shootervl Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405745&st=50 murdoc nu inteleg dc ai inschis acel topic....e divesre si se discuta destul de civilizat fata de alte topicuri. Chiar e necesar sa folosesti acel CLOSED oriunde si oricand? #e democratie lasa comunitatea sa isi zica parerea...nu ne mai baga pumnul in gura ;)
sheek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 da ce'ai vrea sa'ti bage in gura? :))) hai ca'ti bag eu daca simti nevoia
shootervl Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 da ce'ai vrea sa'ti bage in gura? :))) hai ca'ti bag eu daca simti nevoia glm de capsunar obosit dupa o zi de hamalit :)))))) stiu ca suferi de nebagare in seama....dar cauta anturaj la back black
sheek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dar ce comic esti doamne :)) dar cat de comic poti fi :)) dar cine te'a invatat sa fii asa comic? :)) la spalat wc'uri in anglia ai invatat sa fii asa comic? :)) ptu na si pe ziua de azi sa'ti ud jugulara putin ;;)
bunny Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 alo, de ce vreti sa va faceti alte conturi? :D reveniti la nemultumiri, mai decente. xD
shootervl Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 alo, de ce vreti sa va faceti alte conturi? :D reveniti la nemultumiri, mai decente. xD bny sper sa iei masuri impotriva celui de mai sus....ca sa nu ma mai obosesc sa ii rsp....a demonstrat cat poate, ii poti da ss :tiphat:
bunny Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Are 3 zile. Initial ti-as fi dat si tie warn, dar ajungi la 100% si trebuie sa iei 14 zile suspend. Prea drastic pentru ce i-ai raspuns. In concluzie, nu-i mai raspunde.
MurDoc Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ok, ai un topic nou, discutati aici, despre nimic ... de aia am inchis si topicul ala, discutia a ajuns despre nimic
Parazitu' Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 raman la parerea ca un topic de discutii generale mod player cu nemultumiri plangeri sugestii libere si alte chestii de genul ar fi bine venit...poate asa s-ar evita conflictele sau cel putin s-ar atenua ca gravitate..
cutZu Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 raman la parerea ca un topic de discutii generale mod player cu nemultumiri plangeri sugestii libere si alte chestii de genul ar fi bine venit...poate asa s-ar evita conflictele sau cel putin s-ar atenua ca gravitate.. Ai dreptate.. dar si MurDoc are dreptatea lui.. am deschis un topic sa lamurim anumite lucruri.. si s-au facut telenovele.. non sens. Dar putem continua aici, in limita bunului simt, pe care unii l-au uitat.. care pe unde au hoinarit.
Lancelot Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ce altu? bagam un spam ceva si noi sau nu suntem golani :( ?
Rusu.George Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 no bine MO.... ce satana miroase asa? te-ai spalat pe gura azi dimineata?