Jump to content
Finnick

Curaj nebunesc: cum se face curatenie in groapa plina de cobre!

Recommended Posts

Posted

curajos.jpg?width=600

Un filmule? ?ocant a f?cut valuri în ultimele zile pe Internet. În acest clip se poate observa un îngrijitor ce face cur??enie într-o groap? plin? de cobre.

Înarmat doar cu o m?tur?, curajosul îngrijitor strânge mizeria ?i ou?le de cobra. Pentru a ajunge la zonele murdare, acesta mut? cobrele dintr-o parte în alta cu mâna goal?, aruncând ?erpii f?r? a-i fi fric? de atacul acestora.

Iat? incredibilul clip video:

descopera

Posted

Intradevar ceva ... iesit din comun. Cel mai probabil acesta scapa datorita faptului ca isi petrece in fiecare zi cateva ore intretinandu-le.

Posted

Din filmulet se vede totusi ca nu sta prea mult cu mana pe ele si in afara faptului ca e obisnuit sa faca ceea ce face probabil ca are si antidotul necesar.

• Downvote 1
Posted

Ma indoiesc ca serpii aceia inca mai au colti.

de multe ori nu mai apuci sa simti coltii, pt k serpii veninosi au obiceiul sa scuipe venin catre ochii atacatorului, deci la individul ala se poate spune k e angajat pe viata, fiecare zi putand fiind ultima...curaj sau nebunie? :-??

Guest Advanced12
Posted

Doar anumite specii de cobre scuipa venin, nu toate.

Ma intreb cu cat este platit individul. :-?

Cu banii ca doar nu primeste un yaht

Posted

Doar anumite specii de cobre scuipa venin, nu toate.

Ma intreb cu cat este platit individul. :-?

Cu banii ca doar nu primeste un yaht

A intrebat cu cat, nu cu ce. :-? Oricum, e platit cu destul, are spor de risc. :>

Guest SherkaN
Posted

Eu cred ca e facatura ordinara :))

la unele faze nici macar nu se uita spre ele, intorcea capu` in sus , gesturi de genu` asta nu fac nici macar aia la circ, care chiar au antrenament si cunosc multe despre serpi. Mai e o faza in care se duce spre ele multe, si se apleaca el domne` sa ia o pietricica de acolo ,sa fim seriosi , mi-a sunat a "hai sa va conving ... " . Oricum e cam dement omu` si daca n-au colti, tot mi-ar fi urat :))

Posted

Nu e facatura.

Omul are cohones...Exista totusi o cobra pe care o evita de la inceputul filmarii, iar pana la urma o impinge cu matura. Celelalte erau intinse pe jos, nu erau in pozitie de atac.

1:25 e cea mai tare parte din filmulet. Atunci daca se apropia de ele sigur nu scapa fara o muscatura.

Guest SherkaN
Posted

Eu nu inteleg cum de nu-l ataca. Foarte multi dresori au fost muscati pt. simplul fapt ca atunci cand le-au scos din tuburile alea, le-au agitat. Asta cum trage de ele ... ori e ceva la mijloc ori asta e inconstient + noroc maxim :)) Si mai e o chestie, vad ca e in tricou, e soare .. astea de obicei la caldura sunt foarte agitate, iritate.

Posted

Cred ca sau obisnuit cobrele cu el......................plus ca alea 4-5 din spate cum stau ca la spectacol:

Cobra: Hey, you miss the spot.

Omu care curata: .....................

Posted

Interesant , nu ma pot pronunta ce anume il tine in viata. Dupa parerea mea sunt mai multi factori precum , obisnuinta cu cobrele , o anume abilitate dexterica , matura , etc.

Posted

Interesant , nu ma pot pronunta ce anume il tine in viata. Dupa parerea mea sunt mai multi factori precum , obisnuinta cu cobrele , o anume abilitate dexterica , matura , etc.

matura ( maturitate ) sau m?tur? ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...