The Wizard Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cyI0a6vC4rc nu stiu daca a mai fost da nu mai pot de ras guma horbit )
zakkky Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 "Guma horbit de la magazinele d-astea" ; "ar trebui sa schimbe gustu asa sa-mi placa si mie"
Cristian Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Sincer chiar nu inteleg ce e de ras in asta, oamenii nu isi permit igiena corporala, cativa nici nu isi permit sa mearga la scoala iar voi... prefer sa ma abtin.
al3xandru Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Prea tare dar mai amuzant este asta. doamne cum nu moare reporterul de ras nu stiu au descoperit ei atomul acolo si deaia la`u ingropat in piramide ca nu stiau ce sa faca cu el si a contaminat acolo
Cristi-MG- Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 vai -.-" Cum sa te speli cu cenusa ... de ce sa nu te speli cu cenusa ? sunt tratamente vechi astea care chiar functionau , si functioneaza mai bine decat orice este astazi pe piata ... de ce cand aveti o boala si aplicati un tratament babesc va trece imediat , iar de la medicamente nu ? :)
Motanul Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 vai -.-" Cum sa te speli cu cenusa ... de ce sa nu te speli cu cenusa ? sunt tratamente vechi astea care chiar functionau , si functioneaza mai bine decat orice este astazi pe piata ... Facem un test ? Eu ma spal o luna cu pasta de dinti satanica si tu te speli cu cenusa. Dupa o luna, mergem la stomatolog si il rugam sa compare. de ce cand aveti o boala si aplicati un tratament babesc va trece imediat , iar de la medicamente nu ? :) Da, multi s-au vindecat de cancer cu ajutorul ceaiului de musetel + miere.
SpeciiAL Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Nu e nimic amuzant :-j Eu cred ca pentru 10 lei care i'au primit zicea ca se spala si cu pamant
Guest NightWishMaster Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 La intrebarea: De cand nu ati mai baut un rachiu la bodega? Raspunsul ar fi fost: De asta vara, deoarece e scumpa bautura si nu ne permitem. Hai sa fim seriosi, oricat de sarac ai fi, o pasta de dinti te tine mai mult de o luna de zile si 5 lei e cat costa e echivalentul a juma de pachet de tigari care il fumeaza intr-o zi. Asa suntem noi romanii, ne place sa dam vina pe saracie in orice circumstanta.