Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

executor

server off?

Recommended Posts

Guest alberto19941
Posted

numai revine srv odata :( :violent:

Guest alberto19941
Posted

e off :)))

Posted

""324 active user(s) (in the past 15 minutes)

98 members, 214 guests, 12 anonymous users | Show by: Last Click or Member Name

Avenged Sevenfold, SmecheR^FrumoS, alberto19941, Hoksgoft, maimultintine, Purcel, Stalk3r, Casio, Ryan., *Juan*, ManiaCX, Adi, MrTrue, Tranc3., mmm, bGcw0w, Stig Woods, Parazitu', KlauErik, sunt cu o clasa peste Honey, Radu_Razvan, SaDeRk, Girard, aind, OmU NeGrU, Maaarian, Gr3c0, blk, ZuZuca, [HellFire], Ang3lik, Nyuu, Steffann, bWin, munichsorin, Rhinoftw, sigmann, Camorra !@!, Lamel, Eu's, BaroSica, Crica, Dark__, alecs_, scorpyon56, Alex14, Tavi7395, ROXaNNNa, hopp3ru, Al3Xutza17, eminescux, tranced, C72, Debbi, [soul]Andree@, Massakre_12, -SeCu-, RomaniaMuS6, BreadyBeesk, SharpShoter, ShaKaLoo., xAvidjt, ASK., *Alyce*, TheOne1, Diana, Carlisle, slickk, BlackWish, *Fresh*Mg*, HEdy, aLg0, krater95, GoGUt, Drackula, xIcarus, CHRIS90, gabyel2001, BAdu, Lea, GoodFader, IceMan, Takanohana, Dextery009, anohoolic, castilio^[RT], shp4nky, Luck21, kgula06, ExondusUnonna, TrC, Brotherhod, ExceLLneCe, *UrSu*, dRag0shhhht, Ghici_Cinee, NITAOUTRAJOLA, Doru^ ""

toti oamenii astia vor sa intre :) si sunt convins ca sunt si mai multi

toti in afara de Beautiful asta, care repeta clasa.

praf si pulbere

server off

Guest Beautiful22
Posted

hai cu 97d:X =)) :beer:

Posted

""324 active user(s) (in the past 15 minutes)

98 members, 214 guests, 12 anonymous users | Show by: Last Click or Member Name

Avenged Sevenfold, SmecheR^FrumoS, alberto19941, Hoksgoft, maimultintine, Purcel, Stalk3r, Casio, Ryan., *Juan*, ManiaCX, Adi, MrTrue, Tranc3., mmm, bGcw0w, Stig Woods, Parazitu', KlauErik, sunt cu o clasa peste Honey, Radu_Razvan, SaDeRk, Girard, aind, OmU NeGrU, Maaarian, Gr3c0, blk, ZuZuca, [HellFire], Ang3lik, Nyuu, Steffann, bWin, munichsorin, Rhinoftw, sigmann, Camorra !@!, Lamel, Eu's, BaroSica, Crica, Dark__, alecs_, scorpyon56, Alex14, Tavi7395, ROXaNNNa, hopp3ru, Al3Xutza17, eminescux, tranced, C72, Debbi, [soul]Andree@, Massakre_12, -SeCu-, RomaniaMuS6, BreadyBeesk, SharpShoter, ShaKaLoo., xAvidjt, ASK., *Alyce*, TheOne1, Diana, Carlisle, slickk, BlackWish, *Fresh*Mg*, HEdy, aLg0, krater95, GoGUt, Drackula, xIcarus, CHRIS90, gabyel2001, BAdu, Lea, GoodFader, IceMan, Takanohana, Dextery009, anohoolic, castilio^[RT], shp4nky, Luck21, kgula06, ExondusUnonna, TrC, Brotherhod, ExceLLneCe, *UrSu*, dRag0shhhht, Ghici_Cinee, NITAOUTRAJOLA, Doru^ ""

toti oamenii astia vor sa intre :) si sunt convins ca sunt si mai multi

toti in afara de Beautiful asta, care repeta clasa.

praf si pulbere

server off

sunt useri pe forum care nu mai joaca..

Guest alberto19941
Posted

dar nu primim si noi un raspuns sigur?? cand se deschide sv

'

Guest -TazMG-
Posted

nu zice nici un admin nimic.. ?

Posted

La pariu ca peste jumatate de server a incercat sa intre, ca niste repeziti in momentul in care au citit postul meu si... surprise : :banghead:

E chiar funny de citit tot topicul asta :happy1:

Guest alberto19941
Posted

' date='24 March 2011 - 15:51' timestamp='1300974716' post='5697731']

La pariu ca peste jumatate de server a incercat sa intre, ca niste repeziti in momentul in care au citit postul meu si... surprise : :banghead:

E chiar funny de citit tot topicul asta :happy1:

intrasem cu 1-2 min inainte sa ziti tu :)))) si daia am zis imdt ca e off:))

Posted

intrasem cu 1-2 min inainte sa ziti tu :)))) si daia am zis imdt ca e off:))

eu unul nu mai chinui de mult..oricum spoturi sunt in prostie iar ca nivel de jucatori serveru a decazut mult in ultima vreme..se cauta jucatori in ptr tarcuri sau ptr k7 in miezul zilei si nu se gasesc :) hai sa fim seriosi :)

# afk. i will be back soon.

Guest MaLimbriC
Posted

nu zice nici un admin nimic.. ?

Nu v-ati prins inca ca astia nu dau doi lei pe noi , sunt niste nesimtiti , cat de greu poate fi sa pui un anunt server on ora ... ziua..luna...anul..? sa va ridic in sulita. Server mort

Posted

Nu v-ati prins inca ca astia nu dau doi lei pe noi , sunt niste nesimtiti , cat de greu poate fi sa pui un anunt server on ora ... ziua..luna...anul..? sa va ridic in sulita. Server mort

Eeeh,chiar nesimtiti nu sunt.Poate vor sa ne faca o surpriza cu rr DB :))

Guest tekmanstar
Posted

calmeaza'te ma , e zi de lucru nu e weekend :) poate nu's aksa...nu poate , sigur ! ai rabdare , p@

Guest tekmanstar
Posted

Daca nu revine in seara asta serveru se da rr db sigur:| :banghead: :banghead: :banghead:

jn33b00n :) ce descoperire ... si dak da rr db iti iei gatu? condoleantze

Guest CHRIS90
Posted

sa ars hdd... o zi buna :tiphat:

+1 la ce zice simo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...