Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

ia uimestema :) pt ce trebuia sa iau? nu am luat pt ca nu am avut pt ce sa iau ;) tu si colegi tai din honey mi`ati facut renmele asta de hacker, culmea cand voi ati tinut atatea cs-uri cu 2 bk cu dinobug in ultima poarta nu?

si faza cu picatura care a umplut paharul... nu trebuia sa existe picatura aia ;) pe vremea aia nu era interzis elite (doar move to pick ) deci aveam voie sa il folosesc. dar nu despre cazul meu vorbim aici ci despre tyre

Avand in vedere ca nu am luat inca suspend pe forum, o sa-ti raspund, dar probabil e ultimul reply al meu pentru ceva timp. Pai sa incepem cu bug-ul cand te miscai pe spot (vezi filmulete lui tyrexelu), apoi sa continuam cu dino-bug-ul care l-ai folosit pe barosanu (vezi filmuletele lui linu), mai adaugam si statul pe coordonate fara sa fi mutat pe prutus (vezi link-ul de la suspend). Ar mai fi si altele, dar nu sunt sigur ca ai fost tot tu, desi sunt 100% sigur ca minim o data ai folosit si tu //gt pe vreun caracter. Deci, in opinia mea, renumele ti l-ai facut singur, oricum nicidecum eu, fiindca ori nu jucam, ori eram pe mic cand ai facut cele enumerate mai sus. Nu "noi" am tinut cs cu 2 bk cu dino-bug, fiindca eu aveam maxim 10 rr pe vremea aia si nu calcam la cs, deci poate vrei sa zici "ei" au tinut cs. Cu ultima picatura sunt de acord cu tine, si inca o data s-a demonstrat ceea ce sustin de ceva timp incoa, ca adminii nu au nici o treaba cu jocul, ca sunt total pe langa.

@OT, ca tot ziceti ca discutam despre tyrexelu aici, nu e normal nici sa ia 99 si nici sa cereti voi asta, cand nu se compara cu restul hack-urilor sau bug-exploit-urilor. In cel mai bun caz puteti cere ca pe viitor sa fie adaugat in reguli acest bug, in opinia mea, fiindca nu afecteaza cu nimic decursul jocului, therefor => no suspend. Dar cum rivalitatea asta a ajuns la extrem, e si logic sa sara 10 insi din HH cu gura pe forum, nici nu ma asteptam la altceva mai putin.

Posted

ia uimestema :) pt ce trebuia sa iau? nu am luat pt ca nu am avut pt ce sa iau ;) tu si colegi tai din honey mi`ati facut renmele asta de hacker, culmea cand voi ati tinut atatea cs-uri cu 2 bk cu dinobug in ultima poarta nu?

si faza cu picatura care a umplut paharul... nu trebuia sa existe picatura aia ;) pe vremea aia nu era interzis elite (doar move to pick ) deci aveam voie sa il folosesc. dar nu despre cazul meu vorbim aici ci despre tyre

http://alex86.evolink.ro/Gunit.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cR2Q9gZ5svo

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=314336&st=0

Poftim Domule Usa de Biserica doar cateva dovezi in care treb sa ai Filtru pe IP sau aici tot vecinu tau a fost care a spart cont lu morfeu . Asa k ciocu mic si mai pupa niste dosuri k tot te pricepi.

Posted

pai el e maica tereza :))

toata gargara asta pe care o faceti e ultra exagerata

vezi doamne cica bug , pai dureaza cateva secunde pana te da davias....daca dai x la joc cand esti pe o harta , la reconectare te va da pe aceeasi harta ,e o chestie de logica

plus alte aberatii scrise pe aici cum cica ar ramane self activat...pe asta de unde ati scos-o? daca iesi din joc cum naiba sa ramana? voi ganditi cand scrieti ceva?

V^vendetta ala zice ca ar merge si la CS cica =)) ook deja suntem penibili...

si la urma urmei am omorat pe cineva? am luat vreun spot? atata tam tam pentru NIMIC

cum adica nimic ? =))) te-ai folosit de un bug al serverului, cum au luat si alti 99 asha trebuia sa iei si u, cu ce esti u mai presus de cei care au luat 99 pt bug exploit, si BaZaC a bagat 1 pct peste la agi si a luat 99.

