Jump to content
Random Hero

Un caine japonez, salvat din largul marii la 3 saptamani dupa tsunami!

Recommended Posts

Posted

O veste incredibil? sose?te din Japonia: paza de coast? japonez? a reu?it s? salveze un câine ce plutea în deriv? pe acoperi?ul unei case devastate de tsunami-ul ce a lovit Japonia acum 3 s?pt?mâni.

caine2.jpg

C??elul a fost descoperit la 1.8 km în larg, în zona prefecturii Miyagi. Paza de coast? japonez? l-a observat din elicopter, îns? prima tentativ? de salvare a e?uat. Câinele, speriat de apropierea elicopterului, a s?rit de pe acoperi?ul casei pe un lemn ce plutea în apropiere.

A doua tentativ? a salvatorilor japonezi a fost încununat? cu succes, ace?tia apropiindu-se de patruped cu ajutorul unei b?rci cu motor ?i prinzându-l cu o plas?.

http://www.youtube.com/watch?v=puXbqK3tNbM

Odat? capturat, c??elul a fost hr?nit cu biscui?i ?i salam. Oficialii japonezi nu în?eleg cum a reu?it acesta s? supravie?uiasc? timp de 3 s?pt?mâni.

sursa

________

Incredibil. :D

Posted

mda..ce-i drept un lucru greu credibil..a supravietuit fara apa si hrana atata timp..saracul..sper sa isi gaseasca un stapan care sa-l merite...

# felicitari autoritatilor japoneze care au dat dovada ca sunt oameni...si ca au o inima mare..

Posted

Uitati cata silinta si-au dat pentru un caine.. daca era la noi ziceau " lasa-l ba sa moara #-o " . Frumos din partea lor :P :tiphat:

ce stupid. daca era la noi, puteau la fel de bine sa-l salveze, asa cum si in alta tara s-ar putea intampla sa-l lase sa moara. asta demonstreaza cat ignorant si insensibil esti. daca ai fi avut ocazia sa faci asa ceva, se pare ca n-ai fi facut-o.

Guest Antikrist
Posted

Super tare ^^

Saracul catel habar n'are cat de norocos e. xD

3 saptamani fara mancare si in mai era in stare sa fuga de salvatori ? Incredibil ;)

ce dracu' sa faca un caine cu o medalie? :))

Posted

Foarte frumos din partea lor.

Daca era asa ceva in Romania ( Doamne fereste ) ziceau ceva de genu' " Lasa-l ma da-l in dracu si asa numa musca oameni ".

Bine ca a avut apa ca mancarea o procura mult mai usor dupa ce il lasau in libertate.

Posted

a fost hranit cu salam si biscuiti sau salam de biscuiti?

Ai vrut sa faci si tu o gluma =((

Daca era asa ceva in Romania ( Doamne fereste ) ziceau ceva de genu' " Lasa-l ma da-l in dracu si asa numa musca oameni ".

Bine ca a avut apa ca mancarea o procura mult mai usor dupa ce il lasau in libertate.

Aha , probabil tu ai fi facut asta . Citeste ce-a zis LuckyShot sa nu ma mai obosesc sa te critic . Tu , ala care duce Romania pe buzele tuturor strainilor .

P.S aveti o mentalitate de turma cativa , e trist rau de voi , numai sa criticati stiti .

Daca asta s-a-ntamplat in Japonia , ce mama naibii te-ai gasit tu sa spui DACA era in Romania ?

• Downvote 1
Guest Antikrist
Posted

Aha , probabil tu ai fi facut asta . Citeste ce-a zis LuckyShot sa nu ma mai obosesc sa te critic . Tu , ala care duce Romania pe buzele tuturor strainilor .

ce e in neregula cu gluma lui? Mie mi sa parut amuzant, e vreo problema?

Posted

Hey , domnu' (sau domnisoara ) , te-ai gasit si tu sa comentezi . Ce e amuzant in gluma aia ? -.- Of , n'am simtu' umorului !

Apropo , un satanist , ceea ce se presupune ca esti , nu se afirma pe forum-uri cu avatare de rahat si joaca wow . Stii ce sfat am pentru tine ? sa mai iesi si tu pe afara , sa faci cunostinta cu lumea de afara . Kiss

• Downvote 1
Guest Antikrist
Posted

Hey , domnu' , te-ai gasit si tu sa comentezi . Ce e amuzant in gluma aia ? -.- Of , n'am simtu' umorului !

Ete na ca m-am gasit sa comentez indeed. Nu pricep ce e asa de gresit la postul lui incat sa te legi de el, da' ma rog...

Posted

Cel putin a avut apa din plin , noroc cu tsunami`ul :rofl1:

Eu cred caera salvat si daca era la noi , mai ales daca acei oameni erau filmati in timp ce faceau asta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...