Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

De la un moment dat a inceput sa ma doara capul cand il vedeam pe richer,cum se stie exprima.....

Te rog sa aduci dovezi ca eu am dat vreodata cuiva disconnect de pe admin.

Cat despre caracterul TyreXelu, nu am nici o legatura cu el. Initial a fost contul meu iar dupa un timp ( mai-iunie 2009 ) am renuntat sa mai joc, singurul care s-a ocupat de caracter fiind Alexey /Alex86 / traced.

Ma refeream la actualul tyrexelu,,adik Alexey..........TINE-TI CONT CA ALEXEY -tranced sau mai bine spus actualul tyrexelu-A FOST DAT AFARA DIN GRUPUL ADMINILOR PT ACEL D/C

sunt foarte curios de ce Ija a scris ca a dat sw ( a mintit sau a gresit) ?

Pai mi s-a parut ca a vrut sa scape cat mai repede de gurile noastre fara ca sa ne lase sa judecam putin.....

Gunit il are pe Lancelot !!! U pe cine ai ? pe nimeni, iti zic eu :)

Hai du-te vrei sa rasfoiesc printre vechile plangeri a lui Sadi si bla bla?

pentru toti avocatii astia cu usere clona ,in celelalte posturi facute de mine am adus argumente destul de solide care , dupa mine , arata ca nu e bug...nu stau sa explic de 100 ori ce si cum

exploatare bug era sa zicem DACA ramanea self activ si omoram pe cineva fara sa mi se schimbe statusul si astfel obtineam un spot sau ceva...dar cum evident nu asa s-au desfasurat lucrurile , mi-am luat 3 pk si atata tot

sa nu uitam ca gunit a stat vreo 2 zile cu agil dat peste cap bine mersi pe 2 caractere si in final nu a patit nimic , iar acum sa cereti 99 pt un alt f4 e deja mult peste penibil

Bla bla bla .....fost admin incearca sa iasa cu basmaua curata.....TINE-TI CONT CA A FOST ADMIN AICI----PAREREA MEA E SA-L EVALUATI PRECUM UNUL CE CUNOASTE JOCUL...SI TOATE BUG-URILE,KKTURILE MU-ULUI.....

Tyre nu e charul lui Alexey ...nu va agitati atat ....nu o sa blocheze contul lui tyre ca alexey a profitat de o greseala....dar contul lui Prutus la blocat cand era Gunit pe el ... :naughty:

Close topic, sa deviat de la subiect....normal trebuia 40 sau 99 , ...cum a luat Gunit cand se muta de pe o coordonata pe alta....

Ma repet (tre sa fim cu picioarele pe pamant si sa ne facem cat mai bine treaba :))) -ALEXEY A COMIS-O ODATA SI A LUAT PE CARACTERUL TYREXELU VREO 20 DE ZILE ,PARCA........Pt acel d/c....nashP@

Avand in vedere ca nu am luat inca suspend pe forum, o sa-ti raspund, dar probabil e ultimul reply al meu pentru ceva timp. Pai sa incepem cu bug-ul cand te miscai pe spot (vezi filmulete lui tyrexelu), apoi sa continuam cu dino-bug-ul care l-ai folosit pe barosanu (vezi filmuletele lui linu), mai adaugam si statul pe coordonate fara sa fi mutat pe prutus (vezi link-ul de la suspend). Ar mai fi si altele, dar nu sunt sigur ca ai fost tot tu, desi sunt 100% sigur ca minim o data ai folosit si tu //gt pe vreun caracter. Deci, in opinia mea, renumele ti l-ai facut singur, oricum nicidecum eu, fiindca ori nu jucam, ori eram pe mic cand ai facut cele enumerate mai sus. Nu "noi" am tinut cs cu 2 bk cu dino-bug, fiindca eu aveam maxim 10 rr pe vremea aia si nu calcam la cs, deci poate vrei sa zici "ei" au tinut cs. Cu ultima picatura sunt de acord cu tine, si inca o data s-a demonstrat ceea ce sustin de ceva timp incoa, ca adminii nu au nici o treaba cu jocul, ca sunt total pe langa.

@OT, ca tot ziceti ca discutam despre tyrexelu aici, nu e normal nici sa ia 99 si nici sa cereti voi asta, cand nu se compara cu restul hack-urilor sau bug-exploit-urilor. In cel mai bun caz puteti cere ca pe viitor sa fie adaugat in reguli acest bug, in opinia mea, fiindca nu afecteaza cu nimic decursul jocului, therefor => no suspend. Dar cum rivalitatea asta a ajuns la extrem, e si logic sa sara 10 insi din HH cu gura pe forum, nici nu ma asteptam la altceva mai putin.

