Sayid Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 astept sedinta de azi sa va prezint un event in cadrul factiunii si sunt curios daca veti fi de acord,e superb !! :)) 3
Gabii Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Lista cu membri prezenti la sedinta cu rank`urile actuale Rank 6 - Balla Lord 1. Stefan Rank 5 - Balla Roialty 2. Clifford Rank 4 - Front yard Balla Rank 3 - Ground Shoulder 3. Madalyn 4. NitroGeN Rank 2 - Turf Walker 5. Cheta 6. Sayid 7. White 8. faNNNtaSy 9. Judge 10. Hey_Chorr Rank 1 - Newcommer 11. LilJohN 12. Embra 13. Vlad 14. bibeLOW Doar acestia au fost la sedinta, pe cine am uitat sa posteze aici numele si rankul lor . 1
StefanScb Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Cei care nu au fost prezenti la sedinta : Plymouth,Funky.,L.c,Chuck,keez,Cabanos primesc un avertisment.La al doilea sunteti demisi.
Sayid Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 stefane sa nu uiti sa postezi eventul ala in cadrul factiunii :)) :> 3
Crowley Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Welcome sNs :D sper sa facem o treaba buna la
Stefan Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Bun venit sns in factiune ! # L`ai uitat pe Chesster (rank.1) || Are ban , ma rugat sa postez in locul lui !
Chesster* Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 La ce sa ma uite ma? ca sunt prezent pe forum :)) .
Chesster* Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Scuze, dar nu pot veni nici la sedinta urmatoare.. ca nu stiu sigu cand vin din excursie, daca vin mai devremede 8 vai participa la sedinta :)
Guest MicroSoft Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 O sa fiu putin mai inactiv o perioada de cateva zile...multe teste la scoala si am de invatat.
Mario Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 99% nu ajung la sedinta,am probleme cu PC-ul,am postat la inactivitate.Bafta manilor.
faNNNtaSy Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nu sunt sigur ca ajung la sedinta,sunt plecat dar o sa incerc sa ajung,nu promit nimic.
Sayid Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 imi cer scuze ca m-am retras din factiune dar numai pot sta cu membrii care nu stiu decat sa injure si sa fie tari in gura in fata pc-ului,imi pare rau pentru membrii super de treaba si de incredere dau si cateva exemple cu cine am facut echipa si cine merita tot respectul meu : Stefan -te pun pe primul loc esti un lider bun doar ca m-am suparat mult la decizile alea,poate am gresit si eu dar la ce a scos pe gura copilu` ala...ramai in continuare cum esti si nu te schimba , locul 2 White - membru foarte generos,respectuos si plin de ajutoare cand ai nevoie :), 3.Clifford nu am cuvinte ce pot spune despre tine..esti un super player nu uita de respectul meu :) , 4.madalyn,cheta,vlad,comy,kentz0r ramaneti in continuare cum sunteti va urez mult succes in continuare ,sper sa ne intelegem bine in continuare si nu uitati cum sa fiti " Toti pentru unul si unul pentru toti " :D 2
StefanScb Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Bafta in continuare,la inceput ai zis altceva,lucrurile pareau sa se rezolve,dar.. .
Sayid Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 pai frate la inceput am zis altceva stiu..dar crede-ma pe cuvant ca nu credeam ca se va ajunge la asa ceva...dar acum asta e..eu tot raman prieten cu tine..nu are rost sa ne certam si noi 2 pentru un player dar lasal sa fie mandru el :)...success,in caz ca ai nevoie de mine imi spui si te ajut cu ce pot,succes :P 1
faNNNtaSy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Eu unu zic sa iti vezi de treaba ta si sa ai grija cum caracterizi unii oameni pe care nu ii cunosti.Mereu ai fost un rankist daia ai si iesit de aici,alta data intelege ca membrii din factiune nu trebuie omorati ;) bafta
Mario Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 imi cer scuze ca m-am retras din factiune dar numai pot sta cu membrii care nu stiu decat sa injure si sa fie tari in gura in fata pc-ului,imi pare rau pentru membrii super de treaba si de incredere dau si cateva exemple cu cine am facut echipa si cine merita tot respectul meu : Stefan -te pun pe primul loc esti un lider bun doar ca m-am suparat mult la decizile alea,poate am gresit si eu dar la ce a scos pe gura copilu` ala...ramai in continuare cum esti si nu te schimba , locul 2 White - membru foarte generos,respectuos si plin de ajutoare cand ai nevoie :), 3.Clifford nu am cuvinte ce pot spune despre tine..esti un super player nu uita de respectul meu :) , 4.madalyn,cheta,vlad,comy,kentz0r ramaneti in continuare cum sunteti va urez mult succes in continuare ,sper sa ne intelegem bine in continuare si nu uitati cum sa fiti " Toti pentru unul si unul pentru toti " :D Bafta sayide <3,sper sa ne revedem curand :).
Stefan Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Welcome celor noi , nu le mai tin minte numaru ! :]]
faNNNtaSy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Welcome tuturor,sper sa ne intelegem bine :)
Mario Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mai usor cu urarile,le puteti adresa in joc,v-a mai zis stefan de "n" ori :). P.S : Daca tot am postat,welcome celor noi :))
Chesster* Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 99% nu cred ca pot ajunge la sedinta, deoarece admini mi se par incompetenti si imi dau ban si un ban nu mai stiu sa dea :| , nici macare peste cererea de unban nu se uita. Bafta :) .
Mario Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nu pot ajunge la sedinta ,deoarece se apropie ora 8 si inca nu a raspuns Spark :).Have fun!