Posted

vezi doamne cica bug , pai dureaza cateva secunde pana te da davias....daca dai x la joc cand esti pe o harta , la reconectare te va da pe aceeasi harta ,e o chestie de logica

plus alte aberatii scrise pe aici cum cica ar ramane self activat...pe asta de unde ati scos-o? daca iesi din joc cum naiba sa ramana? voi ganditi cand scrieti ceva?

si la urma urmei am omorat pe cineva? am luat vreun spot? atata tam tam pentru NIMIC

cum adica nimic ? =))) te-ai folosit de un bug al serverului, cum au luat si alti 99 asha trebuia sa iei si u, cu ce esti u mai presus de cei care au luat 99 pt bug exploit, si BaZaC a bagat 1 pct peste la agi si a luat 99.

Alt(a) prost / proasta care compara 1 punct peste la agility cu alt-f4 la joc. Ar trebui sa faceti un club si sa aveti ca motto : Sunt prost si sunt mandru.

Posted

Atata agitatie .. :)

Posted

Deci din ce spuneti unii din voi, acest specific bug exploit este legal .. nu ? Si asta se intelege si din lipsa de raspuns al staff-ului, in concluzie avem voie sa il folosim fara a ne teme de suspend.

Daca tot e asa, nu ar fi mai bine sa posteze Ody sau un membru al staff-ului, uite aceste exploituri aveti voie sa le folositi si acestea nu aveti voie, sa se stie sa nu se mai faca atata agitatie pe forum, nu ? Ca in toate posturile se precizeaza orice bug exploit este ilegal si se va penaliza (cu un avertisment, cu o zi suspend sau fara numar w/e) si de aici confuzia asta cu de ce nu se da suspend, de ce e ignorat exploitul.

A doua problema, daca tot s-a rezolvat dilema cum a procedat Tyre pentru a ajunge in 5 secunde inapoi in K6 si de ce a fost qPuNcT indus in eroare sa creada ca s-a folosit //gt, de ce are inca nefondata in cazier cand se vede clar ca plangerea a fost complet fondata ?

Just my 2 cents :tiphat:

Posted

Deci din ce spuneti unii din voi, acest specific bug exploit este legal .. nu ? Si asta se intelege si din lipsa de raspuns al staff-ului, in concluzie avem voie sa il folosim fara a ne teme de suspend.

Daca tot e asa, nu ar fi mai bine sa posteze Ody sau un membru al staff-ului, uite aceste exploituri aveti voie sa le folositi si acestea nu aveti voie, sa se stie sa nu se mai faca atata agitatie pe forum, nu ? Ca in toate posturile se precizeaza orice bug exploit este ilegal si se va penaliza (cu un avertisment, cu o zi suspend sau fara numar w/e) si de aici confuzia asta cu de ce nu se da suspend, de ce e ignorat exploitul.

A doua problema, daca tot s-a rezolvat dilema cum a procedat Tyre pentru a ajunge in 5 secunde inapoi in K6 si de ce a fost qPuNcT indus in eroare sa creada ca s-a folosit //gt, de ce are inca nefondata in cazier cand se vede clar ca plangerea a fost complet fondata ?

Astazi e ziua mea norocoasa, i find yet another moron. Pai hai sa-ti explic si tie, doar-doar ai un iq peste 80 si poti intelege ce scriu :

Nu e bug-exploit, din moment ce nu este un BUG. Capisci ? Nu este o greseala a jocului, asa e facut, te considera mort abia cand ai aparut in davias. => Daca dai X sau alt-f4 in perioada "de tranzitie" de la viata la moarte, te va da in acelasi loc unde erai. Cu riscul de a ma repeta, NU ESTE BUG EXPLOIT. Deasemenea, am scris mai sus, nu afecteaza cu nimic decursul jocului, exceptand faptul ca nu mai pierzi o kalima.

@angel4ever - Pune-te la cs pe switch cu 1 punct in plus la agility, sau pune-te pe switch si dai alt-f4. Ce zici, chiar se pot compara cele 2 chestii ?

