Mr. Pinkkyy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 (edited) - Factiuni precedente: Da Nang Boy`s - Job curent: News Reporter - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este un gang respectat in Ls si cu membri exceptionali - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme si droguri batai rapiri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn site moses pentru ce :)) - Intervalul orar in care jucati: 10-15 19-03 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Ma numesc .Pinkkyy. si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza a trebuit sa ne mutam in San Fiero. Cei din Groove ne-au urmarit fara sa stim. Intr-o zi cand ma intorceam de la scoala mi-am privit parintii intr-o balta de sange, de atunci am jurat razbunarea parintilor mei. Ne avand cine sa ma educe, m-am educat eu, traind pe strazi si intalnind copii ca mine, cu aceleasi probleme. Odata cu varsta am ales sa-mi razbun parinti pentru ce li s-a intamplat.intr-o zi mergand pe strada gandindu-ma la vremurile bune cand existau parinti mei. Cand de o data privesc un om din Groove si in acelas timp un tip din Ballas omorandu-l fara nici un gand. Cand am vazut am ramas surprins si m-au pus pe ganduri. Si din a cea clipa am inceput sa-l caut pe acel tip si sa vorbesc cu el, sperand ca o sa ma accepte printre ei...Ramane de vazut... Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Razvan - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bacau - Sex (masculin/feminin): Masculin Edited August 15, 2011 by Mr. Pinkkyy
Kanye Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Informatii despre caracterul din joc: -Nickul:kWai - Factiuni precedente:grove - Job curent: arms - Level: 11 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Sa ajut la buna desfasurarea a distrugerii los santosului :X - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Smardoieli cu tipii in verde - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Toata ziua - Poza cu stats :http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp089sx.png/ - Biografie :Ma Numesc kwai,m-am nascut in spitalul din Los Santos in anul 1990.Eu l-a varsta 15 ani am tinut un pistol cu bile de cauciuc in mana il aveam mereu in ghiozdan in cauza de frun incident.Cand m-am intors odata de la scoala mi-am vazut parinti in apropiere de casa intr-o balta de sange.Un membru din Grove Street facuse asta si de atunci m-am jurat ca o sa ma razbun pe el si pe clanul sau.In ziua urmatoare cand ma duceam la scoala am vazut un membru din Ballas care a omorat intr-un sant pe cel care mi-a omorat parintii.M-am dus la el i-am povestit ca cel care l-a omorat acum a omorat si el parintii mei ieri.Auzint vorbele astea a plecat.La 21 de ani l-am mai intalnit odata si i-am spus daca ma poate accepta si pe mn printre membri ballas.Acum astept raspunsul Lui.Multumesc!!! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Victorash - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex : Masculin
Kanye Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Postez pt jie , are suspend Informatii despre caracterul din joc: -Nickul:Jie - Factiuni precedente:Triads - Job curent: arms - Level: 14 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Sa omor :X - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Smardoieli cu tipii in verde - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Toata ziua - Poza cu stats : - Biografie :Jie s-a nascut in orasul Los Santos, la periferia acestui oras. El a fost obisnuit de mic sa munceasca deoarece nu avea o situatie materiala prea stralucita. La varsta de 18 ani a fost angajat la un magazin de haine. Acesta se ocupa cu descarcarea marfei si cu expunerea acestora. Nu avea un salariu prea grozav, dar cu acest salariu se putea descurca. A muncit acolo timp de cativa ani, dupa care acest magazin a fost vandalizat de catre gangurile din zona si anume Grove si DNB. Acesta incearca sa razbune toate victimele ranite din acea zi intrand in gangul lor rival, Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Claudiu - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex : Masculin
