Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

Deci pana la urma se va lua o decizie in acest caz ... nu mai postati va rog sa va inrautatiti soarta si mai rau (si aici vorbesc despre cei off-topic si cei care au un limbaj de mahala).

Apropo see voice eu sunt semiprincipal cu restu colegilor ?

Posted

uite asta exploatare ADEVARATA de bug :

pkclear in fata holderului -> holderul te ataca si iei spotul cu self activat

1. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=334398&st=0&p=4637416&#entry4637416 suspend 10 zile

2. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=361902&st=0&p=5083498&#entry5083498 tot 10 zile

3. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=393394&st=0&gopid=5546116&#entry5546116 30 zile

deci pentru bugul asta prin care FACI ROST DE SPOT s-a dat maxim 30 si voi cereti 99 pentru alt + f4?

Posted

uite asta exploatare ADEVARATA de bug :

pkclear in fata holderului -> holderul te ataca si iei spotul cu self activat

1. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=334398&st=0&p=4637416&#entry4637416 suspend 10 zile

2. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=361902&st=0&p=5083498&#entry5083498 tot 10 zile

3. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=393394&st=0&gopid=5546116&#entry5546116 30 zile

deci pentru bugul asta prin care FACI ROST DE SPOT s-a dat maxim 30 si voi cereti 99 pentru alt + f4?

In primul rand nu e charul tau, creeat de tine , chiar daca l-ai crescut de la un anumit lvl ...pana la urma poate nu e bug, dar tot o greseala a servarului este...si tu ai profitat de ea , nu trebuie sa-mi sari in cap ..inca nu te-am jignit.

In al doilea rand daca schimbi ordinea ( tu sa fii in locul lui si el in locul tau, la fel faceai) ...

Gandeste-te daca toti ar face la fel ...hai sa vedem unde s-ar ajunge ...te las pe tine sa iti dai cu parerea , trebuie pedepsit ceea ce ai facut tu sau nu ?

Posted

In primul rand nu e charul tau, creeat de tine , chiar daca l-ai crescut de la un anumit lvl ...pana la urma poate nu e bug, dar tot o greseala a servarului este...si tu ai profitat de ea , nu trebuie sa-mi sari in cap ..inca nu te-am jignit.

In al doilea rand daca schimbi ordinea ( tu sa fii in locul lui si el in locul tau, la fel faceai) ...

bai avocatule , valabil si pt restul "juristilor"

unde erai in decembrie cand shadowz a facut smecheria din linkul nr 3? uite-te si la celelalte linkuri au folosit ceva foarte grav si nu au patit mare lucru

ti se pare normal sa veniti aici cu gura si sa cereti 99 doar pt un alt f4? aa stati ca eu sunt TyreXelu din HONEY si avocatii din HH trebuie sa faca valva ca la televizor cu Iri & Monica / Pepe & Oana

sincer esti ipocrit , ce legatura are numele caracterului si cine a creat contul? am toate datele , pot schimba oricand parola deci ma pot considera proprietar , asta pentru cultura ta generala

Gandeste-te daca toti ar face la fel ...hai sa vedem unde s-ar ajunge ...te las pe tine sa iti dai cu parerea , trebuie pedepsit ceea ce ai facut tu sau nu ?

scuteste-ma cu intrebarile astea retorice

ce-i mai grav , faptul ca n-am mai consumat o kalima 6 sau ca cineva a ramas fara spot , cum am prezentat mai sus

corectule care esti tu

Posted

bai avocatule , valabil si pt restul "juristilor"

unde erai in decembrie cand shadowz a facut smecheria din linkul nr 3? uite-te si la celelalte linkuri au folosit ceva foarte grav si nu au patit mare lucru

ti se pare normal sa veniti aici cu gura si sa cereti 99 doar pt un alt f4? aa stati ca eu sunt TyreXelu din HONEY si avocatii din HH trebuie sa faca valva ca la televizor cu Iri & Monica / Pepe & Oana

sincer esti ipocrit , ce legatura are numele caracterului si cine a creat contul? am toate datele , pot schimba oricand parola deci ma pot considera proprietar , asta pentru cultura ta generala

Mai are rost sa ma contrazic cu tine ? ...Ce am spus eu si ce spui tu.

Posted

Ma tyrexel nu conteaza in ce guild esti tu, dar ai profitat de un bug al serverului nu-mi zi tu ca nu e bug,Daca nu era bug te dadea in devias chiar si daca dadeai alt F4 si aia era.

Dar asa acest "bug"implica mai multe facilitati nu conteaza ca in cazul tau nu au fost prea multe facilitati folosindu-l ca erai lvl 390 sau cat zici tu...conteaza ca trebuia sa folosesti o kalima6 sa revii pe spot si dura mai mult de un minut drumul parcurs pana la spot.Tu in 5 secunde erai inapoi pe spotul tau,ceea ce doar un admin are voie sa se miste asa repede folosind nustiu ce comenzi.Degeaba tot incerci sa te scoti ca sti foarte bine ca ai gresit si daca ar face toti ca tine..unde s-ar ajunge?

