Andu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zeci de invita?i au fost infesta?i cu o bacterie care provoac? "boala legionarilor" Re?edin?a Playboy este un adev?rat focar de infec?ie. Oficialii Casei de S?n?tate din Los Angeles au deschis o anchet?, dup? ce câ?iva zeci de invita?i care au c?lcat pragul re?edin?ei lui Hugh Hefner s-au îmboln?vit acum dou? luni. Se pare c? ace?tia au fost infesta?i cu o bacterie care provoac? "boala legionarilor", scrie The Huffington Post. Potrivit medicilor, musafirii lui Hefner au luat parte la o strângere de fonduri organizat? la Re?edin?a Playboy (Playboy Mansion) din Beverly Hills. Ei au profitat de ocazie ?i au intrat ?i în piscinele cu ap? fierbinte din incinta grotelor pe care Playboy Mansion le are. Dup? ce au au participat la întrunire, invita?ii au început s? se simt? r?u, acuzând simptomele specifice bolii respiratorii: febr? puternic?, dureri de cap, ame?eal?. Aproape jum?tate dintre cele 439 de persoane pe care oficialii din domeniul s?n?t??ii au reu?it s?-i contacteze prin intermediul re?elelor de socializare s-au pricopsit cu "boala legionarului", îns? au reu?it s? scape între timp de virus. De?i invita?ii s-au tratat, autorit??ile continu? investiga?ia, pentru a preîntâmpina astfel de incidente pe viitor. Sursa _______________________________________________________________________________________________________ Ciudat este insa cum de Hugh Hefner nu da nicio declaratie . Cred ca era asta ar fi fost ultimu loc unde s-ar putea gasi asta . 2
2dor Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 La cate vagine s-au spalat in piscinele alea cred si eu. Da oare Hugh nu a prins nici o boala ?
Andu Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 La cate vagine s-au spalat in piscinele alea cred si eu. Da oare Hugh nu a prins nici o boala ? Hugh e de-al casei Lasand gluma deoparte , nu cred ca orice , scuzati-mi expresia, nespalata si-a petrecut cateva clipe prin piscinele Playboy Mansion .
ChoWdeR Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 nu`s familiar cu bolile astea, imi poate spune cineva ce e aia boala legionarilor :) ?
Andu Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 nu`s familiar cu bolile astea, imi poate spune cineva ce e aia boala legionarilor :) ? Aceasta boala, numita si legioneloza, este determinat de bacteria “Legionella pneumophila”. Este o infectie pulmonara grava, care in unele cazuri poate fi fatala. Boala legionarilor a fost observata pentru prima oara in 1976 in Statele unite, intr-un hotel din Philadelphia, printre participantii la un congres al fostilor combatanti apartinand Legiunii americane. O scurta "prezentare". 1
razvan1987 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 nu am auzit de aceasta boala..ei bine..naspa de cei infectati :D bine ca e tratabila .. :) la ce se intampla acolo...nu ar fi greu de imaginat sa fie infestat fiecare coltisor al locuintei :) wild :rofl1:
Guest Mr. Taylor Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 La cate vagine s-au spalat in piscinele alea cred si eu. Da oare Hugh nu a prins nici o boala ? Pentru ca are sex neutru. :lol: Ai dreptate Tudore, la cate pitipoance se frecau in apa aia nu e de mirare.
marius_truckerfan Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 De acord cu Andu, voi credeti ca toate proastele cu putin fund si sani au ajuns sa se balaceasca in piscinele alea ? Fiti seriosi.
spades Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 La banii lui,Hugh o s-o rezolve si pasta' Oricum,nu cred ca a aparut aceasta bacterie din senin in casa. :-?
Hash Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nu-i de mirare ..vorba lu 2dor . #asdasd , una a impartit la toti