Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

Off cat ma plictisiti.

:))

Deci din ce spuneti unii din voi, acest specific bug exploit este legal .. nu ? Si asta se intelege si din lipsa de raspuns al staff-ului, in concluzie avem voie sa il folosim fara a ne teme de suspend. Daca tot e asa, nu ar fi mai bine sa posteze Ody sau un membru al staff-ului, uite aceste exploituri aveti voie sa le folositi si acestea nu aveti voie, sa se stie sa nu se mai faca atata agitatie pe forum, nu ? Ca in toate posturile se precizeaza orice bug exploit este ilegal si se va penaliza (cu un avertisment, cu o zi suspend sau fara numar w/e) si de aici confuzia asta cu de ce nu se da suspend, de ce e ignorat exploitul.A doua problema, daca tot s-a rezolvat dilema cum a procedat Tyre pentru a ajunge in 5 secunde inapoi in K6 si de ce a fost qPuNcT indus in eroare sa creada ca s-a folosit //gt, de ce are inca nefondata in cazier cand se vede clar ca plangerea a fost complet fondata ?Just my 2 cents :tiphat:
Daca Tyrexelul era sub LEVEL??? DE K6 SI A INTRAT INAPOI FOLOSINDU-SE DE ACEL BUG??? Ca sa stie Toata lumea, in acest caz exploatarea de bug nu a fost pedepsita deci il putem folosii cu totii in caz ca luam pk la boss in k5 cum se intampla de obicei, dam ALT+F4 Ne iese din JOC intram inapoi in JOC SI REAPAREM IN LOCUL UNDE AM LUAT PK-UL cu accest bug nu mai este nevoie sa cumparam mai multe kalime sa ne mai fie frica de cei care sufera cu pk-urile, ca am dat un ALT+F4 si pac am revenit inapoi..nu mai pierdem timpul pe drum si multe alte avantaje,de ex daca suntem in k6 sub lvl(VENITI CU BOSS-UL) luam pk, am folosit bug-ul nu trebuie sa mai asteptam dupa boss inca o ora sa vina !!!!!!Asteptam un raspuns de la odyzeus!!ori se ia in considerare REGULAMENTUL la TOTI ori se face tot serverul exploator de bug-uri,ceea ce deja devine frectie la picior de lemn!!ESTE ALEGEREA PRINCIPALILOR ACESTUI SERVER CARE POT LUA ASTFEL DE DECIZII IMPORTANTE, CEEA CE POATE INSEMNA VIITORUL ACESTUI SERVER ps.Bine a zis acel cineva odata..ca nu este bine ca adminii sa aive caractere de joc,Uitati unde se ajunge!!

o sa fie un raspund din care o sa intelegeti ca urmatorul va fi pedepsit cu 99, pana atunci closed :))

lol, ati ajuns sa cunoasteti fiecare pixel al jocului daca pana si un astfel de bug ati descoperit. o_O

le descopera alti si pt noi :))

Pai daca se intampla asa cum zici tu ca de la urmatorul prins primeste 99 cine crezi ca mai joaca?

PS. SI a mai dat si nefondata lui qpunct asta e bataie de joc si o mare nesimtire din partea STAFF-ULUI!!

B???????????, îi face?i de ru?ine pe cei care chiar au un motiv s? se plâng?

nefondatele se d?deau cu mult dinainte s? fac? topic qpunct ?i se ?tia asta plus c? el cu dege?elele lui a scris c? accept? nefondata dac? se dovede?te contrariul

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661&view=findpost&p=5723252

dac? v? plânge?i, m?car plânge?i-v? corect

Intr-un final va raspunde un principal si ne va lamurii pe toti!! cum sta treaba^^

Posted

Tyre a exploatat un bug si ar trebui sa ia 99. Daca nu o sa facem toti asa si cand suntem sub lvl k6 si cand suntem la boss si tot asa nu se vor mai vinde kalime ^^.

Posted

Urmeaza sa ma uit mai tarziu la toti care ati deviat sa va dau cate 10 zile pauza.

Si asa ca sa fiu si eu pe langa subiect din cate stiu eu ... pe TyreXelu joaca Alexey ... nu vad de unde pana unde joaca un admin ... este doar numele lui Tyrex dar nu joaca el .

