Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rica_smenaru

o problema

Recommended Posts

Posted

http://img820.imageshack.us/i/screen040102340000.jpg/ mi'a aparut asta si acum de fiecare data cand intriu pe ori ce character cand ma plimb prin oras sau oriunde mi se blocheaza 1-2-3 sec merg iar fff putin si din nou mi se blocheaza cateca sec si tot asa... :dontknow:

Posted

lol, iti fuge calu :D

o sa-mi iau bolul de cristal si-am sa ma concentrez asupra lui de ce nu-ti merge tie calculatorul.

spune domnule ce placa video ai, cati rami, ce calculator, ce windows, geezus.

Posted

asa patesc si eu de pe calculatorul meu, acum ori joc de pe laptop ori de pe pc-ul lui fratemeo

am incercat toate posibilitatile, mai ramane sa imi cumpar pasta termoconducatoare si sa imi pun pe procesor, ma gandesc ca asta o fi problema

o sa revin cu un post daca voi rezolva problema cu pasta termoconducatoare

Posted

vDumnezeu am incercat si cum ai zis tu tot asa se blocheaza ... doar sa formatez dar nu am windows :(...... mudjahid mane daca aflii ceva sau rezolvi intr'un fel scriem si mie aici sau pe pm merci o dimineatza placuta :tiphat:

Posted

Te-as ruga sa faci un Update la driverul Video, iar in cazul in care cel pe care il folosesti acum, este ulitmul, sa bagi unul cu o versiune, doua mai veche.

Posted

dap, cum spune cristi cel mai probabil, iar dupa copie din nou jocul. in acelasi timp verifica si procesele la windows.. sa vezi care mai haleste din procesor, sa nu fie cumva un virus cv... si vezi sa folosesti optiunea aia... "Set Affinity" ca sa nu-l rupa degeaba.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...