Bla bla bla si mai mult bla bla bla.....Richer daca vrei iti fac o lista incepand cu garrone and boom si terminand cu Sady*** sa vezi ca se cam echilibreaza balanta...

Esti prea prost daca tu crezi ca ai luat 99 pentru faza cu scrisul pe chat. Aia a fost ultima picatura care a umplut cele 10 butoaie de ratat care le-ai adus tu pe server. Tu trebuia sa iei 99 dinainte sa ma fi apucat eu sa joc baza asta de date. E nevoie sa enumar tot ce ai facut ? Zi ca nu mi-e greu sa scriu.

Ce sa mai zic.....no school=injuraturi la orice replay,,Sau iti da de mancare sadycul pt asta?

iar esti prost , daca da exit din joc cum naiba mai ramane selfdefense??? handicapatule NU RAMANE SELF DACA IESI DIN JOC

a dat tyrexelu vreun pk?cu self sau fara? nu

deci taci drq ca esti mai prost ca noaptea

eu stiu ca nu e va e drag tyrexelu dar macar spuneti si voi chestii adevarate nu minciuni sfruntate

Nu....a folosit chestia asta pt ca ii era lene sa scrie pe post Buy K6=3 bless.....+a revenit pe penultimul spot in k6

dar nici macar nu e bug

serverul considera ca esti mort abia cand apari in safezone , de aceea la reconectare te da inapoi

De curiozitate........Daca nu cobora Q-punct de pe ultimul spot pe penultimul asa-i ca taceai ca porcul in cucuruz,si inca foloseai manevra?......dar a trebui sa-i dea nefondata lui Qpunct.(asta reiese ca nu l-a durut in cot pe ija ,sa verifice ce s-a intamplat.....sau a incercat sa te scape?)

Posted

firas al dracu sa fiu ca daca ii injuri pe admini imediat iti da ban,

dar un raspuns... canci.

adevarat :))

ija vad ca ai rezolvat plangeri pe banda rulanta, dar un rasp nu poti da si aici e voie sau nu? si daca e voie pt gt dc dati 99? :o

Posted

firas al dracu sa fiu ca daca ii injuri pe admini imediat iti da ban,

dar un raspuns... canci.

adevarat :))

ija vad ca ai rezolvat plangeri pe banda rulanta, dar un rasp nu poti da si aici e voie sau nu? si daca e voie pt gt dc dati 99? :o

gt`ul ilegal si bugu care are aproape aceleasi comenzi ca bugu tyre care e LEGAL .. :))

Posted

Ideea e ca nu vor sa dea un raspuns ca sa se agite lumea pe aici... ca nu trebuie sa te consulti cu x sau z pentru un asemenea lucru exploatare bug NORMAL ar fi 99 . eu am luat 99 pt complice hack si nici macar nu am ajutat la hack si nici nu am beneficiat pe urma acelui spot . ... Daca adminu x vrea sa iti dea ss iti da nu ai ce sa faci daca nu vrea nu ii da

Mai conteaza ce raspuns se da ? oricum TreXelu numai joaca pe serverua asta.

Posted

Ideea e ca nu vor sa dea un raspuns ca sa se agite lumea pe aici... ca nu trebuie sa te consulti cu x sau z pentru un asemenea lucru exploatare bug NORMAL ar fi 99 . eu am luat 99 pt complice hack si nici macar nu am ajutat la hack si nici nu am beneficiat pe urma acelui spot . ... Daca adminu x vrea sa iti dea ss iti da nu ai ce sa faci daca nu vrea nu ii da

Mai conteaza ce raspuns se da ? oricum TreXelu numai joaca pe serverua asta.

Ce dak nu mai joaca ... 99 sa ii dea :)

Guest Reyakos.
Posted

ce-i cu mine ma? :D

Cine-i ma asta?

Lasa-ti ma ca vor decide intr-un final:d

Posted

ce-i cu mine ma? :D

Cine-i ma asta?

