Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

executor

server off?

Recommended Posts

Posted

kill yourself

tare raspunsul! imi arati ca sti engleza? decat sa gresiti in romana...hai sa scriem in engleza! cocalar esti ma!

daca nu esti curios cand s deschide serverul...care`i treaba ta p aici? sa nu ramai in - ?

Guest The_KniveS
Posted

Salut.

Va anunt oficial ca serverul este offline

In cazul in care nu este evidenta treaba :D

Wow ce noutate , multumim de informatie :tiphat:

Posted

;)) nu...dar eram on cand s`a inchis! sau trebuia sa fac si niste calcule sa`mi dau seama?

si eu eram on... Am vazut cand zicea ca in 10 sec se da rr la server :)) ! Sunt la munca si nu am ce sa fac :| :dontknow: ce bun era un Mu! acum :cool2:

Posted

Salut.

evident esti si u foarte atent!

pe noi ne intereseaza cand se deschide!

Posted

Salut.

Gata? S-a terminat cu LinkMania ? :hello: :dance:

Guest CHRIS90
Posted

nu v ati taiat venele inca?va dau o mana de ajutor?:)))))

doamne miluieste

Posted

Prada saracule ai idee de cand sta ca un bombalau si scrii pe forum ?!

Mai iesi dreq afara trompet-o ca stai cu nanaul ala numai in tastatura disperatule!!

Daca ala din poze esti u ....... sa moara ghibilan daca nu esti cel mai mare distrus pe care l-am vazut in viatza mea :pumn:

Eu totusi cred ca esti asha de distrus incat nu esti in stare sa "tractezi" o gagica si o cauti pe jocu asta de 2 lei =))

Get a Life Dude

Posted

rsp il aveti pe pagina anterioara ;)

sa ars hdd-ul ;)

Si daca s`a ars hdd`ul atunci de ce oare aparea ca se v`a inchide server`ul ? Stia ca se v`a arde hdd`ul ?Astai culmea..aveti si voi rabdare se lucreaza la server pentru a fi mai bine pentru noi.Asteptati ca se v`a da drumunanana.gif

Guest xutza
Posted

vand lame gilette ieftin ieftin pt disperati pm :D

Posted

Din partea mea poate sa nu i se mai dea drumu, never, ever again :)), doar faptul ca functioneaza ma face sa intru macar din cand in cand..., e mai ceva ca un drog si o stim cu totii :)

In concluzie, cu el, fara el... tot viata asta de cacat o traim si o stiti bine :))

Guest CHRIS90
Posted

Si daca s`a ars hdd`ul atunci de ce oare aparea ca se v`a inchide server`ul ? Stia ca se v`a arde hdd`ul ?Astai culmea..aveti si voi rabdare se lucreaza la server pentru a fi mai bine pentru noi.Asteptati ca se v`a da drumunanana.gif

aceleasi simptome si la 97d :))))))

deci new db : :bananadance2:

Posted

Salut.

Am prconizat eu un nou db pe la sfarsitu lu martie:))))

acum ca vor fi 2-3 saptamani decalaj ,nu e o prb ,=))))

Posted

Ai de capu' vostru...ati ajuns sa va injurati si sa va trimiteti pe-afara ca nu mai va merge mu-ul.

Si evident, aceleasi dume de rahat ca s-a ars hard-ul. Sectiunea asta nu mai are nicio scapare..

Guest MaLimbriC
Posted

Salut.

Eu nu stiu pe ce criterii ai ajuns in staful linkmania , pt ca prea inteligent nu pari a fi , in schimb esti inzestrat cu o nesimtire de nedescris , pai bn ma baiatule vii dupa 5 ore si ne spui un lucru deja evident ? Daca taceai filosof ramaneai . Las-o asa iti recomand sa te abtii de la replica.

Posted

1. Nu s-a ars HDD-ul

2. Nu se da rr la db

Va reveni in curand, sunt niste probleme tehnice (windows ...).

Cu parere de rau asta este o veste proasta:((

nu putei sa ne mai lasi cateva ore sa visam si noi :(((((

Guest Beautiful22
Posted

multumesc iceman. o zi buna :-h :> asta e un raspuns adevarat... pentru prima data pe linkmania, este o premiera!!!!!!!!!!!!!:X=)) :> :beer: :beer: : :> :D

Guest MaLimbriC
Posted

1. Nu s-a ars HDD-ul

2. Nu se da rr la db

Va reveni in curand, sunt niste probleme tehnice (windows ...).

Multumim

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...