zile pentru limbaj , eram tare nervos ... sper sa nu afecteze - Intervalul orar in care jucati: de obicei vineri seara,sambata toata ziua,duminica toata ziua,luni dimineata, in rest sunt la scoala, dar in timpul saptamanii mai vin pe acasa si mai intru :P - Poza cu stats: - Poza cu /weaponskills: - Biografie (minim 100 cuvinte): keNTz0r este un baiat ce s`a nascut in orasul Los Santo , el impreuna cu sora lui , la care tinea foarte mult , cresc împreuna pe strazile orasului Los Santos. Soarta face ca cei doi sa se desparta reîntâlnindu-se peste câtiva ani dupa ce keNTz0r a fost in organizatii , care i`au facut un comportament mai dur.. este cunoscut de politia locala a orasului Los Santos , chiar foarte bine , pentru ilegalitatie care le`a facut . El cu sora lui s`au intalnit pe o ramura a orasului , numita WineWood si s`au decis sa locuiasca imperuna o vreme , ca se reuneasca familia , care fuse`se destramata de un Gang al orasului numit Grove , acest gang era in alianta cu alte doua grupari , destul de puternice numite Triads si Da NAnga Boys ... intr`o zi au plecat sa faca o plimbare cu masina ca sa mai vorbeasca despre trecut ... insa pe drum s`au intalnit cu cei din Grove , a urmat un duel destul de lung ,si din pacate sora lui a fost ucisa,insa el a scapat cu viata deoarece avea ceva experienta in domeniul "luptelol de strada".De aici începe razboiul pentru razbunarea familiei sale , si s`a decis sa intre in cel mai puternic Gang din cele 3 orase Los Santos,San Fiero,Las Venturas... doreste sa intre in aceasta organizare si sa ajute la detinerea suprematiei in aceste orase .. acum el vorbeste cu capul Gruparii si asteapta un raspuns daca v`a fi acceptat sau nu. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Eugen - Varsta: de astazi inainte 16 - Orasul in care locuiti: Slanic Prahova - Sex (masculin/feminin): Masculin.
Vandalism Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nick: Vandalism Factiuni precedente: Job curent: trucker Level: 6 Sex(masculin/feminin): Masculin Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Respectul intre jucatori. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: lupte de strada, arme...si tot ce este bun pentru ei. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati:18:00 - 00:00 ; 08:00 10:00 / week-end mai tot timpul. Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/f/24/gtaballasapp.png/ Poza cu /weaponskills : http://imageshack.us/f/189/weaponskills.png/ (o sa le cresc cu ajutorul vostru) Biografie (minim 100 cuvinte) - : Totul a inceput in San Fiero. Mama mea nu prea astepta aceasta sarcina. Frica ca nu poate proteja a distrus-o un timp, asa ca a fost nevoita sa ma dea in plasament, insa asta mi-a distrus mie viitorul. Am fost adoptat la varsta de 10 ani, de o familie primitoare, cam asta a fost prima mea impresie la inceput, dupa aproximativ 2 luni, "noul" meu tata si=a chemat cativa prieteni sa vizioneze un meci. Dupa terminarea acestuia, cineva suna la usa, parintii mei nu asteptau pe nimeni. Cand au deschis, dincolo de usa a inceput o adevarata ploaie de gloante, un adevarat macel. Am fost impuscat in umarul drept si dus de urgenta la cel mai apropiat spital. Dupa reabilitare am fost din nou adoptat, de o familie ce era situata aproape de o banda numita the "triads". Venind mai spre seara de la scoala, o masina neagra opreste in fata mea...si fara nici o retinere, cei din masina ma bat pana la inconstienta. Dupa scurt timp la implinirea celor 18 ani, ma hotarasc sa plec in Los Santos, la un bun prieten. Ne hotaram intr-o seara sa iesim la un club, acolo dam peste niste baieti in verde, care ne-au luat la intrebari. Prietenul meu fiind putin ametit se iau de acestia, ei fiind in numar de 6-7, il iau la bataie pe acesta, fara a fi implicat, primesc o sticla in cap. Insangerat si cazut la pamant, am vazut pe neasteptate cineva care ne-a salvat pur si simplu, erau cei din Ballas. La scurt timp ma imprietenesc cu un membru, si acesta imi propune sa intru in Ballas. Am inceput sa ma informez, sa ma antrenez, si sa invat tehnici adecvate celor din Ballas, si astept sa fiu dus in fata Liderului. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Catalin - Varsta: 21 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin.
