Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Adaugarea de mici reguli .

Recommended Posts

Posted

Deoarce ca admin zici ca exista si plangeri individuale si nu le poti rezolva standard ca la regulament

Atunci sa facem regulamentul in asa fel incat sa cuprinda orice fel de plangere.

Eu am descoperit doar cateva mici probleme.

La fiecare regula am zis si motivul pentru itemeierea ei.

1

Mod Preluare :

00:00 afk ?

00:0x afk ?

00:0y afk ?

00:0y+1 Poza cu F4 maxim pentru a se vedea toate cele trei intrebari.

Preluarea trebuie sa fie minim de 5 minute.

de ce asa?

Deoarce in plangeri se rezolva dupa acest model nu dupa cel mentionat in regulamentul actual.

2

Mod Predare spot:

Pentru a preda un spot ai nevoie de o poza cu propietarul spotului in party.

de ce asa?

daca eu iau un spot in kalima iar persoanele dupa spot nu le pot omor. Apoi eu chem doua trei persoane la party. dupa o zi eu pic . la cum este facut acuma regulamentul persoanele care le am chemat la party numai au drept la spot si le revine celor preluati spotul.

3

Limbajul extrem pe forum aduce la sanctionarea jucatorului pe caracterul cel mare cu X zile.

de ce asa?

Pentru a evita injuraturile sau limbaj extrem atat impotriva moderatorilor cat si impotriva jucatorilor.

4

Plangeri nefondate :

Prima abatere - warn

A doua abatere 5 zile

a treia 5..

a patra 5..

de ce asa?

a) ca sa fim siguri ca nimeni nu e iertat. Prima plangere a fiecarui jucator este pedepsit cu wanr dupa care cu cate 5 zile .

B) Serverul tine mai mult de 2 ani . Suntem oameni si oricine poate gresi . dupa regulamentul actual daca gresim de 3 ori luam 30 de zile.......

5

Doua reevaluari pentru acelasi caracter duc la suspendarea caracterului 3 zile.

La reevaluare ultima replica o are jucatoru.

La reevaluari au voie sa raspunda doar cel care face reevaluarea si moderatori .

de ce asa?

Daca ultima replica o are jucatorul atunci nu o sa mai apara 10 reevaluari.

La reevaluare raspunsul adminului va fi dat din regulament.

6

La plangerile in care sunt acuzate persoane pentru skilurile interzise in tark de bk daca se aduc poze precum ca aceea persoana da cu es in tark de bk pt mai mult de 2 minute se vor verifica logurile. Cel care l-a mutat va primi ss pe caracterul cel mare de joc pentru vanatoare.

de ce asa?

Daca se va aplica acesta replica nimeni nu o sa mai aiba curaju sa isi riste caracterul doar pentru a primi unu 5 zile pt skill in tark de bk.

7

In cazul plangerilor in care se cere verificare de loguri se vor ferifica logurile si se va primi ss si pe caracterul mare .In caz ca cere ti de 3 ori logurile si le cereti degeaba deoarce acela era caracterul principal ve ti primi 5 zile ss pe caracterul cel mare.

de ce asa?

Daca se va aplica acesta replica nimeni nu o sa mai aiba curaju sa isi riste caracterul pentru un spot sau pentru dragul de a injrua o persoana.

8

Nu exista plangere lasata la apreciarea moderatorului. Totul se va solutiona dupa regulament

de ce asa?

Pentru a numai exista vorba de genu " favoritism"

9

Pentru persoanele care impart acelas caracter sa stiti ca se aplica si la voi regula de la numarul 7.

de ce asa?

Pentru ca sa nu aveti scuza ca a intrat x pe cont . acuma exista in regulament acesta regula.

Sunt sigur ca nu toata lumea o sa fie de acord cu asa ceva

De ce ?

Pentru ca multi prefera sa se foloseasca de aceste mici probleme ..

Sunt doar cateva din regulile care ar trebui sa le contina regulamentul.

Acuma pentru un server cat mai bun trebuie sa lucram incet incet la toate problemele care apar pe parcurs .Daca le lasam asa nu rezolvam nimic

Posted

6

La plangerile in care sunt acuzate persoane pentru skilurile interzise in tark de bk daca se aduc poze precum ca aceea persoana da cu es in tark de bk pt mai mult de 2 minute se vor verifica logurile. Cel care l-a mutat va primi ss pe caracterul cel mare de joc pentru vanatoare.

de ce asa?

Daca se va aplica acesta replica nimeni nu o sa mai aiba curaju sa isi riste caracterul doar pentru a primi unu 5 zile pt skill in tark de bk.

asta e buna

restul nu prea....

Posted

ai dreptate in unele cazuri, dar nu crezi ca si asa regulamentul este destul de stufos? regulamentul actual este in mare parte un copy/paste de pe 97d. Sincer cred ca ar trebui facut un regulament de la zero.

