Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

- Factiuni precedente: -

- Job curent: trucker

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pt ca este o factiune serioasa si imi place foarte mult cu ce se ocupa

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: pai cu trafic de droguri , war-uri etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: pai ca deobicei seara pe la 20 :00 mai intru si pe la 4 sau 6

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/405/samp016xw.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Buna , ma numesc Alin Catalin. Eu m-am nascut in la periferia oarasului San Fiero alaturi de familia mea.Parinti mei erau membrii din Ballasa cel mai bun gang din ls care erau dusmani de moarte cu cei din grove.Intr-o zi parinti mei au avut o misiune in Los Santos ca sa omoare pe liderul de la Grove si sa fie stapini pe tot Los Santos-ul numai ca planul a dat gresi si sa incheiat cu moartea parintilor mei, si am jurat din ziua in care au murit parinti mei ca ii voi razbuna , dar cum? ca nu stiam cum , ca doar de unul singur nu as putea omora tot grove-ul si asa ca m-am gandit ca sa fac si eu o aplicatie la cei din Ballas ca sa ma recruteze si pe mine si sa imi razbun familia.Acuma tot ce am de facut este sa asteptept un raspuns pozitiv sau negativ.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Alin Catalin

- Varsta: 18 ani

- Orasul in care locuiti: Hunedoara

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

Nick in joc: Cheta

Factiuni precedente: F.B.I ; SFR ; Scoala.

Job curent: none (-)

Level: 9

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit ca aceasta factiune lucreaza impreuna si este o factiune mareata pe acest Server.

Cu ce credeti ca se acupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu joburile ilegale (EX. Arms dealer si drugs dealer) si waruri (blocaje)

Antecedente: (Ban, warn si pentru ce motiv) - nu am avut nici warn nici ban

Intervalul orar in care jucati: de la 11:00 pana pe la 23:30

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/265/samp001cw.png/

Biografie (minim 100 de cuvinte): Cheta s-a nascut la periferia marelui oras Los Santos. Cheta avea o familie saraca, tatal sau lucrand ca taximetrist i-ar mama s-a lucrand ca avocata. Cheta de mic era interesat de factiunile acestor 3 mari orase: Los Santos, Las Venturas si San Fierro. Cheta la varsta de 6 ani se duce la tatal si ii spune ca ar vrea atunci cand va avea varsta necesara sa intra in marea factiune Ballas, tatal sau nu prea fiind incantat de aceasta factiune ii spune lui Cheta: "Fiule, eu nu te pot obliga sa nu te duci in acea factiune, dar as vrea sa te gandesti mai mult". Cheta ii spune tatalui sau ca s-a gandit destul si ca atunci cand va fii mare va incerca sa aplice in factiunea Ballas. Cheta pana aunci se ocupa cu furtul de masini, nu prea castiga multi bani la acest job dar se distra. Cheta implinind varsta de 16 ani este destul de mare pentru a aplica in acea factiune Ballas. Cheta acum isi incearca norocul in aceasta factiune sperand ca aici isi va gasi locul pe care il asteapta de asa mult timp.

Nume si prenume: Barbu Vlad

Varsta: 16 ani

Orasul in care locuiti: Bucuresti

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Nick in joc: Sayid

Factiuni precedente: SMURD,SFR,SCHOOL INSTRUCTORS,NG

Job curent: Detective

Level: 10

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: deoarece este un gang puternic cu aliante bune si membrii de treaba .

Cu ce credeti ca se acupa aceasta factiune: kill,arme,drugs .

Antecedente: (Ban, warn si pentru ce motiv) - warn , kill in gara sf(safe zone),am pus tinta pe un prieten si am tras din greseala ..

Intervalul orar in care jucati: 15:00 - 00:00.

Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/t5qhlc/7

Biografie (minim 100 de cuvinte): Sayid sa nascut in anul 1993 la spitalul Municipal Los Santos , nu a durat mult timp si in oras sa stabilit o revolta intre mafioti, el fiind copil a stat in banca lui si a privit printr-o gaurica ce se intampla pe acea strada.Speriat tremurand,totul lac de apa,dupa ce s-a incheiat revolta varul lui Sayid sa dus si le-a cerut ajutor gangterilor pentru al ajuta sa numai tremure.Din pacate varul lui Sayid a facut o alegere foarte gresita sa le ceara ajutor mafiotilor.Gangsterii l-au observat si pe Sayid cum plange si tremura de frica s-au dus la el si i-au spus tu o sa devii un om foarte puternic,un om foarte aliat , un om fara de legi,tu vei putea invinge rivalii,dusmanii sau toti cei care te supara,vei deveni un mare mafiot ! Nu a trecut mult timp si Sayid creste-creste pana cand se angajeaza in SMURD.El o ducea destul de bine cu membrii echipei medicale dar din pacat si-a dat seama prea tarziu ce i-a spus acel gangster lui.Dupa ceva timp,dupa ce s-a gandit la afirmatia mafiotului,el a decis sa se alieze intr-o echipa de mafioti deoarece viata lui nu va mai putea continua asa fara o familie,dupa ce mama si tata murisera in accident de masina.Sayid a facut alegerea perfecta si cu mare curaj a discutat si cu ceilalti prieteni si au spus : -Dute frate ca si mafiot si fai ce vrei cu viata ta ! - Eu spun ca ai facut alegerea perfecta,dute si lupta acolo nu te da batut fii exact cum am fost noi cand am fost mici : TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI ! De la spusele prietenilor Sayid a ajuns un mare om puternic exact cum i-a povestit acel gangster.Sayid ia cautat pe acei gangsteri , dar nu au fost de gasit , dar totusi el vrea totusi sa ajunga un mare gangster.Acum el doreste sa se alature unei aliante de gangsteri care spinteca orasul Los Santos.

Nume si prenume: Nicolae Bogdan

Varsta: 17 ani

Orasul in care locuiti: Rm.Valcea

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Nick in joc: Sotrax

Factiuni precedente: Ng ballas

Job curent: civil

Level: 12

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sunt persoane pe care te poti baza.

Cu ce credeti ca se acupa aceasta factiune: kill,arme,drugs .

Antecedente: (Ban, warn si pentru ce motiv) -

Intervalul orar in care jucati: seara

Poza cu /stats:

Biografie (minim 100 de cuvinte): Sotrax s-a nascut intr-o suburbie a orasului los santos . Isi castiga existenta facand materiale si vanzandu le celor care aveau nevoie. La o varsta foarte frageda parintii lui au fost ucisi de catre clanul Grove unu dintre cele mai periculoase ganguri..El se lupta si acum cu persoanele din gangul care ia ucis intrega familie.Este nevoit sa ucida pentru a nu fi ucis .Dar a realizat ca nu poate sa lupte de unul singur impotriva ucigasilor. Sotrax a promis ca va razbuna moartea parintilor sai cu orice pret si sa hotarat sa intre in gangul Ballas,un gang care ii ura enorm pe cei din Grove.

Nume si prenume: Alex

Varsta: 16

Orasul in care locuiti: Costanta

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Postez pentru Sotrax !

Link to comment
Share on other sites

- Factiuni precedente: Ballas,DNB,NG,DNB

- Job curent: Arms Dealer

- Level:14

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru a ucide rivali

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu trafic de arme,drugs,kills,wars

