boomeey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 La multi ani coisane, sa cresti mare si sa-ti dea dumnezeu minte, ca muschi au multi. succes in dragoste, in bani, si multa sanatate iti doresc. distractie placuta in caz ca faci vreo petrecere. :tiphat: (vroiam sa-ti dau un :* da imi era ca-l interpreteaza lumea ca un gest gay; asa ca m-am lasat la mana mea :)) ) Hai la multi ani inca odata! fraiere
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 La multi ani coisane, sa cresti mare si sa-ti dea dumnezeu minte, ca muschi au multi. succes in dragoste, in bani, si multa sanatate iti doresc. distractie placuta in caz ca faci vreo petrecere. :tiphat: (vroiam sa-ti dau un :* da imi era ca-l interpreteaza lumea ca un gest gay; asa ca m-am lasat la mana mea :)) ) Hai la multi ani inca odata! fraiere Ms nab :)) ce pot zice distractia urmeaza :)) vedem noi :)) ms inca o data :)) hai o data cu ala on ..
AsTeR Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 LMA Tinta :)) si bafta in dragoste sa nu iti tai acuma venele dupa katy:)) Ca pana acuma ai laut 30 de pastile si am fost la spital cu tine :))
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 LMA Tinta :)) si bafta in dragoste sa nu iti tai acuma venele dupa katy:)) Ca pana acuma ai laut 30 de pastile si am fost la spital cu tine :)) =)) taci ma fraierica :))) ms si tie ..
shootervl Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sa ne traiesti 1000 de ani ma nub mic ce esti si sa cante muzica :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: si :beer: :beer: :beer:
Guest Albastr3l Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sa ne traiesti 1000 de ani ma nub mic ce esti si sa cante muzica :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: si :beer: :beer: :beer: 1000 de ani in locu lu boom :)))) k GM SI 2000 pentru prietenii si alcool
Sh@nT@jIsTa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 LMA si din partea mea amaratule, mai tunde-te si tu ca ai paru` mare:)))
Guest -Garrone- Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ooooo La multi ani Ceas ,multa sanatate ,numai bine,fericire si tot ce-ti doresti ! ca de obicei eu intarzii cu urarile :D P.S. sa inteleg ca atunci cand vii in Buc imi las portofelul acasa :)
Sh@nT@jIsTa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Clauuu, La Multi Ani :*:*:*:*! Sa fii iubit! :hug: P.s.: Alin ti-a zis mai sus. ;)))