Posted

si cine credeti ca va aude?

lupta cu morile de vant incepe sa devina un hobby pe linkmania in randul jucatorilor, iar din ce in ce mai multi moderatori incep sa faca pe morile de vant.

Posted

Sectiunea sugestii e 95% degeaba poate chiar mai mult sa spunem..pentru ca se va aproba cu greu vreo sugestie de catre staff..desi e implicare in schimbarea anumitor reguli..uneori chiar bizare e totusi degeaba pentru ca nu se ia in considerare..

#pct 6 e ok. restu ramane la libera intelegere sa spunem.insa nu se vor lua masuri.cu siguranta.prea putin ii intereseaza..sau..playerii conteaza prea putin :) desi fara..ar avea server.. closed :)

Guest Partalian
Posted

soare :

"Pai ideea nu era daca va convin voua sau nu . ideea era ca aceste reguli au fost facute pentru a inlatura "plangerile individuale " sa nu existe vorbe ca la x a rezolvat asa si pe y in alt fel

Aceste reguli au fost facute prin analiza multor plangeri care au fost rezolvate diferit si au iesit "mici scandaluri "

Cea mai buna idee pentru a nu exista comentari privind cum rezolva un admin plangere este ca acesta sa raspunda cu copy si past de la regulament. Atunci nu vor mai exista prea multe

discuti , nu o sa zica nimeni " Adminu are ceva cu mine " si nu o sa mai exista nici " dedicati de dragoste la adresa adminilor " .

Tot cu aceste reguli oameni o sa mai inceteze din anumite nesimtiri care sunt prezente si in regulament deci o sa devina un server mai OK.

A zis si Parazitu ceva mai sus.. si are mare dreptate ca nu sunt bagate in seama insa am trimis niste pm uri ca sa fie analizate aceste reguli .si sper eu ca totusi se va uita cineva peste ele.

De ce sa folosim ?

Ca sa numai aiba nici jucatoru de ce sa zica ca adminu x bla bla si nici adminu sa numai aiba cum sa zica pai colo e diferit ca.... bla bla

Un lucru este clar... Daca aceste reguli ar fi puse in egulamentul multi nu sar mai folosi de micile gauri ale regulamentului. "

Posted

soare :

"Pai ideea nu era daca va convin voua sau nu . ideea era ca aceste reguli au fost facute pentru a inlatura "plangerile individuale " sa nu existe vorbe ca la x a rezolvat asa si pe y in alt fel

Aceste reguli au fost facute prin analiza multor plangeri care au fost rezolvate diferit si au iesit "mici scandaluri "

Cea mai buna idee pentru a nu exista comentari privind cum rezolva un admin plangere este ca acesta sa raspunda cu copy si past de la regulament. Atunci nu vor mai exista prea multe

discuti , nu o sa zica nimeni " Adminu are ceva cu mine " si nu o sa mai exista nici " dedicati de dragoste la adresa adminilor " .

Tot cu aceste reguli oameni o sa mai inceteze din anumite nesimtiri care sunt prezente si in regulament deci o sa devina un server mai OK.

A zis si Parazitu ceva mai sus.. si are mare dreptate ca nu sunt bagate in seama insa am trimis niste pm uri ca sa fie analizate aceste reguli .si sper eu ca totusi se va uita cineva peste ele.

De ce sa folosim ?

Ca sa numai aiba nici jucatoru de ce sa zica ca adminu x bla bla si nici adminu sa numai aiba cum sa zica pai colo e diferit ca.... bla bla

Un lucru este clar... Daca aceste reguli ar fi puse in egulamentul multi nu sar mai folosi de micile gauri ale regulamentului. "

:tiphat:

Posted

ideeile tale sunt foarte bune in afara de 1 si 8

la 1 mi se pare foarte ok cum e acum

la 8 niciodata un reg nu va acoperi tot.asa ca e necesar ca mod sa dea ss pe fapta(nu mi se pare corect sa scape 1 ca ia gresit numele sau a facut preluarea mai larg)pe scurt ala a stat afk ce conteaza ca respectivul a ratat o poza.(eu cred ca in multe cazuri trb sa se mearga mai mult pe mana mod si fapta) in rl multi care fac cva gresit scapa tocmai datorita legilor (conteaza fapta,intentia nu reg motamo)

Posted

O regula a trebuii introdusa.. Va dau un exemplu. Sunt 5 persoane in party.. si vine N player si face pk pe Holder si ..holderu poate la momentu respectiv nu e la Pc.. Restu din party nu pot posta pk-ul holderului ,Vin eu cu o intrebare. Cum sa faci experientza daca nu ai holder? Deci ideea mea ar fii in felul urmator. Membrii party-ului sa poata posta pk-ul colegului de party. Asta e ideea mea. Acum stiu ca nu se va pune in aplicare..dar incercarea moarte n-are. :D :dontknow:

