DeaN Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Proprietarul unui restaurant din Edinburgh, Sco?ia, a introdus veveri?ele gri în meniu, sus?inând c? aceast? carne constituie „cu adev?rat o hran? etic?”. Angaja?ii bistroului din centrul capitalei Sco?iei au declarat c? veveri?ele gri au fost ucise pentru a proteja veveri?ele ro?ii sco?iene. Astfel, se explic? gestul lor de a le introduce ca fel principal. Asocia?iile de protec?ie a animalelor sunt împ?r?ite în ceea ce prive?te consumul de carne de veveri??. Proprietarul localului, Richard Alexander, sus?ine c? aceast? carne a fost ?inut? în aer liber, este slab? în gr?simi ?i este de origine local?, astfel c? planeta nu a fost poluat? pentru a o transporta la restaurant. Asocia?ia pentru bun?starea animalelor, OneKind, ?i-a exprimat îngrijorarea c? aceast? decizie ar putea duce la încurajarea maltrat?rii animalelor s?lbatice, în timp ce Societatea Sco?ian? de Prevenire a Cruzimii fa?? de Animale nu are obiec?ii la adresa consumului de carne de veveri??, atât timp cât acestea sunt capturate ?i eutanasiate respectând normele din domeniu. Patronul restaurantului sus?ine c? în fiecare zi de când a fost introdus? în meniu carnea de veveri??, por?iile disponibile au fost epuizate. Descopera.ro
Zozo Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Cum poti manca o fiinta asa adorabila ? Nu mai vorbesc de cei care le si prind ...
Finnick Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 As vrea sa trec odata pe la restaurantul din Scotia numai pentru a gusta carnea de veverita.
al3xandru Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 1Angaja?ii bistroului din centrul capitalei Sco?iei au declarat c? veveri?ele gri au fost ucise pentru a proteja veveri?ele ro?ii sco?iene sunt nationalisti oameni 2Cum poti manca o fiinta asa adorabila ? Nu mai vorbesc de cei care le si prind ... @si caprioarele ti se par niste bestii fioroase sau ce? sa nu mai zic ca in farfurie nu mai arata ca in poza
RAPTURE- Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 E trist ca avem stiri d`astea ... Mai trist e ca avem si oameni care le comenteaza ...
Parazitu' Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 :) nu e nimic iesit din comun..de chinezi ce sa mai spunem ca mananca si sobolani :)
Stargate Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 dar lasand la o parte mila fata de animalul dragalas, ce naiba alegi dintr-o veverita care nu e mai mare decat un sobolan?
LuckyShot Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Angaja?ii bistroului din centrul capitalei Sco?iei au declarat c? veveri?ele gri au fost ucise pentru a proteja veveri?ele ro?ii sco?iene. Astfel, se explic? gestul lor de a le introduce ca fel principal. lasand la o parte consumul de carne de veverita, de ce se amesteca ei in lantul trofic si selectia naturala? apoi o sa se inmulteasca prea mult veveritele roii scotiene care la randul lor o sa decimeze alte specii de animale samd. si in plus, cu ce sunt veveritele rosii scotiene mai presus de veveritele gri?
TombRaider Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) Doua veverite va rog. warn up! Edited April 17, 2011 by Tybork
marius_truckerfan Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Doamne, oamenii astia ajung sa manance orice. Pe langa faptul ca mi-e mila de acele veverite, cate naiba ar trebui sa mananc ca sa imi satur pofta de mancare ? @ Off : TombRaider : Asta merge ca aia cu moacele, "Doua veverite aici! - Am vazut de cand ati intrat" ^_^
Guest Mr. Taylor Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Saracele veverite leau omorat ca sa le manance de parca nu aveau ce manca scotienii astia. :blink: Domnul sa le deie odihna. :( Amin.
NukeR_MaN Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Saracele veverite leau omorat ca sa le manance de parca nu aveau ce manca scotienii astia. :blink: Domnul sa le deie odihna. :( Amin. Amin.
bookmarks Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Saracele veverite leau omorat ca sa le manance de parca nu aveau ce manca scotienii astia. :blink: Domnul sa le deie odihna. :( Amin. Amin. parerea mea e ca toate animalele sunt dragute. pe de alta parte
Maryus Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Nu cred ca as manca vreodata carne de veverita . :blink: Intr-un final o sa se manance unii pe altii
spades Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Eu unul m-as incumeta sa mananc carne de veverita. Nu mi se pare un lucru rau ca au introdus-o in meniu.
Random Hero Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Va comportati de parca acum au descoperit oamenii ca animalele pot fi mancate si au inceput cu veveritele. De gaini, vaci, porci si oi nu va e mila?
Guest Antikrist Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 damn sper sa se introduca si la noi! Suna delicios; Ce bine ar merge cu un sos bun de piper verde...sau inbibate in vin... mmmmmmmmm ^_^ Saracele veverite leau omorat ca sa le manance de parca nu aveau ce manca scotienii astia. :blink: Domnul sa le deie odihna. :( Amin. JESUS FACEPALM
Juan Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Mi-ar placea sa mananc carne de veverita la gratar ^_^ Si ce daca sacrificam animale ? Le sacrificam pentru hrana noastra :) .Cui nu-i convine sa omoare animale pentru a se hrani, sa se faca vegetarian -_-
shb Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Eu unul nu as manca daca as sti de unde provine. Nici iepure nu mananc, mi-e mila. :D