Finnick Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Un filmule? ?ocant a f?cut valuri în ultimele zile pe Internet. În acest clip se poate observa un îngrijitor ce face cur??enie într-o groap? plin? de cobre. Înarmat doar cu o m?tur?, curajosul îngrijitor strânge mizeria ?i ou?le de cobra. Pentru a ajunge la zonele murdare, acesta mut? cobrele dintr-o parte în alta cu mâna goal?, aruncând ?erpii f?r? a-i fi fric? de atacul acestora. Iat? incredibilul clip video: descopera
Andu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Intradevar ceva ... iesit din comun. Cel mai probabil acesta scapa datorita faptului ca isi petrece in fiecare zi cateva ore intretinandu-le.
RedLink Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Din filmulet se vede totusi ca nu sta prea mult cu mana pe ele si in afara faptului ca e obisnuit sa faca ceea ce face probabil ca are si antidotul necesar. 1
Finnick Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ori cobrele sunt obisnuite cu asta,cu ce face el (zi de zi banuiesc),ori nu mai au colti,vorba lui Dark.
Zozo Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Din cate stiu daca serpii raman fara colti mor in ceva timp deci cred ca se scoate din calcul :)
Stargate Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ma indoiesc ca serpii aceia inca mai au colti. de multe ori nu mai apuci sa simti coltii, pt k serpii veninosi au obiceiul sa scuipe venin catre ochii atacatorului, deci la individul ala se poate spune k e angajat pe viata, fiecare zi putand fiind ultima...curaj sau nebunie?
Motanul Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Doar anumite specii de cobre scuipa venin, nu toate. Ma intreb cu cat este platit individul. :-?
Guest Advanced12 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Doar anumite specii de cobre scuipa venin, nu toate. Ma intreb cu cat este platit individul. :-? Cu banii ca doar nu primeste un yaht
Random Hero Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Doar anumite specii de cobre scuipa venin, nu toate. Ma intreb cu cat este platit individul. :-? Cu banii ca doar nu primeste un yaht A intrebat cu cat, nu cu ce. :-? Oricum, e platit cu destul, are spor de risc. :>
Guest SherkaN Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Eu cred ca e facatura ordinara la unele faze nici macar nu se uita spre ele, intorcea capu` in sus , gesturi de genu` asta nu fac nici macar aia la circ, care chiar au antrenament si cunosc multe despre serpi. Mai e o faza in care se duce spre ele multe, si se apleaca el domne` sa ia o pietricica de acolo ,sa fim seriosi , mi-a sunat a "hai sa va conving ... " . Oricum e cam dement omu` si daca n-au colti, tot mi-ar fi urat
0ana Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nu e facatura. Omul are cohones...Exista totusi o cobra pe care o evita de la inceputul filmarii, iar pana la urma o impinge cu matura. Celelalte erau intinse pe jos, nu erau in pozitie de atac. 1:25 e cea mai tare parte din filmulet. Atunci daca se apropia de ele sigur nu scapa fara o muscatura.
Guest SherkaN Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Eu nu inteleg cum de nu-l ataca. Foarte multi dresori au fost muscati pt. simplul fapt ca atunci cand le-au scos din tuburile alea, le-au agitat. Asta cum trage de ele ... ori e ceva la mijloc ori asta e inconstient + noroc maxim Si mai e o chestie, vad ca e in tricou, e soare .. astea de obicei la caldura sunt foarte agitate, iritate.
Andrei2011 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Cred ca sau obisnuit cobrele cu el......................plus ca alea 4-5 din spate cum stau ca la spectacol: Cobra: Hey, you miss the spot. Omu care curata: .....................
2dor Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Interesant , nu ma pot pronunta ce anume il tine in viata. Dupa parerea mea sunt mai multi factori precum , obisnuinta cu cobrele , o anume abilitate dexterica , matura , etc.
Andrei2011 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Interesant , nu ma pot pronunta ce anume il tine in viata. Dupa parerea mea sunt mai multi factori precum , obisnuinta cu cobrele , o anume abilitate dexterica , matura , etc. matura ( maturitate ) sau m?tur? ?
Hash Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Daca face asta , n-o face in necunostinta de cauza , face asta de ceva timp si nu e ceva iesit din comun pentru el