Guest raKneT Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Consider ca multi dintre voi ati fi vrut sa va fi nascut in alta tara sau in alt oras. Aici aveti ocazia sa spuneti unde ati fi vrut. On: Eu mi-as fi dorit sa ma nasc in Italia, cred ca este cel mai frumos oras.
Zozo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Italia e cel mai frumos oras sunt total de acord cu tine :) Niecaieri sunt multumit de locul unde m-am nascut etc etc
angelthegood Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Consider ca multi dintre voi ati fi vrut sa va fi nascut in alta tara sau in alt oras. Aici aveti ocazia sa spuneti unde ati fi vrut. On: Eu mi-as fi dorit sa ma nasc in Italia, cred ca este cel mai frumos oras. Italia e oras ? Ce destepti sunt romanii. ON : As fi vrut sa ma nasc in Amsterdam sau in Roskilde. Doua orase splendide :)
Edy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 s.u.a clar , undeva in california , los angeles sau chiar prin canada . nici in londra nu ar fi prea rau .
bunny Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 On: Eu mi-as fi dorit sa ma nasc in Italia, cred ca este cel mai frumos oras. perfect ti-ai ales sectiunea.