Lasa-ti ma ca vor decide intr-un final:d

Cand osa fie finalu asta :)) au trecut draq atatea luni!!!!!!!!!! :))

Posted

mai conteaza daca ia 99?oricum serveru sa dus la vale,noaptea sta ala cu d/c-u,de sunt 50 on pe server

Toate au 1 sfarsit :)

Guest Reyakos.
Posted

Daca nu se va imbunatatii securitatea srv-lui..tot asa aiuria va fi..toate programele vietii...

De aia au dat si astia cate 200 de rr..

Posted

Daca nu se va imbunatatii securitatea srv-lui..tot asa aiuria va fi..toate programele vietii...

De aia au dat si astia cate 200 de rr..

Decat sa amageasca playerii mai bine il inchide ... :)

Asa stau on astia care nu stiu programele si etc .... :)

Guest Reyakos.
Posted

Mai bine il inchidea cand era in glorie macar il pomenea cineva de bine..acuma daca nu se va lua nicio masura pentru rezolvarea problemelor si se va inchide..va fi o amintire proasta despre acest srv,oricum mie mi-a parut bine.bft.

Posted

ne miscam si noi mai cu talent?

dintre toti... la toata afacerea (pardon... porcaria voiam sa zic) asta singuru care a cazut de prost a fost punctu cu nefondata :))

sau nici adminii nu mai joaca aici :)) :whistle:

Mai bine il inchidea cand era in glorie macar il pomenea cineva de bine..acuma daca nu se va lua nicio masura pentru rezolvarea problemelor si se va inchide..va fi o amintire proasta despre acest srv,oricum mie mi-a parut bine.bft.

ma caLm-ule tu de cand joci pe acest server numit linkmania? eu am jucat chiar de la inceput... de pe db 1, eu aveam un bk pe nume Buster si fratele unui coleg de-al meu de liceu avea un mg mare pe nume UnuSec (era in top 10 mg) sau ceva de genu asta si mai era si prietenasa care avea elfa (nu imi mai aduc aminte numele)... in fine nu prea conteaza asta dar vreau sa spun ca de la bun inceput linkmania a fost un server in care sa practicat mai mult comunismul decat democratia... buguri au fost inca de la inceput, dupe, speed, d.c, etc etc si o sa existe si in continuare indiferent de db sau versiune pentru ca asta sta in natura romanului ... sa repare pana strica tot.

Posted

dintre toti... la toata afacerea (pardon... porcaria voiam sa zic) asta singuru care a cazut de prost a fost punctu cu nefondata :))

ma caLm-ule tu de cand joci pe acest server numit linkmania? eu am jucat chiar de la inceput... de pe db 1, eu aveam un bk pe nume Buster si fratele unui coleg de-al meu de liceu avea un mg mare pe nume UnuSec (era in top 10 mg) sau ceva de genu asta si mai era si prietenasa care avea elfa (nu imi mai aduc aminte numele)... in fine nu prea conteaza asta dar vreau sa spun ca de la bun inceput linkmania a fost un server in care sa practicat mai mult comunismul decat democratia... buguri au fost inca de la inceput, dupe, speed, d.c, etc etc si o sa existe si in continuare indiferent de db sau versiune pentru ca asta sta in natura romanului ... sa repare pana strica tot.

Da dar poate k atunci era mai multa atentie si nu statea 1 topoc atata timp

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=409826

Si cand se satura de asteptat si zice hai retrag imd sa inchida topicu si fara sa zica ceva ... :))

si 2 morf`ule eu dc am luat nefondata pt topic inutil la tyrexelu si rodvailer a scapat asa usor cu 1 raspuns "topic inutil"? ...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410365

Posted

la vazut turbat ii era frica sa nu il muste :))

hai ca deja topicul asta e degeaba, asta e u ai luat nefondata si el a scapat de 99 dar garantez ca urmatorul care va folosit bugul asta si va fi postat va primi 99. cum sa intamplat si cu bossul din k5.

Guest Reyakos.
Posted

Ma eu joc de un an si ceva si pe atunci chiar se merita sa-ti bati capul stateam on sa nu pierd un gigas,se merita frate,nu stiam eu de programelele astea ce au aparut mai nou e tiganie totala (zic mai nou, doar pentru unii din noi) ..Sincer si daca se da rr db si nu se rezolva faza cu toate programele astea obosite nu prea are rost sa mai jucam ca e frectie la picior de lemn si o sa ne batem toti in programe si nu o sa se ia nicio masura...

Ori incerca sa faca ceva sa blocheze anumite programe..ori il inchide ca asa chiar nu mai are niciun rost server-ul.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...