CioCio Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Informatii despre caracterul din joc: -Nickul: CioCio - Factiuni precedente: Departamentul de politie , Grove Street. - Job curent: Arms Dealer - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut gangul Ballas si imi place factiunea. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme/drogur/war’uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Dedic jocului cam 5-6 ore pe zi,depinde de timpul liber. - Poza cu stats : http://img41.imageshack.us/img41/111/samp008bk.png - Biografie : CioCio s-a nascut in vara anului 1992,in Los Santos.Deoarece CioCio era orfan, isi castiga banii de mancare din furturi.La 13 ani a fost dat afara din casa in care avea chirie pentru neplatirea ei.La 15 ani a cunoscut un om care facea trafic de arme,CioCio s-a alaturat acelui mafiot pt a-l ajuta.Dupa cateva luni,el s-a aliat cu o banda de mafioti afro-americani,care faceau trafic de droguri si arme.Dupa un an cel mai bun prieten a fost omorat de unul dintre afro-americani.Acum CioCio vrea sa se alature mafiei "The White Hand" pentru a se razbuna.In mafie s-a certat cu unul dintre membri,s-au luat l-a bataie pana CioCio l-a omorat.Dupa cateva luni petrecute in mafie,el s-a angajat la Police Departament.In politie a prins multi infractori periculosi din Los Santos.Intr-o interventie a echipei SWAT,din care facea si el parte,a fost impuscat in umar .Dupa 5 luni de stat in spital, si-a dat demisia din PD.El s-a dus inapoi la prietenii lui,in mafie.Dupa multe jafuri,omoruri,seful mafiei a fost omorat de membrii unui gang numit "Aztecas".CioCio era urmarit de politie in toata lumea,daca avea sa fie prins,avea condamnare la moarte prin injectie letala.La moartea sa,membrii mafiei s-au despartit.Facand afaceri de mii de dolari,a devenit unul dintre cei mai mari bogatasi din Los Santos.Fiind bogat avea multi dusmani care ii vroiau averea.In anul 2005 avea sa faca afacerea vietii lui,de 3 miliarde de dolari.Vroia sa cumpere Banca Nationala din Los Santos detinuta de un alt mafiot. CioCio a avut incredere in el,si i-a dat toti banii.Dupa ce i-a dat banii,si-a dat seama ca a fost fraierit.Fara dovezi,politia nu putea actiona.A dormit saptamani intregi pe strada,nu avea bani de mancare,pana cand intr-o buna zi a aflat ca liderul gangului Ballas il cauta pentru abilitatea sa de a omora fara nici o retinere. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bacau - Sex : Masculin
Sucre. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 -Nickul: Sucre - Factiuni precedente:Scoala,Triade - Job curent: ArmsDealer - Level: 16 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place gang-ul. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: droguri/arme/war - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 13:00 - 17:00 si 22:00 - 1:00 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp009lf.png/ - Biografie : Sucre s-a nascut in orasul San Fierro,unde locuieste si in prezent.Familia lui dispare intr-un mod misterios atunci cand el are varsta de 16 ani.Ramane in grija matusii sale,Ema,care l-a crescut pana in prezent.Incepe ca orice om normal un job normal,Taximetrist.Ramane 2 luni,dupa care se plictiseste.Ajunge reporter local,avand oferta de a se inscrie de la liderul acestuia.Nu dupa mult timp,datorita stresului,isi da demisia.Acum el,doreste ceva care sa simta ca traieste,un membru F.B.I.Odata ce a deveni un membru FBI,era tot mai retras,fara prieteni,si uitat de toti.A luat buna decizie de a parasi FBI,transferandu-se in PD,unde nu a petrecut mult timp,dar s-a distrat.Descopera gang-urile,si de aici,viata lui se schimba total complet.Devine un membru al gang-urilor,incepand sa ucida,sa se drogheze,se ocupa cu prostitutiile,etc.Trece prin mai multe gang-uri,ajungang tot mai mare in ''grad'',invatand tactici de tragere cu arma,si devine un expert nu dupa mult timp.Intr-o zi,i se face oferta de a intra in Ballas ,schimbandu-si modul de a gandi,si find mai ''sillent'' in atacuri,tace si face.Ballas un gang cu oameni inteligenti, el vrea intr'un gang original acela find Ballas el spera sa fie un exemplu bun pt colegi si sa le arate ca pot avea incredere in el...Acum Sucre asteapta raspunsu cu sufletu la gura din partea lui moses. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alexandru - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex : Masculin
