Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Probleme mail...

Recommended Posts

Posted

Deci la 3 conturi numai gasesc mailul adica dau la recuperare cont pun numele contului si parola dau recuperare date si imi zice ca se trimit pe mail.. eu am 10 mail-uri intru pe toate si nimic , nu primesc nimic de la linkmania ...

unele din mail-uri au fost dezactivate si reactivate acuma exista problema ca din acesta cauza sa nu imi mai trimita datele ??

Posted

nu

ai cautat in spam/bulk pe celelalte? daca nu, atunci nu sunt mail-urile alea.

da am cautat peste tot... pai daca am doar 10... unde in alta parte sa fie.... :-/

Daca dau contu sau alltedate nu poate sa imi zica un admin acel mail ? sa vad daca este unu din cele care au fost dezactivate ... ?

Posted

bine, hai s-o pun altfel.

daca nu se trimite mail-ul intr-unul din cele 10 mail-uri inseamna ca nu e niciunul din alea nu?

atata timp cat sistemul merge, se trimit mail-urile. tu nu le primesti, deci ce inseamna asta?

Posted

bine, hai s-o pun altfel.

daca nu se trimite mail-ul intr-unul din cele 10 mail-uri inseamna ca nu e niciunul din alea nu?

atata timp cat sistemul merge, se trimit mail-urile. tu nu le primesti, deci ce inseamna asta?

ma gandi ca poate o fi din cauza ca am dezactivat unele dintre ele si le am reactivat apoi iar....in fine..

Daca stiu toate datele poate sa imi zica cineva mail-ul ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...