- Stai pe spot cu 1 punct in plus la agility, sau stai pe spot si dai alt-f4. Deci ?

Spune tu cu gurita aia a ta mare si nelegata de creier, esti prost ca le compari pe cele 2 ? Da sa nu ?

Posted

Astazi e ziua mea norocoasa, i find yet another moron. Pai hai sa-ti explic si tie, doar-doar ai un iq peste 80 si poti intelege ce scriu :

Nu e bug-exploit, din moment ce nu este un BUG. Capisci ? Nu este o greseala a jocului, asa e facut, te considera mort abia cand ai aparut in davias. => Daca dai X sau alt-f4 in perioada "de tranzitie" de la viata la moarte, te va da in acelasi loc unde erai. Cu riscul de a ma repeta, NU ESTE BUG EXPLOIT. Deasemenea, am scris mai sus, nu afecteaza cu nimic decursul jocului, exceptand faptul ca nu mai pierzi o kalima.

@angel4ever - Pune-te la cs pe switch cu 1 punct in plus la agility, sau pune-te pe switch si dai alt-f4. Ce zici, chiar se pot compara cele 2 chestii ?

- Stai pe spot cu 1 punct in plus la agility, sau stai pe spot si dai alt-f4. Deci ?

Spune tu cu gurita aia a ta mare si nelegata de creier, esti prost ca le compari pe cele 2 ? Da sa nu ?

du-te ma si lasa-ma cu comentariile tale de 2 lei, daca era postat Gunit sau altul din HH erati gramada aici si postati ca e bug exploit etc..asha ca mai taci draq din gura si veziti de treaba ta, u ala care dai combo si qq in acelasi timp :coffee:

Posted

bai voi sunteti niste dobitoci :banghead:

ce bug ma visati voi?ca da exit la client?

corectilor unde sunteti voi.....astia din hh.Iar u gunit taci...ca ai facut destule...si o parte din ele noi nici macar nu le stim.

el nu a facut nimik ma e pur ca wc de kkt.

Posted

bai voi sunteti niste dobitoci :banghead:

ce bug ma visati voi?ca da exit la client?

corectilor unde sunteti voi.....astia din hh.Iar u gunit taci...ca ai facut destule...si o parte din ele noi nici macar nu le stim.

el nu a facut nimik ma e pur ca wc de kkt.

normal cand mori in kalima, trebuie sa apari in devias, daca u dai exit si apari tot acolo, nu te folosesti de un bug al jocului? a?

Posted

Richer, scuze dar te faci singur idiot, dar ce pot sa-ti cer, daca mai mult nu te duce capul.

Ce spui tu acolo ar fi corect daca astea ar fi setarile jocului.

Hai sa-ti desenez un pic ca poate asa intelege tot prostul (nu intreba la cine ma refer ca stii prea bine)

Cand cineva iti da PK trebuie sa te trezesti in safe zone (setare a jocului pe orice harta in afara de arena), corect ? DA (doh)

Cand dai SW nu poti fi atacat dar dureaza 5 secunde sa-ti dai log out, corect ? DA (doh again) - setare a jocului

Daca cineva ti-a dat PK si dai SW normal, dureaza iar tot 5 secunde sa-ti iasa de pe cont, DAR dureaza ~3-4 secunde sa te dea in safe zone dupa PK, corect ? DA (doh, no. 3) - setare a jocului

Daca esti in safe zone, trebuie sa scoti o K6 din Stash (daca o ai in inventory, sari peste pasul asta), sa dai move intr-o locatie in care sa nu fii in safe zone sau sa iesi din safe zone, sa o arunci, sa intri in K6, sa mergi frumos pe jos pana pe spotul care vrei sa ajungi (penultimul in acest caz), corect ? DA (doh no. 4 pentru Richer) - si iar, setare a jocului.

El a folosit X (alt + F4) pentru a nu mai astepta 5 secunde sa-l trimita in safe zone dupa PK si sa fie inapoi pe aceleasi coordonate. Acum Richer, geniul lui tata, poti numara cate setari ale jocului a ignorat dand X (Alt+F4) constient de ceea ce face ? (intreb daca poti numara ca inca nu sunt sigur ca mai ai destui neuroni pentru a o face) Daca nu poti, o sa mai dau eu un reply.

