oldGard Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Am observat ca la acest topic apar in ultima vreme numai nemultumiri din partea la enspe mi de jucatori ;)) Si vreau sa mai inveselesc putin atmosfera Asa ca hai sa jucam un "joc ".. Fiecare jucator are dreptul la un singur post pe zi .Acesta referindu-se numai la ideea topicului. Fara replay-uri care sa comenteaza pararea altuia. Jocul tine in : Fiecare va numi 2 jucatori . Despre unu o sa spuna o parare de buna. ; despre altu o parere proasta . Celor care nu respecta aceste reguli posibil de warn-up :tiphat: Exemplu : Parere buna X - Am discutat cu el si se pare ca e un om de nota 10 , etc ( optional o poza ) Parare proasta y - mi a dat pk pe spot si eu nu l-am deranjat niciodata , etc ( optional o poza )
[Creator] Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nu stiu de ce am impresia ca o sa ajungem si in acest topic sa ne certam :)) Presimt ca apare unu din HH urmat de unu din Honey (sau invers) si se va lasa cu debandada generala Ex rau pentru ca a avut speed la cs ... sau rau pentru ca e din X guild ... Dar sa incercam poate iese ceva pana la urma !
Cristian Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Vreti nu vreti tot la cearta o sa se ajunga, parca erau interzise topicurile de genul, si anume sa ceri parerea despre un jucator sau un membru al staff-ului. Dar daca tot avem "green light", let's give it a try! Parere buna despre bunny: ii place sa-si arate partea copilareasca pe forum, iar cand altii il iau peste picior (il calca pe coada cum zic eu), le-o tranteste de mama-mama :D parere prosta despre Lancelot: in trecut facea glumite destul de reusite si pentru asta se poate spune ca a devenit cat de cat faimos pe forum, dar acum parca vrea sa inteleaga ca nu mai au haz...
iuca Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Parere buna - Melinda pt ca are grija de cei mici din guild si cand eram fara rr si fara aripi, fara sa zic nimic si fara sa cer a vazut ca nu am si mi-a cumparat ea o pereche cu lk .. m-a facut foarte happy !!! Parare proasta - nu imi vine nimeni in minte
razvan1987 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 parere buna: !GoldHim! ex R3W pe 97 d . unul din cei mai apreciati jucatori de mine dand dovada de buna educatie comportament civilizat si mult respect.felicitarile mele. parerea proasta: DIchy care se da peste cap sa mute lumea pe spoturi/tarcuri..da duel aiurea..vaneaza..si alte chestii de genu' chiar se plictiseste omul din cate observ.
MurDoc Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM * În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM. * Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc. * Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum. * Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?. 3 zile disable posting ability