Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick:picale

- Factiuni precedente:consilier

- Job curent:camiongiu

- Level:9

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:gang life

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:gang wars,trafic de droguri,smecherie :D

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):-

- Intervalul orar in care jucati:de obicei dupa 3 in cursu sapt pana pe la 7-8

- Poza cu stats : WXEJF.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : picale sa nascut intr-un cartier de la periferia orasului Los Santos.A avut o viata normala se ducea la scoala invata bn avea surse de informare.Din clasa a-V-a Tatal sau a fost dat afara de la locul de munca unde lucra de 30 de ani fiind sigur ca va sta acolo pana la pensie.Mama sa nu muncea.S-au vazut neputinciosi tatal sau a inceput sa lucreze la negru,fiind zidar nu ia fost greu sa gaseasca oamenii care aveau nevoie de el,dar nu castiga lafel de mult ca inainte si era greu de intretinut doi copii si o nevasta.picale cand a crescut pana pe la varsta de 15-16 ani a inceput sa faca multe jmenuri in cartier de la furturi minore pana la uciderea de oameni pt a face rost de bani.Cand acesta a inplinit 19 ani,vazand ca multi prieteni de ai lui au intrat la puscarie si unii chiar au murit.Sa hotarat sa lucreze curat ca camiongiu.Dar viata buna sa terminat brusc intr-o zi sora lui mai mare la sunat si ia spus ca parintii lui au fost impuscati de catre un gang din zona.Dupa cate a aflat din cartier cei de la ballas au incercat sa-i opreasca inainte sa le invadeze zona,dar aceaia au fost diversiunea in timp ce ceilalti au ajuns pana la casa cu gandul sa omoare un mare dealer,dar a dat peste parinti lui.picale nici acum nu stie din ce gang au fost,dar le este dator celor de la ballas si isi doreste mult sa fie acceptat.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Lupu Daniel

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti:Galati

- Sex (masculin/feminin):masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick:HsMHaOs

- Factiuni precedente: Politicieni

- Job curent: News Reporter

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa incerc lucruri noi..si sa imi gasesc o familie adevarata.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu

- Intervalul orar in care jucati: intru cand pot in general dupa scoala pe la 4-5 pana la 11-12 noaptea

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): sa_mp_004.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) :HsMHaOs a luat nastere in San Fiero. El nu a fost dintr-o familie prea bogata. Parintii sai erau oameni cinstiti, care se straduiau din greu sa faca bani.EI erau fositi de ganguri, care le cereau bani. Afacerile lor au inceput sa mearga din ce in ce mai prost pana cand dand faliment s-au refugiat in Las Venturas.Dupa cativa ani de trai mizerabil, castigand paine cu munca pe unde apucau au reusit sa se mute in Los Santos. Baiatul lor HsMHaOs avea de acum 20 ani. Cand s-au mutat baiatul lor s-a imprietenit cu niste oameni care i-au promis multe printre care si banii. Ei erau din Ballas.HsMHaOs a intrat in acea factiune reusind sa castige o paine pentru familia lui . Chiar si astazi se zice ca mai este in acea factiune incercand sa isi razbune lipsurile din tinerete, ajutand colegii si luptand.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Mihnea Mihailes

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Piatra Neamt

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick:K0sty

- Factiuni precedente: -/-

- Job curent:detectiv

- Level:25

- Sex(masculin/feminin):masculin.

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune serioasa si pentru mine este The BEST Gang

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats si droguri.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -/-

- Intervalul orar in care jucati: in weekend

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcmpyolaSwlaqS3tTT3KmWqMrT7JTc58s