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu

- Intervalul orar in care jucati: 14-18 si 20-24

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://tinypic.com/r/nv4p5i/7

- Biografie: Intr-o zi de 2 aprilie, un copil a venit pe lume, parinti lui iau pus numele Chesster, el traia intr-o familie destul de bogata, visul lui de mic era sa ajunga politist, dupa multi ani de scoala el si-a implinit visul, a fost acceptat la Politie, dupa un timp el s-a plictist de acest job, a ajuns sa fie corupt, iar dupa a fost prins ca a luat mita, el a fost demis din Politie, dupa ce a ajuns civil, el s-a ocupat cu chesti ilegale, cum ar fi vanzarea de droguri, arme si alte chesti, dar dupa un timp el a fost prins de politisti si a fost arestat, in puscarie a cunoscut multi oameni cu care sa imprietenit repede, printre ei se afla si Stefan, dupa mai mult timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare, el sa cumintit si nu a mai facut chesti ilegale, sa angajat ca pompier in Las Venturas. Un timp a mers bine la locul de munca, dar dupa aproximativ 2 ani el a fost dat afara. El nu mai avea bani sa plateasca chiria si cheltuielile si a cerut bani de la camatari, dupa un timp, camatari au venit la el sa le dea bani cum le era intelegerea, dar el nu avea de unde sa le dea bani, asa ca a fugit de ei, dupa un timp sa intalnit cu unul dintre ei intr-un bar, el a scos un pistol si la amenintat pe Chesster, el speriat a fugit, a mers in zona unde stateau cei din Ballas, si le-a cerut ajutorul, cei de acolo l-au ajutat iar el a ucis ambi camatari, iar dupa un timp sa decis sa se alature Ballas-ului

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Raduica Robert

- Varsta:16

- Orasul in care locuiti: Rm. Valcea

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Factiuni precedente: Scoala

- Job curent: Car Jacker

- Level: 16

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Iubesc DM-ul.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri si materiale.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Warn - Spam

- Intervalul orar in care jucati: 19:00 - 23:00

- Poza cu stats : whqNu.jpg

- Biografie: T.Michael s-a nascut intr-o familie ca oricare alta.Tatal lui detinea bizzul "Car Deliver" iar mama lui lucra la un 24-7.Totul a decurs normal pana cand baiatul a implinit varsta de 16 ani,atunci tatal lui incepuse sa lipseasca de acasa.T.michael a hotarat sa il urmareasca pe tatal lui.dimineata s-a ascuns in masina tatalui si nu a fost observat.Tatal lui a primit un telefon in legatura cu niste datorii, el banuia ca Grove este implicata.Asa a si fost,tatal lui a mers la grove street sa le returneze banii,dar membrii grove nu erau prea incantati in legatura cu suma primita si l-au impuscat.T.michael a reusit sa fuga din masina si s-a ascuns pe langa Ballas,unde acestia l-au inteles si l-au ajutat cu niste bani si un pistol,care il mai tine amintire si astazi.Atunci a hotarat sa se alature celor din Ballas

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Mihai Adrian

- Varsta: 14

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

- Factiuni precedente: UST , SFR, BALLAS,DNB

- Job curent: -

- Level: 13

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut aceasta factiune

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill,war-uri,trafic de droguri si de arme.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 warn,/q cu wanted

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00

- Poza cu stats : http://tinypic.com/view.php?pic=1sy5ug&s=7

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Judge s-a nascut intr-o familie bogata si respectata in societate, el niciodata nu avea treaba cu banii, avea tot ce isi putea dori, dar tocmai asta era problema deoarece orice ar fi facut, el scapa nepedepsit. Deoarece era foarte bogat era un tip rasfatat care din aceasta cauza nu avea foarte multi prieteni , multi nu-l placeau si cei care umblau cu el umblau mai mult pentru banii lui. El nu vroia asta el nu vroia sa vorbeasca cineva cu el pentru banii lui, el vroia sa aiba pe cineva care sa-i pese de el , nu ca ai sai parinti, el vroia o familie adevarata in care respecti si esti respectat. El dorindu-si acest lucru le-a castigat cu timpul increderea celor din Ballas pentru ca mai tarziu sa fie unul dintre ei. Respect Stefan

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Ungureanu Marius

- Varsta:17

- Orasul in care locuiti: Rm. Valcea

- Sex (masculin/feminin): Masculin

M-a rugat Judge sa postez in locul lui pentru ca el are suspend 5 zile .

