Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

- Nick: EusunT

- Factiuni precedente: Balas

- Job curent: -

- Level: 8

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa intru in gang cu un nou lider.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,drugs ,kill,warruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00 ( in week incep de dimineata )

- Poza cu stats : http://tinypic.com/r/11bi0bb/5

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : EusunT a fost criticat inca de mic din cauza numelui sa care era asemanator cu cel de "dragon" , asa ca sa le demonstreze tuturor ca nu e un papa-lapte s-a apucat de furat masini , dupa ce si-a facut un "renume" din aceasta profesie , l-a cunoscut pe Mynim@l , dupa ce au inceput s-o arda amandoi impreuna furand masini si pescuind peste , ulterior care era vandut la magazin , mancat sau aruncat inapoi in rau din cauza greutatii mici , dupa ce prietenul sau s-a alaturat bandei Ballas , care era condusa de un lider neinfricat pe nume r0ugh , EusunT a hotarat sa se alature prietenului sau in banda Ballas pentru a-i pazi spatele de dusmani si rivali.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Robert

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Imi pare rau dar retrag aplicatia, am vazut ca nu mai e lider, scuze NO WARN pls . :D

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Senzo

- Factiuni precedente: Grove, Scoala, FBI, Police Departament, Hitman, Smurd

- Job curent: Detectiv

- Level: 23

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am pofta de DM.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme, taxe de protectie.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 2 ban-uri ( Sa pot scapa de acesta monotonie din joc m-am gandit sa ma banez asa ca am luat la injuraturi un prieten din staff-ul Linkmania )

- Intervalul orar in care jucati: N-am un interval anume.

- Poza cu stats : http://img542.imageshack.us/img542/605/samp018a.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Senzo s-a inascut in Est Los Santos, intr-o familie foarte cunsocuta. Tatal lui conducea gang-ul Los Santos Vagos, iar el statea alaturi de tatal lui inca de la varsta de 2 ani. Mereu se juca cu arma tatalui sau si se antrena pentru a ajunge un tragator foarte bun. Acest vis i-a fost spulberat deoarece mama lui Senzo nu a mai putut suporta atatea impuscaturi , si ii era frica ca am sa patesc ceva. Astfel a hotarat sa se mute in San Fierro in apropierea Gun Shop-ului. Aici a dus o viata departe de infractori/mafioti si a reusit sa invete. Astfel la varsta de 18 ani Senzo isi ia permisul si vrea sa isi ia un job si de aici a pornit totul. El se duce la Politicieni si vorbeste despre angajarea lui. Dupa 1 o zi , este sunat si acceptat . Dupa un timp , el a renuntat la acest job , deoarece el invatase atat de mult incat , nu putea sa fie un simplu politician. Intr-o zi cand se duce spre casa , ii suna telefonul. El raspunde iar un indivit cu o voce groasa ii spune: "Tatal tau a fost ucis", la aceste vorbe lui Senzo ii se facu rau , si lesina. Este gasit de o persoana care ii il duce la spital. Isi revine dar era intr-un soc foarte mare. La nici 2 ore dupa acest telefon , mai primeste unu-l tot de la aceiasi persoana. Cand auzi vocea, Senzo incepu sa tipe la el. Barbatul ia spus sa se calmeze , dar ia mai spus ceva: "Mama ta a fost prinsa si va fi omorata,daca nu vi in Los Santos pana maine". Avea o spaima in el de ... nu mai stia ce sa faca. Sa calmat , iar a doua zi sa dus in Los Santos. Intalnirea a fost undeva intr-o parcare subterana. A intrat acolo , si a stat 5 minute dupa care au venit 2 masini. L-au prins si l-au bagat in masina. Acesti oameni l-au dus in Est Los Santos , unde il baga intr-o incapere cu un geam prin care vedeai in alta incapere. In celalta incapere era mama lui. Senzo a fost legat si pus sa se uite cum acei oameni o "violau" pe mama lui , si o bateau. Dupa 2 ore de chinuri groaznice mama lui a fost impuscata. Senzo a inceput sa tipe si a intrebat "CINE SUNTETI" acei oameni l-au dus intr-o alta incapere unde l-au inchis. Dupa 4 ore a venit un om la el si i-a spus "Noi suntem gang-ul Los Santos Vagos" la aceste vorbe Senzo inebunise si incepu sa tipe. Peste 1 saptamana reuseste sa scape si fuge. Nu stia ce sa mai faca , serviciul il abandonase, era inebunit. Asa ca intr-o zi sa dus pe langa cartierul dominat de gang-ul Ballas , acestia l-au primit in "gasca lor".

