Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted (edited)

Felicitari Stefan pentru lider, sper sa ridici factiunea si sa nu te demita fara motiv si pe tine :tiphat:

// stai linistit ca ai avut n motive

Edited by KiD
Posted

Cei prezenti la sedinta au fost: Snoop,Chesster,Clifford,Hawx,Cabanos,Darius14,Sami. Vreau un raspuns de la Chuck ,Se7en si Fonz( ultimii doi am inteles ca intarzie,dar putin.. )

Ce s-a discutat la sedinta:

- inceperea unei noi "generatii"

- Snoop si Clifford au primit rank up (2)

- prime la toti membrii

- regula obligatorie la materiale depuse

- va reveni topicul cu , concursuri in cadrul factiunii.

Posted

Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la sedinta, dar de cand cu liceul (cls a x-a) imi e foarte greu sa fiu activ ca inainte.

La viitoarele sedinte voi incerca sa-mi organizez mai bine timpul si sper sa pot ajunge :)

Posted

Astazi la ora 20 va avea loc Supremacy. V-am spus in joc care e "miza",asa ca vreau sa ne prezentam cat mai multi. Sa fiti on de pe la 19:30 sa vorbim cate ceva,sa primiti ceva.

Posted

Felicitari,chiar daca nu am castigat. Ne-am prezentat 12 membri,ceea ce e bine pentru mai putin de o saptamana. Am ramas singuri din alianta,si cat am stat,nu am mai putut face fata. Felicitari tuturor membrilor.

Posted

Felicitari, next timp sa castigam :D . Am facut fata destul de bine, tinand cont ca timp de 30-40 min eram toti membri on la SA si aveam majoritatea hp full .

Posted

Felicitari tuturor ! Am facut o treaba foarte buna impreuna aseara :gun: . Si felicitari lui Stefan pentru ce a realizat in mai putin de o saptamana :tiphat: !

Posted

Stefan, sper sa nu faci nimic important pana duminica ca sunt plecat la cineva, si nu sunt sigur ca persoana are internet . O sa ma revansez cand revin :D. Sa nu`mi duceti doul astea 2 zile :D

Posted

' date='30 September 2011 - 22:44' timestamp='1317411888' post='5997216']

Duminica, 3 octombrie ora 20.00 va avea loc o sedinta.

Cine nu poate fi prezent sa anunte la Discutii factiune sau va primi avertisment.

Defapt maine e 2 octombrie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...