Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Guest Allen
Posted

Imi pare rau ca nu am ajuns la sedinta.Am fost plecat din oras.

Posted

Dragi fosti colegi , a fost o placere sa lucrez cu voi, dar acum a venit momentul despartirii . Eu va urez multa bafta in continuare, intodeauna Ballas a fost baza aliantei, si tot asa va fi mereu daca Salvatore va ramane aici alaturi de Justin sa aiba grija de voi.

Multa Bafta in continuare !

Guest Allen
Posted

Mult noroc in continuare CloHard

Guest Allen
Posted

S-ar putea sa intarzi cateva minute la sedinta.

Guest Allen
Posted

Imi pare rau ca nu am activat in ultimele zile,deoarece cu ocazia zilei de 1 mai am fost plecat din oras si nu am avut acces la internet.Promit ca din aceasta seara voi activa la fel de mult ca pana acum.

Guest Allen
Posted

Justin scuza-ma sunt beat mort ,nu pot sa ma tin pe picoare ,bea si tu ca e bine.tre pupa fratele tau si pe tine si pe salvatore.scuze de duble post. te pup dulce

Posted

Dupa cum puteti vedea aici, am inscris factiunea la Last Gang Standing, strangerea va fi la ora 13:00, dupa cum am anuntat asa ca ma astept sa va prezentati in numar cat mai mare. Cine nu se prezinta si nu stiu nimic de el (nu posteaza la discutii/nu-mi da PM) va fi demis.

Posted

Lista membrilor Ballas:

Rank 6 - Balla Lord

JustinPA

Rank 5 - Balla Royality

-

Rank 4 - Front Yard Balla

Salvatore

Rank 3 - Ground Shoulder

OGLoc

GoHitler

vTz

SmartAss

Aurica18

Rank 2 - Turf Walker

Andreidef

wHere

Allen

4ezee

Rank 1 - Newcomer

TinKode

Bumble

pchhh_

SkateRZ

BeNNy

aKaRy

nycu93

The_Game

BassMaster

Posted

Salut Cred ca este timpul sa devin un copil matur si sa ma apuc serios de invatat asa ca am desit sa imi dau demisia sau sa imi pun inactivitatea de 2 -3 luni asa ca vreu sa va spus Multulesc Pentru tot ajutorul si pentru toata distractia le multumesc pentru ajutor :JustinPA Salvatore Andreidef

wHere Allen 4ezee aKaRy The_Game si mai sunt .

Posted

Salut Cred ca este timpul sa devin un copil matur si sa ma apuc serios de invatat asa ca am desit sa imi dau demisia sau sa imi pun inactivitatea de 2 -3 luni asa ca vreu sa va spus Multulesc Pentru tot ajutorul si pentru toata distractia le multumesc pentru ajutor :JustinPA Salvatore Andreidef

Posted

Tu fiind..?

Posted

El fiind this nigger.Doar ca nu face parte din Ballas. :error:

And, eu unul nu cred ca te-am ajutat, din contra, ti-am facut zile "negre" cand eram in PD. :DD

Anyway, succes la invatat copil matur, axeaza-te mai mult pe romana. ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...