Se poate sa gresesc si sa se fii schimbat treburile am fost si eu in concediu dar cred ca asa este cum spun eu .

Mai asteptati pareri si de la alti Gm/Mods

Ps : Revin cu suspendurile pentru off-topic , insulte si alte derivate de la subiect !

Posted

pentru toti avocatii astia cu usere clona ,in celelalte posturi facute de mine am adus argumente destul de solide care , dupa mine , arata ca nu e bug...nu stau sa explic de 100 ori ce si cum

exploatare bug era sa zicem DACA ramanea self activ si omoram pe cineva fara sa mi se schimbe statusul si astfel obtineam un spot sau ceva...dar cum evident nu asa s-au desfasurat lucrurile , mi-am luat 3 pk si atata tot

sa nu uitam ca gunit a stat vreo 2 zile cu agil dat peste cap bine mersi pe 2 caractere si in final nu a patit nimic , iar acum sa cereti 99 pt un alt f4 e deja mult peste penibil

Guest Influenta exista
Posted

pentru toti avocatii astia cu usere clona ,in celelalte posturi facute de mine am adus argumente destul de solide care , dupa mine , arata ca nu e bug...nu stau sa explic de 100 ori ce si cum

exploatare bug era sa zicem DACA ramanea self activ si omoram pe cineva fara sa mi se schimbe statusul si astfel obtineam un spot sau ceva...dar cum evident nu asa s-au desfasurat lucrurile , mi-am luat 3 pk si atata tot

sa nu uitam ca gunit a stat vreo 2 zile cu agil dat peste cap bine mersi pe 2 caractere si in final nu a patit nimic , iar acum sa cereti 99 pt un alt f4 e deja mult peste penibil

Gunit il are pe Lancelot !!! U pe cine ai ? pe nimeni, iti zic eu :)

Guest Influenta exista
Posted

e ca si cand ai da GT inapoi pe spot dupa ce te`a omorat cineva :-? ar trebui pedepsit la fel. desi a murit, el a ajuns in 5 secunde pe spot, nu e clar exploatare bug? sau regulamentul nu se aplica pe charurile adminilor? :-"

Mai dute dreacu de avortat , cate alt f4 ai dat tu nu a dat tot servaru si mai ai si curaj sa vb, cum de te lasa Lancelot pe forum cand defapt u ai permanent,

aaa sunteti prieteni am uitat :| Sunteti doua zdrente ascunse dupa pc.

Posted

iar acum sa cereti 99 pt un alt f4 e deja mult peste penibil

Deci era Alt F4 ...nu Swich character =)) ... parca ziceai ca`i secret :P

Nu meriti 99 pentru asa ceva ... nu ati luat atunci cand dadeati d/c`uri pe banda pentru niste amarate de spoturi( pentru care altii stateau on nopti la rand ) si sa iei acum pentru asta? Eu fac reevaluare pt tine daca indrazneste careva sa`ti dea 99 =))

Posted

Ok Tyrexel nu este bug cum zici tu.

Dar ti se pare ceva normal sa faca tot serverul ceea ce ai facut tu???

Sa primeasca pk in kalima 6 la lvl 300 si in 5 secunde sa fie inapoi??

Mai taci si nu te mai scoate atata ca nu e bug ca este BUG!

Daca nu este bug de ce este facut sa intri la 330 in k6??

Tie ti se pare normal bineinteles sa iei pk si sa nu mai trebuiasca sa astepti o ora boss-ul.

Posted

De ce in topicul asta s-a rezolvat problema atat de prost?

Nu a folosit gt bun.

Din moment ce s-a folosit de un bug se cheama bug exploit adica se da suspend permanent

