Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

Nu a folosit /gt, doar a dat sw.

Deci daca dadea pur si simplu sw pun pariu ca nu te dadea tot in acelasi loc!

Daca dadea SW dura 5 secunde pana ii iesea din JOC si in alea 5 secunde tot te dadea in devias, puteti sa si verificati!

daca iti pun filmulet ca merge si asa iti dai foc? :nanana:

Posted

Daca imi dau foc..poate merge tu sti eu nu exploatez buguri mai baietica nu fac incercari dinastea eu stiu ca am incercat cand am primit pk am dat ESC quit si toate cele pana mi-a iesit din joc eram devias deci...

Posted

Daca imi dau foc..poate merge tu sti eu nu exploatez buguri mai baietica nu fac incercari dinastea eu stiu ca am incercat cand am primit pk am dat ESC quit si toate cele pana mi-a iesit din joc eram devias deci...

am uitat , tu esti ala cu //gt in camera =))

Posted

Dar de ce deviezi deviezi de la subiect?...

Eu ti-am mai zis tie, mi se rupe daca iei sau nu suspend nu ma favorizeaza si nu ma defavorizeaza cu nimic.

Sunt curios doar de un raspuns clar unde se va ajunge daca folosim alt f4.

Nu stiu ce rost isi au alte discutii si alte plangeri.

Daca ma crezi sau nu,nu ma intereseaza, eu chiar nu stiam ca merge //gt-ul in camera la cs+ ca nu eram eu atunci pe sm..

Chiar nu vad rostul sa folosesc eu ceva cu ce ar ajuta? Cand vei fi sigur ca am folosit eu ceva la cs sau oriunde pe srv asta.. atunci poti zice ce vrei si voi suporta consecintele,ca sunt baiat mare si ceea ce fac, fac pe raspunderea mea(dar asa ceva este imposibil ca numai eu am pass-ul de la sm si atat). Daca tu te-ai riscat sa dai alt F4 e problema ta, eu unul sincer nu as fi riscat stiind cat am tras sa cresc sm-ul sa-mi fac set si altele...Daca ma crezi sau nu eu sunt Pro pentru legalitate aici pe srv..

Si ti-am mai zis, eu cred ca se poate vorbii si civilizat nu conteaza ca eu sunt in HH si tu in honey, nu crezi?

Posted

Ce agitat esti tyre , poate faci poc de la atata acid :)

hai masoara-ti cuvintele pustiulica

cand apar 100 de avocati cu usere clona care debiteaza numai mincuni si aberatii ti se pare normal sa nu raspund?

Posted

Nu este user clona este userul prietenei mele(reale,daca sti ce-i aia) si am tot dreptul sa postez de pe el.

Si mai invata sa fi mai calm ca poate-ti bubuie vreo vena prin cap.

Posted

am uitat , tu esti ala cu //gt in camera =))

pai ce sa spui si u acum, schimbi subiectul poate poate deviem ne luam la cearta si uitam de ce este acest topic deschis :))

ceia ce ai facut u se numeste bug exploit, dar dupa cate vad ija nu a stiut sa minta, u ai iesit din joc el a zis ca ai dat sw, asta e trecem si peste asta cum am trecut prin multe :))

Posted

ce tyrexel ma ?

nu il mai comparati pe tyrexel cu asta ... asta e alexey .. fostu gm :-j deci nu joaca cu //gt ... el da /move tyrexel * *** ***

Posted

ce tyrexel ma ?

nu il mai comparati pe tyrexel cu asta ... asta e alexey .. fostu gm :-j deci nu joaca cu //gt ... el da /move tyrexel * *** ***

Ce va place sa aberati, ca de obicei...

Posted

numai conteaza cn a fost pe cont in momentul ala, ceia ce conteaza este ca a profitat de un bug si nu a luat 99. daca era altul lua 99 si facea si 10 reevaluari pana acum, dar na, el da cand apasa alt+f4 da sw nu ia d/c :)))

Guest Reyakos.
Posted

numai conteaza cn a fost pe cont in momentul ala, ceia ce conteaza este ca a profitat de un bug si nu a luat 99. daca era altul lua 99 si facea si 10 reevaluari pana acum, dar na, el da cand apasa alt+f4 da sw nu ia d/c :)))

A dat sw ma... si a iesit intr-o secunda jocul, normal cele 5 secunde dura doar pana dadea sw ..el alea 5 secunde era inapoi pe srv:)

Posted

' date='19 April 2011 - 14:15' timestamp='1303211736' post='5737790']

Deci pana la urma se va lua o decizie in acest caz ... nu mai postati va rog sa va inrautatiti soarta si mai rau (si aici vorbesc despre cei off-topic si cei care au un limbaj de mahala).

