Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

oameni mari cu mintea mica asta sunteti dupa parerea mea ati face orice ca rivali vostri sa ia ss

linkmania numai e un joc.....e un razboi pe viata si pe moarte :)

si tu ai cazut in razboi? :))

Posted

prutus am cazut ca am vrut eu,decat sa joc cu asemenea oameni mai bine numai joc deloc

ciobiii schimba ma semnatura:))

Pune rip :)

Guest ogica
Posted

up?

ba mai intreaba mata de mine? sa ma cac pe fata de avorton esuat ce esti

da-ten mm de rapciugos imputit si belimiai pula de handicapat

mori da-te drq

Guest mousesportsAnaKin
Posted

iesiti din casa e fain credeti-ma!

Posted

Tyrexelu Permanent!!

motiv : Bug Exploit.

TC!

Guest ogica
Posted

ce de avocati domne , care mai de care mai prostanac

Posted

up?

ba mai intreaba mata de mine? sa ma cac pe fata de avorton esuat ce esti

da-ten mm de rapciugos imputit si belimiai pula de handicapat

mori da-te drq

dasta e romania in starea in care e....ca sunt tampiti....tiganii si cocalari...asa....ca tine :)

Posted

La o sticla de saniuta te bagi?:x

Guest mousesportsAnaKin
Posted

eu nu m? bag numai în m?-ta

Posted

eu nu m? bag numai în m?-ta

dor adevarurile bai drojdier de votca ieftina:))

Posted

Cata cultura,cata desteptaciune.. te miri de unde si cum ..Ne nastem din prostie si in prostie murim.:))

@On topic .. "Care e nevinovat sa arunce cu pietre".. nu cred ca Tyrex e singuru care s-a folosit de buguri .. sunt mult mai multi care se folosesc in fiecare zi ..si nu se face atata tam tam .. Vai de noi ..ce am ajuns pentru un joc ..ce n-am da sa ia 99 "adversaru" .. Dar cum zicea Ang3lik mai sus "nu mor caii cand vor cainii" ;)

EDIT.

Cate cuvinte urate expuneti... mai rau ca la usa cortului.. chiar ma intreb ,N-aveti rusine? Chiar n-aveti? Good god.

P.S Chiar reciteam unele "reply" de mai sus la adresa mea..si ma gandeam ca de unde am avut atata rabdare..:-j

"Rip mie" ,am luat 99 si nu stiu? :))

Din cate imi amintesc nu mai joc .. ca imi vine sa vars cand vad persoane ca unii din voi. :)

Posted

Cata cultura,cata desteptaciune.. te miri de unde si cum ..Se vede ca ne-am nascut la coada sapii ..si murim la coada vacii.. :))

@On topic .. "Care e nevinovata sa arunce cu pietre".. nu cred ca Tyrex e singuru care s-a folosit de buguri .. sunt mult mai multi care se folosesc in fiecare zi ..si nu se face atata tam tam .. Vai de noi ..ce am ajuns pentru un joc ..ce n-am da sa ia 99 "adversaru" .. Dar cum zicea Ang3lik mai sus "nu mor caii cand vor cainii" ;)

R.I.P tie

Posted

Cata cultura,cata desteptaciune.. te miri de unde si cum ..Se vede ca ne-am nascut la coada sapii ..si murim la coada vacii.. :))

@On topic .. "Care e nevinovata sa arunce cu pietre".. nu cred ca Tyrex e singuru care s-a folosit de buguri .. sunt mult mai multi care se folosesc in fiecare zi ..si nu se face atata tam tam .. Vai de noi ..ce am ajuns pentru un joc ..ce n-am da sa ia 99 "adversaru" .. Dar cum zicea Ang3lik mai sus "nu mor caii cand vor cainii" ;)

R.I.P tie

si eu o sa fiu primu care-ti tine praporu',ar trebui sa te intelegem ca esti prea drogat de fel...si judeci mai greu?sau deloc? #-o

Posted

R.I.P tie

Apropo "Reya" e cont clona.. Rog adminu sa aplice regulamentu forumului .. plus ca are si un limbaj super colorat.

@On topic ..Hai sa nu mai facem gargara ..ca toti am folosit ceva ..candva "ilegal"...

Posted

Misto topic.

mousesportsAnaKin - 5 zile pauza pentru limbaj.

Reya - permanent pentru cont clona.

Ang3lik - warn up pentru offtopic + 14 zile suspend pentru 100% warn.

Ghemotok - warn up pentru offtopic.

Daca nu puteti discuta civilizat voi inchide topicul.

Posted

Topicul este pentru a sti si noi daca se mai aplica regulamentul ca la carte sau e doar asa... Merge cu mita cum merge la controlorii RATP? sau pe la unii politisti? Daca da, lasati aici un raspuns si va contactam noi in caz de nevoie

Guest praz13
Posted

Topicul este pentru a sti si noi daca se mai aplica regulamentul ca la carte sau e doar asa... Merge cu mita cum merge la controlorii RATP? sau pe la unii politisti? Daca da, lasati aici un raspuns si va contactam noi in caz de nevoie

dupa mintea aia a ta creata, daca era de suspend nu crezi ca se dadea un verdict din aprilie si pana acum ? totusi sunt aproape 2 luni si jumatate

ce va mai place sa postati aici tot membrii hh :violent: , care mai de care toti postacii v-ati gasit aici

@Forbidden : eu chiar nu inteleg de ce nu se inchide topicul asta , e deja clar ca nu o sa se dea suspend

se posteaza doar spam aici

Posted

deci pana la urma avem voie cu acel bug sau nu.. sa stim si noi ce facem pe viitor.. asteptam doar un DA sau un NU . chiar daca nu acordati ss la cineva pentru ca la folosit pana acuma

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...