Guest raKneT Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dupa cum spune si titlul topicului, aici puteti posta ce cadou v-ati dori de ziua voastra. Nu uitati sa respectati Regulamentul forumului LinkMania On: Mi-as dori un Audi R8.
Dragos Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dupa cum spune si titlul topicului, aici puteti posta ce cadou v-ati dori de ziua voastra. Nu uitati sa respectati Regulamentul forumului LinkMania On: Mi-as dori un Audi R8. ))))))))))))))))) nici nu ai pretentii ... deja e vis :)
Guest raKneT Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dupa cum spune si titlul topicului, aici puteti posta ce cadou v-ati dori de ziua voastra. Nu uitati sa respectati Regulamentul forumului LinkMania On: Mi-as dori un Audi R8. ))))))))))))))))) nici nu ai pretentii ... deja e vis :) Numai face offtopic, incearca sa postezi dupa cum spune si regula jocului. Fiecare isi poate dori orice cadou.
Zozo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Averea lui Bill Gates si daca cer prea mult un mic mare Audi R8