Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

executor

server off?

Recommended Posts

Guest Beautiful22
Posted

hmmm, sa nu ne trezim intro zi... k si pe 97d.. cand sa inchis srv... k astia na-u tupeu sa spuna

oprim srv.. da-m rr la DB... si sa de-a la vot niste versiunii pe care le-am dorii... in fine..

vedem ce va iesi... in urmatoarele lunii:)) =))

Posted

hmmm, sa nu ne trezim intro zi... k si pe 97d.. cand sa inchis srv... k astia na-u tupeu sa spuna

oprim srv.. da-m rr la DB... si sa de-a la vot niste versiunii pe care le-am dorii... in fine..

te rog eu mult... invata limba romana...

Guest MagiczSm
Posted

o informatie de la un admin ?

Posted

RR DB :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

terminatzi ma cu rr db ..ca am 7 k d bagat la vit..si inca nu stiu cum ii cu 50 k hp ;))))

apoi rr db :clap:

Guest Beautiful22
Posted

te rog eu mult... invata limba romana...

care`ti este problema mah?, suferi de prea mult stat la pc?=))

vb cum vreau eu fraierica... nu te mai da in spectacol aici penalule:)

na vb nicidrq cu tine...........

Posted

Marea ieseala la aer wtf.. ce stati ca si disperati repede topic de e off serveru 1 ora. Iesiti afara uite ce soare si frumos e am plecat la facultate disperatilor :)

Guest Beautiful22
Posted

Marea ieseala la aer wtf.. ce stati ca si disperati repede topic de e off serveru 1 ora iesiti afara uite ce soare si frumos e am plecat la facultate disperatilor :)

ggg lost... te apreciez!!! asa sa faca toti disperatii, sa mai respire putin aer curat...!!!

Posted

In ce clasa esti, mai treci pe la scoala poate iti va prinde bine, lasa jocul ca vezi ai uitat sa inveti a scrie, offfff, offff :banghead:

Guest Beautiful22
Posted

In ce clasa esti, mai treci pe la scoala poate iti va prinde bine, lasa jocul ca vezi ai uitat sa inveti a scrie, offfff, offff :banghead:

bine do`n profesor de prostologie ma inveti? qqq ?????????

pers k tine sunt destui, care stau in fata pc`ului si corecteaza pe alti

unde au gresit si ce au gresit... (cred k in real esti un balba) pa b-(

si mai iesi si tu putin la aer k se arde pc`u.. :box::pumn: te bati singurel :kar:

Guest EasyLow
Posted

Marea ieseala la aer wtf.. ce stati ca si disperati repede topic de e off serveru 1 ora. Iesiti afara uite ce soare si frumos e am plecat la facultate disperatilor :)

vorbeste lost :)) =)))))

"disperatzilor"

el care joaca cu 3 char`uri 1data cum s numeste? =)))))

=))))))))))))))))))) #-o

Posted

aolooo... analfabetule !

invata sa scrii si apoi da-ti cu seama la vorba retardatule !

Guest tekmanstar
Posted

stati linistiti , revine srv si nu plangeti dupa spoturi k le luati voi inapoi [pk]

Posted

culmea culmilor e ca astia care dati sfaturi : Vai ce frumos e afara , soare etc. sunteti pe forum si dati replyuri intr-un topic in care se discuta offline`ul serverului :rofl1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...