KasKoBombardieru Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 - Nick:KasKo - Factiuni precedente:Grove - Job curent:Taxi - Level:7 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este cel mai tare gang - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cu omorarea gangurilor rivale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:pai in week 9:00-22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://imageshack.us/photo/my-images/706/samp399h.png/ - Poza cu /weaponskills :http://imageshack.us/photo/my-images/24/samp401r.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :Ma numesc KasKo.Tatal meu a fost membru Ballas.Intr-o zi de Sambata tata era in concediu,la ora 00:30 intra peste noi in casa cei din grove.De atunci am promis ca o sa ma razbun pe gangul ballas care mi-au omorat parinti.Eu pana la varsta de 18 ani am locuit cu bunici mei.Ei erau foarte batrini si eu au murit la varsta de 78 de ani iar eu am ramas singur.La varsta de 20 de ani am aplicat pentru ballas si am sperat sa ma accepte sa il razbun pe tatal meu Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Dragnea Valentin - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Urziceni - Sex (masculin/feminin):masculin
BrowN ™ Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Matt - Factiuni precedente: FBI: - Job curent: Taxi Drive - Level: 8 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte organizata si puternic si as vrea sa fac si eu parte din ea . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War'uri, Tranporturi de arme si droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 0 - Intervalul orar in care jucati: dupa ora 14:00 in timpul scolii si in weekend dupa 11:00 - Poza cu stats : - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : Matt sa nascut in orasul San Fierro. Avea o familie cu putine posibilitati,dar faceau tot posibilul pentru el. Parintii incercau tot felul de joburi,dar cele legale nu`i puteau intretine, asa ca au incercat joburile ilegale. Tatal sau a incercat jobul de dealer si a reusit,dar din pacate mama sa nu a reusit nimic. In timp,tatal lui Matt a reusit sa faca bani,si s`au mutat in orasul Los Santos. Ajuns acolo,Matt creste si afla de viata de gangster. S`a imprietenit cu niste membri ai gangului Ballas,care il invatau tot felul.Cu ajutorul lor el crede ca este in stare sa intre candva in acel gang, dar nu prea avea posibilitatea,fiind prea mic. La varsta de 15 ani,tatal sau moare intr`un accident grav produs de Grove Street,un gang rival Ballasului. Frustrat si cu gandul s`o ajute pe mama lui si a se razbuna,Matt doreste acum sa intre in Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Burduhos Laurentiu - Varsta: 14 ani - Orasul in care locuiti: Nasaud - Sex (masculin/feminin): Masculin
JigS@w Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 - Nick:Smile- Job curent:None - Level:6 -Sex(masculin/feminin) :Masculin - Factiuni precedente:SMURD: - Un motiv pentrucare doriti sa va alaturati factiunii:Pentru a omora cat mai multi politisti sipentru ca este o factiune bine organizata - Cu ce credeti ca seocupa aceasta factiune:Trafic de arme,omorarea politistilor etc. - Antecedente: (ban /warn si pentru ce motiv):0 - Intervalul orar incare jucati:18-22 sau 23 - Poza cu stats :(scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cuF8):http://imageshack.us/photo/my-images/809/samp004cuk.png/ - Poza cu/weaponskills :http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp007sp.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieticaracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : "Ma numesc xyz si m-am nascut in Los Santos.Parintiimei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza a trebuit sa...." Smile s-a nascut in Los Santos.Provine dintr-o familiesaraca dar numeroasa.Cand era mic Smile a fost trimis la cersit de catre tatalsau.Intr-o zi cand Smile cersea pentru o paine pentru a putea manca si el sitoata familia lui au trecut pe langa el doi politisti atunci Smile a cerut 10$,atunci politisti l-au scuipat si l-au batut ca pe un caine de atunci Smile isidoreste sa omoare toti politisti si sai scuipe si el pe ei cum l-au scuipat si ei pe el. Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Manole Andrei - Varsta:13 - Orasul in carelocuiti:Constanta - Sex(masculin/feminin):masculin
daimon Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 - Nick: Derrek - Factiuni precedente: Hitman - Job curent: Detectiv da iau arms.. - Level: 16 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: E cea mai jmena factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu spartu gruvilor ,waruri mats.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): canci - Intervalul orar in care jucati: cand am timp - Link catre demisie : pa hitman - Poza cu stats : s0b - Poza cu /weaponskills : skill de shaf - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Derrek s-a nascut in LS.De mic era pasionat de luptele de strada.El vedea la televizor batai cu Stefan si cu politia.Cand a crescut el a fost un mafiot lafel de mare ca stefan.A intrat in hitman agency,si s-a descurcat de minune.A fost anuntat ca a fost ales ca cel mai bun angajat al agentiei.A primit rank up si o prima destul de mare.Dupa ce au fost facute noi recrutari pentru posturi in agentie,Derrek a observat schimbari in factiune si a demisionat.Acum el a decis sa se alature maestrului Stefan San.El va fi indrumat sau el il va indruma pe Stefan San?Ramane de vazut. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Serban Andrei - Varsta: 14 ani - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
