Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted

O sa fiu prezent,daca nu intervine ceva urgent,dar nu cred ca va fi cazul.

Ar trebui facuta o lista cu 10 membrii + cateva "rezerve" daca intervine ceva si nu pot ajunge unii.

Posted

Nu o sa fiu online din motivele postate la inactivitate

Nu m-am putut abtine sa nu ii dedic melodia asta lui Hitler, SmartAss, Ogloc ...

Apropo, sunt brailean :>

Posted

imi cer scuze ca nu am ajuns la sedinta , lgs dar am avrut probleme cu calcultaroul si nu am putut sa anunt ca nu pot veni..

Posted

!!! Important !!! Membrii factiunii sa-si verifice PM-ul. Sedinta a fost anuntata, joi, ora 12:00, pentru a ne putea pregati pentru FS. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare la sedinta & FS, in cazul in care va fi nevoie sa luati locul unui coleg care nu poate ajunge.

#Aruncati un ochi si aici.

Posted

!!! Important !!! Membrii factiunii sa-si verifice PM-ul. Sedinta a fost anuntata, joi, ora 12:00, pentru a ne putea pregati pentru FS. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare la sedinta & FS, in cazul in care va fi nevoie sa luati locul unui coleg care nu poate ajunge.

#Aruncati un ochi si aici.

Poate o sa ajung daca vre' un moderator va fi disponibil sa imi debolcheze contul sub ora 12:00

Posted

'Winner Awards!' are ca scop alegerea unui numar de la 1 la 25. Castigatorul va fi ales cu ajutorul site-ului random.org si va avea cateva optiuni la alegere:

-30 de rivali omorati in interval de 20 minute.

-2 runde din 3 impotriva mea cu orice arma.

-2 runde din 3 impotriva a 2 adversari (unul cu 100hp si altul cu 50hp).

Model de postare:

Nick:

Rank:

Numar:

Pe cand extragerea Panther?

Posted

'Winner Awards!' are ca scop alegerea unui numar de la 1 la 25. Castigatorul va fi ales cu ajutorul site-ului random.org si va avea cateva optiuni la alegere:

-30 de rivali omorati in interval de 20 minute.

-2 runde din 3 impotriva mea cu orice arma.

-2 runde din 3 impotriva a 2 adversari (unul cu 100hp si altul cu 50hp).

Model de postare:

Nick:

Rank:

Numar:

Pe cand extragerea Panther?

In noaptea asta va avea loc.

Posted

New Signature. Check that out.

Azi se implinesc 7 zile de la banarea mea... inca am contul blocat... daca este moderator disponibil sa imi deblecheze contul pana atunci... voi veni la sedinta poate si la supremacy. [ zic poate ca nu stiu daca ma ia justin ]

Posted

Tu ai luat suspend ma :)) Nu se compara... ai rupt in 16 bucati grove. Farmacia e best...

Eu nu vreau sa iau suspend...

failtzeR cand a vazut farmacia: :comp1: :angry1: :sef:

Ballas: Hitler: :photo:

SmartAss: :happy1:

JustinPa: :dance: :whistle: fredonand: Ballas is best.

PhilL: :nanana: :hello:

Posted

Ora 12 ? Nu cred ca ajung,cel mai probabil voi dormi.

Ce ore matinale :)), la fel si eu, daca ma trezesc intru la sedinta, si voi fi si la Supremecy.

Posted

Nu cred ca voi ajunge maine la sedinta si nici la Supremacy.

Sa vad maine dimineata cand ma voi trezi am sa m-ai incerc sa aflu pass sau poate o sa ma ajute IceMan si am sa intru.

Guest Tempest.
Posted

Daca trec testele voi fi prezent , asta in cazul in care nu am net dar rar se intampla. Si e vreme frumoasa !

Posted

seful acestei mafii selecte domnul justinpa.tin sa va anunt ca voi incepe sa activez de luni.sanatate numai bine :* spor la distrus verzulii

Posted

Marti, 24.07.2012, ora 14:00 va avea loc prima editie de Faction Championship, vreau sa fiti cat mai multi online pentru a putea alcatui o echipa competitiva. La fel, miercuri, 25.07.2012, ora 13:00 va avea loc a 4-a editie a Faction Supremacy, la care deasemenea va astept in numar cat mai mare.

@kWai Te asteptam. Felicitari The_Game pentru lider UST!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...