Exemplu(Cum au bagat punctele peste cap la agil uni iau avantajat

El a folosit acel bug in avantajul lui sa intre fara kaliam in k6 si direct pe ultimu spot k6

daca vi se pare normal asa ceva mie nu

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661

Astept raspunsuri si lamuriri din partea Adminilor ce-l mai mult

Ps: nu inchideti topicu sau sa-l stergeti

Ati inceput sa faceti o manie din jocul asta. Au mai intrebat multi si de ce se da nefondata cand posteaza cineva pt gt si nu se adevereste. Pai lumea e atat de disperata ca daca nu s-ar da suspend ai vedea sute de plangeri pe zi cu asa ceva. Numai mie imi dau minim 5 playeri pm in fiecare zi ca folosesc asa ceva. N-am folosit niciodata si s-a verificat si inca se mai poate verifica. Sunt unii care chiar nu gandesc inainte de a posta ceva. Si au am fost langa multi care au aparut exact langa mine si am stat totusi sa ma gandesc inainte daca avea timp sa dea alt f4 sau sa vina cu gt. Iar ce acuzati voi aici cu ce a facut Tyre e de-a dreptul penibil. Alt+F4 se foloseste ca sa inchizi o aplicatie. Orice persoana e liber sa inchida jocul cand vrea si sa intre in joc cand vrea. Daca ati ajuns sa considerati asta bug si sa vanati pt asta dupa ce toti l-ati folosit la un moment dat...una e sa dai gt..care e functie pe care doar adminul o are si alta e sa iesi din joc. Chiar as vrea sa vad trecut la regulament de acum ca trebuie omul sa scrie pe spot ca iese din joc, nu de alta dar poate incep postarile de genu ca x sau y a iesit din joc cu alt+f4 nu cu exit game...iar pt q-punct: vezi ca in apropiere de plangerea pe care ai facut-o ai fost complice pt pk pe spot, "pk dat din bug" , asa ca inainte sa vanezi mai bine uita-te la tine in ograda.

Si pentru prietenul Andrey care tot vrea sa fie lamurit si care ma ameninta ca ma posteaza pt ks:

http://img845.imageshack.us/img845/3582/screen041713080000.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/7240/screen041713080001.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/6929/screen041713080002.jpg

Iti da omu pk, eu gasesc golden, am deja skilul pe el si cand sunt la 1 coord de el poc..apari u sub el...magie, cand ai trecut pe langa mine de ai aparut sub el, ca skill pe fenrir nu merge din cate stiu eu...si totusi nu am postat inca gandindu-ma la posibilitatea ta de a zbura

Posted

Nu meriti 99 pentru asa ceva ... nu ati luat atunci cand dadeati d/c`uri pe banda pentru niste amarate de spoturi( pentru care altii stateau on nopti la rand ) si sa iei acum pentru asta? Eu fac reevaluare pt tine daca indrazneste careva sa`ti dea 99 =))

esti prost de puti

am dat un singur disconnect pentru care mi-am ispasit demult pedeapsa

tu marele corect care nici nu trebuia sa mai fii pe server dar cumva ai scapat atunci cu dinobug nu se stie cum

p.s. poate inchide cineva topicul macar temporar ca prea se abereaza

Posted

Ok Tyrexel nu este bug cum zici tu.

Dar ti se pare ceva normal sa faca tot serverul ceea ce ai facut tu???

Sa primeasca pk in kalima 6 la lvl 300 si in 5 secunde sa fie inapoi??

Mai taci si nu te mai scoate atata ca nu e bug ca este BUG!

Daca nu este bug de ce este facut sa intri la 330 in k6??

Tie ti se pare normal bineinteles sa iei pk si sa nu mai trebuiasca sa astepti o ora boss-ul.

alt bagacios care facem spam aiurea

am 390+ pe dl de vreo 2 sapt deci nici o legatura cu boss K5 , dar asa e cand se baga toti avocatii...

Posted

De ce in topicul asta s-a rezolvat problema atat de prost?

Nu a folosit gt bun.

Din moment ce s-a folosit de un bug se cheama bug exploit adica se da suspend permanent

Exemplu(Cum au bagat punctele peste cap la agil uni iau avantajat

El a folosit acel bug in avantajul lui sa intre fara kaliam in k6 si direct pe ultimu spot k6

