Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Buna Seara

Recommended Posts

Posted

De ce in topicul asta s-a rezolvat problema atat de prost?

Nu a folosit gt bun.

Din moment ce s-a folosit de un bug se cheama bug exploit adica se da suspend permanent

Exemplu(Cum au bagat punctele peste cap la agil uni iau avantajat

El a folosit acel bug in avantajul lui sa intre fara kaliam in k6 si direct pe ultimu spot k6

daca vi se pare normal asa ceva mie nu

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407661

Astept raspunsuri si lamuriri din partea Adminilor ce-l mai mult

Ps: nu inchideti topicu sau sa-l stergeti

Guest Carotella
Posted

e ca si cand ai da GT inapoi pe spot dupa ce te`a omorat cineva :-? ar trebui pedepsit la fel. desi a murit, el a ajuns in 5 secunde pe spot, nu e clar exploatare bug? sau regulamentul nu se aplica pe charurile adminilor? :-"

Posted

of tu profesor de exploatare buguri ce-ti mai place sa arati cu degetul...macar nu mai indu lumea in eroare

cum sa fie tot aia cu gt? tu gandesti?

vezi ca sunt logurile la banati , ia vezi daca am intrat in 5 secunde

si doi la mana diferenta pricipala e ca la gt poti sa iti dai move dupa coordonate

o consecinta ar fi sa revii pe spot dand pk din self pe cand cu exit game nu merge

pentru alte detalii click here http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407748&view=findpost&p=5728376

Guest Carotella
Posted

zau ? da e tot una sa mergi pe jos, ce ar dura cam 1 minut si sa strici o k6 sau sa iesi si sa reintri in 5 secunde. poate eu tocmai vroiam sa fac poza singur pe spot si tu ai aparut sec acolo si nu am mai putut face.

Posted

of tu profesor de exploatare buguri ce-ti mai place sa arati cu degetul...macar nu mai indu lumea in eroare

cum sa fie tot aia cu gt? tu gandesti?

vezi ca sunt logurile la banati , ia vezi daca am intrat in 5 secunde

si doi la mana diferenta pricipala e ca la gt poti sa iti dai move dupa coordonate

o consecinta ar fi sa revii pe spot dand pk din self pe cand cu exit game nu merge

pentru alte detalii click here http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407748&view=findpost&p=5728376

Se cheama EXPLOIT BUG EU ASA POT SA DEDUC

din moment ce tu nu intri cu kalima 6 in acea harta + ca te da in locul in care ai murit nu e arena

Posted

sincer cei care joaca cu hackuri si se dau mari jucatori mi se par penibili :) ar trebuie interzis orice hack din startu serverului si pedepsit cu ban permanent pe caracter..sa fie lasa un simplu clicker de autoatack..asa mi s-ar pare corect.

# parerea noastra conteaza? :)

Posted

deci ca sa inteleaga si ody

tyre ia pk, normal trebuie sa il dea in davias

si ca sa revina pe spot trebuie sa mearga la stash, sa ia o k6, sa o arunce, sa parcurga drumul pana pe spot, dar el a dat sw cand l-a omorat si a intrat iar pe char stiind ca il da tot acolo, adica el stia despre acest bug si nu a spus, ganditi-va de cate ori l-a folosit, tot bug exploit se numeste

VI SE PARE NORMAL, CA ATUNCI CAND MURITI IN KALIMA SA DAM SW SI SA NU MAI APAREM IN DAVIAS CI SA DAM SW SI TOT IN KALIMA SA APAREM?

vrem 99 contului tyre

Posted

si ca sa revina pe spot trebuie sa mearga la stash, sa ia o k6, sa o arunce, sa parcurga drumul pana pe spot, dar el a dat sw cand l-a omorat si a intrat iar pe char stiind ca il da tot acolo, adica el stia despre acest bug si nu a spus, ganditi-va de cate ori l-a folosit, tot bug exploit se numeste

VI SE PARE NORMAL, CA ATUNCI CAND MURITI IN KALIMA SA DAM SW SI SA NU MAI APAREM IN DAVIAS CI SA DAM SW SI TOT IN KALIMA SA APAREM?

vrem 99 contului tyre

bai cate aberatii poti debita... stii tu sigur ca l-am folosit de o mie de ori? si cand o fi exit game un bug inseamna ca sunt basescu

@Parazitu' esti total pe langa subiect amice cu "hackurile" tale

Posted

uiti cand ziceai pe post ca nu o sa iei 99 ca stie gunit despre ce e vorba... asta inseamna ca ai mai folosit acest bug cu sw ;) deci taci din gura ca ai folosit de mai multe ori

Guest Partalian
Posted

Deci din cate stiu eu si din cate am citit... se da ss pt exploatare de bug ...

