Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted

Lista cu membri prezenti la sedinta cu rank`urile actuale

Rank 6 - Balla Lord

1. Stefan

Rank 5 - Balla Roialty

2. Clifford

Rank 4 - Front yard Balla

Rank 3 - Ground Shoulder

3. Madalyn

4. NitroGeN

Rank 2 - Turf Walker

5. Cheta

6. Sayid

7. White

8. faNNNtaSy

9. Judge

10. Hey_Chorr

Rank 1 - Newcommer

11. LilJohN

12. Embra

13. Vlad

14. bibeLOW

Doar acestia au fost la sedinta, pe cine am uitat sa posteze aici numele si rankul lor .

• Upvote 1
Guest MicroSoft
Posted

O sa fiu putin mai inactiv o perioada de cateva zile...multe teste la scoala si am de invatat.

Posted

imi cer scuze ca m-am retras din factiune dar numai pot sta cu membrii care nu stiu decat sa injure si sa fie tari in gura in fata pc-ului,imi pare rau pentru membrii super de treaba si de incredere dau si cateva exemple cu cine am facut echipa si cine merita tot respectul meu : Stefan -te pun pe primul loc esti un lider bun doar ca m-am suparat mult la decizile alea,poate am gresit si eu dar la ce a scos pe gura copilu` ala...ramai in continuare cum esti si nu te schimba , locul 2 White - membru foarte generos,respectuos si plin de ajutoare cand ai nevoie :), 3.Clifford nu am cuvinte ce pot spune despre tine..esti un super player nu uita de respectul meu :) , 4.madalyn,cheta,vlad,comy,kentz0r ramaneti in continuare cum sunteti va urez mult succes in continuare ,sper sa ne intelegem bine in continuare si nu uitati cum sa fiti " Toti pentru unul si unul pentru toti " :D

• Upvote 2
Posted

pai frate la inceput am zis altceva stiu..dar crede-ma pe cuvant ca nu credeam ca se va ajunge la asa ceva...dar acum asta e..eu tot raman prieten cu tine..nu are rost sa ne certam si noi 2 pentru un player dar lasal sa fie mandru el :)...success,in caz ca ai nevoie de mine imi spui si te ajut cu ce pot,succes :P

• Upvote 1
Posted

Eu unu zic sa iti vezi de treaba ta si sa ai grija cum caracterizi unii oameni pe care nu ii cunosti.Mereu ai fost un rankist daia ai si iesit de aici,alta data intelege ca membrii din factiune nu trebuie omorati ;) bafta

Posted

imi cer scuze ca m-am retras din factiune dar numai pot sta cu membrii care nu stiu decat sa injure si sa fie tari in gura in fata pc-ului,imi pare rau pentru membrii super de treaba si de incredere dau si cateva exemple cu cine am facut echipa si cine merita tot respectul meu : Stefan -te pun pe primul loc esti un lider bun doar ca m-am suparat mult la decizile alea,poate am gresit si eu dar la ce a scos pe gura copilu` ala...ramai in continuare cum esti si nu te schimba , locul 2 White - membru foarte generos,respectuos si plin de ajutoare cand ai nevoie :), 3.Clifford nu am cuvinte ce pot spune despre tine..esti un super player nu uita de respectul meu :) , 4.madalyn,cheta,vlad,comy,kentz0r ramaneti in continuare cum sunteti va urez mult succes in continuare ,sper sa ne intelegem bine in continuare si nu uitati cum sa fiti " Toti pentru unul si unul pentru toti " :D

Bafta sayide <3,sper sa ne revedem curand :).

Posted

99% nu cred ca pot ajunge la sedinta, deoarece admini mi se par incompetenti si imi dau ban si un ban nu mai stiu sa dea :| , nici macare peste cererea de unban nu se uita. Bafta :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...