nadynel Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nick in joc: nadynel Factiuni precedente: consilier. Job curent: none Level: 6 Sex (Masculin/Feminin): Masculin Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit ca aceasta factiune lucreaza in echipa si este o factiune mareata pe acest Server. Cu ce credeti ca se acupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu joburile ilegale (EX. Arms dealer si drugs dealer) si waruri Antecedente: (Ban, warn si pentru ce motiv) - nu am avut nici warn nici ban Intervalul orar in care jucati: de la 11:00 pana pe la 23:30 Poza cu /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img3/6415/samp004az.png&via=mupload&newlp=1 Biografie (minim 100 de cuvinte): nadynel s-a nascut la periferia marelui oras Los Santos. nadynel avea o familie saraca, tatal sau lucrand ca taximetrist i-ar mama s-a lucrand ca avocata. nadynel de mic era interesat de factiunile acestor 3 mari orase: Los Santos, Las Venturas si San Fierro. nadynel la varsta de 6 ani se duce la tatal si ii spune ca ar vrea atunci cand va avea varsta necesara sa intra in marea factiune Ballas, tatal sau nu prea fiind incantat de aceasta factiune ii spune lui nadynel: "Fiule, eu nu te pot obliga sa nu te duci in acea factiune, dar as vrea sa te gandesti mai mult". nadynel ii spune tatalui sau ca s-a gandit destul si ca atunci cand v-a fii mare v-a incerca sa aplice in factiunea Ballas. nadynel pana aunci se ocupa cu furtul de masini, nu prea castiga multi bani la acest job dar se distra. nadynel implinind varsta de 17 ani este destul de mare pentru a aplica in acea factiune Ballas. nadynel acum isi incearca norocul in aceasta factiune sperand ca aici isi va gasi locul pe care il asteapta de asa mult timp. Nume si prenume: Petcu Laurentiu Varsta: 17 ani Orasul in care locuiti: Resita Sex (Masculin/Feminin): Masculin
Guest ciprian88 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: ciprian88 • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: smurd • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 la • Nickname-uri precedente: ciprian88 Poza • Link catre cererea de demisie: -nu pot sa pun • Biografie (minim 100 de cuvinte): ciprian88 este un pusti care a crescut in Los Santons. Tatal sau a fost si el membru Grove asa ca Reivanul a crescut cu cei din Grove. Intr-o zi , Tatal sau la scos la plimbare in parc , dar a fost urmarit de cei din Ballas , si impuscat . Reivanul a fugit pana acasa unde si-a gasit mama ucisa brutal , asa ca plin de ura a luat un cutit si l-a injunghiat pe cel din Ballas. De atunci Reivanul are o ura imensa pentru cei din Ballas si vrea razbunarea alaturi de fratii lui din Grove. Informatii din viata reala: • Nume: ciprian88 • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bv • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cam 4-8 ore , intre orele 14 - 23 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?- Pentru ca este un loc unde playeri sunt ca fratii si liderii sunt foarte capabili. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu
nutu09 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 - Nick:Nutzu - Factiuni precedente:NG,Triads,Sfr,Medic si Scoala - Job curent:Arms dealer - Level:13 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Am mai fost in aceasta factiune si a fost frumos. vreau sa omoram impreuna Grove-DNB si Triads - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cred ca se ocupa cu droguri, mats, Omorari,rapiri neinfricati de wanted,Mai pe scurt activitati ilegale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)Nu am avut - Intervalul orar in care jucati:Sambata Si Duminica sunt non-stop.In timpul saptamani sunt de cand vin de la scoala adika la 2 pana seara - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/407/samp006yo.png/ - Poza cu /weaponskills : http://imageshack.us/photo/my-images/249/samp007aq.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Nutzu s-a nascut in spitalul din San Fiero in anulul1996.Nasul sau era Nutu Camataru si s-a gandit sa ii pune numele lui.Parinti lui Au fost deacord cu acest nume si lor de placeau.Pe tatal il chema Ionita Florin pe Mama Ionita Lukica iar pe el Ionita Nutu.Tatal si mama sa aveau un job foarte stabil Florin era in Ballas Rang 5 mana dreapta a lui Stefan iar mama asistenta la spitalul din Las Venturas.Intr-o zi cand Nutu venea de la scoala si-a vazut parinti lui intr-o balta de sange in apropiere de casa, martori i-au spus ca niste interlopi din Grove au facut asta.Din clipa acea Nutu si-a jurat razbunarea Parintilor Lui! Dupa ce el a facut 18 ani unchiul sau avand relati cu Gangul Ballas l-a bagat in acea factiune.Peste cateva saptamani Nutzu a invatat sa traga si Impreuna cu Colegi si Liderul din ballas au mers peste Grove.Eu cand am ajuns la ei in baza am intrat peste ei in casa si am luat Knife-u si...Asta merita daca s-au pus cu Ballas Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Ionita Ionel Spus Nutu - Varsta:17ani - Orasul in care locuiti:Plosca - Sex (masculin/feminin):Masculin