@.Creator nu am spus ca sunteti semiprincipali..ma refeream la cineva ca Ody(de sus) sa dea un raspuns sigur si concret (Deoarece voi nu ati dat) "da domne e voie sa folositi ALT+F4,sau Da domne Tyrexelul permanent sau da domne de azi inainte cine mai foloseste ALT+F4 Are permanent(ceea ce nu este corect fata de toti jucatorii de pe acest server)"Un raspuns cerem nimic mai mult...

Noi aici am tras niste concluzii ce se va intampla daca ALT+F4 este permis si atat.In cazul in care Tyrexelu nu va primii suspend va folosii tot serverul acest "BUG"(Nefiind corect sa il Interziceti) si va fi labareala parerea mea..si a multora.

Pe mine sincer nu ma mai intereseaza daca primeste sau nu tyrexel ss, vrem doar o explicatie daca sunteti deacord cu noi ca nu e ceva nrlmal sa ajunga tot serverul sa se foloseasca de acest "BUG"

Bafta.

Posted

Ma tyrexel nu conteaza in ce guild esti tu, dar ai profitat de un bug al serverului nu-mi zi tu ca nu e bug,Daca nu era bug te dadea in devias si daca dadeai alt F4 si aia era.

Dar asa acest "bug"implica mai multe facilitati nu conteaza ca in cazul tau nu au fost prea multe facilitati folosindu-l ca erai lvl 390 sau cat zici tu...conteaza ca trebuia sa folosesti o kalima6 sa revii pe spot si dura mai mult de un minut drumul parcurs pana la spot.Tu in 5 secunde erai inapoi pe spotul tau,ceea ce doar un admin are voie sa se miste asa repede folosind nustiu ce comenzi.Degeaba tot incerci sa te scoti ca sti foarte bine ca ai gresit si daca ar face toti ca tine..unde s-ar ajunge?

asa si?? cu ce deranjeaza? am luat vreun spot ?? am dat pk? NU , spre deosebire de situatiile de mai sus , sa ceri 99 pt o kalima 6 jar altii care dau pk clear si iau spot printr-o metoda nesimtita primesc 10 zile ia zi ar fi corect asa?

tot imbarligati atata si exagerati vezi doamne sa iau permanent

extraordinar si unde s-ar ajunge? ca ce...? patetic , faceti din tantar armasar

da domne de azi inainte cine mai foloseste ALT+F4 Are permanent(ceea ce nu este corect fata de toti jucatorii de pe acest server)

mai sa fie si cand Gunit a stat 2-3 zile cu agil peste cap cu doua caractere si a scapat http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=379372&view=findpost&p=5334215

ia zi atunci a fost corect fata de toti jucatorii???? unde erai ma atunci avocatule? aaa stai ca esti din hh de aia erai absent

plus ca nici nu se compara una cu alta , ce a facut el era mult mai grav ca sa nu mai zic ca avea si cazier

Posted

Ma deranjeaza urmariile nu ma deranjeaza ca ai dat tu ALT F4 crede-ma, ma doare pe mine undeva daca iei sau nu suspend.

Eu vorbesc de prezent, nu stiu eu nimic de linkurile puse de tine, cu agil peste cap si altele nu ma jucam eu pe atunci sau nu eram in hh.

Dar nu mi se pare corect sa se foloseasca tot serverul de alt f4 si atat...si in acest caz cred ca nici tu care l-ai folosit nu ma poti contrazice...

Reyakos!

Bafta.

Posted

Ma tyrexel nu conteaza in ce guild esti tu, dar ai profitat de un bug al serverului nu-mi zi tu ca nu e bug,Daca nu era bug te dadea in devias si daca dadeai alt F4 si aia era.

asa si?? cu ce deranjeaza? am luat vreun spot ?? am dat pk? NU , spre deosebire de situatiile de mai sus , sa ceri 99 pt o kalima 6 jar altii care dau pk clear si iau spot printr-o metoda nesimtita primesc 10 zile ia zi ar fi corect asa?

tot imbarligati atata si exagerati vezi doamne sa iau permanent

extraordinar si unde s-ar ajunge? ca ce...? patetic , faceti din tantar armasar

Nu tyrexel nu ai luat niciun spot.

