Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

g_xulescu

BK combo

Recommended Posts

Posted

O mica nelamurire....

Am facut questu pt bk combo, am citit tot ce scrie la FAQ, am pus pe tastele 1,2,3 combinatia pt combo, am arma cu skill si tot nu iese combo :(

E bug? gresesc eu pe undeva? tb indeplinite si alte conditii?

Tb sa apas in vreo combinatie cu mouse-ul? :banghead:

ms anticipat

:tiphat:

ps

daca stie careva va rog sa detaliati cu lux de amanunte :pray:

Guest Carotella
Posted

trebuie sa duci si dark stone-ul la marlon :) partea a 2a a questului care doar bkul o are ...

Guest Carotella
Posted

:-? trebuie sa lovesti doar o singura data cu fiecare din magii (inafara de skill) si sa il faci in cam 5 secunde

Posted

:-? trebuie sa lovesti doar o singura data cu fiecare din magii (inafara de skill) si sa il faci in cam 5 secunde

degeaba...tot nu merge :(

explicati si voi daca aveti rabdare pas cu pas...

autocombo nu e ilegal?

Guest Carotella
Posted

1 - skill

2 - blow

3 - twisting slash

incearca asa ca iese mai usor :) dai skill intr`un mob apoi blow si twisting sa ii faci dmg la mob

Posted

PS nu iti iese dupa prima combinatie... apesi de cateva ori 1 2 3 / 1 2 3 / 1 2 3 depinde cate puncte ai la agiliti.. cu cat ai mai multe cu atat faci mai usor cu cat ai mai putine cu atat faci mai greu:)

Posted

PS nu iti iese dupa prima combinatie... apesi de cateva ori 1 2 3 / 1 2 3 / 1 2 3 depinde cate puncte ai la agiliti.. cu cat ai mai multe cu atat faci mai usor cu cat ai mai putine cu atat faci mai greu:)

1231 1231 1231

acum nu ca vreau sa jignesc , sa nu te astepti ca combo asta este vreo alta vraja speciala ( te invarti , sari in sus )sunt cele normale .

Posted

1231 1231 1231

acum nu ca vreau sa jignesc , sa nu te astepti ca combo asta este vreo alta vraja speciala ( te invarti , sari in sus )sunt cele normale .

nu am zis ca este o vraja speciala... dar daca faci combinatia aceea.. iti iese skillu care are cu mult in + dmg...:) dar uite eu aveam bk de 2 rr... cu putin agi iti dai seama... ca nu dadeam la fel de rpd ca unu full.. la asta ma refeream... la unu full iese mai rpd combinatia:D

Posted

nu am zis ca este o vraja speciala... dar daca faci combinatia aceea.. iti iese skillu care are cu mult in + dmg...:) dar uite eu aveam bk de 2 rr... cu putin agi iti dai seama... ca nu dadeam la fel de rpd ca unu full.. la asta ma refeream... la unu full iese mai rpd combinatia:D

nu era pt tine :)) treaba cu vraja speciala :)) am zis pt cel care a initiat topicul ... poate el da combo de zor dar se asteapta la altceva :)

Posted

O mica nelamurire....

Am facut questu pt bk combo, am citit tot ce scrie la FAQ, am pus pe tastele 1,2,3 combinatia pt combo, am arma cu skill si tot nu iese combo :(

E bug? gresesc eu pe undeva? tb indeplinite si alte conditii?

Tb sa apas in vreo combinatie cu mouse-ul? :banghead:

ms anticipat

:tiphat:

ps

daca stie careva va rog sa detaliati cu lux de amanunte :pray:

Exerseaza si o sa iasa combo,este normal ca iese greu pana prinzi ritmul.

Doar ,,magicieni" dau combo la foc automat.

Posted

Sau vorbeste cu Carotella sa-ti trimita auto-combo care-l foloseste jumate de server.

g_xulescu ,mai bine cautal pe liquidlove , el stie sa dea MAGIC ... =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...