Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

executor

server off?

Recommended Posts

Posted

nu eu joc pe bk :nanana:

srv of of of :bananadance2:

AHAHAHA CE BINE IMI PARE CA NU MEREGE LINK MANIA DISPERATILOR APASATI RUN RUN RUN :)) AFARA IESITI LA SOARE AHAHAHA

Posted

AHAHAHA CE BINE IMI PARE CA NU MEREGE LINK MANIA DISPERATILOR APASATI RUN RUN RUN :)) AFARA IESITI LA SOARE AHAHAHA

prostu daca nu e si fudul nu e prost destul. :)

culmea culmilor e ca astia care dati sfaturi : Vai ce frumos e afara , soare etc. sunteti pe forum si dati replyuri intr-un topic in care se discuta offline`ul serverului :rofl1:

:readthis:

Posted

bine do`n profesor de prostologie ma inveti? qqq ?????????

pers k tine sunt destui, care stau in fata pc`ului si corecteaza pe alti

unde au gresit si ce au gresit... (cred k in real esti un balba) pa b-(

si mai iesi si tu putin la aer k se arde pc`u.. :box::pumn: te bati singurel :kar:

deci tu esti idolul meu :) mi-ai facut ziua mai fericita. adica.. da era soare... era cald... dar tu ai ajuns a fi apogeul in frumusetea zilei.

el te corecteaza pentru ca POATE, isi PERMITE si STIE spre deosebire de tine, urangutan submediocru ignorant.

diferenta intre tine si el e ca amandoi stati in fata calculatorului, dar el stie sa scrie, tu nu ai invatat nimic. viata e scurta, dar poate mai ai sanse.

mai zicea cineva sa mai treci pe la scoala.

asteptam progrese.

"pers(oane cred) k tine sunt destui" <------- EPIC FAIL, macar tu intri in istorie pentru ceva...

si ca sa nu fiu off topic. da, e off serveru.

Posted

said by someone who is at home, reading and typing in this topic.

Posted

=)) esti tare Cristian.felicitari pentru reply. :) nu m-am putut abtine sa nu rad copios :)

Guest EasyLow
Posted

uitati`l ma :))=)))))))) d 3 ore "iesiti la soare" si el tot aici ii :)) =))))

cat d prost sa fi...sa poti spune asa ceva? :))=))

Guest Beautiful22
Posted

vorba lui pentru tine ^ :pumn: apropo.. suge! o ceapa, pana nu-mai. ai lacrimii, poate intre timp, revine srv.. b-( :pumn:

Posted

vorba lui pentru tine ^ :pumn: apropo.. suge! o ceapa, pana nu-mai. ai lacrimii, poate intre timp, revine srv.. b-( :pumn:

pana una alta, iti dau eu meditatii de gramatica :)

ai scris bine pana la:" suge! o ceapa, pana nu-mai." nu-mai? ai vazut tu undeva (carti-ziar-reviste-titrari) daca te-ai uitat de curiozitate prin asa ceva, cuvantul nu-mai? scris asa?

lacrima, lacrimi. are 1 singur i la plural . articulat e lacrimile. lacrimii..... iar.... gresit in contextul tau

server off

Posted

Ma astia cu sfaturi de iesit pe afara,numa`i replyuri de`a vosatre vad pe aici...v`a trimiteti unu pe altu afara in speranta ca vetzi lua voi un spot bun??Ceva de genu deduc eu din "prostia" voastra.

C`ya

Guest Beautiful22
Posted

ba, tu ori esti un ratat! da`t drq.. orii esti prost de nu stii cum te cheama...

mai du`te ma drq afara!. nu sta pe mu.. . jegos penal ce esti!!! stiu sa scriu, si nu mai dau reply la ratatii... nu trebuie facultate si studii sa stii sa scrii, corect.. trebuie sa fii putin atent la ce scrii, ratatule:) mars in cusca!!

P.S srv off ^_^

Guest krater95
Posted

Se Supara Careva Daca Injur Si Eu Staffu "linkmania" ?

Ast Rasp :happy1: :happy1:

CAT PNM SA ITI IA 3 ORE PT UN RR LA SERVER LASO DRACU DE TREABA ,E CALD ,FRUMOS VREM SA LASAM AFK SI SA NE RECUPERAM SPOTURILE..Daca va fac incompetenti dati warn?

Posted

cred ca era

''Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul''

si varianta inversata suna bine, dar masura nu iese

ai dreptate. :)

:cool2:

srv off offf :nanana:

Posted

ba, tu ori esti un ratat! da`t drq.. orii esti prost de nu stii cum te cheama...

mai du`te ma drq afara!. nu sta pe mu.. . jegos penal ce esti!!! stiu sa scriu, si nu mai dau reply la ratatii... nu trebuie facultate si studii sa stii sa scrii, corect.. trebuie sa fii putin atent la ce scrii, ratatule:) mars in cusca!!

P.S srv off ^_^

Cum zicea si altcineva mai sus, si mie mi-ai facut ziua mai buna! Nu iti trebuie facultate si nici studii ca sa stii sa scrii, iti trebuie doar putin creier (pe care se pare ca tu nu il ai pentru ca esti mult prea prost). Apropo, nu vreau sa fiu rau, dar ai macar habar ce inseamna P.S. si de la ce vine? (fara Google)

ONtopic: Poate se da rr la db! :whistle:

Posted

CAT PNM SA ITI IA 3 ORE PT UN RR LA SERVER LASO DRACU DE TREABA ,E CALD ,FRUMOS VREM SA LASAM AFK SI SA NE RECUPERAM SPOTURILE..Daca va fac incompetenti dati warn?

:naughty: schimbati semnatura. :error:

srv offf :crybaby: :bananadance2:

Posted

:) stai de 3 ore si incerci sa intri? cred si eu ca fiecare are o limita :) e frumos si cald afara.take a break ..

# Tek e off srv.mie nu imi merge.

Guest krater95
Posted

:) stai de 3 ore si incerci sa intri? cred si eu ca fiecare are o limita :) e frumos si cald afara.take a break ..

# Tek e off srv.mie nu imi merge.

pai vreau sa recuperez spot si sa plec ...nu pot sa ma culc bine cu gagica daca nu sunt afk sa va fac in ciuda :tiphat: :tiphat:

Posted

pai vreau sa recuperez spot si sa plec ...nu pot sa ma culc bine cu gagica daca nu sunt afk sa va fac in ciuda :tiphat: :tiphat:

:) tare . eu spun ca o sa revina curand.ar fi cazul ^_^

# Linkmania afk?

Guest krater95
Posted

Linkmania nu e afk Linkmania e p@ :comp2: :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...