Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Diverse

Recommended Posts

Posted

Am observat ca la acest topic apar in ultima vreme numai nemultumiri din partea la enspe mi de jucatori ;))

Si vreau sa mai inveselesc putin atmosfera

Asa ca hai sa jucam un "joc "..

Fiecare jucator are dreptul la un singur post pe zi .Acesta referindu-se numai la ideea topicului. Fara replay-uri care sa comenteaza pararea altuia.

Jocul tine in :

Fiecare va numi 2 jucatori . Despre unu o sa spuna o parare de buna. ; despre altu o parere proasta .

Celor care nu respecta aceste reguli posibil de warn-up :tiphat:

Exemplu :

Parere buna

X - Am discutat cu el si se pare ca e un om de nota 10 , etc ( optional o poza )

Parare proasta

y - mi a dat pk pe spot si eu nu l-am deranjat niciodata , etc ( optional o poza )

Posted

Nu stiu de ce am impresia ca o sa ajungem si in acest topic sa ne certam :))

Presimt ca apare unu din HH urmat de unu din Honey (sau invers) si se va lasa cu debandada generala

Ex rau pentru ca a avut speed la cs ... sau rau pentru ca e din X guild ...

Dar sa incercam poate iese ceva pana la urma !

Posted

Vreti nu vreti tot la cearta o sa se ajunga, parca erau interzise topicurile de genul, si anume sa ceri parerea despre un jucator sau un membru al staff-ului. Dar daca tot avem "green light", let's give it a try!

Parere buna despre bunny: ii place sa-si arate partea copilareasca pe forum, iar cand altii il iau peste picior (il calca pe coada cum zic eu), le-o tranteste de mama-mama :D

parere prosta despre Lancelot: in trecut facea glumite destul de reusite si pentru asta se poate spune ca a devenit cat de cat faimos pe forum, dar acum parca vrea sa inteleaga ca nu mai au haz...

Posted

Parere buna - Melinda

pt ca are grija de cei mici din guild si cand eram fara rr si fara aripi, fara sa zic nimic si fara sa cer a vazut ca nu am si mi-a cumparat ea o pereche cu lk .. m-a facut foarte happy !!!

Parare proasta - nu imi vine nimeni in minte

Posted

parere buna: !GoldHim! ex R3W pe 97 d . unul din cei mai apreciati jucatori de mine dand dovada de buna educatie comportament civilizat si mult respect.felicitarile mele.

parerea proasta: DIchy care se da peste cap sa mute lumea pe spoturi/tarcuri..da duel aiurea..vaneaza..si alte chestii de genu' chiar se plictiseste omul din cate observ.

Posted

P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM

* În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM.

* Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc.

* Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum.

* Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?.

3 zile disable posting ability

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...