cu acest bug avem voie :X ? pai e misto e bine ca il postarati aici sa il folosim si noi nu :D?

si ce bug-uri mai avem voie sa folosim sa stim :D

Posted

cu acest bug avem voie :X ? pai e misto e bine ca il postarati aici sa il folosim si noi nu :D?

pai de acum se da ss nu stiti si voi cum sta trb :))

Posted

pai de acum se da ss nu stiti si voi cum sta trb :))

Daca mai tineti minte cand a fost postat cioby pt pk la boss

si a luat ss doar pt ca a facut plangerea aia un admin

A trecut ceva timp si nu sa mai acordat suspend pt pk la boss in kalima

de ce cand e vorba de un admin la mijloc se iau alte masuri?

Posted

parerea mea e ca deja imagine linkmania este sifonata dupa cele intamplate cu dream, si ss luat de murdoc si din cauza asta nu sa mai vrut suspenda un alt char al unui admin, daca era altul lua ss pt ca nu era greu sa isi de-a seama ca a dat sw sau a luat d/c in "devias" si a aparut cand sa conectat in "kalima6".

Guest Carotella
Posted

daca eram eu, imi blocau si contul pe forum pana acuma :)))

Posted

Chiar nu va inteleg... dc va agitati . Un admin sa ia 99 ? voi ati inebunit , cum sa ia un admin 99 se gasesc motive sa nu ii dea .

Daca eram eu sau altu.. imd luam ss

Posted

Chiar nu va inteleg... dc va agitati . Un admin sa ia 99 ? voi ati inebunit , cum sa ia un admin 99 se gasesc motive sa nu ii dea .

Daca eram eu sau altu.. imd luam ss

nu-mi pasa ca e admin sau nu e

vreau sa fim tratati cu toti egal

un admin sa raspunda si sa ne explice cum se poate asa cv?

Guest Carotella
Posted

TyreXel 10-Apr-2011 19:15:12 disconn server #2

TyreXel 10-Apr-2011 19:15:33 connect server #2

TyreXel TyreXelu 10-Apr-2011 19:15:36 select caracter

Bine ca ai facut reevaluare, am uitat sa dau nefondata.

explica asta :) cand dai select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana iti iese, timp in care esti imun la loviturile mobilor / playerilor. daca il omoara cineva si apoi da rapid select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana sa ii iese din joc si pana atunci il trimite in in devias si degeaba a dat sw-ul DOAR daca iesi asa cu X sa cu alt F4 poti face bugul acela sa te dea inapoi pe spot desi ai murit ;)

Posted

vrem 99 contului tyre

1. Sa i se dea 99 si lui Kenvelo si Marian^ atunci, ca de la fiecare am patit 1 data ca atunci cand intram in camera la cs, sa dea cu skill-ul in mine si sa apar prin pereti. TREBUIA SA APAR IN CAMERA, NU IN PERETI !!!

2. Deasemenea, sa ia 99 si aia din HH care au fost postati ca stateau in duel, ca tot exploit e.

3. Si sa mai ia 99 si Barosanu (gunit pe cont) cand rupe dinobug/speed in filmuletele puse de Linu.

4. Si sa ia si Gunit filtru pe toata clasa de ip, ca la cate a facut, NICI SA VREAU SI NU POT SA-L INTREC.

Toate cele 4 puncte au fost aluzii ironice, si in caz ca nu ati priceput mesajul, here it is : MARS, MARS, MARS !!!

Posted

Corect Sa ia ss toti ca la regulament ... insa acuma.. vorbim de

faza asta cu TreXelu e penibila.. daca nu se ia ss pt asa ceva o sa folosesc asta mereu :P

Rog un admin la inchiderea acestui topic daca avem voie sau nu cu acest bug , daca nu avem voie atunci sa vad 99 la tipu care l-a folosit

Posted

Richer sa ia 99 tot HH-u nu ?:))

Nu stiu dc te agiti atat... oricum Tyre nu ia ss ce draq... doar e Tyre de faceam eu sau altu faza asta.. direct ss :))

Posted

da cum a putut da sw cu self-deffence activat?ca pe mn de acolo m-ati pierdut:))

pai noi avem ciunga in par nu stiim mu, asta e o inghitim si pasta cu sw, cum am inghitit multe altele :))

Posted

explica asta :) cand dai select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana iti iese, timp in care esti imun la loviturile mobilor / playerilor. daca il omoara cineva si apoi da rapid select server / switch character / exit dureaza 5 secunde pana sa ii iese din joc si pana atunci il trimite in in devias si degeaba a dat sw-ul DOAR daca iesi asa cu X sa cu alt F4 poti face bugul acela sa te dea inapoi pe spot desi ai murit ;)

Ce a zis tipu asta am probat eu. si asa e !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...