Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest EasyLow

server off?

Recommended Posts

Guest EasyLow
Posted

http://img820.imageshack.us/i/screen040622230000.jpg/

sau doar ptr mine? ;))

Posted

http://img820.imageshack.us/i/screen040622230000.jpg/

sau doar ptr mine? ;))

Aceeasi problema am avut'o si acum o ora si am facut post la Diverse... daca esti din Afara tari afla ca avem o problema comuna... daca e adevarat ce a sa zis in topicul meu de o acum o ora... si la mine e la fel... :(

Guest EasyLow
Posted

ok! si dureaza problema asta? am patzit`o si eu acum 1h cred....dar am dat rr la pc...si am intrat apoi din nou in joc!....acum...nu mai pot face nimic!

Guest yulik
Posted

si eu am aceiasi problema.este a-ii-a oara in ultemele 2 ore

tot in afara romaniei joc:(

Posted

ok! si dureaza problema asta? am patzit`o si eu acum 1h cred....dar am dat rr la pc...si am intrat apoi din nou in joc!....acum...nu mai pot face nimic!

Data trecuta si'a revenit in 7 minute... acuma deja avem 15 minute si nimic.. cred ca spotu meu nu mai e liber :comp2: :comp2: :comp2: :comp2:

Nu stiu de unde ne va veni rezolvarea... da nu e drept ca cei din afara sa fim in server down :|

Guest yulik
Posted

:)) a taiat cablul:))

super tare :violent: :violent: :violent:

ok vine cineva cu raspunsuri la problema asta:D

Guest EasyLow
Posted

bun asa,,,stiti ce se intampla dar nu raspundeti! nb va doresc...NOT!

Guest inst4bile
Posted

nici mie nu'mi merge :| imi da d/c mereu

Posted

nici mie nu imi merge din romania , deci e off stati linistiti :happy1:

Eu acuma vorbesc cu cnv pe skype si ii in game sta linistit,posibil ca problema este cu RDS

Posted

Gata am sters jocu si am instalat din nou si acuma imi merge... iar pentru ceilalti colegi de suferinta am intrebat in joc daca mai e cineva care joaca de afara si sunt... si lor lea cazut ca a fost cazut externul... incercatzi sa intratzi... daca nu va merge stergetzi jocu si instalatzi din nou! Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...