Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cutZu

Ba fratilor voi va bateti joc?

Recommended Posts

Posted

Pe serverul asta nu exista nici un moderator care sa se uita si peste reevaluari !?!?! Dati-o drac de treaba..

Am cerut reevaluare pt un ss de 10zile.. si deja au trecut 5.. va bateti joc?

Guest Partalian
Posted

Odata ce un admin iti da un ss ca vrea el sa iti dea . Iti dai seama ca nu verifica nimeni reevaluarile si daca le verifica iti zice ca nu ai dreptate.. ....

Si iti dai seama ca exista multe perosane care ar posta acelasi lucru ca tine numai ca ei ar abera.. si din acesta cauza din prea multe aberati de la multi s-au plictisit si ei .......... Insa frate daca sti ca te plictisesti sa dai raspunsuri decente la toti prosti lasa l pe altu sa faca asta ...

:tiphat:

Posted

Pe serverul asta nu exista nici un moderator care sa se uita si peste reevaluari !?!?! Dati-o drac de treaba..

Am cerut reevaluare pt un ss de 10zile.. si deja au trecut 5.. va bateti joc?

Hai ca iti zic eu raspunsul la reevaluarea ta Suspend Acordat corect, am patit si eu ca si tine, am facut printuri la playeri care ma intrebau de afk si am postat cateva printuri la Informatii si mi-au dat ss 10 zile pe caracterul de joc, la reevaluare l-au dublat, poate daca nu puneai si restul printurilor scapai de ss pentru vanatoare.

Posted

Pe serverul asta nu exista nici un MODERATOR!?!?!?!?

exista, doar ca s-au plictisit de voi si replicile astea gen:

Ba fratilor voi va bateti joc?

si pe buna dreptate, nu? cine nu?

oricare din voi dac-ati fi in staff, si in fiecare zi ati primi aceleasi reprosuri, n-o sa va mai arda voua de server si/sau playeri.

pe cand daca staff-ul ar fi putin mai apreciat pentru timpul care si-l rezerva pentru voi, ar fi mai multa implicare.

si nu e vorba doar de un server de mu, si din viata de zi cu zi. daca-ti bati nevasta in fiecare zi, sa fii sigur ca te va iubi pana la adanci batraneti. (sarcasm, mentionez pentru aia cu 2 clase cat trenu)

parere si experienta proprie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...