- Poza cu /weaponskills : -/-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Intr-o calduroasa zi de vara , in luna Iunie in populatul oras Los Santos s-a nascut K0sty . El avea niste parinti , nici bogati , dar nici saraci . Ei au incercat sa ii ofere toate conditiile bune de trai , si sa ii ofere hrana de zi cu zi si un acoperis deasupra capului . Timpul trecuse , K0sty era destul de matur pentru a lua o hotarare . S-a hotarat sa munceasca si el , sa nu fie intretinut total de parintii sai care acum erau batrani si nu mai puteau munci . Pentru inceput s-a facut arms dealer , a facut ceva banuti din vinderea materialelor si a armelor , dar peste un timp nu ii mai mergeau vanzarile . Jucatorii cumparau de la cei care aduceau marfa mult si o vindeau la pret mai mic. Dupa un timp a intrat intr-o firma de Taxi , a stat si acolo un timp , a facut destui banuti pentru a ii ajuta pe parintii lui cu bani , si pentru a se intretine pe el insusi , dar aceea firma a dat faliment dupa cateva saptamani de la angajarea lui . S-a hotarat sa intre intr-un gang de cartier numit Da Nang Boys , dar nu s-a inteles bine cu membrii asa ca a iesit . A stat un timp degeaba si a cheltuit banii pe cumparaturi , mancare etc... S-a gandit sa intre in medici , deoarece cunostea cateva lucruri legate de medicina , dar nu a durat mult si nu ia convenit salariu . Intr-o seara venind din oras , in inersectie ia observat pe parintii sai ce se intorceau de la plimbare . Cand sa treaca pe trecere , ii vede pe parintii lui cum sunt izbiti de o masina . A incercat sa le ofere ajutorul , deoarece cunoastea medicina , dar a fost in zadar . Parintii lui murisera pe loc deoarece erau si batrani . S-a gandit sa aplice pentru Police departament , si a si intrat , in speranta ca il va gasi pe soferul care ia omorat pe parintii lui si il va pedepsi . A stat in Pd un timp dar s-a gandit sa intre in renumitul si puternicul gang Ballas deoarece a vazut ca sunt respectati si sunt cu totii o echipa . El spera sa fie acceptat .

Respect la toata lumea .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Costin Banioti

- Varsta: 21

- Orasul in care locuiti: Constanta

- Sex (masculin/feminin): masculin

Retrag am auzit ca numai sunt locuri , nu-mi dati warn va rog.

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Refl3x

- Factiuni precedente: Medics

- Job curent: -

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ai ajuta la War,Kill si la multe altele .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri si Kill,War

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu

- Intervalul orar in care jucati: In cursu saptamini de la 8—5,6 ear in wikend seara pe la 7.8

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):Click

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) : Refl3xx sa nascut intrun satuc din orasul L.S.,el a inceput o viata nou sa straduit sa ii ajute pe a lui parintii sa se angajeze sa aduca niste banii. Intr-o zi el se duse sa lucreze el lucra la livrari cu camionu, ei bine cind avea o comanda de dus pina in orasul L.V. ,a dat fata in fata cu o masina cu grovi si la oprit pe Refl3xx si ea spus in felu urmator. „Ca daca nu se angajeasa pentru ei sa lucreze sa ii ajute nu va mai fi in viata nici el si nici parinti lui” , ei bine el cind a auzit astea nu a stiut ce sa facasi a inceput sa i ajute pe grovi in livrari de materiale,droguri cu toate ca erau ilegale si avea mari probleme si cu politia sa descurcat catusi de putin. Ei bine dupa 2-3luni de lucrat la Grove si aliata lor sa Hotarit sa se angajese la Ballas Deoarce sa se rasbune pe Grovi si aliata lor pentru tot ce ea facut si pentru tot ce a suferit din cauza lor . El ar crede ca ar putea face Parte din gangul Ballas Si aliata lor pentru ca ar fi ceva mai buni decit Grove si aliata lor.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: I. Robert

- Varsta: 19

- Orasul in care locuiti: neamt

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Bytza

- Factiuni precedente: Politiceni (2) , SFR (3) , PD (1) , Mafia (1)

- Job curent: -

- Level: 17

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: doresc sa revin la gang si aici este locul potrivit

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri kill , participarea la war .

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu

- Intervalul orar in care jucati: dimineata 10-13 , seara 20-23 . In week 12 ore+ pe zi.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) : Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani in orasul Los Santos . De la o varsta frageda acesta a fost nevoit sa-si castige existenta deoarece in urma unor conflicte cu Grove acestia i-au ucis familia . La level 3 a aplicat la politicieni sa isi stranga bani , dupa doar 4 zile fiind un om corect a luat rank 2 . Mai tarziu pe la lvl 7 acesta a aplicat la San Fierro Rifa unde a petrecut 1 luna ajungand la functia de rank 3 . In urma unor neintelegeri acesta a fost nevoit sa paraseasca SFR si credea ca mai bine pentru el este sa mearga in PD pentru a deveni un om al legii . Insa nu a fost asa , aici ducea lipsa aliantiei/prietenilor din SFR . In scurt timp acesta si-a dat seama ca cel mai bine pentru el e viata de gangster si sa se uneia dintre cele mai bine organizate ganguri, avand ca scop sa lucreze in echipa , dar in gandul lui sa se rabune pe cei care i-au omorat familia.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Arcas Gabriel

