Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crissie

Nou trend la preluare

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Vad ca a revenit trendul de a da d/c in masa prin exploatarea vreunui bug de la clicker, clicker ce majoritatea il folosim mai ales in arena pentru auto-buff si auto-attack cat si pentru repair.

Aseara a inceput povestea cand Low-G-maN apare pe spot si pica toti din party, ramane doar el pe spot. Bun, acuma cateva minute aceasi poveste, eram vreo 7 in tarc, vine din afk si poc pica toti ramane doar el si cu inca unul care nu era conectat cu clickerul.

Teoretic nu ai ce sa-i faci, practic veti zice ca, nu intra cu clicker, bun, dar e cam nesimtire ceea ce se face.

Cum 90% de pe server foloseste clickerul pentru a intra cu 2 char, auto-buff si attack daca mai pun cativa mana pe programel se va ajunge din nou la chestii urate.

Intreb si eu persoanele in masura sa-mi raspunda , ce solutii s-ar putea adopta. Verificarea de loguri poate demonstra cum 7 oameni azi la fire au picat deodata si au ramas 2 in tarc.

Posted

Salutare,

Vad ca a revenit trendul de a da d/c in masa prin exploatarea vreunui bug de la clicker, clicker ce majoritatea il folosim mai ales in arena pentru auto-buff si auto-attack cat si pentru repair.

Aseara a inceput povestea cand Low-G-maN apare pe spot si pica toti din party, ramane doar el pe spot. Bun, acuma cateva minute aceasi poveste, eram vreo 7 in tarc, vine din afk si poc pica toti ramane doar el si cu inca unul care nu era conectat cu clickerul.

Teoretic nu ai ce sa-i faci, practic veti zice ca, nu intra cu clicker, bun, dar e cam nesimtire ceea ce se face.

Cum 90% de pe server foloseste clickerul pentru a intra cu 2 char, auto-buff si attack daca mai pun cativa mana pe programel se va ajunge din nou la chestii urate.

Intreb si eu persoanele in masura sa-mi raspunda , ce solutii s-ar putea adopta. Verificarea de loguri poate demonstra cum 7 oameni azi la fire au picat deodata si au ramas 2 in tarc.

Crissie...asteapta sa descopere lumea "manevra" si o sa vezi zilnic asa cva :) singurul lucru bun e ca nu o sa-l prea foloseasca lumea dupa asa urmari :D

Guest Partalian
Posted

din ce am inteles eu... acest Low-G-maN a fost pe KniveS cand a luat 99 ( presupun ca se pot verifica ip-urile ) si KniveS a luat in aceea zi cand au stricat serveru si aveau toti admini... deci acest Low-G-maN poate avea legatura cu asta..... :D

Posted

mai oameni buni,sunt altii care au hack...s-au folosit de hack si buguri de cand e db-ul....a exploatat un bug knives s-a dat 99 conform regulamentului,ce e asa mare lucru?daca se dovedeste ca si carcterul low g man a facut asta ia 99,mare scofala?dar totusi sa nu se uite de altii....

Posted

Are cineva cumva si poze cu Low-G-maN ?

Ody,daca nu-ti apare d/c cum faci print?(pur si simplu iti "sare" din joc...te trezesti pe desktop :) )doar daca faci print automat ce intri in joc.dupa ce te-a scos.

uite aici caz+poze

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407779

"Fostul trend" de care ziceti voi era cu fereastra "you are disconected from the server..." si dadeai ok...ori e program nou ori coincidenta si a avut noroc omu ca a prins tarc gol...cand erau cazurile cu d/c in masa, renumitul ||||| aparea fereastra si puteai dovedi intr-un mod sau altul...aici chiar daca are cineva program si nu iti apare fereastra, sa poti faci print, sa ai ceva dovada nu poti acuza pe nimeni de nimic chiar daca striga jumatate de server ca a fost cu tare sau cu tare...cat timp nu ai dovezi... :crazy:

Posted

Are cineva cumva si poze cu Low-G-maN ?

Ody,daca nu-ti apare d/c cum faci print?(pur si simplu iti "sare" din joc...te trezesti pe desktop :) )doar daca faci print automat ce intri in joc.dupa ce te-a scos.

uite aici caz+poze

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407779

"Fostul trend" de care ziceti voi era cu fereastra "you are disconected from the server..." si dadeai ok...ori e program nou ori coincidenta si a avut noroc omu ca a prins tarc gol...cand erau cazurile cu d/c in masa, renumitul ||||| aparea fereastra si puteai dovedi intr-un mod sau altul...aici chiar daca are cineva program si nu iti apare fereastra, sa poti faci print, sa ai ceva dovada nu poti acuza pe nimeni de nimic chiar daca striga jumatate de server ca a fost cu tare sau cu tare...cat timp nu ai dovezi... :crazy:

e de la ellite :) uite ca si clickerul ala are si defecte....doar daca ai clikerul ellite te scoate din joc :) deci nu e nici un program nou....doar daca mai folosesc cva pe langa asta :-?

edit: nu mai folositi ellite :) luati avanta(Carottela stie dc...si poate si altii stiau de mult )

Posted

multi stiau, putini au spus.

da,ai dreptate :) am spus toate cele pt ca-s patit...am stat on(fara programe de afk) si ma trezesc dupa cva timp ca vine "zmeu" si ma lasa fara spot....e aiurea,sincer.

Posted

da,ai dreptate :) am spus toate cele pt ca-s patit...am stat on(fara programe de afk) si ma trezesc dupa cva timp ca vine "zmeu" si ma lasa fara spot....e aiurea,sincer.

stiu cum e sa stai on de la 12-1 pana pe la 6 si pe la 7-8 sa te sune lumea sa spuna ca am pierdut spotul :))

Posted

stiu cum e sa stai on de la 12-1 pana pe la 6 si pe la 7-8 sa te sune lumea sa spuna ca am pierdut spotul :))

adevarat,dar nu stiu cati cred ceea ce spun eu,cati cred ca spun adevarul(ma bucur ca ai inteles unde vroiam eu sa ajung)

desii stiam de "eroar,bug,manevra" nu mam folosit de ea,dar crede cineva?cam greu :)

Guest delgo1
Posted

ai stat si u o noapte on si faci gura da alti de stau cu saptamanile si veniti voi " si dati pk pe spot aia ce sa mai zica

Posted

ai stat si u o noapte on si faci gura da alti de stau cu saptamanile si veniti voi " si dati pk pe spot aia ce sa mai zica

vai de capul tau :) daca ai fi jucat de la inceput de db ai sti cat de cat ce vb...unde-i rezultatul noptilor tale de stat on?unde? :error: sti tu ca am stat doar o noapte on? :) sincer am muncit prea mult pt un joc,pt o lume virtuala care nu-ti aduce beneficii in RL(poate unele infime,cunoscand persoane care-ti pot fi prieteni)

-tu care dupa ce iei un ss,injuri admini de tot neamu :cool2:

-daca dau pk pe spot cu caracterul meu imi iau ss,sunt constient :) aici era vb de bug/hack

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...