Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gigi_kent

Nume cont

Recommended Posts

Posted

Cu ceva timp in urma (cam acum un an, poate mai putin) mi-am facut un cont de pe care am planuit sa cresc un Bk concomitent cu SM-ul cu care joc acum. Problema e ca am uitat numele contului si nici adresa de mail nu mi-o mai amintesc.

Am incercat cateva adrese de yahoo mail mai vechi, dar au fost blocate pt 48 de ore ca n-am bagat parola care trebuie.

Intrebarea mea este daca vreun admin sau moderator imi poate spune numele contului pe care se afla caracterul FaneTrotil (lvl 302, 0 rr).

Ca sa dovedesc ca este contul meu voi incerca sa dau cat mai multe detalii: are un set Red Dragon non-exc din Gold medal, aripi de lvl 1, si un Bill of Balrog. Ultima oara a fost lasat pe undeva prin Tarkan.

Pe langa Bkul cu pricina, pe cont mai e si un Elf de lvl mic, a carui nume nu mi-l mai amintesc...stiu doar ca are 2 de e, dar nici de asta nu sunt sigur.

Pe langa acestea se pot verifica logurile pt a observa ca nu m-am conectat decat eu cu 2 ip-uri. Unul dintre ele este 85.121.245.193 (conexiune iLink pe care o folosesc pe calculator), iar celalalt este 213.233.92.132, de pe modemul wireless de la Vodafone cu care ma conectez pe laptop si de pe care scriu in momentul de fata.

Asept raspuns din partea unuei persoane din staff.

O zi buna.

LE: Daca va intrebati cum e posibil sa stiu doar parola, fara cont, raspunsul e simplu: am aceasi parola ca la contul de pe care joc cu SM-ul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...