Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

ne miscam si noi mai cu talent?

dintre toti... la toata afacerea (pardon... porcaria voiam sa zic) asta singuru care a cazut de prost a fost punctu cu nefondata :))

sau nici adminii nu mai joaca aici :)) :whistle:

Mai bine il inchidea cand era in glorie macar il pomenea cineva de bine..acuma daca nu se va lua nicio masura pentru rezolvarea problemelor si se va inchide..va fi o amintire proasta despre acest srv,oricum mie mi-a parut bine.bft.

ma caLm-ule tu de cand joci pe acest server numit linkmania? eu am jucat chiar de la inceput... de pe db 1, eu aveam un bk pe nume Buster si fratele unui coleg de-al meu de liceu avea un mg mare pe nume UnuSec (era in top 10 mg) sau ceva de genu asta si mai era si prietenasa care avea elfa (nu imi mai aduc aminte numele)... in fine nu prea conteaza asta dar vreau sa spun ca de la bun inceput linkmania a fost un server in care sa practicat mai mult comunismul decat democratia... buguri au fost inca de la inceput, dupe, speed, d.c, etc etc si o sa existe si in continuare indiferent de db sau versiune pentru ca asta sta in natura romanului ... sa repare pana strica tot.

Ma eu joc de un an si ceva si pe atunci chiar se merita sa-ti bati capul stateam on sa nu pierd un gigas,se merita frate,nu stiam eu de programelele astea ce au aparut mai nou e tiganie totala (zic mai nou, doar pentru unii din noi) ..Sincer si daca se da rr db si nu se rezolva faza cu toate programele astea obosite nu prea are rost sa mai jucam ca e frectie la picior de lemn si o sa ne batem toti in programe si nu o sa se ia nicio masura...

Ori incerca sa faca ceva sa blocheze anumite programe..ori il inchide ca asa chiar nu mai are niciun rost server-ul.......

Mai bine il inchide .. :X

Guest CHRIS90
Posted

mai bn inchide srv :))

Guest Reyakos.
Posted

2 luni 60 de zile 23879523 minute 328523905843690 secunde:))

Posted

2 luni 60 de zile 23879523 minute 328523905843690 secunde:))

:))

ati ajuns la o decizie? vad ca ss se da pe banda rulanta, aici nici un raspuns?

Guest Partalian
Posted

dc sa il inchida? inca sunt 250 on ziua si 200 afk noaptea :))

defapt la ora asta cand postez eu sunt 185 online..cica.... iti dai seama ca sunt maxim 20 on ;)) ...

dar o sa lase pagina N pana o sa dea un raspuns .. oricum acel raspuns e degeaba deoarce tyrexel numai activeaza pe acest server

Posted

dc sa il inchida? inca sunt 250 on ziua si 200 afk noaptea :))

defapt la ora asta cand postez eu sunt 185 online..cica.... iti dai seama ca sunt maxim 20 on ;)) ...

dar o sa lase pagina N pana o sa dea un raspuns .. oricum acel raspuns e degeaba deoarce tyrexel numai activeaza pe acest server

Ce dak nu mai activeaza ... sa ia ss :)

Guest Reyakos.
Posted

' date='18 April 2011 - 15:29' timestamp='1303133367' post='5736442']

Mai asteptati pareri si de la alti Gm/Mods

Asteptam asteptam pareri dar un raspuns peste vreun an ??sau..

ps.Asta spuneai acuma 30 de zile Creator vad ca nu sa luat nicio decizie, topicul cred ca este de inca 10 zile initiat...deci interesul este din ce in ce mai mare se pare.

Va Multumim ca va pasa!!! (no ofence)

Posted

sami bag pulaaaaa :D :banghead:

A mai cedat 1 :)))

nam cedat... sunt curios cat de repede imi primesc warnu :nanana:

Stai sa intre 1 admin si osa vezi :)))

Posted

mai bine ziceai osu punctule ,ca ala o sa-l primesti dac mai faci topicuri despre rodvailar :))

Posted

mai bine ziceai osu punctule ,ca ala o sa-l primesti dac mai faci topicuri despre rodvailar :))

Pai esti prea prost si nici sa vanezi nu stii .. =)))

Hai ca esti jalnic

Guest Reyakos.
Posted

ps.Asta spuneai acuma 30 de zile Creator vad ca nu sa luat nicio decizie, topicul cred ca este de inca 10 zile initiat...deci interesul este din ce in ce mai mare se pare.

Asteptam doar ce-o sa facem:) hai ca se fac imediat 2 luni si interesul este din ce in ce mai mare din partea staff-ului linkmania...

Posted

Asteptam doar ce-o sa facem:) hai ca se fac imediat 2 luni si interesul este din ce in ce mai mare din partea staff-ului linkmania...

pff e naspa daca abia acu ti ai dat seama cat interes din partea unora din staf :))) in curand se arde sursa sau eu stiu ce inventeaza acu si rr db :)))

Posted

Pai esti prea prost si nici sa vanezi nu stii .. =)))

Hai ca esti jalnic

deja o iei cu limbaj de cartier ,se vede ca te oftici :)))

a si apropo parca stiu genu de om ca tine: vi sa ma bati dac ai sti unde stau.,sau ma ameninti verbal.. si mai stiu de ce vb asa .ptr.ca mamai ta era tzigan

Posted

normal ca e bug si merita suspend doar in cazul in care jucator se foloseste intentionat de el exact ca si -1 la agility , nu intereseaza pe nimeni daca tu bagi 1 punct in plus apoi dai switch si isi revine la normal dar daca te folosesti intentionat de bug indiferent de motiv atunci se acorda suspend. Cat si cum asta e decizia stafului.

@normal ai voie sa bagi cate puncte vrei la ce stats vrei , unde vrei , cand vrei ... exact cum ai voie sa dai exit game cand vrei , unde vrei ... nu pentru bug se da suspend , pentru intentia de a "pacali" jocul si odata cu el a deranja alti jucatori , e un avantaj pe care til faci intentionat si incorect fata de restul jucatorilor.

@@la fullstats nu prea conteaza 1 k5/k6 etc ,dar cand esti mai amarat pe o harta unde ajungi mai greu in capat conteaza foarte mult sau esti afk si te omoara boss-ul sau goldenul si cu 1 simplu alt+f4 apari inapoi in acelash loc ... sau iei pk/mori in lot etc,etc ... si 1 mic ex ... x si y la rr server se iau la fuga pe spotul z aman2 cot la cot si pe drum se intalnesc cu un "golden" care ii omoara pe aman2 x care e mai amarat si nu stie de bug ajunge in safe zone , y da alt+f4 si apare in acelash loc ... care crezi ca ajunge primul la spot ? :tiphat:

Posted

firas al dracu sa fiu ca daca ii injuri pe admini imediat iti da ban,

dar un raspuns... canci.

deci am avut dreptate :))

30 de zile pauza

ms morfeule dar sincer decat sa sari repede cu ss-u, puteai sa dai si un raspuns, creator a zis si in joc(mai demult) ca este interzisa folosirea asa numitului bug "tyrex"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...