AMINS Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 de 2-3 saptamani se da ss`uri cam din orice si lumea dupa Link cedeaza din ce in ce mai mult...o fi criza,sf lumii sau din cauza sezonului 2 al linkmaniei.. o fii pe plan sentimental,sexual....?? ma lamureste careva?? P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ....
14ALEX14 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cum adica se dau ss-uri din orice?poi ce vrei sa fie iertati?sa li se dea doar warn? Ai gresit Platesti
AMINS Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Cum adica se dau ss-uri din orice?poi ce vrei sa fie iertati?sa li se dea doar warn? Ai gresit Platesti Geniala Semnatura :)) cu toate ca`s din bucale=)) P.S este Un pamflet...o dam in caterinci si noi baieti...ca toate fetele :) 0_0 suferi? Din Dragoste . :( ma parasit iubita ca numai am timp sa o satisfac de cand cu mu`u asta..va dati si voi seama :)))
oldGard Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 de 2-3 saptamani se da ss`uri cam din orice si lumea dupa Link cedeaza din ce in ce mai mult...o fi criza,sf lumii sau din cauza sezonului 2 al linkmaniei.. o fii pe plan sentimental,sexual....?? ma lamureste careva?? P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc .... acuma adu dovezi pentru ce zisesi.. dak nu ss :tiphat:
AMINS Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 de 2-3 saptamani se da ss`uri cam din orice si lumea dupa Link cedeaza din ce in ce mai mult...o fi criza,sf lumii sau din cauza sezonului 2 al linkmaniei.. o fii pe plan sentimental,sexual....?? ma lamureste careva?? P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc .... acuma adu dovezi pentru ce zisesi.. dak nu ss :tiphat: :)) am spus mai multe ...mai dute la femei,mai bea un suc...e cazu...dovada esti chiar tu,am specificat ca este un pamflet...:* citeste : "P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ...." ai inteles ceva? nu ai inteles nimic...as vrea sa fumez odata cu tine un weed ...ca nu am mai ars de mult gusteri :))vin la craiova peste 2 saptamani,vb in game ;))
oldGard Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :)) am spus mai multe ...mai dute la femei,mai bea un suc...e cazu...dovada esti chiar tu,am specificat ca este un pamflet...:* citeste : "P.S Ii rog pe cei afectati sa nu lase reply :)) sau warn...etc ...." ai inteles ceva? nu ai inteles nimic...as vrea sa fumez odata cu tine un weed ...ca nu am mai ars de mult gusteri :))vin la craiova peste 2 saptamani,vb in game ;)) ca sa vezi ca am fair-play iti dau o bere cand vi la cr si te duc si la o femeie.. sa vezi ce si cum cu soare... imi zici cand vi pana una alta dovedeste ce ai zis... ;) acuzati nefondate