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Sibiu

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Gusty

- Factiuni precedente: Triads (3)

- Job curent: Arms Dealer

- Level: 11

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: vreau sa fiu intr-un gang cu un lider nou.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri kill

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu

- Intervalul orar in care jucati: Dupa masa si seara

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): dd0pdf.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) : "Intr-un mic orasel abandonat din Los Santos, erau o familie de saraci, erau chinuiti, toata lumea ii scuipa in ochi, si fiul, care trebuia sa suporte cel mai mult durerile, a jurat cu sange rece ca se va razbuna pe Los Santos, facand banii din droguri si prostitutie, revine in Los Santos, care la inceput ii este foarte greu, dar in timp, ajunge un renumit gangster, care a scapat de multe ori de politie, a reusit sa se ascunda, sa insele, iar acum, vrea sa ajute organizatia Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Eduard

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Rm.Valcea

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Claudell

- Factiuni precedente: Triads, PD

- Job curent: -

- Level: 14

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Membrii uniti , lider competent .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,drugs, war,kill,blocaje,etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 7zile ban ( 3warns )

- Intervalul orar in care jucati: 5-6ore

- Poza cu stats : http://img9.imageshack.us/img9/1878/samp272h.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Claudell s-a nascut langa orasul Los Santos intr-un sat mic numit Dillimore.Claudell a crescut de mic in acest cartier ,fara scoala,fara educatie deoarece tatal sau a fost omorat pentru o anumita suma de bani imprumutata de catre unul din membri unei familii recunoscute din Los Santos,Grove.Dupa moartea tatalui sau , mama sa a murit din cauza aparitiei cancerului , iar tanarul copil a ramas singur de la varsta de 16 ani.Acest tanar s-a jurat din clipa de cand a ramas singur pe lume ca - si va razbuna tatal in orce mod posibil.Din aceasta cauza ,Claudell isi depune cv`u in Ballas .Pe langa toate acestea el jura ca va fi alaturi la bine si la greu de colegii sai.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Claudiu

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Rm. Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Claudell

- Factiuni precedente: Triads, PD

- Job curent: -

- Level: 14

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Membrii uniti , lider competent .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,drugs, war,kill,blocaje,etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 7zile ban ( 3warns )

- Intervalul orar in care jucati: 5-6ore

- Poza cu stats : http://img9.imageshack.us/img9/1878/samp272h.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Claudell s-a nascut langa orasul Los Santos intr-un sat mic numit Dillimore.Claudell a crescut de mic in acest cartier ,fara scoala,fara educatie deoarece tatal sau a fost omorat pentru o anumita suma de bani imprumutata de catre unul din membri unei familii recunoscute din Los Santos,Grove.Dupa moartea tatalui sau , mama sa a murit din cauza aparitiei cancerului , iar tanarul copil a ramas singur de la varsta de 16 ani.Acest tanar s-a jurat din clipa de cand a ramas singur pe lume ca - si va razbuna tatal in orce mod posibil.Din aceasta cauza ,Claudell isi depune cv`u in Ballas .Pe langa toate acestea el jura ca va fi alaturi la bine si la greu de colegii sai.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Claudiu

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Rm. Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

retrag scuzati-mi deranju

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Gusty

- Factiuni precedente: Triads (3)

- Job curent: Arms Dealer

- Level: 11

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: vreau sa fiu intr-un gang cu un lider nou.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri kill

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu

- Intervalul orar in care jucati: Dupa masa si seara

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): dd0pdf.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) : "Intr-un mic orasel abandonat din Los Santos, erau o familie de saraci, erau chinuiti, toata lumea ii scuipa in ochi, si fiul, care trebuia sa suporte cel mai mult durerile, a jurat cu sange rece ca se va razbuna pe Los Santos, facand banii din droguri si prostitutie, revine in Los Santos, care la inceput ii este foarte greu, dar in timp, ajunge un renumit gangster, care a scapat de multe ori de politie, a reusit sa se ascunda, sa insele, iar acum, vrea sa ajute organizatia Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Eduard

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Rm.Valcea

- Sex (masculin/feminin): Masculin

retrag aplicatia

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick: Cernoby

- Factiuni precedente: SMURD

- Job curent: SMURD

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place gangu :D

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme si droguri + materiale :D