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Neagu George

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Edited by Senzo.
Link to comment
Share on other sites

Guest REdz.

- Factiuni precedente: SMURD

- Job curent: News reporter

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi plac foarte mult gangurile si vreau sa dezvolt aceasta factiune ajutand membrii care vor intra dupa mine , si sa nu existe dezorganizare .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de droguri , jafuri , rapiri , batai de strada etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: 9:00-13:00 ; 19:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclp6slaWunKyS3tTT3OOS5dHS

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc: In primavara anului 2011 , REdz s-a nascut in orasul Los Santos , el a crescut alaturi de parinti pana la varsta de 15 ani . Avea prieteni din 3 orase diferite si se intalnea mereu cu ei sa bea , sa fumeze , sa se bata , era usor influentabil asa ca anturajul l-a schimbat . Intr-o zi unul dintre prietenii lui statea pe o banca in Glen Park si a vazut un membru Grove Street cum se ascundea , a venit si REdz iar acesta ii arata acea persoana cum se ascunde de cineva , ei se uitau fara sa para suspiciosi .. si deodata venii o masina de culoare mov , au coborat 4 tipi cu bentite mov iar cei 2 care se uitau la toata scena au vazut cum cei 4 tipi au omorat acel membru Grove Street deoarece era o rivalitate imensa intre ei iar acel membru Grove Street ramasese pe cont propriu pe teritoriul Ballas . Intr`o zi REdz se apuca de munca incercand sa uite cele vazute , iar un prieten l-a indemnat la jaful de masini .. a vazut ca se descurca excelent dar nu-i prea parea bine ca face asta . Prietenul sau intrase in acel gang iar el ramasese cu munca .. acum e mai mare si vrea sa intre alaturi de prietenul sau in Ballas gang pentru a fi cu o familie pentru ca cei de acasa sunt deja o tinta mult prea usoara si nu mai poate locui impreuna cu ei , e pregatit sa isi lase familia si sa faca un pact cu cei din Ballas si sa intre aici .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Petrea Alex

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Los Santos

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Anthony_Hopkins

- Factiuni precedente: SMURD

- Job curent: jobless

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sunt o fire foarte dinamica, iar ca mafiot presupune multa miscare

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:traficul de droguri si lupta pentru teritorii

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv); sunt curat

- Intervalul orar in care jucati: dupa ora 16

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) sfgm78.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Anthony a aparut in Orasul San Andreas in urma cu 4 ani. S-a astabilit pa periferie in LS doarece acolo chiriile erau mai ieftine. Initial s-a angajat ca taximetristi pentru a isi putea intretine familie. Insa mafia Grove ii cera ca lea dea 20% din profit pentru a nu avea probleme. Ne maii suportant aceasta viata grea Anthony a fost nevoit sa renunte la slujba de tazimetrist si sa se stabileasca in orasul San Fierro. Aici a dus o viata foarte grea deoarece traiul era foarte scump. Dupa o lunga periada in care a fost somer, a reusit sa se angajeze ca reporter, dar mafia continuat sa il urmareasca. Asa dar a fost nevoit sa renunte si la aceasta slujba. Acum insa Anthony vrea sa se razbune pe aceasta mafie si sa isi recupereze toti banii pierduti.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Gaspar Ion

- Varsta: 19

- Orasul in care locuiti: Stoenesti

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

-Nick in joc: Aurica18

- Factiuni precedente:-

- Job curent: taxi

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: -.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficuri de arme de drugs, rapiri, batai de strada si apararea teritoriului.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu am avut

- Intervalul orar in care jucati: Cand am timp, dar mai ales dupa masa (4-5 ore pe zi)

