Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iuca

caut niste info

Recommended Posts

Posted

1. ce este //gt?

2. cum fac un harmony ?

3. am primit de la cineva un harmony si l-am bagat intr-un item si mi-a dat o optiune random -- e mereu asa sau pot sa prestabilesc cumva ce opt imi va da , si daca am deja o opt pot sa o mai schimb , exista o lista cu toate opt

4. cum fac rost de opt mov si care sunt ele

ms anticipat

Posted

1. ce este //gt?

2. cum fac un harmony ?

3. am primit de la cineva un harmony si l-am bagat intr-un item si mi-a dat o optiune random -- e mereu asa sau pot sa prestabilesc cumva ce opt imi va da , si daca am deja o opt pot sa o mai schimb , exista o lista cu toate opt

ms anticipat

1) asta chiar nu te intereseaza.

2,3,4, le gasesti la faq e topic pined mai sus..uitate inainte sa postezi

link poate nu nimeresti.. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320642 citeste acolo tot si dupa daca nu intelegi intrb :tiphat:

Posted

1. ce este //gt?

2. cum fac un harmony ?

ms anticipat

link poate nu nimeresti.. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320642 citeste acolo tot si dupa daca nu intelegi intrb :tiphat:

de ce faci tu pe interesantul .... "nu te intereseaza" vrei sa pari destept nu , vai ce mi-ai zis ... era atat de greu sa raspunzi la intrebare butule , sau trebuia sa fi tu interesant! nu vreau sa folosesc gt dar pt ca nu am mai jucat de mult incerc sa inteleg ce sunt unele chestii noi pe care le intalnesc in joc , daca fitu vine la tine si te intreaba ce e un homosexual pt ca a vazut o parada gay la tv (in cazul meu filmulete cu (cioby) pe forum la plangeri care are ban pt /gt) te intreaba pentru ca e curios nuuuuu pentru ca ii place in poponeataaaaaa! butule .... si stiu sa ma uit la faq vroiam un feeed back din partea jucatorilor ma face sa inteleg mai bine , chiar ma intreseaza!

Posted

1. ce este //gt?

2. cum fac un harmony ?

ms anticipat

de ce faci tu pe interesantul .... "nu te intereseaza" vrei sa pari destept nu , vai ce mi-ai zis ... era atat de greu sa raspunzi la intrebare butule , sau trebuia sa fi tu interesant! nu vreau sa folosesc gt dar pt ca nu am mai jucat de mult incerc sa inteleg ce sunt unele chestii noi pe care le intalnesc in joc , daca fitu vine la tine si te intreaba ce e un homosexual pt ca a vazut o parada gay la tv (in cazul meu filmulete cu (cioby) pe forum la plangeri care are ban pt /gt) te intreaba pentru ca e curios nuuuuu pentru ca ii place in poponeataaaaaa! butule .... si stiu sa ma uit la faq vroiam un feeed back din partea jucatorilor ma face sa inteleg mai bine , chiar ma intreseaza!

calm ca nu vreau sa te am pe constiinta. .gt e o comanda prin care te teleportezi intr`un loc.din cate am inteles se poate daca folosesti elite(sar putea sa gresesc aici) elite e de asemenea interzis ca si /gt. cat despre topic la faq nu la`i citit.

2explica foarte clar cum se face in faq

3 zice clar in faq ca op e random si se spune si cum se scoate op daca nu iti convine

4 din nou scrie clar in faq....asa ca dute si citeste acolo si apoi daca nu intelegi cva intreaba.nu te mai ambala asa nu ti`am raspuns sa fac misto de tine sau cva..1 daca joci fara sa exploatezi buguri nu vad dc trb sa sti care sunt acelea 2.ti`am raspuns la restul indrumandu`te spre faq unde scrie tot detaliat si sigur gasesti raspunsurile

3calmeazate..de la un joc/forum nu e bine sa te enervezi(nu face bine la sanatate)

Posted

daca fitu vine la tine si te intreaba ce e un homosexual pt ca a vazut o parada gay la tv (in cazul meu filmulete cu (cioby) pe forum la plangeri care are ban pt /gt) te intreaba pentru ca e curios nuuuuu pentru ca ii place in poponeataaaaaa! butule

=)) =)) =)) CE OM

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...