daca vi se pare normal asa ceva mie nu

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661

Astept raspunsuri si lamuriri din partea Adminilor ce-l mai mult

Ps: nu inchideti topicu sau sa-l stergeti

Ati inceput sa faceti o manie din jocul asta. Au mai intrebat multi si de ce se da nefondata cand posteaza cineva pt gt si nu se adevereste. Pai lumea e atat de disperata ca daca nu s-ar da suspend ai vedea sute de plangeri pe zi cu asa ceva. Numai mie imi dau minim 5 playeri pm in fiecare zi ca folosesc asa ceva. N-am folosit niciodata si s-a verificat si inca se mai poate verifica. Sunt unii care chiar nu gandesc inainte de a posta ceva. Si au am fost langa multi care au aparut exact langa mine si am stat totusi sa ma gandesc inainte daca avea timp sa dea alt f4 sau sa vina cu gt. Iar ce acuzati voi aici cu ce a facut Tyre e de-a dreptul penibil. Alt+F4 se foloseste ca sa inchizi o aplicatie. Orice persoana e liber sa inchida jocul cand vrea si sa intre in joc cand vrea. Daca ati ajuns sa considerati asta bug si sa vanati pt asta dupa ce toti l-ati folosit la un moment dat...una e sa dai gt..care e functie pe care doar adminul o are si alta e sa iesi din joc. Chiar as vrea sa vad trecut la regulament de acum ca trebuie omul sa scrie pe spot ca iese din joc, nu de alta dar poate incep postarile de genu ca x sau y a iesit din joc cu alt+f4 nu cu exit game...iar pt q-punct: vezi ca in apropiere de plangerea pe care ai facut-o ai fost complice pt pk pe spot, "pk dat din bug" , asa ca inainte sa vanezi mai bine uita-te la tine in ograda.

Si pentru prietenul Andrey care tot vrea sa fie lamurit si care ma ameninta ca ma posteaza pt ks:

http://img845.imageshack.us/img845/3582/screen041713080000.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/7240/screen041713080001.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/6929/screen041713080002.jpg

Iti da omu pk, eu gasesc golden, am deja skilul pe el si cand sunt la 1 coord de el poc..apari u sub el...magie, cand ai trecut pe langa mine de ai aparut sub el, ca skill pe fenrir nu merge din cate stiu eu...si totusi nu am postat inca gandindu-ma la posibilitatea ta de a zbura

spunemi tu daca o sa facem toti la fel cand primim pk o sa-ti convina?

sunt foarte curios de ce Ija a scris ca a dat sw ( a mintit sau a gresit) ?

Posted

Asta zici ca noi nu aveam de unde sa stim cate diconnecturi ai dat. Culmea ...o singura data ai dat(corectule care esti) ... si ai fost prins.Sa`i fie rusine lui Cristal :))

In legatura cu acel dino bug ... cine l`a folosit ... a luat 99. Asa ca ciocu mic si joc de glezne.

Posted

esti prost de puti

tu marele corect care nici nu trebuia sa mai fii pe server dar cumva ai scapat atunci cu dinobug nu se stie cum

uite aicea cum singur spune ca el a dat un singur disconect tot el e ...

daca nu mai e gm are voie sa joace alt jucator cu numele gmului care nu mai activeaza?

esti prost de puti

uite aicea cum singur spune ca el a dat un singur disconect tot el e ...

daca nu mai e gm are voie sa joace alt jucator cu numele gmului care nu mai activeaza?

Posted

oki Tyre.. ai 390 .. dar daca aveai 261 ? a ? a?

"Dac-as fi pentru-o zi presedinte

V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde."

daca si cu parca...

mai mult de atat nu am ce zice

@Andr3y(^_^)

TyreXel e numele de GM si nu TyreXelu

p.s. in caz ca se hotaraste ca asa ceva nu este permis un raspuns normal ar fi unul in genul asta sau asta

asa ar fi corect cum Gunit nu a luat acolo nici aici sa nu se dea desi din pct meu de vedere cele doua situatii nu se pot compara

Posted

Asta zici ca noi nu aveam de unde sa stim cate diconnecturi ai dat. Culmea ...o singura data ai dat(corectule care esti) ... si ai fost prins.Sa`i fie rusine lui Cristal :))

In legatura cu acel dino bug ... cine l`a folosit ... a luat 99. Asa ca ciocu mic si joc de glezne.

Te faci ca ploua, u inca nu ai luat. Mai pun filmu aici odata sa-ti reamintesc? Am zis eu odata si am zis bine. Nu e unu curat din cei ce acuza, adevarul e ca daca nu stii cu ce se mananca cum sa acuzi...Cand ati luat cs de era gm ThoraBella si ati dat toti gt? :)). Ne mai amintim oare data? Banuiesc ca nu-s prea vechi logurile. Mai caut "curatilor"?Rupeti bugurile si va luati de unu care iese din joc..ca de ce a iesit

Posted

Ma Tyre.. daca si cu parca... altceva ce puteai sa zici... nu aveai ce sa zici...