- Poza cu stats : http://imgur.com/delete/oBvfl3YTlGFwn7s

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aurica18 a venit in orasul Los Santos la insistenta tatalui sau Ciuky care s-a stabilit in acest oras cu ceva timp inainte.L-a chemat pe Aurica18 datorita faptului ca acolo unde era ,a fost multa saracie.A venit cu drag cu gandul ca se va realiza, si isi va ajuta familia ramasa peste ocean.La inceput Aurica18 a fost foarte dezamagit pentru ca a crezut ca o sa-i fie usor, dar n-a fost asa. Ca sa manance ceva ,a trebuit sa prinda peste si sa ii vanda sa faca ceva bani. Incet a legat prietenii, iar ei l-au invatat in tainele supravietuirii, unde cel tare castiga. Asa a ajuns ca a fost initiat si in tainele furtului de masini. Nu a fost usor, dar nu s-a dat inapoi.Mai tarziu ,niste prieteni l-au prezentat pe Aurica18 unor membri Balasi si l-au invitat sa li se alature in factiune . In timp ce umbla cu ei , a remarcat seriozitatea si disciplina din aceasta factiune, astfel s-a gandit ca si el ar vrea sa faca parte dintr-un gang renumit si serios. Asadar vine cu cererea de a fi un membru Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:lacatusu aurel

Varsta: 18 ani

- Orasul in care locuiti:Bucuresti

- Sex (masculin/feminin):masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: SmartAss

- Factiuni precedente: Grove , Pd

- Job curent: Detectiv

- Level: 16

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: 4 FUN FUN FUN!

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme la greu si Taxe de protectie ca bo$$i

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : None

- Intervalul orar in care jucati: 18-24 ! Iar in weekend nu se pune problema de timp.

- Poza cu stats : w1elix.jpg

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Smart a vazut pentru prima oara lumina in orasul Los Santos.El de mic a fost inconjurat de familia sa nu prea numeroasa el avandu-i doar pe tatal sau , si pe mama sa , dar si pe prietenii lui.Intr-o zi Smart alaturi de tatal sau au iesi pe marginea lacului , la pescuit.Dupa cateva ore de liniste si pace , se aud niste zgomote infioratoare dinspre casa sa.Tatal lui SmartAss auzind acestea stia despre ce este vorba.Gruparea de raufacatori Grove au venit sa recupereze imprumutul facut de acesta pentru a cumpara casa.Imediat ce el a incercat sa lamureasca lucrurile a fost impuscat de mafioti chiar sub ochii lui baiatului si din acel moment a ramas fara o familie.Singur , ramas si fara casa si fara bani dar si fara prietenii care l-au abandonat , Smart a luat o decizie care urma sa ii schimbe viitorul ci anume sa faca contrabanda de masini.Totul decurge bine iar Smart incepe sa isi faca un nume in Los Santos.Dar el stie cel mai bine ca cel mai mult are nevoie de o familie si de cineva care sa il ajute sa se razbune.Avea nevoie de Balls.Gangsterii care ii puteau oferii ceea ce avea nevoie.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: GrEcu

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: OgLoc

- Factiuni precedente: Grove , consilieri medics pd

- Job curent: Detectiv

- Level: 9

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune respectata

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si de droguri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : None

- Intervalul orar in care jucati: 19-24 si in weekend

- Poza cu stats : 2q2lt2q.jpg

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : minim 100 cuvinte:OgLoc este un baiat de 19 ani care s-a nascut in SF,familia sa a murit intrun accident de masina cand acesta avea 10 ani.Ramanand orfan el a fost nevoit sa se intretina singur,ajuta diversi oameni cu treburile casnice iar acestia ii dadeau bani si alimente.La 15 ani si-a luat jobul mechanic,dupa un timp a devenit cel mai bun mechanic din tot SF.El a reusit sa stranga destui bani pentru asi lua o casa si o masina.Totul mergea bine pana cand OgLoc a implinit 17 ani in ziua aia el a intarziat cu repararea unei masini pentru un membru rifa.Acle gangster s-a infuriat si a ars casa lui OgLoc din temeli, a incercat sa il omoare si pe OgLoc dar acesta a resuit sa plece.OgLoc a plecat in LS pentru a incepe o noua viata.Aici lucrurile stateau altfel,erau mai multe ganguri si viata era mai periculoasa.El a renuntat la slujba de mechanic in favoarea jobului Arms dealer. El vindea arme gangsterilor

din Ballas si ai ajuta in razboiae cu gangurile adverse.Dupa un timp el s-a facut drugs dealer si vindea droguri la toate gangurile din Ls. Aceste joburi erau foarte profitabile si OgLoc a reusit sa stranga rapid bani pentru o noua casa si o masina.Si-a facut multi prieteni mai ales in Ballas,dar a inceput un razboi mare intre Groove si Ballas, atunci OgLoc a pierdut foarte multi prieteni si Ballas a suferit pierderi foarte mari.La 19 ani OgLoc s-a hoatarat sa intre in Ballas pentru a deveni un gangster si asi razbuna toti prietenii

care au murit in razboaiele intre ganguri.El spera ca va duce o viata buna alaturi de noua sa familie Ballas

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Andy

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: ynadw

- Factiuni precedente: Grove Street

- Job curent: -

- Level: 19

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O sa fie o factiune foarte bine organizata.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , droguri , arme.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn chiar nu stiu .