LoLz0r™ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nickul: LoLz0r - Factiuni precedente: Grove ( rank 2 ) , Triads ( rank 5 ) - Job curent: Car Jacker - Level: 8 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa deratizez rivali =)) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Deratizarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Non-Stop - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/153/samp224c.png - Biografie : LoLz0r s-a nascut in urma cu 16 ani la spitalul din Los Santos.El invatat intr-o scoala aproape de locul unde isi faceau veacul cei din Grove.De mic el era obisnuit cu armele si cu gangsterii ce faceau parte din Grove , neavand probleme cu vreun membru.Pana in clasa a 8 a el a slabit foarte mult deoarece cei din Grove ii furau mancarea ( =)) ).Dupa ce a terminat cele 8 clase , s-a gandit sa intre in Grove crezand ca-l vor lasa in pace.Aici nu i-a placut deoarece nu toti membrii il acceptase si a decis sa iasa.Acesta a iesit pana cand intr-o zi s-a intalnit cu un membru din Grove ce l-a ranit pentru a-i lua organele si sa le vanda ( saracii astia din Grove ).Dupa o lunga perioada de spitalizare a decis sa intre in Ballas sa omoare toti Grove odata pentru totdeauna. To be continued.... Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Florin - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex : Masculin
BaD-BoY Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 -Nickul: Negrea - Factiuni precedente: DNB ( rank 1 ) , Triads ( rank 1 ) - Job curent: armsdealer - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: sa ajut factiunea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill war - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: toata ziua - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp116ag.png/ - Biografie :Negrea s-a nascut in Ls a avut parinti foarte bogati cu multe afaceri ilegale. Tatal sau era un mare mafiot se ocupa cu droguri / arme / jafuri. Tatal sau ia promis ca niciodata nu o sa duca lipsa de nimic de aceea l-a luat si l-a prezentat lumi "bune". Apoi o foarte mare greutate l-a lovit pe Negrea, tatal sau a fost ucis de catre asociatii sai , Negrea ramanand pe strazi fara bani. Negrea a promis ca ii va razbuna moartea tatalui sau si ii va calca pe urme , ridicand un foarte mare imperiu al ilegalitatii ! Acesta fiind motivul pentru care vrea sa se inroleze in acest gang! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Cluj - Sex : Masculin
moses Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jie - acceptat pentru teste CioCio - acceptat pentru teste Sucre - acceptat pentru teste LoLz0r - acceptat pentru teste Negrea - acceptat pentru teste
DeXyY Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Informatii despre caracterul din joc: - Factiuni precedente: Politicieni - Job curent: - - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ajut acest gang sa evolueze - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu arme droguri . materiale . lucruri ilegale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 10 -> 18 , 00 -> 2/3 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/405/samp042lp.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : Ma numesc Adam Washington , m-am nascut in orasul Las venturas , un oras cu aparente inselatoare . Parintii mei fiind plini de bani mergeau in cazinouri isi cumparau masini scumpe dar numai la mine nu se gandeau , asa ca la 18 ani m-am hotarat sa fug din Las Venturas si sa vin in Los Santos sa imi fac o alta viata ... aici am vazut ca e mult mai greu fara sprijin de la parinti fara casa .. asa ca m-am apucat sa fur masini si sa le vand Informatii din viata reala: - Nume si prenume: iagaru andrei - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): masculin
iTv.dRey Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 - Factiuni precedente:The Triads - Job curent:Arms Dealer - Level:14 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Imi place viata de gang si pentru a fi de folos acestei factiuni ! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Waruri , arme, droguri ! - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : /warn pentru limbaj - Intervalul orar in care jucati:de pe la 10 dimineata pana pe la 7 , iar de la 22-23 pana pe la 1 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/photo/my-images/808/samp368l.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :Itv.dRey s-a nascut intr'o familie saraca formata din parinti si cincii frati printre care si el. La varsta de 12 ani, parintii sai au adoptat o fetita de 2 ani. Itv a facut tot posbilul, deoarece era cel mai mare sa aduca multi bani in casa pentru asi intretine familia numeroasa si saraca. Traiau o viata modesta , dar ei erau fericiti deoarece erau in familie. Pana intr'o zi cand o masina plina de mafioti au venit la el in fata casei, au coborat si iau rapit fratii si parintii, acesta ramanand doar cu sora. Itv si'a lasat sora in grija bunicii si a plecat cu un prieten in cautarea mafiotilor. Auzind ca acea mafie este rivala cu gangul Ballas, s-a hotarat sa se alature pentru a se razbuna si pentru a'si gasi familia ! Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Cosmin - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Galati - Sex (masculin/feminin):masculin
