Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AMINS

COMANDA //GT

Recommended Posts

Posted

//GT = ELITE , ELITE = 40 < //GT = 99 ... DE CE nu dati 99 pt. macro/bot si 40 pt //gt ,40 ambele sau 99 ambele ? :)...nu inteleg...regulile astea sunt facute fara creier... parerea mea...sper sa nu se dea warn..decat daca mai sunt gereatii de comunisti ,securisti etc. :) faceti ceva altfel ...servveru` va arata ca acel canal tv.. Taraf..Tv sau Etno Tv. ...stiti ce zic ,nu? :nanana: :nanana:

Posted

//GT = ELITE , ELITE = 40 < //GT = 99 ... DE CE nu dati 99 pt. macro/bot si 40 pt //gt ,40 ambele sau 99 ambele ? :)...nu inteleg...regulile astea sunt facute fara creier... parerea mea...sper sa nu se dea warn..decat daca mai sunt gereatii de comunisti ,securisti etc. :) faceti ceva altfel ...servveru` va arata ca acel canal tv.. Taraf..Tv sau Etno Tv. ...stiti ce zic ,nu? :nanana: :nanana:

te-ai gandit ce avantaje aduce functia //gt de la ellite?si ce avantaje aduce functia move to?atunci sa se scoata "/move arena" si "M" sa ramana //gt sau cum?

Posted

e bine asa cum e.

In locul tau nu atrageam prea mult atentia cu posturi facute de pe un cont clona

@. ce e cu semnaturile astea ??In locul tau as mai pune 2 videoclipuri . sa fie mare aici...sa vada lumea.... ca atunci cand intru pe forum intru special sa ascult melodi dupa youtube.

Posted

Nop... sa se de 40 zile si pt //gt doar e functie elite.....

P.S ...soare...vb despre alt subiect aici...eugen esti tu pt mine...motanu meu :violent:

@ invatza sa scrii si dupa mai vorbim..faci linkmania de ras..

Posted

dupa mine sincer trebuiau interzise orice fel de hackuri de la inceput..folosirea unui clicker mu simplu doar pentru atack si daor atat..ajungem sa transformam din ce era linkmania odata intr-un server de codati.. pacat.

Posted

macro nu e exploatare de bug..deaia se da 40

elite asta a stricat toata piata cu pick vieti..din partea mea sa blocheze toate autoclikerele

Posted

//GT te ajuta sa te misti aproape ca un admin, e o functie care denatureaza grav jocul, de aceea se pedepseste si se va pedepsi in continuare cu 99 zile suspend

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...