Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rusu.George

BWHAHAHAHAHAHA =))))))

Recommended Posts

Posted

13 suspendati in 24-36 de ore =)))))))))))))))))))))))))))))) de catre Gaddafi =))))))))))

sa te vad acu bunny fratica ce zici sau murdoc =)))))) tot jucatorii sunt de vina ? =)))))

in absolut nici un print al lui soare nu face xp, mai ales print cu spot

sta pe un spot, moare incontinuu, unii sunt pacaliti ca moare si asta vaneaza ca in codru =))))))

sa-mi bag foca in mo de am mai vazut asa ceva :))))))))))

nici pe cele mai proaste servere cu cel mai de rahat regulament n-am mai vazut vanatoare asa pe fata =)))))

Posted

13 suspendati in 24-36 de ore =)))))))))))))))))))))))))))))) de catre Gaddafi =))))))))))

sa te vad acu bunny fratica ce zici sau murdoc =)))))) tot jucatorii sunt de vina ? =)))))

in absolut nici un print al lui soare nu face xp, mai ales print cu spot

sta pe un spot, moare incontinuu, unii sunt pacaliti ca moare si asta vaneaza ca in codru =))))))

sa-mi bag foca in mo de am mai vazut asa ceva :))))))))))

nici pe cele mai proaste servere cu cel mai de rahat regulament n-am mai vazut vanatoare asa pe fata =)))))

Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.

Daca playerii sunt incuiati la minte, cu ce sunt moderatorii de vina? Intr-adevar, a avut Gaddafi ala un posting spree toata ziua, dar e "vina" lui ca i-au cazut atatea persoane in plasa? E vina moderatorilor de ce? Ca s-a aplicat regulamentul? Nu inteleg cum vezi tu situatia asta si cum ar fi trebuit sa se termine. Bine, probabil tu-l vezi ca pe un vanator, la o adica si eu il vad, 13 plangeri, niciun pic de experienta, ceva nu-i fairplay aici. Dar vrei sa spui ca e obligat sa atace? O spui de parca erau 13 iezi intr-o casa, fiecare a deschis usa si lupu i-a mancat unu cate unu. Pai si cine-i prostu? Lupu? Nu cred.

Posted

Mai bine ti-ai folosi foca in scopuri mai nobile :) nici nu prea cetisi regulamentul dar te dai in spectacol pe forum desi aparent pretinzi ca nu-ti pasa de suspenduri etc :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...