Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

nu ii va da nici un ss lu tyrexelu pentru ca e din honey...asa ca cei care veti lua pk prin kalime alt +f4 repede....ca e permis :)

hai cu ss pe forum ptr toti...dar stai....e sectiunea diverse :)

Posted

aia urla ca nu ii da SS la x ca e din Honey,ceilalti ca nu da la y ca e din HH. Oricum,deplorabil a ajuns linkmania,nu stiu de ce rahat nu-l inchid si gata

Posted

' date='28 April 2011 - 16:26' timestamp='1303997184' post='5750112']

Deci si dupa ce vom lua o decizie alea suspenduri ce vi le luati voi de nu sa mai vazut !

Pai daca eu am spus ceva inseamna ca asa va fi tocmai deaia nu am inchis topicu pentru ca dupa ce vom lua decizia va posta cineva ...

HMMmmmm

si decizia va fi no suspend ca e tyrexelu :)) cand se verifica logouri pt el nu apare nimic, la d/c apare sw hai fi serios, va doare in cot sa platit o datorie mai veche si cu asta basta trecem si peste asta cum am trecut peste multe :))

Guest Reyakos.
Posted

' date='28 April 2011 - 15:26' timestamp='1303997184' post='5750112']

Deci si dupa ce vom lua o decizie alea suspenduri ce vi le luati voi de nu sa mai vazut !

Pai daca eu am spus ceva inseamna ca asa va fi tocmai deaia nu am inchis topicu pentru ca dupa ce vom lua decizia va posta cineva ...

HMMmmmm

De ce sa luam suspenduri Creator?

Este chiar un topic care poate decide si viitorul serverului si in care ar trebuii actualizat si regulamentul...

Posted

apoi raspunsul care-l asteptati nu o sa se adevereasca.Si pana la urma nu inteleg ce atata tam-tam ptr alt+f4..poate ma nimeream si eu cu chestia asta si ziceam: hop drace ui ce am facut :))

Ps: cam inutil topicu asta.

sincer cei care joaca cu hackuri si se dau mari jucatori mi se par penibili :) ar trebuie interzis orice hack din startu serverului si pedepsit cu ban permanent pe caracter..sa fie lasa un simplu clicker de autoatack..asa mi s-ar pare corect.

# parerea noastra conteaza? :)

1. Sa i se dea 99 si lui Kenvelo si Marian^ atunci, ca de la fiecare am patit 1 data ca atunci cand intram in camera la cs, sa dea cu skill-ul in mine si sa apar prin pereti. TREBUIA SA APAR IN CAMERA, NU IN PERETI !!!

2. Deasemenea, sa ia 99 si aia din HH care au fost postati ca stateau in duel, ca tot exploit e.

3. Si sa mai ia 99 si Barosanu (gunit pe cont) cand rupe dinobug/speed in filmuletele puse de Linu.

4. Si sa ia si Gunit filtru pe toata clasa de ip, ca la cate a facut, NICI SA VREAU SI NU POT SA-L INTREC.

Toate cele 4 puncte au fost aluzii ironice, si in caz ca nu ati priceput mesajul, here it is : MARS, MARS, MARS !!!

Clar...sa ia si TyreXelu pt ca a dat d/c de pe admin+hack-ul,,bug-ul sau ce dreq avea tyrexelu de nu-l putea misca nimeni in cs++

+restul din Honey care au bagat programul pt afk ,,,dinobug,,,

,,si app gt-ul cine l-a bagat in joc???? HH-ul????lol

P.S. Da ...la faza cu agility au luat destui din HH 99

+ Exploatarea de bug a lui TyreXelu (ma refer asta cu alt+f4)..........pai la ce sa mai dau gt cand ma omoara vreun poney cand pot da ff bine alt+f4?

+TyreXelu e admin+++++o gramada de kkturi?

++iertarea lui Boom pt vanatoare?

++iertarea lui Q-Sadi la faza cu ks-ul din tarkan?

++iertarea pt limbajul folosit de poney pe forum fata de admini(99 si apoi hopa se retrage suspendul pt ca era altcnv pe cont sau cum dreq a fost faza lui Knavish si nush cn era celalalt bk)

P.S. M_ai spun sau ma opresc aici??

