cutZu Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407350 "esti obligat sa raspunzi cand cineva iti face o preluare,chiar daca ai observat ca a gresit ceva." vreau sa stiu si eu de ce sunt obligat sa raspund sau conform carui regulament? 1.Ala face preluare gresita 2.Daca tot a facut preluare gresita, trebuia sa-mi dea si pk? 3.Lancelot ma acuza ca am folosit nu stiu ce program si ca eram afk.. si "inca" nu ii acorda ss la c0ix 4.Eu pun print-le ca sa-i dovedesc contrarul 5.Pt ca am avut bunul simt sa pun acele print-uri, chiar daca nu eram obligat iau si eu SS pt vanatoare?! Care este vanatorul si care este vanatul pana la urma? si in plus nu inteleg de ce s-a bagat Lancelot daca situatia a fost rezolvata de -ija- sau sa inteleg ca astfel de situatii sunt incadrate la regulamentul Important ! : In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. Inainte de a da ss unui player, nu se tine cont macar de antecedente (vanatoare in cazul meu).. ss asa din prima, fara avertisment, sau macar o explicatie ca sa intelegea playerul.. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca s-a facut reevaluarea dupa 5zile.. si asta tot la insistentele mele, dupa ce ca am trimis si pm la 5 sau 6 moderatori Ca si sugestie.. la plangerile si reevaluarile care nu necesita verificari de log-uri sau alte cele, pune-ti si voi in regulament un termen minim si maxim de rezolvare.. asa stim la ce sa ne asteptam.
al3xandru Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 stiu sigur cel putin 1 caz care sa soldat la fel. e de bun simt sa raspunzi la intrb si normal. unde e vanatoarea? daca eu fac o preluare fie ea gresita.la final stiind ca e spotul meu nu e normal sa dau pk?u dc nu raspunzi daca sti ca el greseste?logic as zice ca astepti acel pk de aici vanatoarea ti`am explicat din punctul meu de vedere :tiphat:
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 stiu sigur cel putin 1 caz care sa soldat la fel. e de bun simt sa raspunzi la intrb si normal. unde e vanatoarea? daca eu fac o preluare fie ea gresita.la final stiind ca e spotul meu nu e normal sa dau pk?u dc nu raspunzi daca sti ca el greseste?logic as zice ca astepti acel pk de aici vanatoarea ti`am explicat din punctul meu de vedere :tiphat: Da sa zicem ca as fi fost de acord cu ce spui tu daca era vorba de un incepator.. insa daca da-i un search pe Staus la c0ix si o sa vezi cate rr are nu cred ca se mai poate lua in calcul ce ai spus tu.. asta pe langa ce spuneai de bun simt.. daca o sa te uiti la print-uri el nici macar nu a dat un buna ziua sau da-te mai incolo.. Eu nu caut scandal, dar asta nu inseamna ca daca dai in mine eu o sa stau.. mai ales atata timp cat nu te-am provocat si nu ti-am facut/zis nimic.
Konvict Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nu e obligat sa te salute...poate omul are cv cu tine. de exemplu eu daca ma duc sa fac o preluare salut doar sa vad daca este cnv on :))
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 nu e obligat sa te salute...poate omul are cv cu tine. de exemplu eu daca ma duc sa fac o preluare salut doar sa vad daca este cnv on :)) Nici nu am spus ca e obligat sa ma salute.. era vb despre "bun simt" referitor la ce zicea Al3xandru, la fel cum nici eu nu sunt obligat sa-i raspund.. dar de obicei cand merg pe un spot/tark intreb daca e loc, daca pot sa intru in party cu ei, cam asta era ideea, nu ma pun si fac direct preluare sau dau pk.