Chesster Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 -Nickul: Chesster - Factiuni precedente: None - Job curent: Detectiv - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Male - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place noul lider , si vreau s aajut ballas! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill / war / drugs / mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 07:00 - 18:00 si 20:00 -23:00 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp001ry.png/ - Biografie : Chesster s-a nascut in spitalul din Los Santos, in anul 1997.Parintii lui avea fiecare cate o factiune .Tatal sau era Lider Ballas iar mama era asistenta la spitalul din Los Santos.Cand baiatul a facut 7 ani l-au dat la scoala ca sa nu ajunga cioban a stat cu burta pe carte pana la varsta de 18 ani.Chesster si-a luat jobul detectiv pentru ca ii placea sa vada unde se ascund suspecti apoi le spuneau Politistilor.Tatal sau din cauza batraneti a renuntat la lider si I-a dat locul lui Ovidiu700 cel mai voios si mai harnic om.La 20 de ani,Chesster s-a gandit sa aleaga dintre factiunile Membru Ballas si Membru Smurd.A ales Ballas pentru ca ii placea sa faca ce facea si tatal sau mai precis sa se impuste cu rivali ,rapiri,war-uri etc.Tatal sau fiindca a fost Lider i-a spus lui Chesster sa invete regulametul daca vrea sa intre in acea factiune.Dupa 2 zile ce a invatat regulametul pe derost,a invatat sa traga,sa isi respecte Aliati si membri. Respect Ballas :tiphat: Informatii din viata reala: - Nume si prenume: David - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex : Masculin
naruto11 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 - Factiuni precedente: Ballas,DNB,SFR,SMURD - Job current: arms dealer - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme droguri war’uri batai de strada - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): bug abuse - Intervalul orar in care jucati:12:00-16:00,20:00-00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp001rv.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Th3Master sa nascut in spitalul din Las venturas el avea o familie saraca iar tatal lui era un betziv.Intr-o zi tatal lui Th3Master a fost omorat de catre niste mafioti din clanu DNB,Th3Master a aflat de la un vecin mai invarsta si ia explicat unde sa produs tragedia.Th3Master si cu mama sa sau mutat in Los Santos acolo mama lui a fost violata si ucisa de gangul grove,cand sa dus la scoala cei din gangul grove lau urmarit.Gangul ballas ia sarit in ajutor salvandul acum Th3Master a depus CV-ul gangului ballas pt asi razbuna mama. Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Miu George - Varsta: 12 - Orasul in care locuiti: Prahova - Sex (masculin/feminin): masculin
LilJohn Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Informatii despre caracterul din joc: -Nick:LilJohn - Factiuni precedente:none - Job curent:Hot de masini - Level:8 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Sunteti seriosi ,lucrati in echipa si imi place noul lider ;) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:arme/droguri/war-uri si ilegalitati - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - Intervalul orar in care jucati:8-18 21 -2 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/204/samp003ll.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : LilJohn s-a nascut intr-un oras mare care se numea Los Santos dar care era crescut de o familie saraca.In acea familie LilJohn lucra ca si Car Jacker si castiga o suma cu care sa poata trai el si familia sa doar cateva ore.Acesta avea si probleme cu politia deoarece era un renumit hot de masini din Los Santos.Tatal sau era in Ballas si intarzia in fiecare seara la cina.Intr-o zi tatal lui LilJohn nu s'a mai intors acasa iar acesta a plecat in cautarea lui.La vechea casa in care petrecea mai mereu tatal sau cu prietenii erau cateva masini.A aflat de la martori ca tatal sau fusese omorat.In acea zi viata lui LilJohn s-a schimbat si s-a hotarat sa il razbune pe tatal sau si sa-i ajute pe ce-i din Ballas sa nu pateasca ca tatal sau.Respect Ballas Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Coman Daniel - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Constatnta - Sex (masculin/feminin):Masculin