Ignorand setari ale jocului (oricare ar fi ele) se numeste bug exploit (pentru ca Alt+F4 sau X pentru a forta jocul sa anuleze CD-ul necesar pentru a te trimite in safe zone si sa intre automat in Log Off este un bug).

Repet ce am scris si mai sus, spun asta nu pentru a cere un suspend (don't give a shit), o spun pentru cei ca Richer, sa mai coboare de pe piedestal ca mananca rahat fara a avea nici cea mai mica ideea.

Si poti scrie cu CAPS cat vrei, tot gresit e ce scrii.

Posted

Deci tu spui ca nu e bug dar ceri ca pe viitor sa se dea ss pt acest "bug"

Daca el era sub lvl in k6 ,Daca el nu mai avea k6, daca intre timp facea cineva prelaore pe spot apuca sa inceapa sa faca, dar el asa a revenit in kalima in mai putin de 10 secunde pe spot ceea ce cred eu nu e normal

daca tu spui ca nu o greseala a jocului

Atuncea sa stai in duel pe spot cu alt caracter e o greseala a jocului?

+ ca Tyre nu e la prima abatere ( ti minte cand dadea d/c la jucatori sa aveti tarcuri si spoturi ? )

+ ca cand a fost omorat ala ca nu-i pot spune pe nume la bossu din k5 de [cioby] nu exista regula aia dar domnu adimin era on si il vana si repede s-a cerut ss pt dusmanu lui cioby

si culmea ca s-a dat pt ca a cerut un admin chestia aia dupa nici 2 saptamani sa dat voie pk la boss :)

Posted

Tyre nu e charul lui Alexey ...nu va agitati atat ....nu o sa blocheze contul lui tyre ca alexey a profitat de o greseala....dar contul lui Prutus la blocat cand era Gunit pe el ... :naughty:

Close topic, sa deviat de la subiect....normal trebuia 40 sau 99 , ...cum a luat Gunit cand se muta de pe o coordonata pe alta....

Guest FanuTau
Posted

e ca si cand ai da GT inapoi pe spot dupa ce te`a omorat cineva :-? ar trebui pedepsit la fel. desi a murit, el a ajuns in 5 secunde pe spot, nu e clar exploatare bug? sau regulamentul nu se aplica pe charurile adminilor? :-"

Ba nesimtitule , u ai folosit cel mai des alt F4 si ai curaj sa comentezi aici , zdreantza care esti.. Mare noroc ai cu Lancelot ca tea scos din toate magariile pe care eai facut.. Asa sa dus si serveru de rapa.

Daca tot esti prost ,macar fii destept si nu mai exclama!!

Posted

sadi, hotul neprins negustor cinstit, ce vrei sa spui ca daca a folosit 1 si nu a luat 99 acum putem folosi toti? iti garantez ca daca eram eu sau u postat, luat 99 si d/c in primele ore de la postarea plangeri :))

dar sunt sigur ca stiai si u treaba asta :))

Posted

@angel4ever - Si din nou esti prost. Cand am zis eu ca dau combo si qwe manual in acelasi timp ? Daca folosesti putin gramu` de creier care il ai si cauti ce am scris, poate vei observa ca zic ca nu folosesc auto-combo si nici auto-q.

- Tu pricepi ca nu e bug ? Sau vrei sa demostrezi ca esti chiar cel mai inapt player de pe aici si nu esti in stare sa intelegi ce ti se explica. In cel mai bun caz e exploit, gen statul in duel pe spot, dar nicidecum BUG. Pentru ultima oara zic, asa e jocul creat, si nu e primul joc la care dand alt-f4 nu se salveaza anumite chestii (in cazul asta - faptul ca ai murit). Exemple asemanatoare : lineage II, wow, aion, guild wars si probabil multe altele. Tu prin alt-f4 intrerupi brusc conexiunea de net intre client si server, anumiti biti nemaifiind transmisi. Deci, inca o data, nu e bug, e mai mult o lege nescrisa a jocurilor online.