Apropo see voice eu sunt semiprincipal cu restu colegilor ?

Adminu a zis ceva .... :) e grele sa se tina cont :)

Guest Rahann
Posted

Ce razboie este intre Honey si HH:)))

eu joc de putin timp(am un bk de 8rr)si sun obiectiv:)

oricum Honey si aliantza lor sunt mai lacomi ma refer la cateva caractere

cum ar fi:rosica,tyrexelu,huskar(astia pe unde ma prind la inv sau balgass=pk)

ma rog asa sunt ei:))

deci,tribex,gunit care dreaq are cs-ul te rog da-le si lor castelul ptr 1-2 saptamani !

poate asa mai prind si eu 1-2 bok+5:))

p.s.singurlul care este de treaba din honey este mecanicosu:)

Guest Reyakos.
Posted

Sa uitat de topicul asta pana una alta tot serveru baga ALT F4 ahaha

Guest Reyakos.
Posted

O sa se dea ia si o decizie:d

Guest Reyakos.
Posted

Este de 2 saptamani acest topic,chiar nu veti da niciun raspuns????

Posted

apoi raspunsul care-l asteptati nu o sa se adevereasca.Si pana la urma nu inteleg ce atata tam-tam ptr alt+f4..poate ma nimeream si eu cu chestia asta si ziceam: hop drace ui ce am facut :))

Ps: cam inutil topicu asta.

Posted

sincer cei care joaca cu hackuri si se dau mari jucatori mi se par penibili :) ar trebuie interzis orice hack din startu serverului si pedepsit cu ban permanent pe caracter..sa fie lasa un simplu clicker de autoatack..asa mi s-ar pare corect.

# parerea noastra conteaza? :)

1. Sa i se dea 99 si lui Kenvelo si Marian^ atunci, ca de la fiecare am patit 1 data ca atunci cand intram in camera la cs, sa dea cu skill-ul in mine si sa apar prin pereti. TREBUIA SA APAR IN CAMERA, NU IN PERETI !!!

2. Deasemenea, sa ia 99 si aia din HH care au fost postati ca stateau in duel, ca tot exploit e.

3. Si sa mai ia 99 si Barosanu (gunit pe cont) cand rupe dinobug/speed in filmuletele puse de Linu.

4. Si sa ia si Gunit filtru pe toata clasa de ip, ca la cate a facut, NICI SA VREAU SI NU POT SA-L INTREC.

Toate cele 4 puncte au fost aluzii ironice, si in caz ca nu ati priceput mesajul, here it is : MARS, MARS, MARS !!!

Clar...sa ia si TyreXelu pt ca a dat d/c de pe admin+hack-ul,,bug-ul sau ce dreq avea tyrexelu de nu-l putea misca nimeni in cs++

+restul din Honey care au bagat programul pt afk ,,,dinobug,,,

,,si app gt-ul cine l-a bagat in joc???? HH-ul????lol

P.S. Da ...la faza cu agility au luat destui din HH 99

+ Exploatarea de bug a lui TyreXelu (ma refer asta cu alt+f4)..........pai la ce sa mai dau gt cand ma omoara vreun poney cand pot da ff bine alt+f4?

+TyreXelu e admin+++++o gramada de kkturi?

++iertarea lui Boom pt vanatoare?

++iertarea lui Q-Sadi la faza cu ks-ul din tarkan?

++iertarea pt limbajul folosit de poney pe forum fata de admini(99 si apoi hopa se retrage suspendul pt ca era altcnv pe cont sau cum dreq a fost faza lui Knavish si nush cn era celalalt bk)

P.S. M_ai spun sau ma opresc aici??

Posted

Deci si dupa ce vom lua o decizie alea suspenduri ce vi le luati voi de nu sa mai vazut !

Pai daca eu am spus ceva inseamna ca asa va fi tocmai deaia nu am inchis topicu pentru ca dupa ce vom lua decizia va posta cineva ...

HMMmmmm

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...