GhemotoK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nubi mic,care e plin de bun simt :) sau cum sa-ti zic? -e riscul tau ca ai inceput tarziu pe acest db,acum ce sa facem sa luam toate plangeriile de acum 2ani sa iti explicam cuvant cu cuvant?din cate vad ai fost lamurit si in plangere si la banati. -suntem multi care am avut nelamuriri fata de un ss acordat...am mers la banati si am asteptat o reeavluare,noi explicatii...dar vine cate unu ca tine...BAAA da ce e asta cum mi-a dat mie ss,tocmai mie?sti vorba aia ?"cum iti asterni asa dormi" @@daca vrei sa eviti neplacerile analizeaza de doua ori inainte de a posta,consulta-te cu cineva chiar un pm unui moderator si eviti balamucul. EDIT: pt mine ss e acordat corect,dc?pt ca erai on!iar daca el nu stie regulmentul(sa faca o preluare) lasal sa ajunga pe forum nu sa ne areti tu ca esti destep si le ai cu preluarile.
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 nubi mic,care e plin de bun simt :) sau cum sa-ti zic? -e riscul tau ca ai inceput tarziu pe acest db,acum ce sa facem sa luam toate plangeriile de acum 2ani sa iti explicam cuvant cu cuvant?din cate vad ai fost lamurit si in plangere si la banati. -suntem multi care am avut nelamuriri fata de un ss acordat...am mers la banati si am asteptat o reeavluare,noi explicatii...dar vine cate unu ca tine...BAAA da ce e asta cum mi-a dat mie ss,tocmai mie?sti vorba aia ?"cum iti asterni asa dormi" Asa, care e explicatia/lamurirea ta? Ce relevanta are de cat timp joci? Sau esti prea "nub mic" ca sa stii ca regulamentul e unul si acelasi pt toti.. si drepturile sunt egale.. Daca nu ai nimic de adaugat obiectiv la topic nu te mai baga.. datorita celor ca tine se face spam. Si ca sa vezi cat de Hinteligent esti mai "nub mic" am sa-ti dau un exemplu.. tu asta care joci de tâspe ani pe acest server: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400276&st=0&p=5636288&hl=cutzu&fromsearch=1&#entry5636288 Hai tu asta "nub mic" mare player.. sa-ti mai aud gura.. ti-ar fi trecut prin cap vre-odata asa ceva sau esti prea "nub mic" ca sa intelegi acel regulament, daca l-ai citit nu inseamna ca l-ai si inteles.. se si vede cat de bine l-ai inteles. Daca nu ai nimic de adaugat care sa ajute ceilalti playeri nu mai da replay doar ca sa faci spam si sa vada lumea ca esti si tu pe aici.. Ahh da, am inteles, pe tine te-a ofticat ca un coleg din G/Ally la 30-40rr nu stia sa faca preluare, am inteles acum.. mai invata-i tu daca ei nu stiu dupa atatia ani de jucat, cum te lauzi tu ca ai..
GhemotoK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nubi mic,care e plin de bun simt :) sau cum sa-ti zic? -e riscul tau ca ai inceput tarziu pe acest db,acum ce sa facem sa luam toate plangeriile de acum 2ani sa iti explicam cuvant cu cuvant?din cate vad ai fost lamurit si in plangere si la banati. -suntem multi care am avut nelamuriri fata de un ss acordat...am mers la banati si am asteptat o reeavluare,noi explicatii...dar vine cate unu ca tine...BAAA da ce e asta cum mi-a dat mie ss,tocmai mie?sti vorba aia ?"cum iti asterni asa dormi" Asa, care e explicatia/lamurirea ta? Ce relevanta are de cat timp joci? Sau esti prea "nub mic" ca sa stii ca regulamentul e unul si acelasi pt toti.. si drepturile sunt egale.. Daca nu ai nimic de adaugat obiectiv la topic nu te mai baga.. datorita celor ca tine se face spam. Si ca sa vezi cat de Hinteligent esti mai "nub mic" am sa-ti dau un exemplu.. tu asta care joci