Posted

O regula a trebuii introdusa.. Va dau un exemplu. Sunt 5 persoane in party.. si vine N player si face pk pe Holder si ..holderu poate la momentu respectiv nu e la Pc.. Restu din party nu pot posta pk-ul holderului ,Vin eu cu o intrebare. Cum sa faci experientza daca nu ai holder? Deci ideea mea ar fii in felul urmator. Membrii party-ului sa poata posta pk-ul colegului de party. Asta e ideea mea. Acum stiu ca nu se va pune in aplicare..dar incercarea moarte n-are. :D :dontknow:

sunt de acord cu asta..sa mai propus si no sa fie de acord

daca esti in k7-k6 si pe langa holder sunt numai pitici daca ai dat pk la holder ai luat si spotul ca restul pica imediat

Posted

Si cu pierderea spotului prin pk ..nu e ceva corect .. nu mi se pare corect sa iti pierzi spotu printr-un pk ... Daca ar binevoii admini ..sa schimbe un pic regulamentu ..si sa se ia dupa citirea logo-ului.. sa vada cine si cum a fost pe spotu respectiv.. e prea mica pedeapsa pentru pk pe spot..tinand cont ca in urma pk-ului playerul isi pierde spotu. Acum vad ca multi playeri isi fac caractere secundare expre pentru "pk pe spot" abuzand de regulament si pedeapsa minima care o iau. Deci astea sunt ideiile mele.. Trebe sa faceti ceva in sprijinul playeriilor mici .. ca e foarte usor sa iei pk pe spot daca vine un char full ..tu ce sai ii faci cu 5 ,10 rr-uri ? Sa iti musti limba si sa te obisnuiesti cu gandu ca ai pierdut spotu prin pk dupa ce ai stat ON o perioada de timp. Scuzati-ma ca v-am rapit timpul pretios.. si m-as bucura daca ati lua un pic de atitundine ajutatoare fatza de playerii mici. Cu stima si respect AnaMaria.

Posted

Cea mai buna idee de a scapa de regulamentul stufos este: existenta a 2 servere unul pvp. altul non-pvp...pe cel pvp se stie cel mai tare supravietuieste ;;) , pe cel non pvp toti vor fi prieteni :rofl1: ...regulamentul sa fie doar pentru limbaj, insulta, etc. si respectiv hack

Posted

Cea mai buna idee de a scapa de regulamentul stufos este: existenta a 2 servere unul pvp. altul non-pvp...pe cel pvp se stie cel mai tare supravietuieste ;;) , pe cel non pvp toti vor fi prieteni :rofl1: ...regulamentul sa fie doar pentru limbaj, insulta, etc. si respectiv hack

Good one.. Asta ar fii perfect! si ar scutii playerii mici de neplaceri de genu. Chiar crezi ca se va pune in aplicare? :)

Posted

Ar fi super asa :)

Posted

Ar fi super asa :)

deja sunt 2 server .. unu ptr crescut si celalalt ptr cs+crywolf+lot etc. daca vrei pvp fara repercusiuni te duci in valley of loren si nu ai stres

Posted

1. NU ! daca ultima intrebare este in min Y atunci ala cand iti mai raspunde daca tu tot in min Y faci poza cu f4???? e foarte buna asa cum este adica min 0 , min x, min4 si in min 5 poza fu F4 pentru ca in min 4 atunci cand ii pui ultima intrebare la cineva de afk, acesta mai are la dispozitie 1 min sa raspunda.

2. NU ! daca tu preiei pe cineva in kalima asa cum zici tu... vrei sa zici ca in toata alianta / guilda in care esti nu este nimeni care sa le dea pk? sau sa ii mute de pe spot? chiar nu gasesti 1 admin sa le dea dc in 1 zi?

3. NU ! forumu este forum si jocul este joc.

4. NU ! eu unu as inasprii pedepsele pentru nefondate, ca toti prostii vin cu orice insulta mica de tot gata hop la plangeri. chiar daca tine 2 ani db sau chiar mai mult... daca te comporti civilizat nu vei posta si nici nu vei fii postat.

5 NU ! ce treaba are reevaluarea cu suspendu? o reevaluare poate face oricine (parerea mea) atunci cand crede ca a fost neindreptatit.

6. NU ! aceasta regula face parte din traditia Link si asa trebuie sa ramana... de ce la mutat pe X sau pe Y in tarku de bk? un lucru sa va intre in cap, cand lasi afk lasi pe propria raspundere.

7. Nu prea inteleg ce vrei sa zici aici, tradu si tu ce ai scris acolo.

8. DA. Aici sunt 100% deacord cu tine.

9. Idem 7

Deci per total ai scos din gura 8 perle si doar 1 lucru bun :nanana:

Posted

eu am scrie aceste lucrurui dupa plangeri care au fost rezolvate diferit acelea care apar ca ( ramane la alegerea moderatorului) si pentru " exista diferite situati care se rezolva diferit " daca se va aplica ce am zis eu garantez ca nu o sa mai exista certuri de genu : " adminu ala e var cu x ; la mine de ce ai rezolvat asa si la x alcumva ) etc...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...