Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

explica asta :) cand dai select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana iti iese, timp in care esti imun la loviturile mobilor / playerilor. daca il omoara cineva si apoi da rapid select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana sa ii iese din joc si pana atunci il trimite in in devias si degeaba a dat sw-ul DOAR daca iesi asa cu X sa cu alt F4 poti face bugul acela sa te dea inapoi pe spot desi ai murit ;)

Ce a zis tipu asta am probat eu. si asa e !!!

Daca l-ar folosi toti ce rost mai are pk-ul, e la fel ca //gt-ul ....in loc sa folosesti //gt, iti dai singur x si gata .. :naughty:

Perfect , inseamna ca merge si la CS .....de aia tot apareau aia asa rpd , nu toti doar unii, se stiu ei care.... :naughty:....

Posted

cum Gunit a stat in duel pe spot... a luat 99

asa ar trebui sa ia si Tyre... numa ca Tyre are doua perechi de.... si nu ia ss :))

Posted

cum Gunit a stat in duel pe spot... a luat 99

asa ar trebui sa ia si Tyre... numa ca Tyre are doua perechi de.... si nu ia ss :))

si eu am vrei sa le vezi?tu soare si gunit va aprobati unu pe altu aiurea.

decizia adminilor a fost corecta asa ca shht,,,pentru ce sai dea ss daca nare dovezi?

Posted

Daca te-ai uita mai bine.. ai vedea ce si cum.. Te-ai trezit si tu... sa postezi , macar te-ai uitat in poze sa vezi despre ce vb aici ...

Guest Carotella
Posted

asta venind de la omu care isi pune link spre bitefight sub denumirea >>>??Gunit si speedu!??<<< sa dea click lumea =))

Posted

Ce-i care sau folosit de bug-uri au fost pedepsiti cu cate un 99

http://www.linkmania.ro/s2/caractere-suspendate.php?nr=3

BaZaC

AssasinoMG

KniveS

_Phono_

Sadi*BK

Gunit

:naughty:

Daca l-ar folosi toti ce rost mai are pk-ul, e la fel ca //gt-ul ....in loc sa folosesti //gt, iti dai singur x si gata ..

Perfect , inseamna ca merge si la CS...

Ce exemplu da el in continuare , a fost GM a profitat de functia care a avuto , acuma profita de un bug al jocului,...oare cate bug-uri mai stie ??

Guest Carotella
Posted

nu merge la cs, acolo si daca dai sw te da jos :) + ca ai ramane fara party ceea ce ar fi un dezavantaj mare

Posted

nu merge la cs, acolo si daca dai sw te da jos :) + ca ai ramane fara party ceea ce ar fi un dezavantaj mare

Atunci e bun pe spoturi in kalime.

Oare ce se intampla daca inca nu-i disparea Self Defens-ul lui qPuNcT , se schimba statusul lui TyreXelu daca ai dadea PK ? Asta in caz ca aparea pe spot direct .

Guest Carotella
Posted

daca eu m`as face murder cand dau pk cuiva pe spotul meu, si el da x la joc si revine pe spot si imi da pk inainte sa apuc eu sa dau pkclear sau sa scap omorand mobi asta vi s`ar parea normal ?

Guest gogaie
Posted

Daca l-ar folosi toti ce rost mai are pk-ul, e la fel ca //gt-ul ....in loc sa folosesti //gt, iti dai singur x si gata ..

Perfect , inseamna ca merge si la CS...

Ce exemplu da el in continuare , a fost GM a profitat de functia care a avuto , acuma profita de un bug al jocului,...oare cate bug-uri mai stie ??

ba ce prost esti , numai kkturi debitezi du-te drq de retard

Oare ce se intampla daca inca nu-i disparea Self Defens-ul lui qPuNcT , se schimba statusul lui TyreXelu daca ai dadea PK ? Asta in caz ca aparea pe spot direct .

iar esti prost , daca da exit din joc cum naiba mai ramane selfdefense??? handicapatule NU RAMANE SELF DACA IESI DIN JOC

a dat tyrexelu vreun pk?cu self sau fara? nu

deci taci drq ca esti mai prost ca noaptea

eu stiu ca nu e va e drag tyrexelu dar macar spuneti si voi chestii adevarate nu minciuni sfruntate

Posted

iar esti prost , daca da exit din joc cum naiba mai ramane selfdefense??? handicapatule NU RAMANE SELF DACA IESI DIN JOC

a dat tyrexelu vreun pk?cu self sau fara? nu

deci taci drq ca esti mai prost ca noaptea

eu stiu ca nu e va e drag tyrexelu dar macar spuneti si voi chestii adevarate nu minciuni sfruntate

Am intrebat, daca din pacate nu vezi bine, inseamna ca esti putin "chior" puneti domnule ochelari si ia-te cu "stirbu" ala de mana....

Posted

CEVA E CLAR SA FOLOSIT DE ACEL BUG SI SE PARE CA NU A LUAT 99 inca .

Daca nu va primi ss o sa folosim toti acest BUG !!!!!

Trebuie sa fim Tratati toti la fel.. Mai lipseste sa intre un admin sa ii faca iteme si sa i le dea...

Posted

Trebuie sa fim Tratati toti la fel.. Mai lipseste sa intre un admin sa ii faca iteme si sa i le dea...

1. urmatorul va lua 99 sigur :))

2. esti sigur ca nu sa intamplat?