Ovidiu700 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 deXyY - respins Chesster - respins Th3Master - respins LilJohn - respins itv.drEy - acceptat pentru teste
fizeeN Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 -Nick in joc- fizeeN - Factiuni precedente: NG - Job curent: detective - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place cu ce se ocupa. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: waru`ri-arme-droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 10-16 ..... 21-3. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) -http://imageshack.us/photo/my-images/233/samp128f.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - :fizeeN s-a nascut intr-un oras care se numea Los Santos dar care era crescut de o familie saraca.In acea familie fizeeN lucra la o spalatorie auto si castiga o suma cu care sa poata trai el si familia sa .Acesta avea si probleme cu tatal sau deoarece era betiv si is batea sotia si pe fizeeN.Tatal sau era in taximetrist si intarzia in fiecare seara la masa.Intr-o zi tatal lui fizeeN nu s'a mai intors acasa iar acesta a plecat in cautarea lui.De accea fizeeN apeleaza la ballas sal poata ajuta sa`si gaseasga tatal si sa aiva un trai mai bun el cu mama sa care era bolnava. - Nume si prenume:andrei vascul - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: baia mare - Sex (masculin/feminin): Masculin
costyb Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Informatii despre caracterul din joc: - Factiuni precedente: nu am facut parte din alte factiuni - Job curent: carjacker - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca din exterior o vad ca o factiune unita - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu traficul de droguri, cu war-ul, in traficul de arme - Antecedente: nu am antecedente - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval orar stabil, joc in jur de 7-8 ore pe zi - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/822/ballasba.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : m-am nascut in LS intr-o familie saraca, am o sora si inca 2 frati. inca de mic am "trait pe strazi" fiind nevoit sa ma descurc singur intr-o lume nemiloasa. Cand aveam in jur de 10 ani incepusem sa fur biciclete, pe care le vindeam pentru a-mi asigura singur traiul. cand am mai crescut mi-am facut un prieten mai mare decat mine care m-a invatat sa merg cu masina, pentru ca sa ma apuc de furat de masini. acest "prieten" al meu era un membru groove care cand a vazut ca incep sa ma descurc a vrut sa ma ia in gang la el. eu am refuzat. dupa un timp cei din groove mi-au rapit sora sa ma determine sa intru la ei in gang. acum vreau sa ma razbun si sa fiu acceptat in groove pentru a fi ajutat sa imi recuperez sora si sa ma razbun Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Balanoiu Constantin - Varsta:19 - Orasul in care locuiti:Urziceni - Sex (masculin/feminin):Masculin
kagawa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Factiuni precedente: Da Nang Boy`s,Grove Street - Job curent: Detectiv - Level: 15 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este un gang respectat,cu membri si lider pe masura - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme si droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn pentru non fp.. - Intervalul orar in care jucati: 10:00 -23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/43/samp050s.