- Intervalul orar in care jucati: de la 15:00 pana tarziu 23:00 . 00:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Numele meu este ynadw.Stau intr-un ghetou in Los Santos.Mama mea Angelina muncea la casa de pariuri,cand intr-o seara un grup de gangsteri auamenintat-o cerandu-i toti banii, ea a opus rezistenta si a fost ucisa de leaderu' gruparii Grove Street.Kimbo tatal meu a fost un luptator al strazilor si un dealer de arme.Cand eram mai mic tatal meu a fost arestat pentru ceea ce facea ilegal.Sunt aici sa ma alatur celor din Ballas si sa dovedesc ca sunt un luptator pana la moarte.Respect tuturor din aceasta factiune.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Vlad Vladut

- Varsta: 19

- Orasul in care locuiti: Galati

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Pingoo

- Factiuni precedente:pd Smurd triads

- Job curent: detectiv

- Level:13

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa intru in gang cu un nou lider.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,drugs ,kill

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : warn afk la cai

- Intervalul orar in care jucati: 6+

-poza cu stats: http://imgur.com/delete/Gsm3YdSIiKihgvt

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Pingoo a fost criticat inca de mic din cauza numelui sa care era asemanator cu cel de "dragon" , asa ca sa le demonstreze tuturor ca nu e un papa-lapte s-a apucat de furat masini , dupa ce si-a facut un "renume" din aceasta profesie , l-a cunoscut pe Jairoo , dupa ce au inceput s-o arda amandoi impreuna furand masini si pescuind peste , ulterior care era vandut la magazin , mancat sau aruncat inapoi in rau din cauza greutatii mici , dupa ce prietenul sau s-a alaturat bandei Ballas , care era condusa de un lider neinfricat pe nume r0ugh , Pingoo a hotarat sa se alature prietenului sau in banda Ballas pentru a-i pazi spatele de dusmani si rivali.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Florin

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

Guest REdz.

-Nick: REdz

- Factiuni precedente: MURD

- Job curent: News reporter

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita si serioasa cu membrii si lider capabili.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs,warr'uri,jafuri

- Antecedente:-

- Cate ore jucati pe zi: 2-3 ore pe zi

- Poza cu stats : http://****.us...KyS3tTT3OOS5dHS

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : REdz nacut in orasul Los Santos, acesta traia intr-o familie saraca dar parinti il iubeau foarte mult fiind singurul lor fiu.Tatal lui era camionagiu,iar mama lui lucra la un magazin in apropiera casei lui.Pe vremea aceea orasul era bantuit de doua ganguri rivale:Ballas si Grove.Membri acestor doua ganguri erau dusmani de moarte.Aproape in fiecare zi se auzeau focuri de arme si murea cate cineva.Iata ca intr-o zi dintr-o greseal tatal sau fu impuscat si muri pe loc.REdz a aflat cele intamplate a fugit de acasa si se adapostea pe unde gasea.Dupa doua saptamani care a trait pe strazi se intoarse acasa si afla ca mama lui este grav bolnava.Acesta a trebuit sa se angajeze pentru a o ingriji si pentru ai cumpara pastilele necesare.Iata veni acasa de la serviciu si isi gasi mama in mislocul casei moarta,iar pe pereti scria Grove.Atunci si-a dat seama ca trebuia sa se razbune si sa se alature gangului Ballas.Acesta a invatat sa manuiasca armele si la varsta de 16 ani a decis sa depuna un Ceva cel mai puternic gang: Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Alex Petrea

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Piatra Neamt

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Ca7al1n

- Factiuni precedente: dnb,mafia.