Posted

ba Carotella zi sa-ti moara ce-ai mai sfant ca n-ai facut si tu asta!ai uitat cand eram pe 90 90 k6 veneai cu dl ala HHunterZ cu bug/hack iar cand luai pk de la KniveS apareai direct pe spot,cat poti sa fi de fals ma.daca ai fi barbat ai avea sange-n **** dar tu esti sterp ma te dreq,ce barbat sa fi,tu esti un fals si un prefacut!

EDIT: cu tyre nu bag mana-n foc...decizia finala o s-o aibe adminii(din cate am vazut s-a dat o decizie)

Posted

pai el e maica tereza :))

toata gargara asta pe care o faceti e ultra exagerata

vezi doamne cica bug , pai dureaza cateva secunde pana te da davias....daca dai x la joc cand esti pe o harta , la reconectare te va da pe aceeasi harta ,e o chestie de logica

plus alte aberatii scrise pe aici cum cica ar ramane self activat...pe asta de unde ati scos-o? daca iesi din joc cum naiba sa ramana? voi ganditi cand scrieti ceva?

V^vendetta ala zice ca ar merge si la CS cica =)) ook deja suntem penibili...

si la urma urmei am omorat pe cineva? am luat vreun spot? atata tam tam pentru NIMIC

Posted

E un bug inutil oricum.

Dai pk cuiva sa-i furi spotul si face asta ? Tot a pierdut spotul.

Dai pk cuiva la invazie si face asta ? Tot a pierdut invazia.

Dai pk cuiva in kalime si face asta ? Vai draga nu mai pierde o poarta de kalima.

Ce jeguri ipocrite pot fi unii daca au ajuns sa compare speed / dinbug / gt / etc. cu a da alt+F4 sau X la joc.

Posted

da el ii facut din apa sfintita nu din "seminte" #-o

ma deranjeaza ca minte cu desavarsire,face pe victima cand el stie tot in notiune de bug/hack pt ca,cu asta se "hraneste" dar lumea cum sa stie ma daca e cva nou neaparut pe "piata"

-se vor adeverii toate o data si o data :) "minciuna are picioare scurte" :>

Posted

1. urmatorul va lua 99 sigur :))

2. esti sigur ca nu sa intamplat?

daca nu ia ss el si iau eu pt chestia asta . vezi tu dupa ce si cum sta treaba.

ajungem la vorba lu bny o sa ramana 10 pe server

Posted

daca nu ia ss el si iau eu pt chestia asta . vezi tu dupa ce si cum sta treaba.

ajungem la vorba lu bny o sa ramana 10 pe server

eu nu stiu de ce te agiti atata ca prostu' ca n-ai nicio legatura cu nimic :))

testezi tu toate cacaturile sa te afli in treaba, PENALULE :))

Guest Carotella
Posted

ghemotok nu cred ca conteaza daca am folosit si eu asta sau nu. si colegii tai stateau in duel pe spot si nu au luat ss pt asta, dar eu am luat. poate eu ii dau pk unui character venit cu bossul in k6, el ar trebui sa astepte sa intre iarasi dar el da X la joc si il da tot in k6. nu e exact ca gt-ul sa ii poti da pk celui care te`a omorat dar tot BUG este si asa cum am primit si eu 99 pe Gunit desi am folosit elite(pe vremea cand era legal) ca sa scriu pe post, am primit pedeapsa care o primesc si cei care folosesc acelasi program pt //gt, asa ar fi normal sa ia si tyrexelu 99 pt ca s`a folosit de acest bug

Posted

hmmm ... dak era postat gunit acum pt faza asta toti h0ney ziceau ca vezi domne programu e ilegal

Acum ca e postat tyre , gata progarm, bug etc legal .... si invers ... :))

Gata frate a fost smecher nu a luat 99 la dus bibilica ...... ata ete ... next time :))

Spam degeaba ca oricum nu se da 1 verdict anume ... :|

Posted

ghemotok nu cred ca conteaza daca am folosit si eu asta sau nu. si colegii tai stateau in duel pe spot si nu au luat ss pt asta, dar eu am luat. poate eu ii dau pk unui character venit cu bossul in k6, el ar trebui sa astepte sa intre iarasi dar el da X la joc si il da tot in k6. nu e exact ca gt-ul sa ii poti da pk celui care te`a omorat dar tot BUG este si asa cum am primit si eu 99 pe Gunit desi am folosit elite(pe vremea cand era legal) ca sa scriu pe post, am primit pedeapsa care o primesc si cei care folosesc acelasi program pt //gt, asa ar fi normal sa ia si tyrexelu 99 pt ca s`a folosit de acest bug

Esti prea prost daca tu crezi ca ai luat 99 pentru faza cu scrisul pe chat. Aia a fost ultima picatura care a umplut cele 10 butoaie de ratat care le-ai adus tu pe server. Tu trebuia sa iei 99 dinainte sa ma fi apucat eu sa joc baza asta de date. E nevoie sa enumar tot ce ai facut ? Zi ca nu mi-e greu sa scriu.

@qpunct - Tot ce-am zis eu pana acum pe forum a fost adevarat si corect, si daca tu consideri ca nu e asa, arata-mi posturi in care am vorbit eu aiurea.

Guest Carotella
Posted

ia uimestema :) pt ce trebuia sa iau? nu am luat pt ca nu am avut pt ce sa iau ;) tu si colegi tai din honey mi`ati facut renmele asta de hacker, culmea cand voi ati tinut atatea cs-uri cu 2 bk cu dinobug in ultima poarta nu?

si faza cu picatura care a umplut paharul... nu trebuia sa existe picatura aia ;) pe vremea aia nu era interzis elite (doar move to pick ) deci aveam voie sa il folosesc. dar nu despre cazul meu vorbim aici ci despre tyre

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...