@godric - Citeste punctul 2 de mai sus ca se aplica si la tine. Orice prost poate sa arunce cu insulte, asa ca tine, ale mele macar sunt fondate si, indiferent de ce spui tu sau crezi tu, am dreptate. Ca sa nu mai zic ca aberezi acolo cu setarile jocului de parca esti nebun. Setare a jocului este faptul ca, caracterul este considerat mort in momentul in care a ajuns disparut cadavrul de pe pamant. Eu propun sa te certi cu aia de la webzen ca nu am setat astfel incat sa fi considerat mort in momentul cand ai ajuns la hp 0.

@andr3y - Ia arata ma si mie unde zic eu ca trebuie sa fie pedepsita chestia asta pe viitor ? Sau consideri ca pari mai inteligent acuzand diferiti oameni ca ar fi zis chestii care nu le-au zis de fapt ? Iar cu cele 2 plusuri de la urma postului tau nu am nici o treaba, nu jucam pe vremea aia, dar sunt mai mult ca sigur ca nu dadea tyrexelu disconnecturi.

Cu asta inchei posturile mele in acest topic fiindca din multa-multa experienta cu oameni prosti, oricat le-ai explica un lucru, ei tot nu o sa priceapa.

Posted

Setare a jocului este faptul ca, caracterul este considerat mort in momentul in care a ajuns disparut cadavrul de pe paman

sa inteleg ca mori cand dispare cadavru(de ce dracu se mai numeste cadavru?nu pentru ca e MORT?),nu cand ajunge caracteru la 0 hp? :rofl2:

@in afara ca jignesti intr-una,n-ai nici o treaba

Posted

Setare a jocului este faptul ca, caracterul este considerat mort in momentul in care a ajuns disparut cadavrul de pe paman

sa inteleg ca mori cand dispare cadavru(de ce dracu se mai numeste cadavru?nu pentru ca e MORT?),nu cand ajunge caracteru la 0 hp? :rofl2:

@in afara ca jignesti intr-una,n-ai nici o treaba

Tu pricepi ca asa e setat jocul ? Crezi ca eu nu vad ironia in chestia ca se numeste cadavru ? Ai impresia ca eu decid cand e considerat mort caracterul ? Asa au facut aia jocul, asta e, punct de la qpunct. Si jignesc pe cine merita. Cand scrii idiotenii, esti idiot. Nici asta nu am decis-o eu, dar asa e.

Ca sa nu mai zic ca eu, daca as fi folosit vreodata vreun speed, //gt, puncte in plus la stats, sau alte chestii de genu`, ca om mi-ar fi rusine sa mai postez in topicuri legate de hack, bug-exploit, programe, etc. Dar se pare ca voi sunteti niste ipocriti nerusinati care nu aveti pic de onoare sau bun simt. Ce smecheri va credeti voi cand scapati cu basma curata dupa una si dupa alta, si ce tari in gura sunteti cand foloseste altu` aceleasi chestii ca voi. Vai de capu` vostru.

Posted

Richer lasa-i ca nu stiu sa aprecieze. Tu vi de aproape fiecare data cu ceva important si ceea ce sti tu si spui aici nu stie 90 % din staf care sunt vai de ei . Le e ciuda ca nu au habar de ce zici tu acolo

Posted

un scurt flashback http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=379372&view=findpost&p=5334215

ia zi gunit aici ai luat permanent pe crs si jetli? ai luat pe crs ulterior pt altceva iar jetli e si acum liber binemersi

barosanu cand a avut diobug iarasi a scapat evident

si dupa toate astea acum vrei sa se dea 99 pt alt f4? sincer esti penibil avand in vedere de cate buguri te-ai folosit si cate rr necinstite ai dat dat plus celelalte faze

[Ce smecheri va credeti voi cand scapati cu basma curata dupa una si dupa alta, si ce tari in gura sunteti cand foloseste altu` aceleasi chestii ca voi. Vai de capu` vostru.

macar de ar fi aceleasi chestii dar nu poti sa pui semnul "=" intre oricare din bugurile facute celebre de gunit si situatia curenta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...