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : DaRiUs14 s`a nascut la marginea orasului Los Santos. Traia intr`o familie cat de cat bogata, avea tot ce isi dorea. De mic copil, visa sa intre intr`un gang si sa arate cine este cu adevarat. Intr`o zi, venind de la scoala, si`a gasit familia intr`o balta de sange. Nestiind ce sa faca, cu greu si`a revenit. Crescand si maturizandu`se, DaRiUs14 s`a angajat ca mecanic. Era o slujba prin intermediul carea putea sa`si plateasca chiria. Usor usor, a crescut si si`a luat o slujba mai banoasa. S`a angajat ca si Consilier. Aici si`a petrecut cateva saptamni, cunoscand prieteni noi. Asta pana cand intr`o zi, a aflat ca este dat afara. Stand plangand pe scari si nestiind ce sa faca, DaRiUs14 aude dupa coltul blocului focuri de arma. S`a dus sa vada ce se petrece. Acolo erau 20 gangesteri ce apartiunea Ballas`lui, dominand acea zona a cartierului. Dupa ce a vazut acolo, a stiut ca isi va petrece viitorul alaturi de cel mai bun gang, Balas. In acest momement, DaRiUs14 si`a depus CV`ul in factiunea Ballas, dorind sa`si arate calitatile dobandite de`a lungul timpului si asteapta raspunul liderului daca v`a fi acceptat sau nu.Respect ovidiu Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihes Darius - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mario Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 - Factiuni precedente: Grove,Triads,Dnb - Job curent: Civil - Level: 11 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca vreau sa ajut aceasta factiune si imi place+este un lider capabil. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme/droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban ,limbaj-non fp - Intervalul orar in care jucati: nu stiu depine,dar vreo 4-5 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://img171.imageshack.us/img171/3140/samp000ytr.png - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : White s-a nascut la periferia orasului San Fierro parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti.Tatal sau facea parte din The Triads iar bunicul sau din Ballas.White a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau.Se gandea mereu cum sa faca bani ,ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar White traia numai din ce fura.Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui,White afla ca niste persoane i-au ucis parintii,iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Grove . Ramas cu imaginea parintilor in gand,White l-a intalnit pe Ovidiu liderul Ballas , care ia promis lui White ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui. "Ma numesc xyz si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza a trebuit sa...." Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mario,#numele nu-l dau :P - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): M * Toate campurile sunt obligatorii, altfel cererea nu va fi luata in considerare. * Cine nu respecta modelul de postare este respins. * Cu cat biografia este mai ampla , cu atat cresc si sansele voastre de intrare. * Liderul isi rezerva dreptul de a-si alege membrii. * Persoanele acceptate vor fi contactate de catre lider in joc pentru teste. With respect,White :tiphat:
naruto11 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 - Factiuni precedente: Ballas DNB SFR SMURD - Job curent: arms dealer - Level: 12 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca e o factiune buna - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Activitati ilegale: waruri mats droguri batai de strada vinderea armelor etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: joc 8 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp005xa.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc: Th3Master sa nascut in orasul Los Santos parinti lui erau foarte bolnavi iar tatal lui a murit acum mult timp.Th3Master cand a plecat de la scoala cei din grove lau urmarit ca sal ucida dupa un timp cand sa intors acasa mama lui a fost ucisa de cei din grove,acum Th3Master e pe strazi cei din grove au venit cu o bata si lau batut pana a murit cei din ballas iau omorat pe cei din grove si salvandul pe Th3Master.Th3Master a fost dus in spitalul din Los Santos dupa o saptamana sa facut bine,cei din grove lau urmarit iar iar cei din ballas au fost pititi printre tufisuri si copaci cand au vrut cei din grove sal atace pe Th3Master cei din ballas au iesit din ascunzatori si iau omorat acum Th3Master si-a depus CV-ul ca sasi poata razbuna mama Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Miu George - Varsta: 12 - Orasul in care locuiti: prahova - Sex (masculin/feminin):Masculin
Ovidiu700 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Th3Master - respins, http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411367&st=250, poti aplica iar maine si fi mai atent la biografie. White - acceptat pentru teste 1