- Job curent: arms dealer

- Level: 12

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune serioasa,membri capabili si asociabili.Un lider nou dornic de victorie.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , droguri , arme.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : -

- Intervalul orar in care jucati: 10:00-12:00,19:00-23:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://tinypic.com/view.php?pic=ev6zig&s=5

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Ca7al1n sa nascut in orasul Los Santos,renumit orasul mafiotilor.Acesta a crescut pe strazi,a cersit,si intr'un timp sa apucat de lucruri serioase,specifice gang'urilor,si a reusit sa isi stranga bani.Parinti lor au fost prinsi intr'un schimb de focuri intreb factiunile Ballas si Grove.Cei din ballas au incercat sa ii apere,dar nu au reusit.Acesti membri grove,renumiti ca fiind niste oameni aroganti si arfisti iau ucis familia.Ca7al1n doreste sa se razbune cu varf si indesapt pentru cele intamplate.Multumesc.

- Nume si prenume: Santiago Catalin

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti: Urziceni

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Madalyn

- Factiuni precedente: Scoala, FBI, DNB , Mafia , Triade , UST , Ballas , SFR .

- Job curent: Arms Dealer

- Level: 22

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece a primit un lider nou si doresc sa ajut la ridicarea factiunii la locul care i se cuvine .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , jafuri , lupte stradale .

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 ban ( 3 warns ca tot omu` )

- Intervalul orar in care jucati: N-am un interval bine pus la punct .

- Poza cu stats : Click Clack .

- Poza cu /weaponskills : ---

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Madalyn s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie bogata. Mai avea un frate mai mic cu 5 ani decat el. De mic copil a indragit armele ilegale ca AK-47 si cel mai mult i-a placut Eagle. Tatal acestuia era detectiv la sctia din Las Venturas iar mama era contabila la banca din Los Santos. Pe cand venea de la scoala impreuna cu fratele lui Madalyn a vazut o lupta intre membri bandei S.F.R. cu mafia The Triads .Cei din SFR erau cu 2 mai multi decat cei din mafie asa ca i-au invins cu usurinta. Madalyn a decis atunci sa se alature mexicanilor din San Fiero Rifa .Zis si facut dupa 2 zile ea membru SFR la doar 14 ani .Aici a inceput sa faca bani pentru familia s-a dar vrand mai mult a aflat de o mafie aliata cu cei din SFR : The Mafia . S-a alaturat acestora in cateva zile dar nici aici nu a petrecut mult timp fiindca s-a alaturat Armatei atras de respectul obtinut .Dupa ceva timp s-a dovedit ca s-a inselat in legatura cu respectul asa ca s-a angajat ca consilier al primarului .Din cateva motive personale a demisionat si s-a alaturat mecanicilor din Underground Street Tuning .Aici a primit in sfarsit mult respect de la colegi si prieteni .Aici a fost foarte multumit dar a intervenit ceva si a demisionat si s-a alaturat celor din Scoala.Ca instructor s-a simtit foarte bine .Avea niste colegi superi tari dar a decis sa se alature celor din Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Costache Madalin

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti : Ploiesti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link catre demisie : Click .

Link to comment
Share on other sites

- Nick: lioN.

- Factiuni precedente: Ballas

- Job curent: Detectiv

- Level: 9

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: sa rupem rivalii.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si drugs, batalii teritoriale.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : None

- Intervalul orar in care jucati: 15-18 ; 00:00-02:00.

- Poza cu http://img803.imageshack.us/img803/5703/samp002ql.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : lioN. Acesta urma sa fie numele unui bebelus perfect sanatos nascut la maternitatea spitalului din Los Santos. Copilaria acestuia este cat se poate de normala, familia ii asigura un trai decent, avea prieteni de joaca. Spre adolescenta lucrurile se schimba. odata cu caracterul lui lioN. Acesta are tendinte violente si incepe sa aiba scandalurile in familie. Dupa 1 an pleaca de acasa in speranta ca'si va croi singur viitorul. Devine un cunoscut drug dealer in cartier. Dupa 6 ani de ' munca ' ia parte la un jaf si castiga multi bani. Acum este respectat in cartier. Un fost prieten, care ii fusese ca un fiu lui lioN. este acum cunoscut ca un lider de gang. Acesta ii propune sa se alature lui ^^

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Madalin

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Severin

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Pingoo - respins (vreau sa te vad iesind in evidenta, sa-ti vad potentialul)

REdz - respins (nu merge poza cu /stats, + ca nici nu ti-ai dat demisia inca)

Ca7al1n - acceptat pentru teste

Madalyn - acceptat pentru teste

lioN. - acceptat pentru teste

Link to comment
Share on other sites

Factiuni precedente: Consilier

- Nick: Tzu

- Job curent: -

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi plac foarte mult gangurile si vreau sa dezvolt aceasta factiune ajutand membrii care vor intra dupa mine , si sa nu existe dezorganizare .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de droguri , jafuri , rapiri , batai de strada etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: mai toata ziua