Link to comment
Share on other sites

Nick in joc: DudZor

Factiuni precedente: Da Nang Boys,Ballas

Job curent: none (-)

Level: 6

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost in aceasta factiune mi-a placut si vreau sa intru din nou

Cu ce credeti ca se acupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu warruri si joburi ilegale

Antecedente: (Ban, warn si pentru ce motiv) - nu

Intervalul orar in care jucati: de la 14:00 pana pe la 00-00

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/213/samp001spz.png/

Biografie (minim 100 de cuvinte): DudZor s-a nascut intr-un cartier rau famat al orasului Los Santos, nu si-a cunoscut niciodata tatal, fapt ceea ce l-a marcat in copilarie. Crescut doar de mama si de sora mai mare, fiind singurul "barbat" din familie, de mic copil a simtit nevoia de a face ceva pentru familia sa. Bine crescut si cu o educatie destul de buna, ceilalti din cartier il detestau pentru faptul ca avea ambitia de a face ceva cu viata lui. Fiind la o varsta foarte frageda si cu toate ca nereusitele vietii pana acum, nu l-au doborat, a clacat. Putem totusi spune ca este omenesc, atitudinea sa ( acum pesimista ) si anturajul l-au obligat sa se apuce de ilegalitati ( intr-un fel ... si cu voia sa ) deoarece intotdeauna a stiut ca tatal lui a fost un om "mare" in cartier, singurul lucru pe care il stia despre el. Fiind nevoit sa se mute din orasul Los Santos, acesta s-a mutat in orasul San Fiero.Setea de sange si razbunare crunta il face pe acesta sa se intoarca in Los Santos si sa incerce a se alatura celor din Ballas

Nume si prenume: Dudanu Razvan

Varsta: 18 ani

Orasul in care locuiti: Targu Neamt

Sex (Masculin/Feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Factiuni precedente: Grove,Mafia,Armata,PD,UST,DNB,Ballas.FBI

- Job curent:--

- Level: 14

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imii place foarte mult,un lider excelent si membrii deosebitii

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Killuri,waruri,mats,drugs

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu

- Intervalul orar in care jucati: mai toata ziua

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp225z.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Era iarna anului 1996 cand sa nascut Fonz.El era un copil timid si simplu,isi iubea foarte mult parintii.Mama lui era medic,iar tatal lui mecanic.Era singurul lor copil.Intr-o zi cand tatal lui il tragea cu sania sa auzit un foc de arma la o vecina iar tatal lui sa dus sa o ajute.Cand a intrat pe usa a fost impuscat.

Fonz a fugit cat a putut de repede,vazand doar ca,cei,care iau omorat tatal erau imbracatii in verde.Tatal sau a fost dus la spital,iar mama lui a incercat din rasputerii sa il salveze dar nu a reusit.

Trecuse fix un an de la tragedie si Fonz a decis sa inceapa sa investigheze cine ia omorat tatal.Dupa lunii de investigatii a aflat ca doi membrii a gangului Grove Street iau ucis tatal,acestia fiind dusmanii de moarte a gangului Ballas.

El a decis sa depuna un CV la gangul Ballas pentru a isi razbuna tatal,iar acum asteapta raspunsul liderului!

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Andrei Liviu

- Varsta:14

- Orasul in care locuiti: Ploiesti

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

- Factiuni precedente: Grove,triads,dnb,ballas,fbi.Inainte de wipe : sfr,mafia,triads,pd

- Job curent: Civil

- Level: 16

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa-l ajut pe stefan ,ca acest gang sa devina invincibil :)

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme,drugs,war-uri,etc...