Dar in cazul /gt-ului de ce sa se dea permanent atunci??se ia vreun spot? Nu! se ajunge doar mai repede si atat(Ca in cazul tau cu alt+ F4), cu ce te deranjeaza pe tine daca eu merg din lore cu/gt pana la intrare srv 2? am deranjat cu ceva pe cineva?? am luat vreun spot??? ....cam asa este...infine

Posted

Se pare ca nu sti sa discutii ca un om normal, chiar nu vad unde e imbarligatura... hai ca ma retrag de la postat :-h

Nu stie sa tina o conversatie, nu zic ca eu stiu ...dar el ma intrece, fata de el , eu i-am vorbit frumos mai sus ...infine..

Baga link-uri unu dupa altu, parerea mea , ce treaba au linkurile cu ceea ce a facut el....ma repet nu cred ca e un bug, dar tot o eroare a servarului este...si nu cred ca trebuie sa profitam toti de ea.

Brotherhood !!

:tiphat:

Guest Partalian
Posted

Deci tipul a folosit un bug acuma o saptamana si si nu i sa acordat inca 99 de zile ?! interesant... :tiphat:

Deci de azi se pot folosi bugurile ? :-/

Posted

Deci tipul a folosit un bug acuma o saptamana si si nu i sa acordat inca 99 de zile ?! interesant... :tiphat:

Deci de azi se pot folosi bugurile ? :-/

ba soare iti place sa fii supozitor? ALTII AU FACUT ROST DE SPOT CU PK CLEAR BUG si au luat 10 zile , ia zi aia de ce nu au 99? ba ce destept esti tu ,cand o fi ala bug sa ma cauti

mai scutiti-ma avocatilor

Guest Partalian
Posted

ba soare iti place sa fii supozitor? ALTII AU FACUT ROST DE SPOT CU PK CLEAR BUG si au luat 10 zile , ia zi aia de ce nu au 99? ba ce destept esti tu ,cand o fi ala bug sa ma cauti

mai scutiti-ma avocatilor

dar aici nu vorbim de pk clear bug . aici vorbim de un alt bug dai alt+f4 si te da tot pe acelasi spot.. Deci exploatare de buguri = 99 . Deci mori pe spot si in loc sa dai //gt dai alt+f4 tot aia e :)) numai ca e in mai avantaj alt+f4 ca numai strici invitatile de kalima :)))

Eu am luat 99 si nu am facut nimic am fost complice.. tu te folosesti de un bug si nu iei 99 ?:)))

Tu folosesti bug si ala care iti face plangerea ia nefondata :)))

Posted

extraordinar , compari o invitatie de kalima cu obtinerea unui spot print metode necurate? tu intai scrii si dupa aia gandesti? mai trebuie sa zic ca esti penibil? deja se stie asta , marele vanator Gaddafi

Eu am luat 99 si nu am facut nimic am fost complice.. tu te folosesti de un bug si nu iei 99 ?:)))

Tu folosesti bug si ala care iti face plangerea ia nefondata :)))

a fi complice inseamna sa ai o anumita implicare intr-o infractiune ,prin urmare daca nu faceai nimic nu erai considerat complice

te contrazici singur , nu ma mir oricum , doar asta e tot ce poti poti

Guest Partalian
Posted

Nu vreau sa vorbim de cazul meu ca sti si tu ca nu era un caz in care meritam 99 . in fine.

Tu ai folosit un BUG = 99 . scurt si la obiect :tiphat:

Posted

zici tu? pai ce JetLI e cu mot de a scapat? sau gasca cu pkclear bug?

sa fim seriosi...macar de avea vreo utilitate reala dar ce va mai place sa imbarligati

Guest Partalian
Posted

Ba dupa mine sa iei si tu si ala 99. insa aici vad caz clar ! in care tu meriti 99 . aici se vorbeste de cazul tau nu de a lu x sau y.

Posted

asa e cand or sa ia JetLi , Barosanu si ceilalti pentru exploituri grave atunci sa cereti 99 pentru alt f4

pana atunci ciocu' mic si joc de glezne

Posted

asa e cand or sa ia JetLi , Barosanu si ceilalti pentru exploituri grave atunci sa cereti 99 pentru alt f4

pana atunci ciocu' mic si joc de glezne

Impusca`te si gata ... impusca`te =))

Te tot aperi aici ca un disperat ... nu iei ss ma ... relax.

Am vb cu nea Adminu si am pus o vorba buna pentru tine :))

Posted

Nu vreau sa vorbim de cazul meu ca sti si tu ca nu era un caz in care meritam 99 . in fine.

asta spune toata lumea, dar vad ca cine trebuie sa aplice regulamentul nu o face :)) auzi a dat sw si el a iesit din joc =))

Posted

Nu a folosit /gt, doar a dat sw.

Deci daca dadea pur si simplu sw pun pariu ca nu te dadea tot in acelasi loc!

Daca dadea SW dura 5 secunde pana ii iesea din JOC si in alea 5 secunde tot te dadea in devias, puteti sa si verificati!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...