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp967c.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc: In primavara anului 2012 , Tzu s-a nascut in orasul Los Santos , el a crescut alaturi de parinti pana la varsta de 17 ani . Avea prieteni din 3 orase diferite si se intalnea mereu cu ei sa bea , sa fumeze , sa se bata , era usor influentabil asa ca anturajul l-a schimbat . Intr-o zi unul dintre prietenii lui statea pe o banca in Glen Park si a vazut un membru Grove Street cum se ascundea , a venit si Gang iar acesta ii arata acea persoana cum se ascunde de cineva , ei se uitau fara sa para suspiciosi .. si deodata venii o masina de culoare mov , au coborat 4 tipi cu bentite mov iar cei 2 care se uitau la toata scena au vazut cum cei 4 tipi au omorat acel membru Grove Street deoarece era o rivalitate imensa intre ei iar acel membru Grove Street ramasese pe cont propriu pe teritoriul Ballas . Intr`o zi Gang se apuca de munca incercand sa uite cele vazute , iar un prieten l-a indemnat la jaful de masini .. a vazut ca se descurca excelent dar nu-i prea parea bine ca face asta . Prietenul sau intrase in acel gang iar el ramasese cu munca .. acum e mai mare si vrea sa intre alaturi de prietenul sau in Ballas gang pentru a fi cu o familie pentru ca cei de acasa sunt deja o tinta mult prea usoara si nu mai poate locui impreuna cu ei , e pregatit sa isi lase familia si sa faca un pact cu cei din Ballas si sa intre aici .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Theodor

- Varsta: 22

- Orasul in care locuiti: Campina

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: miezwk

- Factiuni precedente: Ballas / The Triads

- Job curent: Arms dealer

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune serioasa, membri capabili cat si liderul .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , droguri .

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): -

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata: 11:00 - 14:00 , Seara: 20:00 - 00:00

- Poza cu stats : CohKN.jpg

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : miezwk s-a nascut in orasul Los Santos langa plaja. Familia lui era foarte saraca, intr-o seara mama lui a plecat la magazin. Un membru Grove Street a dat cu motoru' pe ea, miezwk a aflat de la prietenul lui shifT_ ca mama lui este la spital ranita grav din cauza unui accindent provocat de un membru Grove Street. miezwk afland cine a dat cu motorul peste mama lui a promis ca se va razbuna pe tot gangul Grove Street. Tatal lui era camionagiu era intr-o cursa cand a fost sunat de miezwk ca sotia lui e la spital. Tatal lui a avut un soc si a facut accident grav si a murit. miezwk ramanand fara tata si-a petrecut restul vietii la spitalul de langa spawn ballas, ingrijindu-si mama. Peste 1 an mama lui moare iar el vrea sa devina membru Ballas stiind ca rivali lor de moarte sunt Grove Street iar pe el asta il ajuta sa isi razbune mama.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Curca Sebi

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Tg Neamt

- Sex (masculin/feminin): Masculin

# Postez pentru un prieten.

Link to comment
Share on other sites

Guest catalinv91

- Nick: v_catalyn

- Factiuni precedente: -

- Job curent: taxi

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O sa fie o factiune foarte bine organizata.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , droguri , arme.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : -.

- Intervalul orar in care jucati: in cursul sapt de la 12:00 pana la 22:00 iar in week-end 17:00-01:00

- Poza cu stats : http://imgur.com/delete/ELxeOaGoZpalGCN

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Numele meu este v_catalyn.Stau intr-un ghetou in Los Santos.Mama mea Angelina muncea la casa de pariuri,cand intr-o seara un grup de gangsteri auamenintat-o cerandu-i toti banii, ea a opus rezistenta si a fost ucisa de leaderu' gruparii Grove Street.Kimbo tatal meu a fost un luptator al strazilor si un dealer de arme.Cand eram mai mic tatal meu a fost arestat pentru ceea ce facea ilegal.Sunt aici sa ma alatur celor din Ballas si sa dovedesc ca sunt un luptator pana la moarte.Respect tuturor din aceasta factiune.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Velcea Catalin

- Varsta: 21

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: vTz

- Factiuni precedente: The Triads.

- Job curent:Arms Dealer

- Level: 13

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Un lider care se tine de treaba si membri capabili.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri,Droguri,Arme

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : -Nu.