de tâspe ani pe acest server: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400276&st=0&p=5636288&hl=cutzu&fromsearch=1&#entry5636288 Hai tu asta "nub mic" mare player.. sa-ti mai aud gura.. ti-ar fi trecut prin cap vre-odata asa ceva sau esti prea "nub mic" ca sa intelegi acel regulament, daca l-ai citit nu inseamna ca l-ai si inteles.. se si vede cat de bine l-ai inteles. Daca nu ai nimic de adaugat care sa ajute ceilalti playeri nu mai da replay doar ca sa faci spam si sa vada lumea ca esti si tu pe aici.. Ahh da, am inteles, pe tine te-a ofticat ca un coleg din G/Ally la 30-40rr nu stia sa faca preluare, am inteles acum.. mai invata-i tu daca ei nu stiu dupa atatia ani de jucat, cum te lauzi tu ca ai.. -au fost destule cazuri asemanatoare(cauta tu la plangeri) finalizate in acelasi fel. -asa e nimeni nu-i ca tine...ma iei pe mine ca nu inteleg regulamentul asa e cool :)) nu uita e o diferenta mare dintre "a tocii" si "a invata" ;) -ks in tark bk...auau :) -cine era pe c0ix era un membru vechi care nu a intrat sa vada editarile la regulament(inainte nu erai nevoit sa schimb coordonatele) -uita-te cum formulezi un post si cum te adresezi...si pe urma vb de bunul simt...nu te mai mira ca e lumea ironica cu tine. -da ti s-a acordat ss pe merit,daca sti asa bine regulament tine pt tine sau ti neaparat sa ne areti ca e c0ix de 49rr si vezi doamne ce destept esti tu pe langa el?
oldGard Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 @ dc nu lasati sa dea un raspuns un moderator. Un raspuns destul de clar la intrebarile lui @Angel4ever spamar mai mare ca tine nu am vazut , tu peste tot postezi chiar daca nu isi are rostul.Sfat : pustiule termina cu spam ca nu ajuti cu nimic @ Ghemotok - Chiar nu ma intereseaza alte plangeri si alte exemple . Noi trebuie sa luam ca sablon regulamentul . @daca unu incepe si iti zice excat asa " johnny depp afk ?( si pe tine te cheama cuTzu si tot asa toata preluarea, termina preluarea si iti da pk , tu daca il postezi iei vanatoare ? ca nu ai raspuns la aberatia lui de preluare ???
GhemotoK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 @ dc nu lasati sa dea un raspuns un moderator. Un raspuns destul de clar la intrebarile lui @Angel4ever spamar mai mare ca tine nu am vazut , tu peste tot postezi chiar daca nu isi are rostul.Sfat : pustiule termina cu spam ca nu ajuti cu nimic @ Ghemotok - Chiar nu ma intereseaza alte plangeri si alte exemple . Noi trebuie sa luam ca sablon regulamentul . @daca unu incepe si iti zice excat asa " johnny depp afk ?( si pe tine te cheama cuTzu si tot asa toata preluarea, termina preluarea si iti da pk , tu daca il postezi iei vanatoare ? ca nu ai raspuns la aberatia lui de preluare ??? bun,ce-i cu reply asta?tu ce sfat/nelamurire ii dai initiatorului? -pe viitor am sa evit topicurile vostre,sunteti catastrofali O.T. sustin ce am spus mai sus(da e corecta acordarea ss,iar cel care nu stie face o preluare suporta consecintele)