- Antecedente: -

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata si Seara

- Poza cu stats : http://img513.imageshack.us/img513/333/samp031ee.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Cernoby este doar un baiat normal care duce o viata normala alaturi de familia sa...El locuia in San Fierro impreuna cu unchiul sau, mama si tatal sau fiind plecati in statul Las Venturas...La intoarcerea lor in orasul Los Santos , Cernoby s-a mutat si el vrand sa fie aproape de parintii sai...Insa cand a venit in Los Santos, a aflat ca tatal sau facea trafic de droguri cu bandele din tot orasul...Intr-o zi , dupa ce veni de la serviciu, Cernoby a fost socat, gasindu-si tatal zacand intr-o balta de sange...A intrebat-o pe mama sa ce s-a intamplat si a spus ca un traficant nemultumit a venit si l-a omorat...De atunci , Cernoby a jurat razbunare gangurilor care au facut trafic cu tatal sau si vrea sa se alature unui gang puternic sa lupte impotriva lor... Acum el a aplicat pentru Ballas...

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Airinei Daniel

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Targu Neamt

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: geoth3

- Factiuni precedente: grove , scoala , f.b.i hitman

- Job curent:

- Level: 16

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: imi place viata de gang si mai ales liderul!

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme si droguri + materiale

- Antecedente: -

- Intervalul orar in care jucati: 14:00-19:00

- Poza cu stats : sbohH.jpg

- Poza cu /weaponskills :

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : geoth3 s-a nascut in orasul Los Santos , el provonea dintr-o familie saraca , dupa ce geoth3 a ajuns la varsta de 10 ani parintii a fost ucisi iar geoth3 de la varsta mica a fost pus la munca pentru a-si asigura un viitor , pentru inceput a ales un job de taximetrist in care a stat 2 ani.Un bun prieten de al lui pe nume fReSh l-a invatat sa traga cu tot felu'l de arme apoi geoth3 a aplicat intr-un gang anume Grove in care a stat 2 luni de zile in care a observat ca viata de criminal nu il satisface,a primit invitatie in F.B.I in care a acceptato cu ceamai mare placere in acest departament si-a facut foarte multi prieteni buni iar dupa ce s-a acomodat cu acest departament si-a respectat promisiunea de'a ii prinde si de'a ii inchide pe cei care i-a ucis parintii.Vazand ca acei criminali care i-a ucis parintii au intrat la inchisoare iar geoth3 a hotarat sa'si depuna demisia din F.B.I pentru a aplica pentru Scoala iar el in aceasta factiune a oferit licente tuturor jucatorilor care au avut nevoie iar geoth3 dupa 3 ani de zile cat a stat in Scoala a reintrat in F.B.I auzind ca cei care si-au ucis parintii au evadat dupa multa munca depusa i-au gasit morti , geoth3 s-a facut agent hitman dupa o perioada mai lunga el iese din hitman , si acum vrea sa devina gangster .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: George Sorin

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Alexandria

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick:Alin97

- Factiuni precedente:DNB,Triade,NG,FBI,SFR,Mafia

- Job curent:Detectiv

- Level:14

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Deoarece este o factiune unita.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Se ocupa cu traficul de arme si droguri , prostitutie , razboaiele stradale si actele de vandalism.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):warn limbaj(a fost o problema stia cnv pass la cont meu asa ca..)

- Intervalul orar in care jucati:08:00-12:00/ 19:00-22:00

- Poza cu stats : http://postimage.org/image/t97n4p2wf/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Alin97 s-a nascut la periferia orasului San Fiero acum cincisprezece ani intr-o familie cu 3 copii. El era cel mai mare dintre frati si dupa ce tatal a murit a trebuit sa preia conducerea familiei. Crei doi frati mai mici nu puteau sa aibe singuri grija de ei asa ca a decis sa inceapa un antrenament intens pentru a intra in factiunea pe care si-o dorea. Pentru a ii proteja de toate pericolele orasului a incercat sa intre in Ballas. Acea factiune urma sa ii ofere protectie si adapost pentru el si familia lui dar pentru a intra in ea trebuia sa indeplineasca anumite aptitudini. In aceasta factiune va invata sa devina un adevarat gangster.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Petre Alin

- Varsta:14 ani

- Orasul in care locuiti:Ploiesti

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

Nick: vTz

- Factiuni precedente: -

- Job curent: none

- Level: 13

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este bine organizata,vreau sa ajut ceilalti mebrii si sa ridicam factiunea peste rivali.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,Arme,Droguri,Waruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : None

- Intervalul orar in care jucati: In timpul saptamanii de la ora 2:00 dupamiaza pana seara si in wekend mult.

