Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AMINS

SF.LUMII,CRIZA?

Recommended Posts

Posted

de 2-3 saptamani se da ss`uri cam din orice si lumea dupa Link cedeaza din ce in ce mai mult...o fi criza,sf lumii sau din cauza sezonului 2 al linkmaniei..

o fii pe plan sentimental,sexual....?? ma lamureste careva??

P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ....

Posted

Cum adica se dau ss-uri din orice?poi ce vrei sa fie iertati?sa li se dea doar warn?

Ai gresit

Platesti

Geniala Semnatura :)) cu toate ca`s din bucale=))

P.S este Un pamflet...o dam in caterinci si noi baieti...ca toate fetele :)

0_0 suferi?

Din Dragoste . :( ma parasit iubita ca numai am timp sa o satisfac de cand cu mu`u asta..va dati si voi seama :)))

Posted

de 2-3 saptamani se da ss`uri cam din orice si lumea dupa Link cedeaza din ce in ce mai mult...o fi criza,sf lumii sau din cauza sezonului 2 al linkmaniei..

acuma adu dovezi pentru ce zisesi..

dak nu ss :tiphat:

Posted

acuma adu dovezi pentru ce zisesi..

dak nu ss :tiphat:

:)) am spus mai multe ...mai dute la femei,mai bea un suc...e cazu...dovada esti chiar tu,am specificat ca este un pamflet...:* citeste : "P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ...." ai inteles ceva? nu ai inteles nimic...as vrea sa fumez odata cu tine un weed ...ca nu am mai ars de mult gusteri :))vin la craiova peste 2 saptamani,vb in game ;))

Posted

:)) am spus mai multe ...mai dute la femei,mai bea un suc...e cazu...dovada esti chiar tu,am specificat ca este un pamflet...:* citeste : "P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ...." ai inteles ceva? nu ai inteles nimic...as vrea sa fumez odata cu tine un weed ...ca nu am mai ars de mult gusteri :))vin la craiova peste 2 saptamani,vb in game ;))

ca sa vezi ca am fair-play iti dau o bere cand vi la cr si te duc si la o femeie.. sa vezi ce si cum cu soare... imi zici cand vi

pana una alta dovedeste ce ai zis... ;) acuzati nefondate

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...