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 nubi mic,care e plin de bun simt :) sau cum sa-ti zic? -e riscul tau ca ai inceput tarziu pe acest db,acum ce sa facem sa luam toate plangeriile de acum 2ani sa iti explicam cuvant cu cuvant?din cate vad ai fost lamurit si in plangere si la banati. -suntem multi care am avut nelamuriri fata de un ss acordat...am mers la banati si am asteptat o reeavluare,noi explicatii...dar vine cate unu ca tine...BAAA da ce e asta cum mi-a dat mie ss,tocmai mie?sti vorba aia ?"cum iti asterni asa dormi" Asa, care e explicatia/lamurirea ta? Ce relevanta are de cat timp joci? Sau esti prea "nub mic" ca sa stii ca regulamentul e unul si acelasi pt toti.. si drepturile sunt egale.. Daca nu ai nimic de adaugat obiectiv la topic nu te mai baga.. datorita celor ca tine se face spam. Si ca sa vezi cat de Hinteligent esti mai "nub mic" am sa-ti dau un exemplu.. tu asta care joci de tâspe ani pe acest server: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400276&st=0&p=5636288&hl=cutzu&fromsearch=1&#entry5636288 Hai tu asta "nub mic" mare player.. sa-ti mai aud gura.. ti-ar fi trecut prin cap vre-odata asa ceva sau esti prea "nub mic" ca sa intelegi acel regulament, daca l-ai citit nu inseamna ca l-ai si inteles.. se si vede cat de bine l-ai inteles. Daca nu ai nimic de adaugat care sa ajute ceilalti playeri nu mai da replay doar ca sa faci spam si sa vada lumea ca esti si tu pe aici.. Ahh da, am inteles, pe tine te-a ofticat ca un coleg din G/Ally la 30-40rr nu stia sa faca preluare, am inteles acum.. mai invata-i tu daca ei nu stiu dupa atatia ani de jucat, cum te lauzi tu ca ai.. -au fost destule cazuri asemanatoare(cauta tu la plangeri) finalizate in acelasi fel. -asa e nimeni nu-i ca tine...ma iei pe mine ca nu inteleg regulamentul asa e cool :)) nu uita e o diferenta mare dintre "a tocii" si "a invata" ;) -ks in tark bk...auau :) -cine era pe c0ix era un membru vechi care nu a intrat sa vada editarile la regulament(inainte nu erai nevoit sa schimb coordonatele) -uita-te cum formulezi un post si cum te adresezi...si pe urma vb de bunul simt...nu te mai mira ca e lumea ironica cu tine. -da ti s-a acordat ss pe merit,daca sti asa bine regulament tine pt tine sau ti neaparat sa ne areti ca e c0ix de 49rr si vezi doamne ce destept esti tu pe langa el? Avocatule daca te tii asa mare si tare in gura da o explicatie obiectiva nu sarii de la un subiect la altul.. pe langa ca faci spam, tot tu spui ca nu mai raspunzi la aberatiile noastre (de parca ti-a cerut cineva) nici macar nu stii ce vrei.. raspunzi la una apoi sari la alta si uite asa se creeaza o harababura care la un moment dat ia amploare si nu se mai intelege nimic. Concret poti sa ajuti cu ceva sau vb ca sa nu taci?! Ca sa inteleaga si maria ta.. nu am deschis topic despre cine e mai destept sau mai putin, citeste titlul topicului.
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407840&st=0&gopid=5728052&#entry5728052 Aceeasi situatie "de vanatoare/auto print" si se acorda ss pt nefondata.. Poate imi explicati voi domnilor moderatori de unde aceasta diferenta de, decizii.. sau cum ati ajuns la concluzia ca e doar "nefondata"
Odyzzeus Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Scrie in regulament ca esti obligat sa raspunzi atunci cand ti se face preluare. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Plus ca nu e prima data cand se rezolva o plangere in acest fel, au fost destule si in trecut. Daca nu aveti "chef" sa raspundeti, suportati consecintele. Nu prima data cand sanctionez astfel de practici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306411&pid=4180335&st=0&#entry4180335 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306654&pid=4180339&st=0&#entry4180339 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305977&pid=4180344&st=25&#entry4180344 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306942&pid=4180392&st=25&#entry4180392 Suspendul ramane.