- Poza cu stats http://imageshack.us/photo/my-images/252/samp008bi.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : vTz s-a inascut intr-un sat de la margina orasului Los Santos.Inca nu trecut prin viata intr-o zi a intrecut pe langa cartierul Grove fara vre-o frica.El vazand ce se petrece acolo s-a urcat pe o casa si i-a vazut pe Andrei si Alex cum ascultau niste reguli impuse de un tip imbracat in verde,de frica coboara de pe casa si isi contiuna linistit drumul spre scoala.Pe la ora 9 vTz iesa de la ore si linistit isi contiuna drumul cu gandul la cele petrecute in acea zi.Pe la ora 10 el intra in casa si ii vede pe parinti lui spanzurati,hotaraste sa le bage trupurile intr-o masina si sa ii ingroape deoarece politia nu face niciodata dreptate.Gandinduse el isi aminteste ca 2 tipi imbracati in Verde si din pacate erau ce-i doi Andrei si Alex care l-au amenintat ca nu o sa ii fie asa de bine lui vTz si el hotaraste sa isi razbune familia,aceste incercand sa intre in Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Haby Ibrahim

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti: Galati

- Sex (masculin/feminin):M

Respect

Retrag cererea imi cer scuze.

Link to comment
Share on other sites

-Nick: Embra

- Factiuni precedente: SFR,Mafia,Scoala,Ballas,NG,FBI

- Job curent: none

- Level: 18

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Foarte bine organizata,membrii capabilii,si am fost un ... cand am parasit aceasta factiune

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,killuri,waruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) ban(acumulare warnuri)

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata si Seara

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/vtfv42gvr/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Embra s-a nascut in urma cu 14 ani in centrul orasului Los Santos.El ducea o viata linistita impreuna cu parinti sai intr-o garsoniera.El a fost un mare mafiot si cunoscut de rival ca Al Capone.Intr-o zi linistita parinti lui au plecat sa se plimbe prin parc,pacat ca aia a fost ultima plibare deoarece rivali i-au omorat parinti cu sange rece.Acesta s-a jurat pe mormantul parintilor ca se va razuba.El a stat o perioda singur consumand numai bere si tigari dar a venit momentul razbunnari cum a promis .Asa ca el s-a decesit sa bage un CV la Ballas si acum asteapta cu nerabdare raspunsul lui Lolz0r.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Stefan

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Ploiesti

- Sex (masculin/feminin):M

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick: Cernoby

- Factiuni precedente: SMURD

- Job curent: SMURD

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place gangu :D

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme si droguri + materiale :D

- Antecedente: -

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata si Seara

- Poza cu stats : http://img513.imageshack.us/img513/333/samp031ee.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Cernoby este doar un baiat normal care duce o viata normala alaturi de familia sa...El locuia in San Fierro impreuna cu unchiul sau, mama si tatal sau fiind plecati in statul Las Venturas...La intoarcerea lor in orasul Los Santos , Cernoby s-a mutat si el vrand sa fie aproape de parintii sai...Insa cand a venit in Los Santos, a aflat ca tatal sau facea trafic de droguri cu bandele din tot orasul...Intr-o zi , dupa ce veni de la serviciu, Cernoby a fost socat, gasindu-si tatal zacand intr-o balta de sange...A intrebat-o pe mama sa ce s-a intamplat si a spus ca un traficant nemultumit a venit si l-a omorat...De atunci , Cernoby a jurat razbunare gangurilor care au facut trafic cu tatal sau si vrea sa se alature unui gang puternic sa lupte impotriva lor... Acum el a aplicat pentru Ballas...

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Airinei Daniel

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Targu Neamt

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Retrag cererea, m-am razgandit :D

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Madalyn

- Factiuni precedente: SFR,UST,FBI,Ballas,Mafia,Scoala .

- Job curent: Detective .

- Level: 22

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballasu` , ei bine Ballasu` a fost prima mea factiune , am fost si dp wipe in ea , rank 4 si de aceea vreau sa fiu iar acolo sa ridicam factiunea !!!

