musthyzz Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Sorina Matei este zilele acestea, probabil, cel mai cunoscut jurnalist de televiziune. Numele ei apare pe toate fluxurile de stiri ca urmare a unei controverse legate de realizarea unui interviu al postului Antena 3 cu presedintelui Traian Basescu. Sorina Matei a lucrat pâna acum trei zile la Antena 3, ca sef al Sectiei politic, de unde a demisionat în urma refuzului conducerii postului de televiziune de a face interviul cu presedintele Traian Basescu, interviu care fusese programat si negociat între cele doua parti. Povestea interviului care nu a mai avut loc a fost scrisa de Sorina Matei pe blogul ei personal Nu doresc nimanui sa gestioneze relatia Intact-Traian Basescu Surse http://sorinamatei.blogspot.com/ http://www.realitatea.net/jurnalista-demisionara-de-la-antena3-nu-doresc-nimanui-sa-gestioneze-relatia-intact-traian-basescu_817620.html http://www.realitatea.net/demisionara-de-la-antena-3-mihai-gadea-nu-vrea-cu-adevarat-un-interviu-cu-basescu_817819.html http://www.puterea.ro/news17941/Interviu-Sorina-Matei-fostul-sef-al-Sectiei-politic-de-la-Antena-3-Nu-e-pentru-prima-oara-cand-Mihai-Gadea-refuza-un-interviu-cu-presedintele-Traian-Basescu.htm Si-a cam dat arama pe fatza Gadea cu povestea asta. Cititi blog-ul ei, aveti toate informatiile acolo.
bookmarks Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Si-a cam dat arama pe fatza Gadea cu povestea asta. Cititi blog-ul ei, aveti toate informatiile acolo. Care arama? Vrei sa spui ca ai crezut vreodata ce sustine o tabara sau alta? Crede oare cineva ca razboiul dus de antena e pentru patrie si popor? Nu te poti increde in nimeni in ziua de azi si intr-un fel e perfect asa.
musthyzz Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 A... ma scuzi daca ti-am dat impresia ca am incredere in stirile prezentate de media noastra. Numai subiective nu sunt, dar A3 intrece orice masura.
The Wizard Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 cred ca s-a saturat si ea de mancat "delicatese turcesti".
al3xandru Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eu am obs asta de mult pot sa urle giboni cat vor..cea mai impartiala televiziune mi se pare rtv chiar daca si ea are multe prb eu chiar ma uit la mircea badea si alte cateva emisiuni de la a3 dar unele sunt sub orice critica toti de acolo au o prb grava cu basescu adica orice ar fi basescu e de vina :whistle: de multe ori intrand chiar in penibil..e acolo o femeie cu parul scurt nu stiu exact cum ii zice o contrazicea unu din pdl odata nelasand`o sa mai zica numai tampeni..si a facut criza de nervi(ma`m crucit cand am vazut )
Rusu.George Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eu am obs asta de mult pot sa urle giboni cat vor..cea mai impartiala televiziune mi se pare rtv chiar daca si ea are multe prb eu chiar ma uit la mircea badea si alte cateva emisiuni de la a3 dar unele sunt sub orice critica toti de acolo au o prb grava cu basescu adica orice ar fi basescu e de vina :whistle: de multe ori intrand chiar in penibil..e acolo o femeie cu parul scurt nu stiu exact cum ii zice o contrazicea unu din pdl odata nelasand`o sa mai zica numai tampeni..si a facut criza de nervi(ma`m crucit cand am vazut ) rtv - realitatea tv? cea mai impartiala televiziune ? de cat timp te uiti?
al3xandru Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 rtv - realitatea tv? cea mai impartiala televiziune ? de cat timp te uiti? ma acum sincer nu prea ma mai uit la a3 rtv ca deja ma`m acrit..deci ma`m mutat pe canale de sport.. stiu ce zic a3 despre rtv ca e cu basescu ca acum nu mai e ca nu stiu ce..dar niciodata nu mi sa parut ca au fost cu basescu asa pe fata cum e a3 in razboi cu el pe fata .imi place la MB ca macar recunoaste..el zice clar ba nu`l inghit si asta e..dar restul
Rusu.George Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ma acum sincer nu prea ma mai uit la a3 rtv ca deja ma`m acrit..deci ma`m mutat pe canale de sport.. stiu ce zic a3 despre rtv ca e cu basescu ca acum nu mai e ca nu stiu ce..dar niciodata nu mi sa parut ca au fost cu basescu asa pe fata cum e a3 in razboi cu el pe fata .imi place la MB ca macar recunoaste..el zice clar ba nu`l inghit si asta e..dar restul eu cred ca nu stii ce vorbesti :) stii de cine e condusa realitatea tv? stii cate propagande si cate emisiuni anti-base are? mircea badea e un maimutoi si e trist daca a ajuns un model in gandire sau comportament
al3xandru Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eu cred ca nu stii ce vorbesti :) stii de cine e condusa realitatea tv? stii cate propagande si cate emisiuni anti-base are? mircea badea e un maimutoi si e trist daca a ajuns un model in gandire sau comportament poi stiu ca si ei sunt anti-base dar de ai zis ca nu sunt cea mai impartiala mam gandit ca esti gen cei de la a3 cine nu da in base pentru orice e cu el ma revenind rtv este contra basescu dar macar ei lasa dreptul la replica si moderatori nu o dau chiar asa pe fata la asta ma refeream
Rusu.George Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 poi stiu ca si ei sunt anti-base dar de ai zis ca nu sunt cea mai impartiala mam gandit ca esti gen cei de la a3 cine nu da in base pentru orice e cu el ma revenind rtv este contra basescu dar macar ei lasa dreptul la replica si moderatori nu o dau chiar asa pe fata la asta ma refeream cate emisiuni de-ale lui tatulici ai vazut?
al3xandru Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 cate emisiuni de-ale lui tatulici ai vazut? ti`am zis de un timp nu ma mai uit la nici un post de stiri etc( parerea mea ca dauneaza nu imi place cum incearca sa ma prosteasca uni asa in fata) si despre tatulici da am vazut mai de mult si ala are o prb la mansarda dar in fine ultimul post ca o dam in spam :tiphat:
heyup Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Eu am citit blogul ei, femeia mi se pare destul de logica si corecta. Na..acum, ei stiu ce interese sunt la mijloc. Oricum, isi va gasi imediat un alt job, asa ca nu o plang!