Konvict Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 @ dc nu lasati sa dea un raspuns un moderator. Un raspuns destul de clar la intrebarile lui @Angel4ever spamar mai mare ca tine nu am vazut , tu peste tot postezi chiar daca nu isi are rostul.Sfat : pustiule termina cu spam ca nu ajuti cu nimic @ Ghemotok - Chiar nu ma intereseaza alte plangeri si alte exemple . Noi trebuie sa luam ca sablon regulamentul . @daca unu incepe si iti zice excat asa " johnny depp afk ?( si pe tine te cheama cuTzu si tot asa toata preluarea, termina preluarea si iti da pk , tu daca il postezi iei vanatoare ? ca nu ai raspuns la aberatia lui de preluare ??? te-ai bagat ca ob'u, ce ii explicam eu e ca nu este nimeni obligat sa salute, pot sa vin la tn pe spot si sa te intreb direct x afk? nu tre sa stau sa te salut.
cutZu Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Scrie in regulament ca esti obligat sa raspunzi atunci cand ti se face preluare. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Plus ca nu e prima data cand se rezolva o plangere in acest fel, au fost destule si in trecut. Daca nu aveti "chef" sa raspundeti, suportati consecintele. Nu prima data cand sanctionez astfel de practici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306411&pid=4180335&st=0&#entry4180335 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306654&pid=4180339&st=0&#entry4180339 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305977&pid=4180344&st=25&#entry4180344 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306942&pid=4180392&st=25&#entry4180392 Suspendul ramane. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Hai sa punem totul pana la capat.. din regulament reiese clar, se refera la faptul ca pierzi spotul daca nu raspunzi in cele 5 minute si atunci intervine acel "obligat".. nici de cum ca sunt "obligat" sa raspund la oricine si oricui., iar in caz ca nu raspund sunt pasibil de ss pt vanatoare. Iar daca e asa cum spui tu, atunci eu zic sa rectificati putin in regulament ca sa se inteleaga, mai ales daca au mai fost situatii asemanatoare, pt ca nu scrie nicaieri.. "esti obligat sa raspunzi", chiar daca x face preluarea gresita sau alte situatii.
Cristian Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Si nu era mai simplu sa zici un simplu "nu" si cu asta se evitau atatea probleme? De ce trebuie sa cautati mereu nod in papura? 8-|
Odyzzeus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Scrie in regulament ca esti obligat sa raspunzi atunci cand ti se face preluare. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Plus ca nu e prima data cand se rezolva o plangere in acest fel, au fost destule si in trecut. Daca nu aveti "chef" sa raspundeti, suportati consecintele. Nu prima data cand sanctionez astfel de practici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306411&pid=4180335&st=0&#entry4180335 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306654&pid=4180339&st=0&#entry4180339 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305977&pid=4180344&st=25&#entry4180344 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306942&pid=4180392&st=25&#entry4180392 Suspendul ramane. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Hai sa punem totul pana la capat.. din regulament reiese clar, se refera la faptul ca pierzi spotul daca nu raspunzi in cele 5 minute si atunci intervine acel "obligat".. nici de cum ca sunt "obligat" sa raspund la oricine si oricui., iar in caz ca nu raspund sunt pasibil de ss pt vanatoare. Iar daca e asa cum spui tu, atunci eu zic sa rectificati putin in regulament ca sa se inteleaga, mai ales daca au mai fost situatii asemanatoare, pt ca nu scrie nicaieri.. "esti obligat sa raspunzi", chiar daca x face preluarea gresita sau alte situatii. Am spus si in trecut, spun si acum - moderatorii sunt singurii care se pronunta daca o preluare e corecta sau nu. E posibil ca preluarea pe care tu o consideri incorecta eu sa o consider corecta. Inteleg sa nu raspunzi la toti care sunt in trecere pe langa un spot si te intreaba in treacat x afk. Dar cand vezi ca intreaba o data, de doua ori si vrea spotul, mi se pare normal sa raspunzi, nu sa analizezi daca preluarea e corecta sau nu. Mi se pare anormal sa fii online, sa taci, sa astepti pk iar apoi sa postezi crezand ca preluarea omului nu e corecta. Daca ii raspundeai poate isi vedea linistit de drum, nu era nevoie nici de plangeri nici de suspenduri. Am mai spus si tot repet, nu se poate trece absolut totul in reguli, situatiile care se intampla in joc sunt infinite ca posibilitati, nu ma pot gandi la toate.
