Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Probleme cu serveru ?

Recommended Posts

Posted

De doua ori pe ziua de azi am luat d/c ,,, si site-ul nu mai mergea.......

As dori sa stiu daca a mai patit cineva si dni ce orase sunt acestia .!

Posted

Alceasi lucru.. prima data a fost chestiune de 2 minute mai exact la ora 19:00 ... iar la ora 20:30..am luat d/c iar si nici situl linkmania.ro nu mergea... in final acuma vad ca merge.

Operator: ADSL Spania :violent:

Posted

Alceasi lucru.. prima data a fost chestiune de 2 minute mai exact la ora 19:00 ... iar la ora 20:30..am luat d/c iar si nici situl linkmania.ro nu mergea... in final acuma vad ca merge.

faza e ca multi nu au primit d/c ... deloc... :-? si la mine merge serveru acuma dar na... :-/

Posted

LOL =)

Nu ADSL este operatorul tau de internet, ASDL face referire la modul in care primesti internet de la ISP, si anume prin cablu (nu prin fibra optica cum e la anumite companii sau in Romania).

Posted

Sunt probleme la RDS. (Nu are legatura neaparat cu Linkmania).

poi de aici ma gandeam ca poate au ramas intr`un fel pe locala..si au ramas pe serv cei care au net de la rds..

Posted

am patit si eu ieri..m-am conectat de vreo 3 ori la rand si nu imi mergea..pana la urma si-a revenit.sa speram ca se vor rezolva. :)

in joc nu am intalnit probleme de genu sa fiu deconectat de mai multe ori pe un interval scurt de timp

Posted

@ange4ever . a explicat foarte clar aici ija. nu inteleg ce mai faceti atat spam !

@ghemotok nu conteaza pe ce esti. ca nu e de la tine

@HolyBeer da est un "smecher "

CLOSED

Posted

@ange4ever . a explicat foarte clar aici ija. nu inteleg ce mai faceti atat spam !

@ghemotok nu conteaza pe ce esti. ca nu e de la tine

@HolyBeer da est un "smecher "

CLOSED

ce te-as bate cu o bata,peste bot sa te desfigurez,sa nu te mai recunoasca nici ma-ta,stiu ca nu mi-ai facut nimic,dar nu te suport. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...