Dar.. e bine de stiut .. merg la boss intru in k6... iau pk , alt f4 si mai intru dp 10 min... si ma duc pe spot

Posted

Ma Tyre.. daca si cu parca... altceva ce puteai sa zici... nu aveai ce sa zici...

Dar.. e bine de stiut .. merg la boss intru in k6... iau pk , alt f4 si mai intru dp 10 min... si ma duc pe spot

Asta stim..ca numai eu de cate ori v-am dat pk si s-a intamplat..altceva? PS.: asta inainte sa descoperiti gt-ul, cu care nu mai era nevoie sa mai treci pe langa spotul nostru :) Nu cred ca e unu din voi care a avut pt pe ultimul spot si n-a facut asta. Cel mai tare ma amuza ca toata speta asta e de cand ati picat ca nubii de la lag toti si nu stiati cu ce sa va mai invartiti si ce buguri/speed sa mai folositi ca sa dati pk. Cred ca erau 5-6 bk full si 3 dl care isi taiau venele intre penultimu spot si ultimul..poate poate o veni cineva sa dea pk..si hopa apare vecinul Gunit, Inteleg ca marea voastra durere a fost ca toti care treceau pe acolo reprezentau o amenintare, dar parca prea sariti calul

Posted

Tu o sa primesti 99 fraiere :))

Posted

daca eu m`as face murder cand dau pk cuiva pe spotul meu, si el da x la joc si revine pe spot si imi da pk inainte sa apuc eu sa dau pkclear sau sa scap omorand mobi asta vi s`ar parea normal ?

nu e deloc normal ... dar se pedepseste? ...sa raspunda cineva... daca eu folosesc acest non bug x in situatia de mai sus si in general e totul oki?

ar trb sa nu se pedepseasca... oricum toata lumea o sa-l foloseasca ., chit ca se pedepseste."mi-a cazut curentu fix cand am luat pk...s-a ars siguranta, pana de curent , sormea a dat x ca nu vroia sa vada cum mor va aduc logurile de la elecrica fac poze si vedeti...cand m-am intors eram tot acolo.. eu ce sa fac... nu e vina mea asa e jocu ...asta e cel mai smeker bug non bug" ::))))

Si e amuzant rau... acum adminii sunt in dilema ...nu l-au pedepsit pe unu , cum spun ei ca de acum incolo nu aveti voie sa dati x fara sa le sara lumea in cap:)) pe de alta parte daca lasa "bugu" se intampla "legal toate magariile de mai sus... gata cu bosu din k5 gata cu mersu pe jos ...X si am venit si asta nu se poate ... a fost slab tyre ca a dat in gat secretu....(pe care nu cred ca multi il stiau ) stia el ce o sa se intample, stia ca nu o sa se intample nimic:))) mare panarama ce s-a facut , adika nu slab....dar putea sa mai astepte putin si sa intre, nu poate el sa spuna ca nu a anticipat reactia lui qPuNcT sau cine ar fi fost pe spot :)) cred ca undeva in mintea lui malefica ...manipuleaza totul...sau s-a enervat rau pe bosu din k5 si vrea ca toata lumea s aisi bata joc de el

:))

NU mai trebuie sa asteptam raspunsuri ..folositi acest bug cu incredere ..pentru ca "nu e bug" :))) si daca cineva comenteaza , daca cineva ia suspend pentru asta .....LINKMANIA

Posted

mdea ... dovezi ca am dat pk sau ce bug visezi u sadi ... ?

Sincer de la 1 bug am ajuns in trecut cu gunit ca a facut aia , k x a supt o ceapa ca y 2 cepe si etc ... pnm mai bine topic inchis ca tot nu aflam decizia :)

Guest mousesportsAnaKin
Posted

imi place ca hh ramane in aceasi formula si aliniere in spirit de turma , comentati dar nu stiti dc , vorbiti si voi sa nu va prinda somnu ... chiar imi place , turma rullz :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...