oldGard Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Am mai spus si tot repet, nu se poate trece absolut totul in reguli, situatiile care se intampla in joc sunt infinite ca posibilitati, nu ma pot gandi la toate. Ai dreptate cu ce ai zis mai sus. Dar atunci cand intalnesti un caz diferit de ce nu actualizezi regulamentul... azi putin maine putin pana la urma totul sa fie perfect. Daca eu ma apuc azi de joc e normal sa citesc regulamentul .. nu o sa ma uit la toate plangerile din trecut ca sa vad ce si cum.
cutZu Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Scrie in regulament ca esti obligat sa raspunzi atunci cand ti se face preluare. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Plus ca nu e prima data cand se rezolva o plangere in acest fel, au fost destule si in trecut. Daca nu aveti "chef" sa raspundeti, suportati consecintele. Nu prima data cand sanctionez astfel de practici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306411&pid=4180335&st=0&#entry4180335 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306654&pid=4180339&st=0&#entry4180339 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305977&pid=4180344&st=25&#entry4180344 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306942&pid=4180392&st=25&#entry4180392 Suspendul ramane. Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Hai sa punem totul pana la capat.. din regulament reiese clar, se refera la faptul ca pierzi spotul daca nu raspunzi in cele 5 minute si atunci intervine acel "obligat".. nici de cum ca sunt "obligat" sa raspund la oricine si oricui., iar in caz ca nu raspund sunt pasibil de ss pt vanatoare. Iar daca e asa cum spui tu, atunci eu zic sa rectificati putin in regulament ca sa se inteleaga, mai ales daca au mai fost situatii asemanatoare, pt ca nu scrie nicaieri.. "esti obligat sa raspunzi", chiar daca x face preluarea gresita sau alte situatii. Am spus si in trecut, spun si acum - moderatorii sunt singurii care se pronunta daca o preluare e corecta sau nu. E posibil ca preluarea pe care tu o consideri incorecta eu sa o consider corecta. Inteleg sa nu raspunzi la toti care sunt in trecere pe langa un spot si te intreaba in treacat x afk. Dar cand vezi ca intreaba o data, de doua ori si vrea spotul, mi se pare normal sa raspunzi, nu sa analizezi daca preluarea e corecta sau nu. Mi se pare anormal sa fii online, sa taci, sa astepti pk iar apoi sa postezi crezand ca preluarea omului nu e corecta. Daca ii raspundeai poate isi vedea linistit de drum, nu era nevoie nici de plangeri nici de suspenduri. Am mai spus si tot repet, nu se poate trece absolut totul in reguli, situatiile care se intampla in joc sunt infinite ca posibilitati, nu ma pot gandi la toate. Atunci lasa-ma sa spun si eu ceva.. daca lucrurile stau asa cum spui tu mai sus.. va contraziceti voi pe voi.. ca doar regulamentul respectiv e facut de voi. Cum poti sa consideri tu o preluare incorecta=corecta din moment ce exista un regulament si cu atat mai mult exista si exemple cu poze postate la sectiunea Plangeri.. Hai ca nu are rost sa le luam toate rand pe rand.. dar sunt 2 situatii rezolvate FOARTE DIFERIT. Eu=10 zile pt vanatoare -HHunterZ-=3 zilee pt nefondata Iar referitor la partea cu pk-ul.. de ce era "normal" sa imi dea pk? pt simplul fapt ca a preluat? nu are nici o logica.. dar se pare ca nu conteaza, dupa cum spuneam.. se pare ca regulamentul se aplica cand si cum vreti voi. V-am dat si cele 2 exemple clare si tot degeaba. Dpmdv se poate inchide acest topic.