U pna la urma zici una dupa zici alta si tot asa ? :))

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=409199

in topicu asta sunt acuzat de gt nu am folosit. cand m-a atacat bkul la boss nu am apucat sa vad nici pkul pt ca mi-a iesit brusc din joc (probabil din cauza clikerului sau cine stie ce avea biggles)

nu am dat sw ija minte in continuare (cica revine cu inca un raspuns la plangerea mea adica ss?) la Tyre de ce nu sa dat ss si e inchis cazu si ala a luat ss pt nefondata

biggles e mai cu mot domnu ija?

Guest Reyakos.
Posted

Eu zic sa asteptam si sa nu mai facem spam...il vad in link-ul postat de tine pe -ija- spunand ca se discuta despre acest bug ce sa faca cu el,deci nu are rost sa ne mai grabim ca nu este uitat topicul asta:)

Posted

pentru inceput:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391061 aici a luat Gunit 99 pentru ca a exploatat jocul, aici baiatu a facu reevaluare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391340&st=25 cititi cu atentie ce scrie prin posturi pe acolo.

continuam cu:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394834 (adica tot Gunit)la fel ca si inainte , tot a fost gasita o modalitate prin care jocul a fost exploatat si sa dat 99

in ultima perioada... a aparut cazul tyrex http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661

stiti foarte bine dai sw cand te omoara te da inapoi pe spot (adica tot o exploatare)

felicitari domniilor admini pentru masuriile luate.

si se pare ca deja au aparut alti supermeni gen tyrex

ultimul chiar eu mam confruntat cu el http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=409199

Cum am spus de atatea ori, nu tin partea nimanui, dar daca joci corect joaca frate daca nu duten mata!!!

in topicu asta sunt acuzat de gt nu am folosit. cand m-a atacat bkul la boss nu am apucat sa vad nici pkul pt ca mi-a iesit brusc din joc (probabil din cauza clikerului sau cine stie ce avea biggles)

nu am dat sw ija minte in continuare (cica revine cu inca un raspuns la plangerea mea adica ss?) la Tyre de ce nu sa dat ss si e inchis cazu si ala a luat ss pt nefondata

biggles e mai cu mot domnu ija?

ciudat e faptul ca tia iesit din joc asa brusc, dar in poza mea apare ca scrii ceva (adica contrariul)

@andrey o sa iti dai foc daca iti primesti 99?? nu stiu care joaca mai corect u si prietenu tau darklord ala care sia luat 30 pt nesimtire?

Posted

panduru2 24 de ore din log = 5 GB = 30 000 000 de linii de text :).

Nu a folosit /gt, a dat sw.

Pentru moment Closed, am sa revin dupa ce decidem ce sa facem cu acest "bug".

cum adica ce o sa faceti? cu bugul de la script ce faceti? dati 99, cu bugul asta nu stiti ce sa faceti? nu este tot o exploatare a jocului?

Posted

panduru2 24 de ore din log = 5 GB = 30 000 000 de linii de text .

Nu a folosit /gt, a dat sw.

Pentru moment Closed, am sa revin dupa ce decidem ce sa facem cu acest "bug".

Asa si eu dc am primit nefondata ? si panduru nu ?

topic identic cu al meu ... :)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661

Si asta a lui prada /\ndrey

Deci crek merita si ala nefondata ca pnm eu am luat si ala ce , are 3 oo ? :)

Posted

adica ce vrei sa zici?

sa se dea frate 99 la toti care au exploatat acelasi bug, adica incepand cu sefu lor tyrexu

sau daca nu asta e

o sa jucam murdar si il folosim si noi si gata.

nu vezi ca pe admini ii doare fix in cur despre acest bug,

vai doamne da cat de greu este sa se discute 10 minute despre un cacat de bug si sa se ia o decizie.