- Intervalul orar in care jucati: 14:00-21:00

- Poza cu stats

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : vTz s-a nascut in orasul Los Santos , el provonea dintr-o familie saraca , dupa ce vTz a ajuns la varsta de 10 ani parintii au fost ucisi iar vTz de la o varsta mica a fost pus la munca pentru a-si asigura un viitor , pentru inceput a ales un job de taximetrist in care a stat 2 ani.Un bun prieten de al lui pe nume Jack l-a invatat sa traga cu tot felu'l de arme apoi vTz a aplicat intr-o mafie pe nume the Triads in care a stat 2 luni de zile in care a observat ca viata de criminal nu il satisface,a primit invitatie in F.B.I in care a acceptato cu ceamai mare placere in acest departament si-a facut foarte multi prieteni buni iar dupa ce s-a acomodat cu acest departament si-a respectat promisiunea de'a ii prinde si de'a ii inchide pe cei care i-a ucis parintii.Vazand ca acei criminali care i-a ucis parintii au intrat la inchisoare iar geoth3 a hotarat sa'si depuna demisia din F.B.I pentru a aplica pentru Scoala iar el in aceasta factiune a oferit licente tuturor jucatorilor care au avut nevoie iar de vTz dupa 3 ani de zile cat a stat in Scoala a reintrat in F.B.I auzind ca cei care si-au ucis parintii au evadat dupa multa munca depusa i-au gasit morti , acum ar dorii sa intre in gangul Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Haby Ibrahim

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti:Galati

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

- Nick: R3b3k

- Factiuni precedente: Politicieni

- Job curent: Detectiv..

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Un nou lider care va face treaba buna, si cu siguranta va ridica factiunea.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri, arme, warr-uri .

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu.

- Intervalul orar in care jucati: 8:00-12:00 -> 20:00-00:00

- Poza cu stats: b87HK.jpg

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : R3b3k s-a nascut in urma cu 15 ani in San Fierro. Aici , el a descoperit un gang numit San Fierro Rifa , condus de Andu. Acesta a fost omorat intr'un schimb de focuri, si astfel el a trecut de partea legii. Dupa multa vreme, si-a castigat dreptul de a intra intr'un gang aliat celor din SFR, Ballas. Aici, alaturi de cativa prieteni a reusit sa ridice factiunea si sa o duca spre cel mai inalt nivel , insa a decis sa paraseasca factiunea dupa ce liderul acestui gang a fost ucis. A decis sa treaca de partea legii a 2-a oara, dar , cei doi lideri au parasit factiunea si astfel, R3b3k i-a urmat. S-a alaturat politicienilor pentru o viata fara crime, insa, inima lui ii spunea altceva. Acesta isi depunde CV-ul din nou in gang-ul celor din Ballas, pentru a-si egala performanta din trecut.

- Nume si prenume: Mitran Valentin

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Alexandria

- Sex (masculin/feminin): M

#Postez pentru un prieten, are ceva probleme cu forum-ul.

Link to comment
Share on other sites

- Nick: MrSR

- Factiuni precedente: ng sfr

- Job curent: detective

- Level: 10

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: sa o ajut

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: droguri arme ..

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 warn

- Intervalul orar in care jucati: 3-4 ore

- Poza cu stats :/stats

- Poza cu /weaponskills : --

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

MrSR s-a nascut in Los Santos , el avea multi prieteni dintre care multi infractori. El avea un frate care facea parte dintr-o mafie foarte puternica. El de mic si-a dorit sa intre in armata si sa ajute oameni saraci dar cu timpul a crescut si a intrat in armata. El a stat acolo mult timp si a invatat multe lucruri frumoase. Fratele lui era un mafiot foarte renumit in San Fierro si era invidiat de toti mafioti din SF. Fratele lui in varsta de 25 de ani la indemnat la furturi , traficul de arme si traficul de persoane pana la urma a ajuns cot la cot cu fratele lui. Fratele lui avea multi rivali de temut , intr-o seara liderul de la San Fierro Riffa impreuna cu 5 membri l-au atacat si l-au chinuit pana a murit. MrSR le-a jurat razboi si spera sa intre in hitman si sa-l razbune pe fratele sau cu ajutorul dotarilor din hitman.El isi depune Cv'ul si vrea si el macar o sansa pentru ca nu are nimic de pierdut.

- Nume si prenume: Danut

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Galati

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...