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu jafuri , mats , lupte stradale .

- Antecedente: Ban 7 zile ( am acumulat ca tot omu` 3 warnuri :P )

- Intervalul orar in care jucati: Dim 2-3 ore , seara 2-3 ore .

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Click .

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Madalyn s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie bogata. Mai avea un frate mai mic cu 5 ani decat el. De mic copil a indragit armele ilegale ca AK-47 si cel mai mult i-a placut Eagle. Tatal acestuia era detectiv la sctia din Las Venturas iar mama era contabila la banca din Los Santos. Pe cand venea de la scoala impreuna cu fratele lui Madalyn a vazut o lupta intre membri bandei S.F.R. cu mafia The Triads .Cei din SFR erau cu 2 mai multi decat cei din mafie asa ca i-au invins cu usurinta. Madalyn a decis atunci sa se alature mexicanilor din San Fiero Rifa .Zis si facut dupa 2 zile ea membru SFR la doar 14 ani .Aici a inceput sa faca bani pentru familia s-a dar vrand mai mult a aflat de o mafie aliata cu cei din SFR : The Mafia . S-a alaturat acestora in cateva zile dar nici aici nu a petrecut mult timp fiindca s-a alaturat Armatei atras de respectul obtinut .Dupa ceva timp s-a dovedit ca s-a inselat in legatura cu respectul asa ca s-a angajat ca consilier al primarului .Din cateva motive personale a demisionat si s-a alaturat mecanicilor din Underground Street Tuning .Aici a primit in sfarsit mult respect de la colegi si prieteni .Aici a fost foarte multumit dar a intervenit ceva si a demisionat si s-a alaturat celor din Scoala.Ca instructor s-a simtit foarte bine .Avea niste colegi superi tari dar a decis sa se alature celor din Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Madalin

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Ploiesti

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: EusunT

- Factiuni precedente: Balas

- Job curent: -

- Level: 8

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa intru in gang cu un nou lider.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,drugs ,kill,warruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00 ( in week incep de dimineata )

- Poza cu stats : http://tinypic.com/r/11bi0bb/5

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : EusunT a fost criticat inca de mic din cauza numelui sa care era asemanator cu cel de "dragon" , asa ca sa le demonstreze tuturor ca nu e un papa-lapte s-a apucat de furat masini , dupa ce si-a facut un "renume" din aceasta profesie , l-a cunoscut pe Mynim@l , dupa ce au inceput s-o arda amandoi impreuna furand masini si pescuind peste , ulterior care era vandut la magazin , mancat sau aruncat inapoi in rau din cauza greutatii mici , dupa ce prietenul sau s-a alaturat bandei Ballas , care era condusa de un lider neinfricat pe nume r0ugh , EusunT a hotarat sa se alature prietenului sau in banda Ballas pentru a-i pazi spatele de dusmani si rivali.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Robert

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

-Nick: DuMyXx

- Factiuni precedente:-

- Job curent:-

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita si serioasa cu membrii si lider capabili.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs,warr'uri

- Antecedente:-

- Cate ore jucati pe zi:6-7 ore

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/535/samp000qjf.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : DuMyXx s-a nascut in orasul Los Santos, acesta traia intr-o familie saraca dar parinti il iubeau foarte mult fiind singurul lor fiu.Tatal lui era camionagiu,iar mama lui lucra la un magazin in apropiera casei lui.Pe vremea aceea orasul era bantuit de doua ganguri rivale:Ballas si Grove.Membri acestor doua ganguri erau dusmani de moarte.Aproape in fiecare zi se auzeau focuri de arme si murea cate cineva.Iata ca intr-o zi dintr-o greseal tatal sau fu impuscat si muri pe loc.DuMyXx cand a aflat cele intamplate a fugit de acasa si se adapostea pe unde gasea.Dupa doua saptamani care a trait pe strazi se intoarse acasa si afla ca mama lui este grav bolnava.Acesta a trebuit sa se angajeze pentru a o ingriji si pentru ai cumpara pastilele necesare.Iata veni acasa de la serviciu si isi gasi mama in mislocul casei moarta,iar pe pereti scria Grove.Atunci si-a dat seama ca trebuia sa se razbune si sa se alature gangului Ballas.Acesta a invatat sa manuiasca armele si la varsta de 16 ani a decis sa depuna un CV la cel mai puternic gang: Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Dumitru Cosmin

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti:Rm. Valcea

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...