Posted

adica ce vrei sa zici?

sa se dea frate 99 la toti care au exploatat acelasi bug, adica incepand cu sefu lor tyrexu

sau daca nu asta e

vai doamne da cat de greu este sa se discute 10 minute despre un cacat de bug si sa se ia o decizie.

eu m`am referit ca pe faza asta am luat nefondata .. intelegi ?

oricum toti si`au dat seama ca linkmania nu mai are sens .. :) dak era mai multa atentie poate poate era totu` ok .. :)

Posted

adica ce vrei sa zici?

sau daca nu asta e

cand este vorba de unul de al lor trebuie sa discute 2-3 luni, poate poate trece topicul pe pagina 6-7 si se da uitat :)) asta e folositil cu incredere ca daca dati alt f4 sau x in logo apare ca ati dat sw :)) deci nu primiti 99

Posted

Clar...sa ia si TyreXelu pt ca a dat d/c de pe admin+hack-ul,,bug-ul sau ce dreq avea tyrexelu de nu-l putea misca nimeni in cs++

+restul din Honey care au bagat programul pt afk ,,,dinobug,,,

,,si app gt-ul cine l-a bagat in joc???? HH-ul????lol

P.S. Da ...la faza cu agility au luat destui din HH 99

+ Exploatarea de bug a lui TyreXelu (ma refer asta cu alt+f4)..........pai la ce sa mai dau gt cand ma omoara vreun poney cand pot da ff bine alt+f4?

+TyreXelu e admin+++++o gramada de kkturi?

++iertarea lui Boom pt vanatoare?

++iertarea lui Q-Sadi la faza cu ks-ul din tarkan?

++iertarea pt limbajul folosit de poney pe forum fata de admini(99 si apoi hopa se retrage suspendul pt ca era altcnv pe cont sau cum dreq a fost faza lui Knavish si nush cn era celalalt bk)

P.S. M_ai spun sau ma opresc aici??

Te rog sa aduci dovezi ca eu am dat vreodata cuiva disconnect de pe admin.

Cat despre caracterul TyreXelu, nu am nici o legatura cu el. Initial a fost contul meu iar dupa un timp ( mai-iunie 2009 ) am renuntat sa mai joc, singurul care s-a ocupat de caracter fiind Alexey /Alex86 / traced.

Guest Reyakos.
Posted

Pai luati si voi o decizie..asa ar fi corect ca imediat se implineste o luna de zile de cand este deschis acest topic..

Posted

Te rog sa aduci dovezi ca eu am dat vreodata cuiva disconnect de pe admin.

Cat despre caracterul TyreXelu, nu am nici o legatura cu el. Initial a fost contul meu iar dupa un timp ( mai-iunie 2009 ) am renuntat sa mai joc, singurul care s-a ocupat de caracter fiind Alexey /Alex86 / traced.

pai si un raspuns oficial nu stiti sa dati??? avem voie sau nu avem voie sa ne folosim/exploatam acest BUG ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

e un raspuns simplu da sau nu, dar aaahhhh uitasem, in afara de a da ss si warn pe forum e grele sa faceti si altceva, parca var scade salariu daca ne dati un raspuns -_-

Posted

parca var scade salariu daca ne dati un raspuns -_-

Salariu ? Care salariu ? Niciun moderator / gm n-a luat vreodata 1 leu de la Linkmania / RDS.

Se discuta problema mentionata mai sus, cand se va lua o decizie veti fii anuntati.

Posted

parca var scade salariu daca ne dati un raspuns -_-

Salariu ? Care salariu ? Niciun moderator / gm n-a luat vreodata 1 leu de la Linkmania / RDS.

Se discuta problema mentionata mai sus, cand se va lua o decizie veti fii anuntati.

era o aluzie la faptul ca nu ni se da nici un raspuns nimik, dar totusi unele lucruri se bat cap in cap(adica in sensul... plangere identica dar solutionata diferit... pai ori e alba ori e neagra?? rosie nu poate fii)

oricum a intrat creator si a zis ca nu avem voie sa folosim asa zisul bug si ca vom fii anuntati in curand ce decizie se va lua.

sper ca fiecare sa primeasca ceea ce merita.

Guest fossil
Posted

adevaru e ca chiar treb o conferintza mare cu liberi servarului pt a da un ss pt o exploatare de bug

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...