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Ban

- Intervalul orar in care jucati: depinde...vreo 5-6 ore pe zi

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img839.imageshack.us/img839/646/samp000ls.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : White s-a nascut la periferia orasului San Fierro parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti ... Tatal sau facea parte din The Mafia iar bunicul sau din Ballas.White a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau.Se gandea mereu cum sa faca bani,ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar White traia numai din ce fura.Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui ,White afla ca niste persoane i-au ucis parintii,iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Da nang boy`s . Ramas cu imaginea parintilor in gand,White l-a intalnit pe Stefan liderul Ballas , care ia promis lui White ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Mario

- Varsta:14

- Orasul in care locuiti: Timisoara

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Guest Silverstyler

Factiuni precedente: SMURD

- Job curent: Trucker

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa arat si sa ajut Ballas pentru a baga frica in Politie si in Grove Street, sa fim de temuti.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Crime, Trafic de droguri, Trafic de arme.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu

- Intervalul orar in care jucati: 12:00-16:00 si 20:00-24:00 in general, orarul poate varia in funtie de probleme sau de timpul liber pe care il am.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/1dq58138k/

- Biografie (minim 100 cuvinte) :In Los Santos intr-o familie de medici cu renume se naste singurul si unicul fiu pe nume Plymouth, acesta din urma creste odata cu trecerea timpului si a urmat o scoala, un liceu si pana la urma o facultate de drept in cadrul in care a vrut sa termine avocatura. Cu toate acestea termina facultatea cu bine si se inscrie in baroul din Los Santos fara sa practice vreodata aceasta meserie, din cauza problemelor de sanatate pe care le avea tatal sau, a renuntat la avocatura si s-a apucat de medicina pentru a inventa medicamente ca sa isi ajute tatal sa nu mai aiba probleme de sanatate.In ciuda eforturilor sale, tatal sau moare de o boala incurabila. In cele din urma fara sa se descurajeze , Plymouth continua cercetarile sale pentru a ajuta alti oameni in memoria tatalui sau.In prezent cea mai mare descoperire a lui este penicilina,cu toatea acestea, in prezent se v-a dezbate daca savantul Plymouth se va alatura SMURD-ului pentru noi cercetari si inovati pentru pacienti.Dupa 2 zile Plymouth se alatura SMURD-ului, acesta isi propune sa isi faca o prezentare in ziua respectiva pentru a isi arata planurile de viitor.Venise momentul prezentari, care a fost un esec pentru Plymouth.Dupa prezentare el este chemat in birou in care directorul Casio isi da demisia din cauza lui ca l-a facut de rusine, dezamagit de el, Plymouth isi si el demisia.In ziua urmatore plimbandu-se pe strazile din Los Santos si meditand la esecul lui, se intalneste cu un prieten vechi din copilarie pe nume Dudzor.Dudzor auzise de esecul lui Plymouth si pentru al sprijini il cheama se se alature unei familii sau mai bine zis unui gang numit Ballas, cu toate acestea, Plymouth se gandeste sa intre in acest gang pentru a castiga respectul cu forta si multe altele.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Bosanceanu Mihai

- Varsta: 20

- Orasul in care locuiti: Paris(Franta)

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick:FuNKy.

- Factiuni precedente:Nici una .

- Job curent:Taximestrist.

- Level:6.

- Sex(masculin/feminin):Masculin.

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Imi plac foarte mult armele si acest gang .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Trafic de arme si droguri , bataie , etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):-

- Intervalul orar in care jucati:18:00 - 22:30 ( In weekend 10:00 - 23:00 )

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://img521.imageshack.us/img521/8608/samp211u.png

- Poza cu /weaponskills :http://img829.imageshack.us/img829/148/samp212sx.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : FuNKy. s-a nascut in cartierul Vinewood intr-o familie bogata.Tatal sau era avocat, iar mama sa era barmanita.Parintii sai fiind omorati de cei din gangu-l Grove Street in cartierul Dilimore.FuNKy. isi doreste sa se razbune pe cei din Grove Street si pentru asta ar face orice.El a auzit de gangu-l Ballas care sunt rivali de moarte cu Grove Street, asa ca vrea sa se alature gangului pentru a-si razbuna familia.

(Scuzati ca este prea mica biografia , dar sper sa ma acceptati)

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Petrut Gabriel

- Varsta:14

- Orasul in care locuiti:Buzau

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...